2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Anneler yarın uçak yolculuğumuz var. Bebekle uçuş için var mı öneriniz şayet çok tedirginim
Mama alıyorsa biberon, uyumazsa eğer dikkat dağıtacak oyalanacak oyuncak bizimkisi kitap dergi meraklısı beni kurtarmıştı. Bende hep yalnız uçtum, genelde uyuyorlar emip bir ağırlık çöküyor bebelere rahat geçer tedirgin olma, sadece cam tarafı al belirt emzirdiğini ona göre ayarlıyorlar daha rahat edersin. Birde çok yük alma uçağa binerken yanına tek isen, pratik şekilde seyahat et çok taşınacak birşey alma, hem bebek hem diğer eşyalar yorar.

Teşekkür ederim canım normalde ben yedirmiyorum fakat adet olacağım zaman sütte azalma oluyor doymuyor o yüzden 2 gun yedirmeyi planlıyordum

Eczacı emzirirken iki burun deliğine de birer damla serum fizyolojik damlat demişti ama denemedim daha. Serumla yıkama yapıyordum sürekli tıkandığı için o daha da kötüleştirebiliyormuş kuruttuğundan akıntıyı arttırıyormuş çok sık yapma demişti.

Bir de havaalani xrayden bebek arabasini geciriyormuyuz veya bebek de geciyor mu?avmlerde bebek suyunu yiyecegini dahi xrayden gecirmiyorlar havaalanlarinda nasildir

Ben gunde 1kez serum fizyolojik suyu 5ml siringaya alip 2.5 ml bi delige 2.5ml digerine tazyikli sekilde basip ters cevirip sirtina patpat yapip kalani cekiyorum....cok sik yapma demesinden kasit ne yani hafta bi yapmak mi veya 2gunde bi mi

Ben gunde 1kez serum fizyolojik suyu 5ml siringaya alip 2.5 ml bi delige 2.5ml digerine tazyikli sekilde basip ters cevirip sirtina patpat yapip kalani cekiyorum....cok sik yapma demesinden kasit ne yani hafta bi yapmak mi veya 2gunde bi mi
Ben günde 2 defa yapıyordum bazen 4e kadar çıkıyordu

Ben de evde çıplak ayak ama parkta çimdeyse de çıplak ayak. Ya ciddi misiniz biz de ankarada yaşıyoruz altındağ/çankaya kesişimindeyiz sitenin parkındayız genelde ama dün mesela 30 ağustos zafer parkındaydık şu an çok korktum

Ben canım ve çok seviyor elinde yemeyi
Eline bisküvi veriyorum bende çaktırmadan kaşıkla yediriyorum
kendi yemek istiyor sadece kaşık reddi varda
Bizimki de kendi yemek istiyor ona bıraksam her tarafi batıracak bende biberona koydum biberon la içirdim böylelikle oğlum yedi ben mutlu oldum evim temiz kaldı

Bir de havaalani xrayden bebek arabasini geciriyormuyuz veya bebek de geciyor mu?avmlerde bebek suyunu yiyecegini dahi xrayden gecirmiyorlar havaalanlarinda nasildir
Evet geçiriyoruz. Bebek arabasını da katlayıp valiz koyduğumuz xray bantlarına koyuyoruz. Katla koy al biraz yoruyo

Benim çucuk burnuna dokundurtmuyor, olur da savaşı kazanıp başarıp bir iki gifreri sıkabilirsem dayak yemiş gibi ağlıyor gücenmesini saymıyorum bile burundan çekmeye yarayan şeyleri uyurken bile denedim anında gözünü açıp kavgaya ağlamaya başlıyor maşallah algıları epey açık
Ben de bebekken burnumun temizlenmesinden nefret edermişim eşim de. O genler iyi geçmiş. Burna dokunmak kırmızı çizgi. Hatta bazen akıyor onu bile kavga gürültü temizleyebiliyorum.

Kışın bile evde çıplak ayak gezdirdim ben. Kolay yürmesini, emeklemesini buna bağlıyorum. Parkta çorap ya da ayakkabı giydiriyorum böcek möcek sokar diye. Bu kaçırma işi içimi bulandırdı çayyolundayım ben, öyle bi oluşum varsa çocuğu kaçıran beni de kaçırır ufak tefek insanım. Sitelerin içinde dolaşıyoruz gerçi ama ne bileyim. Dün 100. Yıl pazar yerinde trafik kavgası çıkmış adamın birini silahla vurmuşlar misal.

bebeğini traş ettiren var mı? Ben biraz kesmiştim cesaret edememiştim hepsine fakat uzadı. Ankara’da bi bebek kuaförü buldum oraya götüreceğim ama korkuyorum da, bıngıldaklar başını hızlı çevirmeler ki burnunu bile temizletmeyen çocuk bu zarar verirler mi acaba.
Bi taraftan çok yakışıklı oldu kıyamıyorum, bi taraftan aşırı terliyor gözüne kaçıyor toplayınca kızıyor kıyamıyorum rahat etsin diyorum. Kıvanç datlıtuğum benim

Bizimki de kendi yemek istiyor ona bıraksam her tarafi batıracak bende biberona koydum biberon la içirdim böylelikle oğlum yedi ben mutlu oldum evim temiz kaldı
bebe bisküvisini biberonla nasıl verdiniz bende deneyeyim. uyku öncesi doyup yatsın diye biberonla vermek istiyorum da mama almıyor sevmiyor beni emmesi de yeterli kalmıyor sanırım ek gıdayı da aman aman yemiyor sürekli uyanıyor.

Üst dişlerden bildiriyorum,ne gıcık ne zor çıkıyormuş arkadaş bunlar Çocuk mahvoldu bugün hafif kanama bile oldu.Her ikisi de açıldı yerleri belli oldu ama bir türlü uzamadılar.Ateş,huysuzluk üst seviyede Diş buğdayı yapalım bahçede dedik.Eskiden görüp ay ne gerek var diş çıkıyor diye bu kutlamaya derdim.Şimdi evde buğday harici şampanya falan patlatmayı düşünüyorum Demek ki millet dişi değil dişten sağlam çıkabilmeyi kutluyormuş!

Ayrıca diş buğdayını 4.dişten sonra yapmamız da ne bileyim

Bu 100.yıl Çukurambar’ın oradaki mi?Eğer oysa dün oradaydık hep gittiğim pazarArtık kimsede huzur,sabır,anlayış vs kalmadı.Trafikte asla asla kimseyle muhattap olmuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…