- 17 Şubat 2015
- 8.892
- 24.585
- 548
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
-
- #37.401
Tek tek keserek deneyin eminin bulacaksınız ne olduğunu, size ya da babaya dokunan şeyleri düşünün. Kabızlık genetik oluyor dedi bizim doktor aile öyküsünde varsa kaçınılmaz oluyormuş . gluten hassasiyeti olabilir o da kabız yapar.Ay bilemiyorum ki ne yapıyor muz diye düşündüm kestim vermiyorum ama yine kabız .. onun haricinde öyle aman aman yemek yediği de yok muhallebi o da yulaf unundan falan yapıyorum lif oranı yüksek diye .. işte çorba içiyor ama o da genelde sebze çorbası ya da ne bileyim tel şehriyeli tavuk suyu çorbası ya da tarhana ..
ama yumurta baya seviyor baya baya yiyor acaba diyorum yumurta mı .. kessem bir kaç gün vermesem mi bilemiyorum ki ne yapıyor of çok üzülüyorum
Şu kabız şurubu varmış alıp içirsem ne olur ki, bilinçsizlik mi yapmış olurum acaba
Oho kaç 7-8 hem. Zombi gibiyim. Üstelik Gece geç yatıp sabah erkenden uyanıyorKizlar sizin bebeginiz de gece sık uyaniyirmu...benimkine uyku egitimi vermedim ama bazen 7-8kez uyaniyo
Malesef 3buçukta başladı kakada kan mukus agğrı 7 aylık ta diyetle durdu şuan 8buçuk aylık denedik ama tekrar kan oldu bıraktık sütü çok zor bişi yemek içmek en azından bugday alerjisi yokta un makarna idare edyrz sebzeli şehriye çorbası falan yapyrm. Yumurtada yiyemiyoAnladım canım çok zor işin. İnek sütü alerjisi ne zaman geçecek peki 6. Ayda biraz hafiflemedimi
Canim cok gecmis olsun benim kizim da ayni durumda maalesefBizim kabızlık geçmiyo geçmiyo geçmiyo
Kızımın poposu yara bere içinde çok üzülüyorum sabahları ağlayarak uyanıyor yapamadığı için, yapsa da 1 tane keçi boku gibi bırakıyor havalar berbat doktora da gidemiyorum bişeyde yapamıyorum. Bal kabağı su yulaf unu kayısı denemedgm şey kalmadı yok düzelmiyor
Anne sutunu su niyetine iciyor muhtemelen bizim kiz da ama boyle giderse de kabizlik bitmiyor napcaz bilmiyorumBizim kizin son 2aydir kakasi duzenli degil..gunde iki kez de yaptigi oluyo 5gunde bi yaptigi da oluyor...ama bizim doktor simdilik yeter o su demisti...anne sutunu de aldigi icin zaten su ihtiyacini karsiliyirmus...ama keciboynuzu pekmezli bisey yapsam veya tatlimsi bir sey tattirsam su hesabi yapmiyorum istedigi kadar iciyo....40-50cc dedigim gunde ortalama
Ben de et suyuyla corba yaptigimdan beri daha bi seviyor corbalariBizim doktor da 6.aydan itibaren verin demisti...buzlukta porsiyonlayip corbalara kullaniyorum mis gibiama eti henuz bu ayda onermiyo
Ben kavurmuyorum aslinda canim direkt suda haslayarak yapiyorum, dun bi sans daha verdim tekrar yedirdim sevdiKıymaya bizde başladık. Önce kavurunca biraz sertleşiyo belki onu sevmemiştir. Ben önce biraz su ile haşlıyorum kıymayı suyunu çekince de az kavuruyorum.Daha yumuşak kalıyor yemekte.
Biz 6. ayda olmuştuk. Genel muayene ve bi damla damlatıp biraz bekletip öyle muayene ediyorlar.
Ispanak denediniz mi ? Bide baya faydası oldu. Buharda haşlayıp zeytinyağ ile püre gibi verebilirsiniz. Bide ben kabız gibi olunca mamaya 1 çk zeytinyağ damlatıyorum hala .
Canim bizim kizin da kabizligi var ispanak taze mi aldin yoksa dondurulmuslardan mi verdin? Ben de bi denesem mi diye dusundum simdiKıymaya bizde başladık. Önce kavurunca biraz sertleşiyo belki onu sevmemiştir. Ben önce biraz su ile haşlıyorum kıymayı suyunu çekince de az kavuruyorum.Daha yumuşak kalıyor yemekte.
