- Konu Sahibi Nefesimmmsin
-
- #37.361
Canım ben robot süpürge aldım kullanan herkes büyük süpürgeyi kullanmıyoruz diyor ben de büyük süpürge yerine bir de şarjlı alayım diyorum ama bilemedim walla senin dediğine de bakayım seninki normal süpürge olan mı kablosuz olan mıBen Miele Complete Cat&Dog kullanıyorum evde köpeğimde olduğu için çok memnunum araştır istersen
Normal benim ki canım bende de robot var ama ben miele den vazgeçemiyorumCanım ben robot süpürge aldım kullanan herkes büyük süpürgeyi kullanmıyoruz diyor ben de büyük süpürge yerine bir de şarjlı alayım diyorum ama bilemedim walla senin dediğine de bakayım seninki normal süpürge olan mı kablosuz olan mı
Benim büyük temizlik için auro cleanmax im var ama her zaman açamıyorum onu, günlük kullanmak için robot almıştım hamileyken.Alırken de dyson V8 ile aynı fiyat idi kararsız kalmıştım. Ben robottan çok memnun değilim kesinlikle bide kablosuz günlük bi süpürge olmalı. Keşke dyson alsaydım dedim. Bişey dökülüyor robot bekleyene kadar oooCanım ben robot süpürge aldım kullanan herkes büyük süpürgeyi kullanmıyoruz diyor ben de büyük süpürge yerine bir de şarjlı alayım diyorum ama bilemedim walla senin dediğine de bakayım seninki normal süpürge olan mı kablosuz olan mı
Ya evet kilo cok cok iyi birsey degil de kilo alimi durunca insan panik yapiyor. Ek gidaya geciste olabiliyormus boyle ama yine de icim rahat degik ana yuregiBizim 6 ay da işte 8600 çıktı, 8400 diyebiliriz dedi doktoru çünkü ben yedirip götürüyorum.
Boyu da 68 cm idi.. doktoru 69-70 beklediğini söylemişti bende kızıma baktgmda 1 tık kısa gibi geliyor ama doğumda da kısa doğdu , 48.5 doğmuştu prensesim :)
Hiç üzülme sağlıkları yerinde önemli olan bu, kilo çokta iyi bir şey değil.
Ben 5 kilo doğmuşum ve hayatım boyunca hep balık etli iri bir insanım1 yasında iken 19 kiloymusum doktor rejime sokmuş beni şeker hastasym mesela.. iyi bir şey deği yani önemli olan sağlık eli ayağı düzgün, keyfi yerinde hastalığı yoksa varsın zayıf olsun kilosu düşük olsun bsver . Doktorunuz normal diyorsa gelişimi iyiyse hiç önemi yok kuzum
Bakayim canim ben de ona. Bizim kiz ortude rahat durmuyor ya ustunu aciyor surekli sonra da usutup hasta olcak diye surekli tetikteyim. ben evin derecesi 22ye dusse usuyorum siz iyi alistirmissinizÜ
Canım senin 1 ya da 1.5 tog kullanman lazım. 23 derecede 1 öneriliyor esas. İçine de atletsiz uzun kollu zıbın eğer 23 24 aralığındaysa evin. bizimkiler 1 tog, hem atlet hem zıbın giydiriyorum ama bizim ev max. 20 derece oluyor, 18lere bile düşürüyoruz yoksa biz uyuyamıyoruz sıcak geliyor. 18 oldu mu kol altına kadar örtü de örtüyorum.
2gun once tam gunduz uykusundayken ust kat komsumdan matkap sesi gelmeye basladi, tam da yatak odasinin ustunden. Sanki yatagin dibinde calisiyor gibi, canim yavrum feryat figan agladi icim parcalandi. Hemen aradim, onceden haber vermelerini soyledim bebegimin oldugunu biliyorlar. Kendisinin de bebegi oldugu icin anlayisla karsiladi. Bence siz de soyleyin, simdi olmasa bile yarin obur gun dogurunca anlar ne yasandigini zatenKızlar çıldırıcam. Üst komşum hergün paldır küldür ev süpürüyor. Kanepeleri pat küt çekiyor. Sandalyeleri kaldırıp atıyor resmen. Benim oğlan onun sesine çığlık çığlığa uyanıyor. Kapıları falan çarpıyorum artık sinirden. Çocuğu bi uyutmadı. Hergün sabah akşam ev mi süpürülür ya. Ben sırf çocuk uyanmasın diye gittim robot süpürge aldım. Uyarsam mı acaba kendiside hamile 7 aylık. Artık hastalık boyutu bence bu. Ve gece 2 de makine çalıştırıyor 3 saat sabaha kadar
bebeğini kucağına alırken vs sürekli ellerini yıka, çift maske emzirmeye özen göster. tabi kuluçka süresini sayarsak bebeğine de geçmiş olma ihtimali var sen yinede tedbiri elden bırakma.Arkadaşlar sanırım korona kaptım. Bir de ilk defa bebeği bırakıp arkadaşımla dışarı çıkmıştım. İshal ve şiddetli kusma, ardından da şiddetli eklem ağrısı geldi. Biraz ateşim de çıkıp düştü bir ara. Doktora sorarken koronadan şüphe etmemiştim, gıda zehirlenmesi sanmıştım. Bebeği emziriyorum maskeyle ve başka odada yatıyorum. Gündüz test yaptırıcam zaten. Ama dikkat etmek gereken bir şey var mı ekstra?
