2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Bizim üst diş değilmiş sorun gene alerji belasıymış zatidene başladık aylardır alerji ile uğraşyrm diş sanmıştım ama

Ben LCW den 2.5 tog aldim. Ama bence kesinlikle 2.5 tog degil. İcine kisa kollu zibin giydirdigim gunler dondu cocuk. Bacaklari buz gibiydi. Evin isisi 24 derece olmasina ragmen. Simdi normal pijama takimi giydiriyorum. Ben mi yanlis yapiyorum acaba. Soguk oluyo mu kollari bacaklari?

Ü
Canım senin 1 ya da 1.5 tog kullanman lazım. 23 derecede 1 öneriliyor esas. İçine de atletsiz uzun kollu zıbın eğer 23 24 aralığındaysa evin. bizimkiler 1 tog, hem atlet hem zıbın giydiriyorum ama bizim ev max. 20 derece oluyor, 18lere bile düşürüyoruz yoksa biz uyuyamıyoruz sıcak geliyor. 18 oldu mu kol altına kadar örtü de örtüyorum.

Hayır çok sıcak oluyor
hatta bazen terliyor bile .. 2.5 tog 15-18 drc benim bildiğim.. 24 drc ise 2.5 tog cok fazla havale geçirmesi lazım çocugun..
Bzim evin ısısına göre 1 tog giydirmem lazım mesela genelde 22-24 arası çünkü ev ama çogunluk 23 drc.. ben yine de 1.5 tog almıştım

Ubeybi alınsa seneye kullanılır mı sizce kullanan var mı. Trendyolda epey inmiş almayı düşünen göz atsın

Bence ne kadar erken o kadar iyi. Biz 3. Ayında yaptırmıştık ben eşimi zorlamıştım da öyle ikna olmuştu ama sünnet sonrası o bile dediki keşke 1 aylıkken yaptırsaydık :)
Korkuyorum canım ya analık işte. Dil bağı için ameliyat olmuştu o zaman çok ağlamıştık oda bende. Yine öyle çok ağlar diye korkuyorum ama mecbur olacak az şu soğuklar bir geçsin hemen yaptırıcaz .
Bizim üst diş değilmiş sorun gene alerji belasıymış zatidene başladık aylardır alerji ile uğraşyrm diş sanmıştım ama
Geçmiş olsun canım. İnşallah en kısa sürede atlatır. Neye alerjisi var

Kızlar çıldırıcam. Üst komşum hergün paldır küldür ev süpürüyor. Kanepeleri pat küt çekiyor. Sandalyeleri kaldırıp atıyor resmen. Benim oğlan onun sesine çığlık çığlığa uyanıyor. Kapıları falan çarpıyorum artık sinirden. Çocuğu bi uyutmadı. Hergün sabah akşam ev mi süpürülür ya. Ben sırf çocuk uyanmasın diye gittim robot süpürge aldım. Uyarsam mı acaba kendiside hamile 7 aylık. Artık hastalık boyutu bence bu. Ve gece 2 de makine çalıştırıyor 3 saat sabaha kadar

Aynısı olmasa da benzer durumu üst komşum iLe yaşadım.
Eşşek saatim olan bir güne denk geldiler çcougu koltuğa fırlattığım gibi sinirden çıktım yukarı bastım zillerine,
susayım susayım diyorum ama 1 değil 2 deil 3 değil ne gündüzünüz ne geceniz var dedim. Aşağıda çcocuk var sizin her sesinize sıçrayarak uyanıyor. Azıcık anlayış bekliyorum rica ediyorum ilk ve son defa uyarıyorum birdahakine bu kadar sakin olmayacağım dedim. o günden beri ses yok

Bende bir gün o raddeye gelicem az kaldı sabrediyorum hamile diye sesimi çıkarmıyorum. Çocuk doğsun görücem ben onu

Ben prima dahil butun markalari denedim. Komik ama a101 ile migrosun markasindan cok memnun kaldim. Digerleri hep sizdirdi. Ama bu iki marka gece boyu degismedigim zamanlarda bile sizmiyor

İnek sütü ve yumurta alerjisi var ama toz şu buda etkiliyor. Çabuk rahatsızlanıyo gözü vs kaşınıyor geniz akıntısı oluyor

Kizlar gecende bir arkadas ek gidaya gecince bebeginin kakasinda kuru cay gibi siyaha yakin maddeler oldugunu yazmisti kimdi hatirlayamadim?venim de bebegimin kakasinda onlardan var...acaba arkadasin neyden kaynaklandigi tespit etmismiydi

Kizlar gecende bir arkadas ek gidaya gecince bebeginin kakasinda kuru cay gibi siyaha yakin maddeler oldugunu yazmisti kimdi hatirlayamadim?venim de bebegimin kakasinda onlardan var...acaba arkadasin neyden kaynaklandigi tespit etmismiydi
bizde de olmuştu, ben doktorumuza sormuştum, lifli şeyler yediği için oluyor, çok normal demişti. iki doktorumuza da fotoğrafla sormuştum: ) muz, kabak filan yediğinde oluyordu özellikle. bağırsakları geliştikçe azalıyor, son zamanlarda yok denecek kadar azaldı.

bu arada ben epey can bebe kullandım. en temiz bebek bezlerinden biri diye biliyorum. çiş göstergesi yok. bi de bizimkine azcık dar geliyor. yine de hiç sızdırma yaşamadık.
primayı sadece ilk iki ay kullanabildim: ) biricik bir oğlum var, ona da hep prima kullanırım sanıyordum: )
e-bebek'ten baby me almıştım geçen indirimde, çok güzel gelmişti başlarda ve fakat fena koku yapıyor. aloe veralısını denemedim, şimdi bir indirim var ama almaya korkuyorum. deneyen varsa..
migros'un bezi de fena değildi ama o da bizde iz yapıyordu. onun çiş göstergesi var bu arada. indirime girerse yine, ama çok inerse alabilirim.
sleepy de bir kaç kere şok'ta çok ucuz bulup aldım. kalıbı yine dar gelmişti. en ferah kalıp baby me'ydi valla, kokmasaydı keşke..

Evet ben de muz ve kabak vermistim...kurumus kan mi diye kafayi yicektim sonra baktim kan da degil bildiginiz kuru çay serpmisim gibi

çöpe atmadan hep inceliyorum açıp: )
Ben de bakıyorum hep
Ahh canım benim kızım 4 aylıkken yan dairemde inşaat başladı cuma ve pazar günleri hariç her gün matkap sesi vardı duvar kırıyorlardı balyozla hiltiyle falan sanki inşaatta yaşıyor gibiydik kızım az bağırarak uyanmadı defalarca gidip kapı yumrukladım bağırıp çağırdım yönetime şikayet ettim çalışma olduğu günler evden çıkmaya çalışıyordum artık arkadaşıma avm.ye falan hatta büyük kızımın okulu olmasa bilet alıp Türkiye’ye gelecektim bitene kadar çok şükür bitti ama öyle bir üst komşu da bende var her gün gece yarıları dahil o koltuklar bir itilip çekiliyor kafayı yememek elde değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…