- 13 Ekim 2020
- 2.295
- 4.402
- 63
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
-
- #37.421
Valla ben 2 yemek kaşığından yapıyorum .. 2 yemek kaşığına 60 Cc mama ile yapıyorum ..Kizlar bebisleriniz yaklasik kac ml kasik mamasi/muhallebi yada corba iciyor hic olctunuz mu? Su an her ogunde ne kadar yemeleri gerekir acaba? Ben hipp gece kasik mamasi aldim uzerinde yazan tarife gore 6ay sonrasi icin 4kasiktan yapmam gerekiyor ama ben 2kasiktan yapiyorum. Bazen bitiriyor bazen bitiremiyor yemiyor. Siz hic olctunuz mu?
Bizim 3-4saat araliksiz yattigini bilmem...babasi ise gidiyo diye kiyamiyorum tum gece ben bakiyom tabi bide emziriyorum mama yok....yorgunluktan bayildim bayilcamBizimki de hala oyle. Aksam 8-12 arasi rahat yatiyo. Biz yatarken mesailerine basliyo. 4-5 kez kalkip sabah 5.30 daha tamamen uyaniyo. Evde 3 kisi vardiyali bakiyoruz el kadar bebeye
Evet ben de oyle yapiyorum 60cc mama ile 2yemek kasigi, onu da her zaman bitirmiyor hattaValla ben 2 yemek kaşığından yapıyorum .. 2 yemek kaşığına 60 Cc mama ile yapıyorum ..
diğer türlü fazla oluyor yemiyor . 2 kaşık tam ideal
Çorba 2 kepçe hep aynı ölçüde bizim kendi kepçemizle ama ml bilemiyorum tabiKizlar bebisleriniz yaklasik kac ml kasik mamasi/muhallebi yada corba iciyor hic olctunuz mu? Su an her ogunde ne kadar yemeleri gerekir acaba? Ben hipp gece kasik mamasi aldim uzerinde yazan tarife gore 6ay sonrasi icin 4kasiktan yapmam gerekiyor ama ben 2kasiktan yapiyorum. Bazen bitiriyor bazen bitiremiyor yemiyor. Siz hic olctunuz mu?
Kizlar bebisleriniz yaklasik kac ml kasik mamasi/muhallebi yada corba iciyor hic olctunuz mu? Su an her ogunde ne kadar yemeleri gerekir acaba? Ben hipp gece kasik mamasi aldim uzerinde yazan tarife gore 6ay sonrasi icin 4kasiktan yapmam gerekiyor ama ben 2kasiktan yapiyorum. Bazen bitiriyor bazen bitiremiyor yemiyor. Siz hic olctunuz mu?
Görsel ekliyorum kaşık mama yediremeyenler varsa özellikle tavsiye ederimÇorba 2 kepçe hep aynı ölçüde bizim kendi kepçemizle ama ml bilemiyorum tabi
Kaşık mamalarında üzerinde ki tarif inanılmaz fazla oluyor genelde 2 kaşıkla yapıyorum bende
2 kaşık kaşık mama +2 kaşık kendi toz maması + 90 su gibi biraz prinç unu ya da irmikte de attığım oluyor.
Kaşık mamaları karıştırıp veriyorum bazende hepsinden aldım çünkü ne bulursam artık
Favorisi aptamil bebe bisküvili olan inanılmaz güzel de kokuyor ben bile yiyebilirim gece yatmadan onu veriyorum artık
Ben evde yaptım tadı güzel oldu tarifi birkaç tarifi karıştırıp yaptım.Bütün tarifler hemen hemen aynı zaten.Bebe bisküvisi evinde yapan var mı? Marketten aldığımı yedirirken vicdan yaptım katkı maddesi ve şekeri çokmuş. Bi kere deneyip evde yapmaya mı başlasam.
