- Konu Sahibi Nefesimmmsin
-
- #38.501
Yok canim bizimki kopmadi tirnaginin uzerinde beyaz bi cizgi var katlanmis kalmis sanki orda, kopma yok. Evde ayakkabi giydirmeyin ama dr.lar onermiyorlar gelisimi icin ciplak ayak olsun evde ama disarda giydirin tabiiİnşallah canım böyle yarısı koptu tırnak batması vs olmadı dimi sizin bebıste? Sizinkide koptumu böle et kaldı bi kısmı ama dibten biraz var batar diye korkumdan yürüteçe bindirmiyordum ama ozaman onla alakalı değil . Ayakkabı giydirmek çare olurmu acaba yani o sekılde basmaya devam ederde enfeksiyon kaparmı diye düşündüm?
Ben artik oyun halisina koymuyorum cunku durmuyor etrafini yastiklarla cevirsem de atliyor, itiyor birsekilde kurtuluyor. Kafasini carpmalara doyamiyor zaten, boyle boyle buyuyecekler artik buyuk kazalar yasanmasin daKizlar merhaba...benim kiz bazen oyun halisini yuvarlanarak geciyor ve kafasini yere carpiyor ..cok korkuyorum...sizin de bebekelr yapiyir mu?yani cok dikkatli olmama ragmen...etrafina yastiklar koymama ragmen bazen geciyor bariyerleri
Benim kizim da oyleydi, suluga cok yatirim yaptim almadigim marka kalmadiBebeği suyu reddeden var mı aranızda, benim oğlan asla içmiyor. Biberon ve iki farklı suluk denedim, su olduğunu anladığı an boğulurmuş gibi yapıyor tükürüyor heyecanlanıyor. Elmalı tarçınlı ıhlamur vs her türlüsünü yaptım ama sadece kaşıkla damla damla içiyor, nasıl alıştıracağim şaşırdım
deneyeyim hemen yeter ki içsin teşekkür ederimBenim kizim da oyleydi, suluga cok yatirim yaptim almadigim marka kalmadien sonunda munchkin marka suluk aldim onunla kendi kendine iciyor, pipetli. Bir anda alisti, denemediyseniz tavsiye ederim
Masallah sizinkinin boyu pek uzunBende ilk adım ayakkabısı Vicco almayı düşünüyorum yarın alıcam ama ayak numarasını biz mi ölçüp gidicez? Orda ölçüyorlarmış sanırım. Birde bir numara büyük mü alsam acaba bizimkinin boyu 85 cm oldu ayaklarda büyük 21 tam olur . Tam olmasımı lazım acaba büyürde hiç giyemez diye de korkuyorum nasıl yapıcaz bu numara işini?
Ben hepsine baktım vicco aldım zaten pek gitmek istemiyor çoraptan sonra bunları da kolay çıkarıyor, bununla alışır yazın daha iyi bir şey alırım yürür. İlk adımlar 20 numaraya kadar adidas gibi markalarda vicconun çeşitleri daha fazla ve gerçekten hafif. Orda ölçüyorlar ayak boyunu şıp diye. Maşallah boyu ne kadar uzunmuş kız mı erkek mi merak ettimBende ilk adım ayakkabısı Vicco almayı düşünüyorum yarın alıcam ama ayak numarasını biz mi ölçüp gidicez? Orda ölçüyorlarmış sanırım. Birde bir numara büyük mü alsam acaba bizimkinin boyu 85 cm oldu ayaklarda büyük 21 tam olur . Tam olmasımı lazım acaba büyürde hiç giyemez diye de korkuyorum nasıl yapıcaz bu numara işini?
Benim bebekten daha kan alımı yapılmadı yapılsa da durmaz sanırım. Demir ve d vit kullanılıyor doktora göre 9. Ay aşısı yapılıyor ya da onu yapmayıp bir yaşında uyguluyorlar. Eğer menenjit yaptıracaksanız onu yapabilirler. Gelişim takibi yapılıyor rutin Boy baş kilo.Kızlar konuşulmuştu belki ama tekrar sorsam 9. ay kontrolune gittiniz mi? Kan mı alınıyor neye bakılıyor eksik birşey çıkarsa ne başlıyorlar?Teşekkür ederim.
