2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Valla ben 2 yemek kaşığından yapıyorum .. 2 yemek kaşığına 60 Cc mama ile yapıyorum ..
diğer türlü fazla oluyor yemiyor . 2 kaşık tam ideal

Bizimki de hala oyle. Aksam 8-12 arasi rahat yatiyo. Biz yatarken mesailerine basliyo. 4-5 kez kalkip sabah 5.30 daha tamamen uyaniyo. Evde 3 kisi vardiyali bakiyoruz el kadar bebeye
Bizim 3-4saat araliksiz yattigini bilmem...babasi ise gidiyo diye kiyamiyorum tum gece ben bakiyom tabi bide emziriyorum mama yok....yorgunluktan bayildim bayilcam

Kizlar bebeginin kilosu ilerde olan arkadaslar bebeginizin bas cevresi nasil?mesela 45cm ust sinirsa ayina gore benimki 44.5 oluyokilo ile mi orantili sizin de....boy olarak bizimki uzun da sayilmiyo

Çorba 2 kepçe hep aynı ölçüde bizim kendi kepçemizle ama ml bilemiyorum tabi
Kaşık mamalarında üzerinde ki tarif inanılmaz fazla oluyor genelde 2 kaşıkla yapıyorum bende
2 kaşık kaşık mama +2 kaşık kendi toz maması + 90 su gibi biraz prinç unu ya da irmikte de attığım oluyor.
Kaşık mamaları karıştırıp veriyorum bazende hepsinden aldım çünkü ne bulursam artık
Favorisi aptamil bebe bisküvili olan inanılmaz güzel de kokuyor ben bile yiyebilirim gece yatmadan onu veriyorum artık

Görsel ekliyorum kaşık mama yediremeyenler varsa özellikle tavsiye ederim
Tahıllı olanlar baya tatsız olduğu için içine karıştırmak iyi oluyor
Tadı baya güzel bunun

Eklentiler

• 04E55CD0-9184-4311-BE84-5D21745F3EFE.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 36
Bebe bisküvisi evinde yapan var mı? Marketten aldığımı yedirirken vicdan yaptım katkı maddesi ve şekeri çokmuş. Bi kere deneyip evde yapmaya mı başlasam.

Arkadaşlar sizin bebişler de çok hareketli mi
Altını alırken, üstünü giydirirken, emerken aslaaa ama asla o kollar bacaklar durmuyor
Kırk saatte bağlıyorum bezini o da zar zor..
Yemek yedirirken kafa sürekli hareket halinde Çok zorlanıyorum bu süreçte

Görsel ekliyorum kaşık mama yediremeyenler varsa özellikle tavsiye ederim
Tahıllı olanlar baya tatsız olduğu için içine karıştırmak iyi oluyor
Tadı baya güzel bunun
2kepce corba baya bizim kepcelerden mi ya masallah yiyor o zaman baya ben hipp elmali yulafli aldim onu yedirdim simdi tekrar alcam memnunum ondan icerigi de iyi digerlerine gore. Bunun icerigi nasil? Gidebilirsem yarin bakayim ben de

Bebe bisküvisi evinde yapan var mı? Marketten aldığımı yedirirken vicdan yaptım katkı maddesi ve şekeri çokmuş. Bi kere deneyip evde yapmaya mı başlasam.
Ben de ilk defa bugun denedim hic hazirlarindan almamistim. Cok begendim baya guzel oldu bence siz de deneyin cok basitmis, bugun ilk gunduz uykusu esnasinda hemen yapiverdim ben

2kepce corba baya bizim kepcelerden mi ya masallah yiyor o zaman baya ben hipp elmali yulafli aldim onu yedirdim simdi tekrar alcam memnunum ondan icerigi de iyi digerlerine gore. Bunun icerigi nasil? Gidebilirsem yarin bakayim ben de
Evet çorba da iyiyiz artık yemek kısmına geçmek istiyorum doktoruma göre gidiyorum bu kontrolde ekler inş
Bende hep hipp kullanıyorum normalde
Aptamil de bisküvili ama içerik tahıllardan oluşuyor daha fazla yedi bundan gece muhallebisi olarak buna geçtim bende yine içine 1 ölçek hipp tahıllıdan atıyorum gerçi
Aptamilin bi de 7 tahıllısı var onu da aldım ama denemedim henüz
Doktorum hipp 5 tahıllı ver önce alerjik bi durum oluşmazsa aptamil 7 tahıllıya geç demişti.

Nasil corbalar yapiyorsunuz bebis seviyorsa biz de alalim tarifini
Ya bugun ben de farkli marka mi denesem dedim ama hipp mamayla karistiracagim icin hippten baska almayayim dedim. Nedense kasik mamayla diger mama ayni olmak zorundaymis gibi geldi

Kizlar ben bebegimin uyanmalarini cözemiyorum ya artik. Acliktan uyaniyor surekli diyordum ama artik gece mamasi veriyorum, ustune birde emziriyorum. Ama yine sık uyaniyor. Birde aglayarak uyaniyor, birseyden rahatsiz oluyor gibi agliyor. Bazen uyaniyor bazen kendi kendine daliyor uykuya. Kabizliktan diye dusunuyodum ama bugun kakasini da yapti. Oda isisi da iyi. Uzerinde örtü mü istemiyor acaba dedim uyku tulumuyla yatirdim yine ayni sey oldu. Yani artik gece uykusuzluga alistim ben ama onun boyle aglayarak uyanmasina uzuluyorum, ne derdi var anlamiyorum

Bizim de ayni ..gecede 8kere felan uyaniyo rahat..minimum 4-5

Bizim de ayni ..gecede 8kere felan uyaniyo rahat..minimum 4-5
Ya bu aralar surekli aglayarak uyaniyor hatta uykusunda nerdeyse surekli agliyo bu neyin nesi anlamadim deliricem uyaninca hicbiseyi yok cocugun ama uyuyunca surekli aglayarak uyaniyo ya da uykusunda agliyo

Yok erken doğmuştu doğum haritası nasıl güncelleniyor beceremedim. 06.07.2021 doğumlu emekliyormu sizinki nekdarlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…