Biz 6. ayda olmuştuk. Genel muayene ve bi damla damlatıp biraz bekletip öyle muayene ediyorlar.
Ispanak denediniz mi ? Bide baya faydası oldu. Buharda haşlayıp zeytinyağ ile püre gibi verebilirsiniz. Bide ben kabız gibi olunca mamaya 1 çk zeytinyağ damlatıyorum hala .
Valla benimki de en az o kadar uyaniyor. Hele bu aralar kabizlik da oldugu icin aglayarak uyanip sonra uykuya devam ediyorKizlar sizin bebeginiz de gece sık uyaniyirmu...benimkine uyku egitimi vermedim ama bazen 7-8kez uyaniyo
İçiyor ya, hatta çok seviyor suyu.. ağzından çektiğimde aglıyor sürekli içesi varCanim cok gecmis olsun benim kizim da ayni durumda maaleseffitille yapti 1 2 defa artik gecmeyince dr suruba baslatti bizi. Daha 3.gunumuz 15 20gun kullaninca duzene giriyor dediler, dr 1 2 ay kullanip takip edicez dedi. Bizimki su icmediginden oluyor muhtemelen. Sizinki de mi icmiyor su?
Bizimki suluguna tapiyor resmen.O kadar cok suluk aldimki anlatamam servet doktum resmenbiberonla denedim onda da olmuyor bir turlu sevdiremedim nasil olacak bilmiyorum
Tam mevsimi canım taze al 3-4 yaprak buharda haşla ver hemen, inş faydası olurCanim bizim kizin da kabizligi var ispanak taze mi aldin yoksa dondurulmuslardan mi verdin? Ben de bi denesem mi diye dusundum simdi
Ben de zombiyim niye bu kadar uyaniyor anlamiyorum ..normalde de 4-5kez uyaninca kendimk sansli hissediyorum o gunOho kaç 7-8 hem. Zombi gibiyim. Üstelik Gece geç yatıp sabah erkenden uyanıyor
Bizimki de hala oyle. Aksam 8-12 arasi rahat yatiyo. Biz yatarken mesailerine basliyo. 4-5 kez kalkip sabah 5.30 daha tamamen uyaniyo. Evde 3 kisi vardiyali bakiyoruz el kadar bebeyeBen de zombiyim niye bu kadar uyaniyor anlamiyorum ..normalde de 4-5kez uyaninca kendimk sansli hissediyorum o gun
İnşallah gerekli mesajı almıştır komşunuz.Kesinlikle müstakil ev bu konularda çok güzel,eşinizin o seslere şahit olması çok iyi olmuşYani matkap gibi ozel durumlarda haber verir umarimben rica ettim ama bakalim nolcak. Evet ya benim ust komsumun da 2yasinda kizi var surekli kosma, surekli biseyleri atiyor yerlere artik ben de bisey demiyorum onlara. cocuk sonucta ama kabul etmiyor soyleyince benim kiz erkenden uyuyor diyo tam uyutmaya calisirken zile basan mi dersin, surekli vurma sesleri falan insan deliriyor. Sabrediyorum 1yil icinde mustakil eve tasinicaz, artik canima tak etti. Dun gece o kadar cok ses geldiki artik esim de soyledi bir an once tasinmamiz lazim diye
Darisi basima diyeyim o zamanİçiyor ya, hatta çok seviyor suyu.. ağzından çektiğimde aglıyor sürekli içesi var
İnsallah canim yarin alip denicemTam mevsimi canım taze al 3-4 yaprak buharda haşla ver hemen, inş faydası olur
Evet ben tasinmak icin surekli baski yapiyodum o acelemiz yok diyodu simdi bir an once tasinalim boyle olmayacak demeye basladiİnşallah gerekli mesajı almıştır komşunuz.Kesinlikle müstakil ev bu konularda çok güzel,eşinizin o seslere şahit olması çok iyi olmuş
Hesabınız yanlış olabilir miKızlar bebeğim şuan 8buçuk aylık ama kucağından asla inmiyor otururken bile kucağımda inanılmaz ağlıyor bırakınca tuvalete. Bile benimle giriyo bukadar yapışan varmı odadan çıkamıyorum
ayrılık kaygısı bu dönemde ortaya çıkıyor gelişiminin bir parçası anneyi göremeyince kayboldu gitti sanıyor yavrucuk.Kızlar bebeğim şuan 8buçuk aylık ama kucağından asla inmiyor otururken bile kucağımda inanılmaz ağlıyor bırakınca tuvalete. Bile benimle giriyo bukadar yapışan varmı odadan çıkamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?