2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Yazlığa park yatak almak istiyorum, mümkünse küçülüp katlanır bir şey arıyorum ki gerektiğinde taşırım.
Bu park yataklar kaç yaşına kadar idare eder bizi sizce, yani 2 yaz daha, 3 yaşına kadar kullanabilir miyim? Ona göre bütçesine karar vericem ama esneğim açıkçası. Bir de yandan aşağı doğru inebilenleri görmüştüm ama o özelliğin bir adı var mıdır?Gece ben yatakta yatarken alabilmek için iyi olur.
Önerisi olan varsa alırım :)
Bir de park yatakların hepsi için içine ayrıca yatak almak gerekiyor değil mi? Yoksa yatak almak gerektirmeyenleri de var mı?

Yok canim bizimki kopmadi tirnaginin uzerinde beyaz bi cizgi var katlanmis kalmis sanki orda, kopma yok. Evde ayakkabi giydirmeyin ama dr.lar onermiyorlar gelisimi icin ciplak ayak olsun evde ama disarda giydirin tabii

Kizlar merhaba...benim kiz bazen oyun halisini yuvarlanarak geciyor ve kafasini yere carpiyor ..cok korkuyorum...sizin de bebekelr yapiyir mu?yani cok dikkatli olmama ragmen...etrafina yastiklar koymama ragmen bazen geciyor bariyerleri
Ben artik oyun halisina koymuyorum cunku durmuyor etrafini yastiklarla cevirsem de atliyor, itiyor birsekilde kurtuluyor. Kafasini carpmalara doyamiyor zaten, boyle boyle buyuyecekler artik buyuk kazalar yasanmasin da

Benim kizim da oyleydi, suluga cok yatirim yaptim almadigim marka kalmadi en sonunda munchkin marka suluk aldim onunla kendi kendine iciyor, pipetli. Bir anda alisti, denemediyseniz tavsiye ederim

Bende ilk adım ayakkabısı Vicco almayı düşünüyorum yarın alıcam ama ayak numarasını biz mi ölçüp gidicez? Orda ölçüyorlarmış sanırım. Birde bir numara büyük mü alsam acaba bizimkinin boyu 85 cm oldu ayaklarda büyük 21 tam olur . Tam olmasımı lazım acaba büyürde hiç giyemez diye de korkuyorum nasıl yapıcaz bu numara işini?

Kızlar konuşulmuştu belki ama tekrar sorsam 9. ay kontrolune gittiniz mi? Kan mı alınıyor neye bakılıyor eksik birşey çıkarsa ne başlıyorlar?Teşekkür ederim.

Masallah sizinkinin boyu pek uzunbizimki de kilodan ilerde ama boy 71.5cm

Ben hepsine baktım vicco aldım zaten pek gitmek istemiyor çoraptan sonra bunları da kolay çıkarıyor, bununla alışır yazın daha iyi bir şey alırım yürür. İlk adımlar 20 numaraya kadar adidas gibi markalarda vicconun çeşitleri daha fazla ve gerçekten hafif. Orda ölçüyorlar ayak boyunu şıp diye. Maşallah boyu ne kadar uzunmuş kız mı erkek mi merak ettim

Kızlar konuşulmuştu belki ama tekrar sorsam 9. ay kontrolune gittiniz mi? Kan mı alınıyor neye bakılıyor eksik birşey çıkarsa ne başlıyorlar?Teşekkür ederim.
Benim bebekten daha kan alımı yapılmadı yapılsa da durmaz sanırım. Demir ve d vit kullanılıyor doktora göre 9. Ay aşısı yapılıyor ya da onu yapmayıp bir yaşında uyguluyorlar. Eğer menenjit yaptıracaksanız onu yapabilirler. Gelişim takibi yapılıyor rutin Boy baş kilo.

