2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Nuk diş setini aldık.Sağdakiyle önce dilini uyarıyoruz.Dil üzerinde gezdiriyoruz ve dili sağa sola ittiriyoruz.Yanaklara değdiriyoruz dili.Soldakiyle de azı dişlerinin olduğu yere koyup ısırmasını sağlamaya çalışıyoruz.Dünden beri 2.deneyişim başarılı olduğum söylenemez 1 hafta her gün yemekten yarım saat önce yapacağım.Umarım bebeğim de yardımcı olur evdeki her şeyi ağzına alan çocuk bunları asla almadı.Sanırım üzerindeki doku hoşuna gitmedi ama yapacak bir şey yok.

Diğer bir çalışma da yanaklarına dairesel masaj yapmak.Yüz yogası gibi düşünün.Son olarak da kollarını bacaklarını sıkıyoruz.Canını yakmadan ama kan akışını hızlandıran masajlar gibi ellerimizi hissettirerek.

Umarım işe yarar çünkü artık ek gıdayı reddetmesi gelişimine de olumsuz etki ediyor

Eklentiler

• A6BBDFB5-89E9-45A7-A042-CBF537517196.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 31
Anladım guzel fikir peki haşlanms Normal parmak sebzeler?
Pankek vs normal saklama kabında alıyorum ama burada havalar çok ısındı yumurtalı şeyler alamam normal kapta mesela denize geldik bugün hava da sıcak baya ama tereyağında baharatla haşlanmış patatesleri şöyle bir çevirip aldım yanıma normal kapta bir de mango dilimi aldım biriki saat sonra veririm gölgede duracak ama mesela yoğurt alsaydım yanıma onun İçin de termal çantam var bebek için içine buz çubuklarımdan koyuyorum bir tane mis gibi duruyor

Benim ilk kızımda da sağlık ocağı hemşireleri kapı kapı dolaşıp 2.doz çocuk felci aşısı yapmışlardı göçmenlerden dolayı yapıyoruz demişlerdi o zaman da

Kızlar bebeğime arkadaşımın tavsiyesiyle kaşık ve çatal veriyorum fikir olsun size de bende bazen işe yarıyor. Masaya iki kaşık iki çatalla oturuyoruz mesela çatalına minik parça batırıp eline veriyorum onu bana veriyor sonra yeni çatalı veriyorum öyle öyle yiyor arada bana yediriyor daha önce de yoğurdunu yedi kaşıkla iki kaşık kullanıyorum çünkü dolu olan yenisini vermezsem elindeki boşu bana geri vermiyor çatal bebek çatalı tabi yine de kontrollü kullanın aman

Çok çok teşekkür ederim geçirdiğiniz iyi dilekler bize çok iyi geldi çok sağolun Hepimiz sağlıkla yaşayalımm bebelerimiz en çokkk amin İyi ki varsınız

Cam kavanozda ancak bir kaç saat içim rahat eder benim de herhalde: ) mecbur alıcaz o mama termoslarından heral..
Pikniğe giderken kuru köfte, salata malzemesi filan saatlerce dayanırdı biz küçükken. Ağza değmemiş püre filan da dayanır herhalde ya.. Ben evde de sık sık ikircikte kalıyorum, aa dolaba koymayı unutmuşum, atsam mı atmasam mı..

Acısa da o memeden emzirmeye devam ederek süt gelişi normale dönmüştü. Hangi memeden daha çok emzirirsem o meme doluyordu benim ve diğerinde süt azalıyordu. Hatta bir ara tek memeye düşeceğim sanmıştım, birinden hiç gelmiyor gibiydi. Emzire emzire denge sağlandı işte bugünlere geldik: ) Kolay gelsin.
Daha önce de yazmıştım, bol bol sıcak uygulama, epsom tuzu ve lesitin kullanarak açıyordum tıkanıklıkları.

Selam, kaynağının bulunmasına çok sevindim, artık çözülecektir, tabi emeğinizle, çok kolay gelsin. Kısmen bizimkinde de var bahsettiğiniz durum. Yemeğe odaklanması zor oluyor, full odaklanmıyor çoğu zaman ama hiç yemiyor da değil. Biberon ve meme için babayı bile odadan çıkarıyoruz, genelde aynı koltuğun aynı köşesinde sessizce sıvısını alıyor. Katı gıdada tüm salonu görecek şekilde koymuştuk sandalyesini, gerçekten nereye bakacağını şaşırıyor çocuk. Ben bi de boş duvara vakacak şekilde sofrasını kurayım bakalım: )
Bi de iyi doktor bulmanıza sevindim, İstanbul'daysa ismini alabilir miyim?

Aynı bennn ikircikte kalınca atıyorum öyle cok sey attım Allah affetsin bu marketlerde raflarda satılan meyve püreleri var baktımda içerikleri temiz . Açılana kadar oda ısısında saklanabiliyor sanırım en garanti onlar gibi uzun süreli cıkmalarda

Little tikes markasının tekerlerinde ayar var bebek itmezse gitmiyor ben çok memnunum. Aldığımdan beri tutunarak çok güzel adımlıyor. Oyuncakları müzikleri de çok güzel çok seviyor. Kapatınca Aktivite masasına dönüşüyor.

İşte ben de onlardan aldım ve nolur nolmaz yedeği olarak yanımda taşıyorum bi sebze bi meyve püresini. Amma velakin şimdi onlar bozulmuş mudur kaç zamandır çantada diye şey ediyorum ve zaten elim gitmiyor onları vermeye.. amaaan aman: ) bu arada skt lerine daha var.

Sktsine varsa hiç açılmadıysa bozulmamıştır ama için rahat etmicekse verme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…