Önceden arayıp haber vermek gibi medeniyetler çok eskide kalmış. Yaşam alanlarımız gelişti ama insanlıklar köreldi. Okuyorumda demekki birçoğumuzda var bu sıkıntı.Benzer durum bizde de var. Gecenin yarısında dahi çocukları gümbür gümbür koşuyor. Deprem oluyor gibi bşr ses. Terlik sesi desen zaten küt küt. Eşim iki kez falan adama mesaj attı uyardı . Bşr keresinde de yoo çocuklar uyuyor demiş2gun once tam gunduz uykusundayken ust kat komsumdan matkap sesi gelmeye basladi, tam da yatak odasinin ustunden. Sanki yatagin dibinde calisiyor gibi, canim yavrum feryat figan agladi icim parcalandi. Hemen aradim, onceden haber vermelerini soyledim bebegimin oldugunu biliyorlar. Kendisinin de bebegi oldugu icin anlayisla karsiladi. Bence siz de soyleyin, simdi olmasa bile yarin obur gun dogurunca anlar ne yasandigini zaten
Yani matkap gibi ozel durumlarda haber verir umarimÖnceden arayıp haber vermek gibi medeniyetler çok eskide kalmış. Yaşam alanlarımız gelişti ama insanlıklar köreldi. Okuyorumda demekki birçoğumuzda var bu sıkıntı.Benzer durum bizde de var. Gecenin yarısında dahi çocukları gümbür gümbür koşuyor. Deprem oluyor gibi bşr ses. Terlik sesi desen zaten küt küt. Eşim iki kez falan adama mesaj attı uyardı . Bşr keresinde de yoo çocuklar uyuyor demişKabul de etmiyorlar . Şimdi ben napayım bu insanlara,kavga mı edeyim Lanet olsun ya yazarken yine gerildim
Anladım canım çok zor işin. İnek sütü alerjisi ne zaman geçecek peki 6. Ayda biraz hafiflemedimiİnek sütü ve yumurta alerjisi var ama toz şu buda etkiliyor. Çabuk rahatsızlanıyo gözü vs kaşınıyor geniz akıntısı oluyor
Evet ya bende kafayı yiycem zaten çocuğu 1 saat zor uyutuyorum. Arkamı dönüp gidiyorum hop bir ses ve çocuk ağlamaya başlıyor. Hayır yani apartman da yaşayacaksan özellikle gece kurallara uyacaksın 22.00 dan sonra makine falan çalıştırmıyoruz biz. Lavaboya girince bile musluğu az açıyoruz ki ses olmasın. Ama herkes ince düşünmüyor maalesef. Böyle devam ederlerse bende uyarıcam. Gerçekten sinir oluyorum çünkü bazende topukluyla geziyor tıkır tıkırBen de bakıyorum hep
Ahh canım benim kızım 4 aylıkken yan dairemde inşaat başladı cuma ve pazar günleri hariç her gün matkap sesi vardı duvar kırıyorlardı balyozla hiltiyle falan sanki inşaatta yaşıyor gibiydik kızım az bağırarak uyanmadı defalarca gidip kapı yumrukladım bağırıp çağırdım yönetime şikayet ettim çalışma olduğu günler evden çıkmaya çalışıyordum artık arkadaşıma avm.ye falan hatta büyük kızımın okulu olmasa bilet alıp Türkiye’ye gelecektim bitene kadar çok şükür bitti ama öyle bir üst komşu da bende var her gün gece yarıları dahil o koltuklar bir itilip çekiliyor kafayı yememek elde değil
Fantazi is loadingEvet ya bende kafayı yiycem zaten çocuğu 1 saat zor uyutuyorum. Arkamı dönüp gidiyorum hop bir ses ve çocuk ağlamaya başlıyor. Hayır yani apartman da yaşayacaksan özellikle gece kurallara uyacaksın 22.00 dan sonra makine falan çalıştırmıyoruz biz. Lavaboya girince bile musluğu az açıyoruz ki ses olmasın. Ama herkes ince düşünmüyor maalesef. Böyle devam ederlerse bende uyarıcam. Gerçekten sinir oluyorum çünkü bazende topukluyla geziyor tıkır tıkır
Sabrediyorum canım bağırarak tepki veriyorum. Benim bi samimiyetim yok eşlerimiz tanışıyor olmadı eşime söylettireceğim. Alt katımda da yabancı uyruklu komşum var. Onun da bebişi sabah 6 da örümceğe biniyor gece ye kadar bir de evde halı kullanmıyorlar düşün sesi2gun once tam gunduz uykusundayken ust kat komsumdan matkap sesi gelmeye basladi, tam da yatak odasinin ustunden. Sanki yatagin dibinde calisiyor gibi, canim yavrum feryat figan agladi icim parcalandi. Hemen aradim, onceden haber vermelerini soyledim bebegimin oldugunu biliyorlar. Kendisinin de bebegi oldugu icin anlayisla karsiladi. Bence siz de soyleyin, simdi olmasa bile yarin obur gun dogurunca anlar ne yasandigini zaten
Ahahahah olabilir vallaFantazi is loading
Canım ben de yazmıştım, doktora da sordum normal ek gıdadan sonra olur dedi, hala bazen oluyor, yediği şeye göre değişiyor sanırım.Kizlar gecende bir arkadas ek gidaya gecince bebeginin kakasinda kuru cay gibi siyaha yakin maddeler oldugunu yazmisti kimdi hatirlayamadim?venim de bebegimin kakasinda onlardan var...acaba arkadasin neyden kaynaklandigi tespit etmismiydi
Bizim kakada kan gorme hikayemiz vardi..son bir aydir sut ve sut urunu tuketmiyorum....sonra dun o kuru cay kakasina aerpmisim gibi gorunce aklim cikti bunlar kanmidir diyeCanım ben de yazmıştım, doktora da sordum normal ek gıdadan sonra olur dedi, hala bazen oluyor, yediği şeye göre değişiyor sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?