- Konu Sahibi Nefesimmmsin
-
- #37.321
Doğum sonrası ilk adetim aynen öyle olmuştu çok korkmuştum, genelde böyle oluyormuş içiniz ferah olsun. Bazen ikinci ayda da bu şekil olabiliyormuş benim sadece ilki dependle geçmişti ikinci ay itibariyle normale döndü.hanımlar doğum yapalı 8 ay olacak bugün ilk defa adet oldum ama çok fazla kanama var orkid hakgetire dogumda kullandigim depent kilodu kullanıyorum sabahtan beri 3.degisisim,bu kadar çok gelmesi normal mi hiç bir adetimde böyle birşey yasamamistim
Normal canım tedirgin olma,ilk ki sanki yeni doğum yapmis gibi oluyor bir iki adet döngüsünden sonra normale dönüyorhanımlar doğum yapalı 8 ay olacak bugün ilk defa adet oldum ama çok fazla kanama var orkid hakgetire dogumda kullandigim depent kilodu kullanıyorum sabahtan beri 3.degisisim,bu kadar çok gelmesi normal mi hiç bir adetimde böyle birşey yasamamistim
Prima dışında bütün bezler bana aynı geliyor ki gerçekten aynılar bence, o yüzden bende bu mantıkla hareket ediyorum artık baş edemez oldum çünkü çok yükseldi primanın fiyatları. Bende bimden aldım gündüz onu, gece ve dışarı çıkarken prima kullaniyorumBen doğumdan beri prizma premium care kullandım, sleepy bio Natürali merak edip denedim ikisi arasında bariz fark olsa da bio natural de gayet iş gördü. İndirime ya da kampanyaya rastlayan olursa haber versin biraz stok yapalım.
Farkları şu şekilde; bio natural çok daha ucuz, prima premium care çok daha kaliteligündüz sleepyciyiz, gündüz dışarıda olduğumuzda primacıyız, gece uykumuzda da primacıyız.
Sleepy 4+ saat kalırsa belinde ve sırrında kızarıklıklar oluşuyor çocuğum çok beyaz. İkisi de çok kaka olunca sızdırıyor. Primanın bel bandı ile bacak saran yerleri daha güzel yapılmış. Bir de bezler prima poşetlerinde çok muntazam, sleepy tıkış tıkış çingene bohçası gibi çıktı poşeti açınca. İkisinde de 4 beden kullanıyorum.
Bu farklar içinde kızarıklık durumu olmasa hiç prima almam.
emeklemeye başladıktan sonra göreceksiniz, kilot gibi olan bezler hayat kurtarıcısı. Stok yaparken bunu da göz önünde bulundurun. Bir de bol bol alt açma şart. Emeklemeye beraber çiş kaka kabusa dönüşüyore.
I
Lor konusu beni yorduBen evde yapıyordum ama çok zor oluyor 3-4 günde bir yapmam gerekiyor çıkan peyniri de bitiremiyoruz Muratbey lor aldım içindekilerde whey proteini yazıyor ama verip vermeme konusunda kararsızım napsam ki
Ben kolsuz, altı torba gibi tüm olanlardan kullanıyorum. Kolsuz-1,5 tog.Oda sıcaklığını 22 yi geçirmemeye çalışıyorum, tek uzun kollu zıbınla koyuyorum tuluma iyi geliyor. Yurtdışından almıştık ama muadilleri çok var Owli, M&S ve Carters çok güzel. Tulum kesinlikle gece hayat kurtarıcı. Ayrıca oğlum gece çok dönerek uyumaya başladı, ister istemez altı torba gibi olduğundan dolaşıyo arada dönemiyo bağırıyo uykudaKizlar uyku tulumu olarak ne kullaniyorsunuz? Ben tulum yerine battaniye ortuyodum ama surekli aciyor ve done done uyudugundan uzerinde ortu kalmiyor. Su bacaklari salvar gibi olan modellerden almak istiyorum. Tavsiye ettiginiz, memnun oldugunuz, kaliteli marka model varsa yazabilir misiniz? Kolsuz bi model alip yazin da kullanabiliyor muyuz mesela onlari? Kis bitiyor kislik mi yoksa mevsimlik mi alsam bilemedim
Bence ne kadar erken o kadar iyi. Biz 3. Ayında yaptırmıştık ben eşimi zorlamıştım da öyle ikna olmuştu ama sünnet sonrası o bile dediki keşke 1 aylıkken yaptırsaydık :)Ya biz prima pampers külot bez kullanıyoruz kilo aralığı 9-12 bizim oğlan 6,5 aylıkken 11 kiloydu ben hala 4 numara kullanıyorum . Küçük mü kullanıyorum acaba. Bu arada biz doktor kontrolünde sünnet ettirmemiz gerektiğini öğrendik. Uç kısmı çok dar ve idrarını tutuyor özellikle gece. Özel bir hastaneye sorduk 1,500 fiyat vermiş. Birde eve gelip evde yapan var 800 tl ne yaptırsam bilemedim sünnet yaptıranlar bir akıl verin. Ben biraz daha havalar ısınsın zıbınla durur diye sünnet işini geciktirmiştim.