Biz 8aylikken kan verdik...demirimiz ve b12miz asiri dusuktu...biz zaten demir damlasi kullaniyirduk gunluk 5tane olan damla sayimizi 25e cikardi...ve b12baslatti....d vitaminine de devam dedi....hemogram , ferittin ,d vitamini ,b12,tsh,demir ve folikasit degerine bagmistik biz

Ben artik oyun halisina koymuyorum cunku durmuyor etrafini yastiklarla cevirsem de atliyor, itiyor birsekilde kurtuluyor. Kafasini carpmalara doyamiyor zaten, boyle boyle buyuyecekler artik buyuk kazalar yasanmasin da
Biz de oyun halısını kaldırdık hatta artık umrunda değildi bizimki de çok çarpıyor ben büyük tepki vermiyorum düşünce çarpınca ağlarsa gidip alıp sarılıyorum öpüyorum doğru mu bilmiyorum ama

Ay maşşallah o nasıl boy ben vicconun mağazasından aldım internette de aynı fiyat diye giydirip baktık aldık avmlerde var mağazası genelde, biz büyük aldık valla yürümüyor daha yaza yürür diye 21 aldık şu an ayağı tam 19. Biraz büyük ama olsun baharda tam olur diye düşündüm

Evet canım en doğrusu
1 panik yapmamak
2 Ah vah gibi korkmasını sağlayacak sözler kullanmamak
3 sarılıp öpmek
Ben en çok şu bilgiye çok şaşırdım ki genelde çok yapılıyor ki bende kesin yapardım mesela kafasını çarptı. Biz vurduğu yeri bi döveriz ya al sana kafamıza çarptın diye
Her zaman suçu karşısında arayan bir birey yaratırmışız
O yüzden canını kendi yakınca kaza yaptın annecim biraz daha dikkatli olabilirsin diyorum

Bizden 6. Ayda kan aldıkları için tekrar almadılar, rutin kontrol yapıldı boy kilo falan ama burda devlet hastanesinde 9. Ay kontrolünde çocuk gelişim uzmanı da kontrol ediyormuş motor becerilerini, dikkatini, algılarını falan, götürecektik randevu bulumadık öylece kaldı, özelde bunları yapmadılar.

Ben de oyle yapiyorum bazen dusuyor vuruyor kafasini hic bakmiyorum bile baska seylerle ilgileniyorum, aglamadan devam ediyor aglarsa kucagima aliyorum, konusuyorum sariliyorum. Dogru yapiyoruz bence, ordan burdan okudugum kadariyla dogru yani

Kizlar merhaba.. gece beslenmesini kesen var mi? Bebegim emiyor ve şu aralar epey düskün olmaya basladi memeye gece surekli uyaniyor emmeden uykuya dalamiyor.. ben perisan uyaniyorum dinlenemiyorum..
Sizde durumlar nasil? Ne zaman kesecegiz bu gece emme işini

Ben 6. Ayda kestim canım
Uyku eğitimi vermiştim zaten rüya öğünü yapıyordum gece 2 kez sonra 1 e düşürdüm.
Doktor ek gıda ile de tamamen kestirdi.
Kilo problemi olursa gece beslemesi öneriyoruz dedi.
Uyanmıyorda zaten acıktığını düşünmüyorum gün içinde saatli yiyor çünkü ve yatmadan da sıkı bir öğünü var ana yemek + gece muhallebisi + mama şeklinde. Bazen elbette çok iştahsız günümüz oluyor, gece 3 gibi bi rüya öğünü yapıyorum o günlerde anne yüreği
Gündüz 4 saatte 1 besleniyorsa mesela bu gece 8 saate denk geliyor efor sarfetmediği için 2 katı kadar süre acıkmayacaktır uyanma sebepleri muhtemelen alışkanlık bu aylarda

Bizimki de devam...gecede 4-5kez uyanip meme ister ...obur turlu uykuya donemiyor

Ben devam ediyorum gece beslenmesine. Acikcasi bir sure daha devam etmek istiyorum cunku gece beslenmesini kesersem sutum gidecek gibi geliyor. gun icinde cok verimli emmiyor ama gece uykusunda verimli emiyor gogsumu bosaltiyor. Emdikce de sut oluyor sonucta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…