2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Evet ben de oyle dusunuyorum hatta gecen gun esime de soyledim, buyudukce hayatimiz kolaylasti sanki diye. Bu gidisle ilerleyen zamanlarda 2.cocuk ihtimalini tekrar degerlendirmeye alabiliriz ahsjjjaf

Kızlar merak ettiğim ve takıntılı oldugum bir konu var gıda zehirlenmesi cok korkuyorum besin dışarda(buzdolabı dısında) iki saat bekleyince bakteri ürer diye okumustm yalnıs bilgimi bu? dışarda yemek yediriremiyorum anca biberon mama veriyorum. Nasıl saklamalıyız besinleri dışarda? Yani mesela sebze püresi yaptım kavanoza koydum yada herangi yemek dışarı çıktım bu ne kadar süre taze durur? İki saat içinde tüketilmelimi?

Kizlar bizim kiz hala dis cikarmadi. Bizim gibi dis cikarmayan var mi hala
Bizim de hâlâ dişimiz yok ama dünden beri ateşi 37.5 38.5 arası gidip geliyor. Doktoru aradık diştendir eğer 38.5 geçmiyorsa dedi ve elleri ayakları da çok sıcak. Başka şeyden ateş olsa el ayak soğuk vücut sıcak olurmuş. Çıksaydı artık biz de bilseydik derdin ne olduğunu aylardır herşeyi ağzına götürüyor hep çıktı çıkacak diyoruz ama çıkamadı

Ben sıcak yemek yaptıysam bebek termosuna koyuyorum sıcacık duruyor soğumadan

Ara ara aklıma geliyodun canım çok sevindim Maşallah böylelikle geçsin, gitsin Sağlıklı, güzel ömrü olsun hepsinin.

Merhaba kızlar, kızamık aşısı yaptıran var mı ?
Benimkilere 9.ay yapıldı 12.ay tekrar yapılacakmış
Bazı sağlık ocakları 9.ay yapmayıp 12.ay tek doz yapıyormuş
Bizim bağlı olduğumuz asm iki doz yapıyoruz dediler
Ateş, aşı yerinde ağrı falan yapmadi benimkilere
Hatta aşı yapılırken hemşireye ne yapıyor bu der gibi baktı ikisinin de gıkı çıkmadı
Anlamadılar bile çok şaşırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…