2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Tek tek keserek deneyin eminin bulacaksınız ne olduğunu, size ya da babaya dokunan şeyleri düşünün. Kabızlık genetik oluyor dedi bizim doktor aile öyküsünde varsa kaçınılmaz oluyormuş . gluten hassasiyeti olabilir o da kabız yapar.

Anladım canım çok zor işin. İnek sütü alerjisi ne zaman geçecek peki 6. Ayda biraz hafiflemedimi
Malesef 3buçukta başladı kakada kan mukus agğrı 7 aylık ta diyetle durdu şuan 8buçuk aylık denedik ama tekrar kan oldu bıraktık sütü çok zor bişi yemek içmek en azından bugday alerjisi yokta un makarna idare edyrz sebzeli şehriye çorbası falan yapyrm. Yumurtada yiyemiyo

Kızlar bebeğim şuan 8buçuk aylık ama kucağından asla inmiyor otururken bile kucağımda inanılmaz ağlıyor bırakınca tuvalete. Bile benimle giriyo bukadar yapışan varmı odadan çıkamıyorum

Canim cok gecmis olsun benim kizim da ayni durumda maalesef fitille yapti 1 2 defa artik gecmeyince dr suruba baslatti bizi. Daha 3.gunumuz 15 20gun kullaninca duzene giriyor dediler, dr 1 2 ay kullanip takip edicez dedi. Bizimki su icmediginden oluyor muhtemelen. Sizinki de mi icmiyor su?

Anne sutunu su niyetine iciyor muhtemelen bizim kiz da ama boyle giderse de kabizlik bitmiyor napcaz bilmiyorum

Ben kavurmuyorum aslinda canim direkt suda haslayarak yapiyorum, dun bi sans daha verdim tekrar yedirdim sevdi ins hep sever eti

Canim bizim kizin da kabizligi var ispanak taze mi aldin yoksa dondurulmuslardan mi verdin? Ben de bi denesem mi diye dusundum simdi

İçiyor ya, hatta çok seviyor suyu.. ağzından çektiğimde aglıyor sürekli içesi var

Ben de zombiyim niye bu kadar uyaniyor anlamiyorum ..normalde de 4-5kez uyaninca kendimk sansli hissediyorum o gun
Bizimki de hala oyle. Aksam 8-12 arasi rahat yatiyo. Biz yatarken mesailerine basliyo. 4-5 kez kalkip sabah 5.30 daha tamamen uyaniyo. Evde 3 kisi vardiyali bakiyoruz el kadar bebeye

İnşallah gerekli mesajı almıştır komşunuz.Kesinlikle müstakil ev bu konularda çok güzel,eşinizin o seslere şahit olması çok iyi olmuş

İçiyor ya, hatta çok seviyor suyu.. ağzından çektiğimde aglıyor sürekli içesi var
Darisi basima diyeyim o zaman bizimki su icmediginden kabiz ya, icse guzel olcak valla
Tam mevsimi canım taze al 3-4 yaprak buharda haşla ver hemen, inş faydası olur
İnsallah canim yarin alip denicem
İnşallah gerekli mesajı almıştır komşunuz.Kesinlikle müstakil ev bu konularda çok güzel,eşinizin o seslere şahit olması çok iyi olmuş
Evet ben tasinmak icin surekli baski yapiyodum o acelemiz yok diyodu simdi bir an once tasinalim boyle olmayacak demeye basladi

Kızlar bebeğim şuan 8buçuk aylık ama kucağından asla inmiyor otururken bile kucağımda inanılmaz ağlıyor bırakınca tuvalete. Bile benimle giriyo bukadar yapışan varmı odadan çıkamıyorum
Hesabınız yanlış olabilir mi
8.5 olamaz Doğum haritanıza göre 7 ay 8 günlük suan .. Ağustos doğumlu sanırım ?

Diğer bir soru ise evet benimkide benimle yaşıyor resmen kucağımdan inmiyor tuvalete gidiyorum yürüteçte ise kapıya vurup ağlıyor

ayrılık kaygısı bu dönemde ortaya çıkıyor gelişiminin bir parçası anneyi göremeyince kayboldu gitti sanıyor yavrucuk.
cee oyununu oynayın, bir yere saklanıp ya da örtü altına girip çıkın. Kaybolmadığınızı yeniden göreceğini öğrenmesi için önemli. Sevdiği oyuncağını göstererek saklayın bulsun gerekirse yarısını saklayın. Onun üzerine örtü koyun kendisi açsın cee diyin vb.
Sizin dışınızda bakımveren varsa sabit olmalı bakıcı ya da aile büyüklerinden kimse o. Örneğin bi hafta anane bi hafta babaanne bakmasın ya da bir ay bir ay. Sabit bir kişi bakmalı mümkünse, değişiklik tepkisini artıracaktır.
Yabancılara karşı tepkisi artacaktır bu dönemde. Tuvalete bile gitseniz anlatmak lazım, ben birazdan geleceğim, burdayım gibi. İşe gidiliyorsa kaçarak gitmek dikkatini dağıtıp gitmek doğru değil. Zor fakat anlatmak somut olarak açıklamaya çalışmak gerekiyor. Bize zor, onlara çok zor bi dönem. En önemlisi kaygısını anladığımızı bilmeli. Sarılmak gibi ilaç yok.

Kizlar bebisleriniz yaklasik kac ml kasik mamasi/muhallebi yada corba iciyor hic olctunuz mu? Su an her ogunde ne kadar yemeleri gerekir acaba? Ben hipp gece kasik mamasi aldim uzerinde yazan tarife gore 6ay sonrasi icin 4kasiktan yapmam gerekiyor ama ben 2kasiktan yapiyorum. Bazen bitiriyor bazen bitiremiyor yemiyor. Siz hic olctunuz mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…