2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Ben Miele Complete Cat&Dog kullanıyorum evde köpeğimde olduğu için çok memnunum araştır istersen
Canım ben robot süpürge aldım kullanan herkes büyük süpürgeyi kullanmıyoruz diyor ben de büyük süpürge yerine bir de şarjlı alayım diyorum ama bilemedim walla senin dediğine de bakayım seninki normal süpürge olan mı kablosuz olan mı

Normal benim ki canım bende de robot var ama ben miele den vazgeçemiyorum evde köpekte var çok işime yarıyor benim çok memnunum

Benim büyük temizlik için auro cleanmax im var ama her zaman açamıyorum onu, günlük kullanmak için robot almıştım hamileyken.Alırken de dyson V8 ile aynı fiyat idi kararsız kalmıştım. Ben robottan çok memnun değilim kesinlikle bide kablosuz günlük bi süpürge olmalı. Keşke dyson alsaydım dedim. Bişey dökülüyor robot bekleyene kadar ooo Geçen yine baktım Dyson lara V15 çok güzel, özellikleri çok iyi ama motor kısmı ağır bence, tek elle tutup süpürmek çok yorucu geldi bana. Kullanan arkadaşlarımda aynısını diyor hep. Ben ana süpürge değilde, günlük kullanım için düşündüğümden V8 alcam sanırım yine. TR de V15 fiyatları da uçmuş zaten

Ya evet kilo cok cok iyi birsey degil de kilo alimi durunca insan panik yapiyor. Ek gidaya geciste olabiliyormus boyle ama yine de icim rahat degik ana yuregi benim kizim da 69cm su an, aslinda uzun dogdu ilk aylarda cok uzadi boyu ama sonra azaldi boyunun uzamasi, her goren uzun diyor zaten kilosu da az olunca uzun ince diyolar ajsjdjs ama genetik de etkilidir sonucta benim esimin bebekligi de uzun inceymis herkes cok zayif dermis ama su an masallahi var saglikli olsunlar da baska bisey istemez ya, kilo da boy da cok lazim degil

Bakayim canim ben de ona. Bizim kiz ortude rahat durmuyor ya ustunu aciyor surekli sonra da usutup hasta olcak diye surekli tetikteyim. ben evin derecesi 22ye dusse usuyorum siz iyi alistirmissiniz

2gun once tam gunduz uykusundayken ust kat komsumdan matkap sesi gelmeye basladi, tam da yatak odasinin ustunden. Sanki yatagin dibinde calisiyor gibi, canim yavrum feryat figan agladi icim parcalandi. Hemen aradim, onceden haber vermelerini soyledim bebegimin oldugunu biliyorlar. Kendisinin de bebegi oldugu icin anlayisla karsiladi. Bence siz de soyleyin, simdi olmasa bile yarin obur gun dogurunca anlar ne yasandigini zaten

Kizlar bugun ilk defa kiyma verdim bebegim Sehriyeli tarhana corbasini sevdigi icin onun icine kattim ama yerken rahatsiz oldu. Kiymayi nasil veriyorsunuz siz? Bebekleriniz nasil yemeyi seviyor fikir verebilir misiniz

Arkadaşlar sanırım korona kaptım. Bir de ilk defa bebeği bırakıp arkadaşımla dışarı çıkmıştım. İshal ve şiddetli kusma, ardından da şiddetli eklem ağrısı geldi. Biraz ateşim de çıkıp düştü bir ara. Doktora sorarken koronadan şüphe etmemiştim, gıda zehirlenmesi sanmıştım. Bebeği emziriyorum maskeyle ve başka odada yatıyorum. Gündüz test yaptırıcam zaten. Ama dikkat etmek gereken bir şey var mı ekstra?

bebeğini kucağına alırken vs sürekli ellerini yıka, çift maske emzirmeye özen göster. tabi kuluçka süresini sayarsak bebeğine de geçmiş olma ihtimali var sen yinede tedbiri elden bırakma.