Biz 8aylikken kan verdik...demirimiz ve b12miz asiri dusuktu...biz zaten demir damlasi kullaniyirduk gunluk 5tane olan damla sayimizi 25e cikardi...ve b12baslatti....d vitaminine de devam dedi....hemogram , ferittin ,d vitamini ,b12,tsh,demir ve folikasit degerine bagmistik bizKızlar konuşulmuştu belki ama tekrar sorsam 9. ay kontrolune gittiniz mi? Kan mı alınıyor neye bakılıyor eksik birşey çıkarsa ne başlıyorlar?Teşekkür ederim.
Biz de oyun halısını kaldırdık hatta artık umrunda değildi bizimki de çok çarpıyor ben büyük tepki vermiyorum düşünce çarpınca ağlarsa gidip alıp sarılıyorum öpüyorum doğru mu bilmiyorum amaBen artik oyun halisina koymuyorum cunku durmuyor etrafini yastiklarla cevirsem de atliyor, itiyor birsekilde kurtuluyor. Kafasini carpmalara doyamiyor zaten, boyle boyle buyuyecekler artik buyuk kazalar yasanmasin da
Ay maşşallah o nasıl boyBende ilk adım ayakkabısı Vicco almayı düşünüyorum yarın alıcam ama ayak numarasını biz mi ölçüp gidicez? Orda ölçüyorlarmış sanırım. Birde bir numara büyük mü alsam acaba bizimkinin boyu 85 cm oldu ayaklarda büyük 21 tam olur . Tam olmasımı lazım acaba büyürde hiç giyemez diye de korkuyorum nasıl yapıcaz bu numara işini?
Evet canım en doğrusuBiz de oyun halısını kaldırdık hatta artık umrunda değildi bizimki de çok çarpıyor ben büyük tepki vermiyorum düşünce çarpınca ağlarsa gidip alıp sarılıyorum öpüyorum doğru mu bilmiyorum ama
Bizden 6. Ayda kan aldıkları için tekrar almadılar, rutin kontrol yapıldı boy kilo falan ama burda devlet hastanesinde 9. Ay kontrolünde çocuk gelişim uzmanı da kontrol ediyormuş motor becerilerini, dikkatini, algılarını falan, götürecektik randevu bulumadık öylece kaldı, özelde bunları yapmadılar.Kızlar konuşulmuştu belki ama tekrar sorsam 9. ay kontrolune gittiniz mi? Kan mı alınıyor neye bakılıyor eksik birşey çıkarsa ne başlıyorlar?Teşekkür ederim.
Ben de oyle yapiyorum bazen dusuyor vuruyor kafasini hic bakmiyorum bile baska seylerle ilgileniyorum, aglamadan devam ediyorBiz de oyun halısını kaldırdık hatta artık umrunda değildi bizimki de çok çarpıyor ben büyük tepki vermiyorum düşünce çarpınca ağlarsa gidip alıp sarılıyorum öpüyorum doğru mu bilmiyorum ama
Ben 6. Ayda kestim canımKizlar merhaba.. gece beslenmesini kesen var mi? Bebegim emiyor ve şu aralar epey düskün olmaya basladi memeye gece surekli uyaniyor emmeden uykuya dalamiyor.. ben perisan uyaniyorum dinlenemiyorum..
Sizde durumlar nasil? Ne zaman kesecegiz bu gece emme işini
Bizimki de devam...gecede 4-5kez uyanip meme ister ...obur turlu uykuya donemiyorKizlar merhaba.. gece beslenmesini kesen var mi? Bebegim emiyor ve şu aralar epey düskün olmaya basladi memeye gece surekli uyaniyor emmeden uykuya dalamiyor.. ben perisan uyaniyorum dinlenemiyorum..
Ben devam ediyorum gece beslenmesine. Acikcasi bir sure daha devam etmek istiyorum cunku gece beslenmesini kesersem sutum gidecek gibi geliyor. gun icinde cok verimli emmiyor ama gece uykusunda verimli emiyor gogsumu bosaltiyor. Emdikce de sut oluyor sonuctaKizlar merhaba.. gece beslenmesini kesen var mi? Bebegim emiyor ve şu aralar epey düskün olmaya basladi memeye gece surekli uyaniyor emmeden uykuya dalamiyor.. ben perisan uyaniyorum dinlenemiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?