2kepce corba baya bizim kepcelerden mi yaGörsel ekliyorum kaşık mama yediremeyenler varsa özellikle tavsiye ederim
Tahıllı olanlar baya tatsız olduğu için içine karıştırmak iyi oluyor
Tadı baya güzel bunun
Ben de ilk defa bugun denedim hic hazirlarindan almamistim. Cok begendim baya guzel oldu bence siz de deneyin cok basitmis, bugun ilk gunduz uykusu esnasinda hemen yapiverdim benBebe bisküvisi evinde yapan var mı? Marketten aldığımı yedirirken vicdan yaptım katkı maddesi ve şekeri çokmuş. Bi kere deneyip evde yapmaya mı başlasam.
Bizim gecen gun muayenemiz vardi. Kilosu 10.200 cikti ama bas cevresini olcmediler unuttular zaarKizlar bebeginin kilosu ilerde olan arkadaslar bebeginizin bas cevresi nasil?mesela 45cm ust sinirsa ayina gore benimki 44.5 oluyokilo ile mi orantili sizin de....boy olarak bizimki uzun da sayilmiyo
Evet çorba da iyiyiz artık yemek kısmına geçmek istiyorum doktoruma göre gidiyorum bu kontrolde ekler inş2kepce corba baya bizim kepcelerden mi yamasallah yiyor o zaman baya ben hipp elmali yulafli aldim onu yedirdim simdi tekrar alcam memnunum ondan icerigi de iyi digerlerine gore. Bunun icerigi nasil? Gidebilirsem yarin bakayim ben de
Nasil corbalar yapiyorsunuz bebis seviyorsa biz de alalim tarifiniEvet çorba da iyiyiz artık yemek kısmına geçmek istiyorum doktoruma göre gidiyorum bu kontrolde ekler inş
Bende hep hipp kullanıyorum normalde
Aptamil de bisküvili ama içerik tahıllardan oluşuyor daha fazla yedi bundan gece muhallebisi olarak buna geçtim bende yine içine 1 ölçek hipp tahıllıdan atıyorum gerçi
Aptamilin bi de 7 tahıllısı var onu da aldım ama denemedim henüz
Doktorum hipp 5 tahıllı ver önce alerjik bi durum oluşmazsa aptamil 7 tahıllıya geç demişti.
Bizim gecen ay 9.850 idi bas cevresi 44.5cm ...sinir 45cm .... bu ay kilo vermis gibi disten dolayi istahsiz...sali kontrolumuz var bakacaz artikBizim gecen gun muayenemiz vardi. Kilosu 10.200 cikti ama bas cevresini olcmediler unuttular zaar
Bizim de ayni ..gecede 8kere felan uyaniyo rahat..minimum 4-5Kizlar ben bebegimin uyanmalarini cözemiyorum ya artik. Acliktan uyaniyor surekli diyordum ama artik gece mamasi veriyorum, ustune birde emziriyorum. Ama yine sık uyaniyor. Birde aglayarak uyaniyor, birseyden rahatsiz oluyor gibi agliyor. Bazen uyaniyor bazen kendi kendine daliyor uykuya. Kabizliktan diye dusunuyodum ama bugun kakasini da yapti. Oda isisi da iyi. Uzerinde örtü mü istemiyor acaba dedim uyku tulumuyla yatirdim yine ayni sey oldu. Yani artik gece uykusuzluga alistim ben ama onun boyle aglayarak uyanmasina uzuluyorum, ne derdi var anlamiyorum
Aynen bizimki de istahsiz. Zorla yediriyorumBizim gecen ay 9.850 idi bas cevresi 44.5cm ...sinir 45cm .... bu ay kilo vermis gibi disten dolayi istahsiz...sali kontrolumuz var bakacaz artik
Ya bu aralar surekli aglayarak uyaniyor hatta uykusunda nerdeyse surekli agliyo bu neyin nesi anlamadimBizim de ayni ..gecede 8kere felan uyaniyo rahat..minimum 4-5
Yok erken doğmuştu doğum haritası nasıl güncelleniyor beceremedim. 06.07.2021 doğumlu emekliyormu sizinki nekdarlıkHesabınız yanlış olabilir mi
8.5 olamazDoğum haritanıza göre 7 ay 8 günlük suan .. Ağustos doğumlu sanırım ?
Diğer bir soru ise evet benimkide benimle yaşıyor resmen kucağımdan inmiyor tuvalete gidiyorum yürüteçte ise kapıya vurup ağlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?