2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Canım yabancılama bizde geçen ay oldu hele siyah giyinene ekstra ağlıyordu. Kucağına biri almaya çalışsın benim kucağımdan resmen tepeme tırmanıyordu çocuk
Kırmızı balık şarkısını çok seviyor eve gelen herkese kızıma yaklaşırken o şarkıyı söyletiyordum öyle öyle ısınıyordu sonra geçti şuan da tam tersi herkese gitmek istiyor
Cafede hele garsonlara gidicem diye ağlıyor tam bir ilgi manyağı oldu hele erkekse ekstra seviyor
sosyal olsun derken ayarını kaçırdık zamanla azalır diye umuyorum yabancıda bilmesi gerek bence

Kizlar yumurta beyazi verdiniz mi?

Birde ilk adim ayakkabisi almadim ben hala, aranizda alan var mi?
Direkt vicco mu alsam igor tobby sandalet mi emin olamadim, ya da her ikisini ahsjdja
Meduse marka sandaletler de cok guzel anne kiz kombinleri var ustelik, kendime de alip bebisimle giymek istiyorum meduse ve igor arasinda kalite farki var mi acaba bilen varsa aydinlatirsa cok sevinirim

Kizlar ben sabah kahvalti hazirlarken kizimi mutfakta yerde birakiyorum oyuncaklariyla oynuyor ama 5dk.sonra bacagimdan tutunup kalkiyor hemen. Ayaga kalkmaya basladigindan beri bu boyle ve kahvalti hazirlamak bir iskence oldu. Dusup kafasini yere, cekmecelere vs vuracak diye tetikte olunca da bir is yapamiyorum. Kayinvalidemde yurutec vardi onu getirdim belki onda ayakta durur, oyle oynar diye ama yuruteci hic sevmiyor yine bana yapisti onda da. Acaba ogrenme kulesi mi alsam diye dusundum, tezgahta neler yaptigimi merak edip o yuzden mi kucak istiyor acaba bilmiyorum. Ogrenme kulesi alip ise yarayan var mi, alsam erken mi olur, ise yarar mi yoksa evde yığın halinde kullanilmayan esyalardan biri mi olur siz napiyorsunuz boyle durumlarda?

Benmki de aynı sürekli önüne ilglenecegi bi şey bırakıyorum ev talan oluyor

Kızlar birde ben normalde yürüteç almamıştım hoppala var evde. Yürüteçi daha geçen ay bir arkadasımın bebeğinin yürütecine binip cok sevince bir iki ay kullansın diye arkadasm verdi bana. 9 aydan sonra yürüteç ama yürüteçten mi yoksa yeni yeni yürümeye çalışıp ellerinden tutup yürüttüğümden mi yoksa yarım yamalak emekleyip ayak tırnaklarına güç verdiğinden mi bilmiyorum ayak tırnakları kırıldı özellkle baş parmağı yarısı kırıldı muhtemeln kopacak gibi şuan kanama yok ama baya moralim bozuldu basına gelen varmı napmam şazım
bizim doktor bir yaşından sonra demişti yumurta beyazı için vicco benimde hosuma gidiyor sanırım vicco alacağım şu meduse ya bir bakayım onu bilmiyorum

Canim muhtemelen yurutecten degildir biz yurutec kullanmiyorken bizde de oldu cunku. Surunuyordu o zamna oldu diye dusunuyorum. Her iki ayak basparmagi kirilmis, kalinlasmis hatta biraz. Annem tirnaklarini kestikce kendine gelir dedi ben de oyle umuyorum hic dr a falan sormadim onu.

Ya yumurta beyazina internetten baktim 10.ay diyor o yuzden denesem mi diye dusundum hic dr.a sormadim onu da

Bu arada benim de tirnagim kirilmisti ayni sey bende de olmustu, kestikce uzadikca duzeldi. İns bebislerde de oyle olur

Bu arada benim de tirnagim kirilmisti ayni sey bende de olmustu, kestikce uzadikca duzeldi. İns bebislerde de oyle olur
İnşallah canım böyle yarısı koptu tırnak batması vs olmadı dimi sizin bebıste? Sizinkide koptumu böle et kaldı bi kısmı ama dibten biraz var batar diye korkumdan yürüteçe bindirmiyordum ama ozaman onla alakalı değil . Ayakkabı giydirmek çare olurmu acaba yani o sekılde basmaya devam ederde enfeksiyon kaparmı diye düşündüm?

Ben bayadır veriyorum

Kizlar merhaba...benim kiz bazen oyun halisini yuvarlanarak geciyor ve kafasini yere carpiyor ..cok korkuyorum...sizin de bebekelr yapiyir mu?yani cok dikkatli olmama ragmen...etrafina yastiklar koymama ragmen bazen geciyor bariyerleri

Kizlar merhaba...benim kiz bazen oyun halisini yuvarlanarak geciyor ve kafasini yere carpiyor ..cok korkuyorum...sizin de bebekelr yapiyir mu?yani cok dikkatli olmama ragmen...etrafina yastiklar koymama ragmen bazen geciyor bariyerleri
Kafa çarpmak ata sporumuz oldu
Masaların altında gezdiği için her yere çarptı valla şimdi oturttu bence düşe kalka öğreniyor sadece sivri köşeleri koruma bantları aldık canım

Kafa çarpmak ata sporumuz oldu
Masaların altında gezdiği için her yere çarptı valla şimdi oturttu bence düşe kalka öğreniyor sadece sivri köşeleri koruma bantları aldık canım
Yaaa ben cok korkuyorum her seferinde iki saat uzuluyorum..engek olsam bu cocuk nasil emeklesin diyorum

Kizlar bebegimin kafasi surekli terliyor bu iki uc gundur...gerci havalar da cok isindi...bir de elleri ve ayaklari sicacik vucut sicakligi iyi cok ilginc geliyoroyle olan var mi?

Ben genelde zeytinyağlı pişiriyorum, salça da çok koymam. Ege usulü bizim yemekler. Etlilere çiçek yağı koyduğum için sadece etinden veriyorum suyundan vermiyorum. Eğer o gün biz dünden kalanı yiyeceksek çocuğa taze bi çorba, bi sebze yemeği yapıveriyorum.
Çok yanlış biliyorum ama taze yoğurt yapmadıysam ya da tutturmadıysam az biraz hazır yoğurt verdiğim de oldu. Kahvaltıda kendi yedğim peynirden vermeye başladım. Aşırı dikkat etmeyi bıraktım ben.

Bebeği suyu reddeden var mı aranızda, benim oğlan asla içmiyor. Biberon ve iki farklı suluk denedim, su olduğunu anladığı an boğulurmuş gibi yapıyor tükürüyor heyecanlanıyor. Elmalı tarçınlı ıhlamur vs her türlüsünü yaptım ama sadece kaşıkla damla damla içiyor, nasıl alıştıracağim şaşırdım

İlk içişlerde boğazına kaçırıyorlar suyu. Korkmuştur belki ondan istemiyordur, alışır zamanla tabii.
Pipetli suluk denedin mi acaba? İlk iki gün içemeyecek sandım ama sonra içmeye başladı, ben de baya gösterdim anladı galiba öyle öyle. Şimdi yine arada boğazına kaçırıyor öksürüyor ama çıkartıyor zorlanırsa. Baya da içmeye başlası havalar ısınınca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…