Bu Sleepy bi bizde sızdırma yapmıyor sanırımPrima dışında bütün bezler bana aynı geliyor ki gerçekten aynılar bence, o yüzden bende bu mantıkla hareket ediyorum artık baş edemez oldum çünkü çok yükseldi primanın fiyatları. Bende bimden aldım gündüz onu, gece ve dışarı çıkarken prima kullaniyorumdenedim sleepy natural ve bio, babyturco, minies, jelly willy, molfix hepsi gece sızdırıyor yada bildiğin dışına çıkıyor baya baya ve kokuyor bir kere yapsa bile. Aynı zamanda prima disindakiler kızarıklık ve pişik yapiyorlar ki çok sık değiştiriyorum fazla bekletmiyorum ona rağmen. Kesinlikle katiliyorum stoğu şimdiden yapıyorum prima için, denk geldikçe 4-5-6 başka türlü olmayacak artık
Benim ki çok katı baya katı, hatta yaparken baya zorlanıyor poposu da yara olmuş, bizim ki çok net belli ki kabız .Kızlar bebeğinizin kakasi nasil eskisi gibi cıvık sekildemi yoksa katilaştı mi. Benimki bugün kati yapmış dünde öyle yapti. Artik kaka sekilleri değişiyormu yoksa kabizmi olacak
Bizim 6 ay da işte 8600 çıktı, 8400 diyebiliriz dedi doktoru çünkü ben yedirip götürüyorum.Naturali ilk aylarda denedim ben de. Natural bioya gore daha kucuk, o zamanlar 1beden buyuk aliyordum naturali. simdi natural alsam 5numara alirim mesela oyle bir fark vardi bence. Masallah kilosu iyiymis bizimki 7.ay kontrolunde 7300 cikti, ustelik hic kilo almamis bu ay
arkadaşlar ben doğumdan beri goon kullanıyorum cok tamemnunum bir deneyin isterseniz. Sadece akşam 8 de takıp sabah 8 de cıkarırsam taşma oluyor. Bende sabah 6 da değiştiriyotum. Bizmkisi gece deli uyanıyor ve emiyor. Enaz 4 kere ...Bu sefer ilk defa külot olanı denedim. açıkcası ondan da memnun kaldım ...Prima dışında bütün bezler bana aynı geliyor ki gerçekten aynılar bence, o yüzden bende bu mantıkla hareket ediyorum artık baş edemez oldum çünkü çok yükseldi primanın fiyatları. Bende bimden aldım gündüz onu, gece ve dışarı çıkarken prima kullaniyorumdenedim sleepy natural ve bio, babyturco, minies, jelly willy, molfix hepsi gece sızdırıyor yada bildiğin dışına çıkıyor baya baya ve kokuyor bir kere yapsa bile. Aynı zamanda prima disindakiler kızarıklık ve pişik yapiyorlar ki çok sık değiştiriyorum fazla bekletmiyorum ona rağmen. Kesinlikle katiliyorum stoğu şimdiden yapıyorum prima için, denk geldikçe 4-5-6 başka türlü olmayacak artık
kakası benimde katılaştı artık.Kızlar bebeğinizin kakasi nasil eskisi gibi cıvık sekildemi yoksa katilaştı mi. Benimki bugün kati yapmış dünde öyle yapti. Artik kaka sekilleri değişiyormu yoksa kabizmi olacak
Ben Miele Complete Cat&Dog kullanıyorum evde köpeğimde olduğu için çok memnunum araştır istersenKızlar dyson süpürge kullanıyor musunuz v15 alayım diyorum sizce değer mi o kadar para vermeye?!
Bir yerde okumuştum ek gıda ile bebeğin kakası (afedersiniz) b.ka dönüşüyor diye cidden öyleKızlar bebeğinizin kakasi nasil eskisi gibi cıvık sekildemi yoksa katilaştı mi. Benimki bugün kati yapmış dünde öyle yapti. Artik kaka sekilleri değişiyormu yoksa kabizmi olacak
Prima göre uygun olunca ben de sık sık değiştiriyorum. bim bezini de deneyeyim en kısa zamanda. Molfix daha sert ve kalın pek yaramadı çocuğa.Prima dışında bütün bezler bana aynı geliyor ki gerçekten aynılar bence, o yüzden bende bu mantıkla hareket ediyorum artık baş edemez oldum çünkü çok yükseldi primanın fiyatları. Bende bimden aldım gündüz onu, gece ve dışarı çıkarken prima kullaniyorumdenedim sleepy natural ve bio, babyturco, minies, jelly willy, molfix hepsi gece sızdırıyor yada bildiğin dışına çıkıyor baya baya ve kokuyor bir kere yapsa bile. Aynı zamanda prima disindakiler kızarıklık ve pişik yapiyorlar ki çok sık değiştiriyorum fazla bekletmiyorum ona rağmen. Kesinlikle katiliyorum stoğu şimdiden yapıyorum prima için, denk geldikçe 4-5-6 başka türlü olmayacak artık
baya güldüm yaBir yerde okumuştum ek gıda ile bebeğin kakası (afedersiniz) b.ka dönüşüyor diye cidden öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?