Önceden arayıp haber vermek gibi medeniyetler çok eskide kalmış. Yaşam alanlarımız gelişti ama insanlıklar köreldi. Okuyorumda demekki birçoğumuzda var bu sıkıntı.Benzer durum bizde de var. Gecenin yarısında dahi çocukları gümbür gümbür koşuyor. Deprem oluyor gibi bşr ses. Terlik sesi desen zaten küt küt. Eşim iki kez falan adama mesaj attı uyardı . Bşr keresinde de yoo çocuklar uyuyor demiş Kabul de etmiyorlar . Şimdi ben napayım bu insanlara,kavga mı edeyim Lanet olsun ya yazarken yine gerildim

Kızlar bebeği göz muayenesi olan var mı?Bizim doktor 7.ayda yapalım demişti yarın da gideceğiz merak ettim nasıl oluyor

Yani matkap gibi ozel durumlarda haber verir umarim ben rica ettim ama bakalim nolcak. Evet ya benim ust komsumun da 2yasinda kizi var surekli kosma, surekli biseyleri atiyor yerlere artik ben de bisey demiyorum onlara. cocuk sonucta ama kabul etmiyor soyleyince benim kiz erkenden uyuyor diyo tam uyutmaya calisirken zile basan mi dersin, surekli vurma sesleri falan insan deliriyor. Sabrediyorum 1yil icinde mustakil eve tasinicaz, artik canima tak etti. Dun gece o kadar cok ses geldiki artik esim de soyledi bir an once tasinmamiz lazim diye

Galiba görece medeni komşularım var (yaşlı oldukları için biyolojik saatleri bu şekil olabilir tabi) bu yaşadıklarınıza çok üzüldüm. Bizimkilerden bağırtı ve öksürük sesleri geliyor kulakları işitmediği için geçen yaz hamileyken devamlı tadilata maruz kaldım üst katım alt katım yan daire karşı apartmanlar hepsi bütün evi yıkıp yeniden yaptılar kafayı yemek üzereydim ikişer üçer hafta çıkdırma raddesine gelmiştim. Devamlı işeme ihtiyacım yüzünden ve covit belası yüzünden dışarı çıkmak da çözüm olmuyordu. Ona rağmen kendimi çok dışarı attım. Sonra o ince toz üf kabus. Lohusayken de aynı şey oldu. İçin kötüsü nisanda binaların bakımı var yine başlayacak

Evet ya bende kafayı yiycem zaten çocuğu 1 saat zor uyutuyorum. Arkamı dönüp gidiyorum hop bir ses ve çocuk ağlamaya başlıyor. Hayır yani apartman da yaşayacaksan özellikle gece kurallara uyacaksın 22.00 dan sonra makine falan çalıştırmıyoruz biz. Lavaboya girince bile musluğu az açıyoruz ki ses olmasın. Ama herkes ince düşünmüyor maalesef. Böyle devam ederlerse bende uyarıcam. Gerçekten sinir oluyorum çünkü bazende topukluyla geziyor tıkır tıkır

Fantazi is loading

Sabrediyorum canım bağırarak tepki veriyorum. Benim bi samimiyetim yok eşlerimiz tanışıyor olmadı eşime söylettireceğim. Alt katımda da yabancı uyruklu komşum var. Onun da bebişi sabah 6 da örümceğe biniyor gece ye kadar bir de evde halı kullanmıyorlar düşün sesi eşim uyardı da onlar sesi kesti. Şimdi üst başladı

Kizlar gecende bir arkadas ek gidaya gecince bebeginin kakasinda kuru cay gibi siyaha yakin maddeler oldugunu yazmisti kimdi hatirlayamadim?venim de bebegimin kakasinda onlardan var...acaba arkadasin neyden kaynaklandigi tespit etmismiydi
Canım ben de yazmıştım, doktora da sordum normal ek gıdadan sonra olur dedi, hala bazen oluyor, yediği şeye göre değişiyor sanırım.

Canım ben de yazmıştım, doktora da sordum normal ek gıdadan sonra olur dedi, hala bazen oluyor, yediği şeye göre değişiyor sanırım.
Bizim kakada kan gorme hikayemiz vardi..son bir aydir sut ve sut urunu tuketmiyorum....sonra dun o kuru cay kakasina aerpmisim gibi gorunce aklim cikti bunlar kanmidir diyesonra burda yazilari ojurken denk gelmistim bi arkadas yazmisti brn de sorayim diyeAllah razi olsuun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…