2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Yani simdi yazdiklarinizi gorunce aynilari bizde de var, gece sık uyaniyor, hatta bazi geceler aglayarak uyanip sonra kendi kendine uyuyor ruya goruyor diye dusunuyorum, ya da yedigi seyler gaz yapiyor diye dusunuyorum. Seslerden de irkiliyor bazen kahkahamizdan bazen mutfak blender sesinden korkuyor. Bunun normal oldugunu dusunuyorum. Dalma benim kizimda da var ama tum bunlar birlesince suphe uyandiracak seyler mi bilemedim. Bir sonraki kontrolde ben de dr.a sorayim.

Ben evde yapıyordum ama çok zor oluyor 3-4 günde bir yapmam gerekiyor çıkan peyniri de bitiremiyoruz Muratbey lor aldım içindekilerde whey proteini yazıyor ama verip vermeme konusunda kararsızım napsam ki

Rabbim tum yavrulara sifa versin...insallah hepsi kuruntudur

ya hersey olabilir . inan ki .
norologa gitmeden çözülmez şuan küçük bende istemiyorum mr eeg falan çektirmeyi.
ne kadar olsa da Bi frekans girecek kafasından.
karar sizin . Ben şunu da fark ettim babalar bizden rahat . azıcık salmam lazım kendimi.
güzel düşünelim.
mesela çocuklara çocuk doktorları ilk 4 ay anı bebek ölüm tehlikesi var diyor. gece uyurken çocukların bazısı nefes tutuyormuş genetik bir hastalıkmış mesela . bunu bilmeden vefat eden bir sürü bebek vardır.
çocuk doktoruna ben sırf bebeğimi götürmedim demek istemediğim icin götürüyorum.
yoksa kronik önemli hastalijlar için yapacakları bisi yok

Bebişi emekleyenler size sorum var. Oğlum elleriyle kendini çeke çeke saat gibi etrafında dönmeye başladı gitmek istediği yerede döne döne gidiyor. Ayakları göbeğe çekiyor ama totoyu kaldıramıyor daha sizce ne zaman emekler bunlar emekleme belirtisi mi?

Kizlar uyku tulumu olarak ne kullaniyorsunuz? Ben tulum yerine battaniye ortuyodum ama surekli aciyor ve done done uyudugundan uzerinde ortu kalmiyor. Su bacaklari salvar gibi olan modellerden almak istiyorum. Tavsiye ettiginiz, memnun oldugunuz, kaliteli marka model varsa yazabilir misiniz? Kolsuz bi model alip yazin da kullanabiliyor muyuz mesela onlari? Kis bitiyor kislik mi yoksa mevsimlik mi alsam bilemedim

Owli uyku gurusu tam olarak öyle canım
Diğerlerinden pahalı ama 3 yaşa kadar kullanılıyor bende ondan var 0.3 tog evim sıcak daha kalın istersen tog çeşitliliği var normal bacaklı ve kollu e bebekten olan var havaya evin ısısına göre giydiriyorum

Hemen bakayim canim. Bizim evin isisi genelde 23lerde 0.3tog iyi mi bunun icin? İlkbahar ve yazda ne kullaniliyor peki? Kisin icine pijama giydirip, yazin giydirmeden mi kullaniliyor? Ay valla 7ay oldu hala su uyku tulumu isini cozemedim gece usuyor mu terliyor mu surekli kontrol etmekten yoruldum

Sleepy bionatural 4kullaniyorum, kilosu 7300, simdilik iyi
Bio diğer seriye göre bir tık daha uzun ve inceymiş diye duymuştum.. bana normal naturel serisi biraz kalın geliyor
Elimde biraz stok var bitsin 1 paket alıp bio yu deneyeceğim onun haricinde sleepy den memnunum ben. 7 aydır sıkıntı çıkarmadı başıma şükür bizimde 8600 dü kilosu en son diğer arkadaşlara 7 ay yazmışım da daha bu ay gitmedik kontrole 6 ay kilosuydu o , 4+ kullanıyoruz ama sanki bacak kısımları sıkıyor gibi emin de olamıyorum

Bende 1.5 tog kullanıyorum
E bebekten almıştım, evin ısısı 22-23 derece yani yatak odası altına sdce yarım kollu zıbın iLe yatırıyorum..
banyo yaptığı günler üzerine pikesini örtüyorum. Gerek var mı ? Yok
Ama olsun ‘bu cocuk üşür ‘ analık

Acikcasi goturmeyecegim doktora zaten haftaya normal cocuk doktorumuzda randevumuz var eger esimin yaninda da goturun derse esim ikna olacak yoksa ben dedigimde kuruntu ve takinti oluyir...bikmis benim bu durumumdan....sanki ben cok seviyorum bayiliyorum hastalik uretmeye

Ben evde yapıyordum ama çok zor oluyor 3-4 günde bir yapmam gerekiyor çıkan peyniri de bitiremiyoruz Muratbey lor aldım içindekilerde whey proteini yazıyor ama verip vermeme konusunda kararsızım napsam ki
Ben de evde yapmayı düşündüm ama o kadar çok bakım gerektiren durumları var ki ,şuanlık peynir işini askıya aldım. Yeni bir lor peynir sipariş ettim onu deneyeceğim. Yorumları çok iyi ,muhafaza edebilmemiz için 3 parça halinde vakumlu gönderiyorlar. Lor peyniri sürülebilir formda yumuşak ve benim için en önemlisi peynir altı suyundan yapılıyormuş. Muratbeyin içeriğini bilmiyorum ama whey proteini ne demek diye merak edip araştırdım peynir altı suyu demekmiş :) Yine muratbey lorun içeriğini merak edip araştırdım , içerisinde tuz ve stabilizör var . Tabi tercih sizin ama ben olsam vermezdim

Naturali ilk aylarda denedim ben de. Natural bioya gore daha kucuk, o zamanlar 1beden buyuk aliyordum naturali. simdi natural alsam 5numara alirim mesela oyle bir fark vardi bence. Masallah kilosu iyiymis bizimki 7.ay kontrolunde 7300 cikti, ustelik hic kilo almamis bu ay

Ya ben 1tane 2tog aldim da cok kalin oldugu icin donerken zorlaniyor sinirleniyordu giydirmiyorum o yuzden artik onun altina bisey giydirmiyodum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…