- Konu Sahibi Nefesimmmsin
-
- #38.581
Ay canım hele trafikte aman dikkat edin ben bir adama iki sene önce yol vermedi sıkıştırdı beni diye korna çalmıştım yanımda da kızım vardı bildiğin kovalamaca yaşadık Çek kenara falan yaptı bana üstelik resmî servis aracıydı kullandığı atlattım battı çıktı da da düştü peşimden Allah korusun başa bela böyle insanlarBu 100.yıl Çukurambar’ın oradaki mi?Eğer oysa dün oradaydık hep gittiğim pazarArtık kimsede huzur,sabır,anlayış vs kalmadı.Trafikte asla asla kimseyle muhattap olmuyorum.
Bebek geçmiyor canım önce sen geçiyorsun, eşin tutuyor sonra bebeği yandan alıyorsunuz. Bebek arabasını kaylayıp x rayden geçiriyorsun.Bir de havaalani xrayden bebek arabasini geciriyormuyuz veya bebek de geciyor mu?avmlerde bebek suyunu yiyecegini dahi xrayden gecirmiyorlar havaalanlarinda nasildir
Bebegin xrayde ne isi var ya bu saa geldi ben kavga ederimEvet geçiriyoruz. Bebek arabasını da katlayıp valiz koyduğumuz xray bantlarına koyuyoruz. Katla koy al biraz yoruyo
Anladim simdi ben de bi an bebegin xrayde ne isi var dedimtesekkur ederimBebek geçmiyor canım önce sen geçiyorsun, eşin tutuyor sonra bebeği yandan alıyorsunuz. Bebek arabasını kaylayıp x rayden geçiriyorsun.
Bizimki de böyle burna asla dokunulmasını istemiyor asla geçen iki gün ateşi çıktı burnu aktı öksürdü bir enfeksiyon geçirdik zorla yaptık çok ağladı ama hemen unutuyolar kucağıma alıp sarıldığımda oyun dans hemen başlıyorBenim çucuk burnuna dokundurtmuyor, olur da savaşı kazanıp başarıp bir iki gifreri sıkabilirsem dayak yemiş gibi ağlıyor gücenmesini saymıyorum bileburundan çekmeye yarayan şeyleri uyurken bile denedim anında gözünü açıp kavgaya ağlamaya başlıyor maşallah algıları epey açık
Ben de bebekken burnumun temizlenmesinden nefret edermişim eşim de. O genler iyi geçmiş. Burna dokunmak kırmızı çizgi. Hatta bazen akıyor onu bile kavga gürültü temizleyebiliyorum.
Artık bebeklerimiz var haklısın kardeş diyip geçmek lazım ben çocuklayken hep öyle yapıyorum asla tartışmıyorum zarar gelir diyeBu 100.yıl Çukurambar’ın oradaki mi?Eğer oysa dün oradaydık hep gittiğim pazarArtık kimsede huzur,sabır,anlayış vs kalmadı.Trafikte asla asla kimseyle muhattap olmuyorum.
Ben de hiç çıkmayacak sanmıştım bi tanecik pirinç ucumuz olduKizlar 1hafta sonra 10.aya giricez hala dis cikmadi ya18aya kadar normal diyolar ama biraz fazla mi gec oldu artik ne durumdasiniz siz
Hemen unutsa keşke küsüyor ağlıyor da ağlıyor hatta gece saatler sonra uyurken bile iç çekmeye devam ediyorBizimki de böyle burna asla dokunulmasını istemiyor asla geçen iki gün ateşi çıktı burnu aktı öksürdü bir enfeksiyon geçirdik zorla yaptık çok ağladı ama hemen unutuyolar kucağıma alıp sarıldığımda oyun dans hemen başlıyor
Paketin üzerinde meyve suyu ya da süt ekleyebilirsiniz yaziyor fakat 1 yaş öncesi süt verilmiyor diye biliyorum o yuzden bende kaynamış ılımış su ekliyorum. Sıvı bir kivam oluyor ama deliği tıkayan küçük parçacıklar olabiliyor bende biberon deliğini genişlettim bebegimde içiyor güzelce uyuyor bende uykumu alıyorum emmeye uyaniyor o zamanda sütüm birikmiş oluyor benide emiyor tekrar yatıyor. Benim bebeğim ek gıdayi seven bebek değil anne sütüyle de doymadigi için geceleri mutlaka 6-7 defa uyaniyordum ama 3 gecedir falan bu yöntemi deniyorum. Elimdeki bebe bisküvisi bitince organik olanları varmış onlardan alacam canımbebe bisküvisini biberonla nasıl verdiniz bende deneyeyim. uyku öncesi doyup yatsın diye biberonla vermek istiyorum da mama almıyor sevmiyor beni emmesi de yeterli kalmıyor sanırım ek gıdayı da aman aman yemiyor sürekli uyanıyor.
Bizim alt 2 çıktı, üstten de 1 tane çıktı :)Kizlar 1hafta sonra 10.aya giricez hala dis cikmadi ya18aya kadar normal diyolar ama biraz fazla mi gec oldu artik ne durumdasiniz siz
10 aylık atağıdır bizde de durum aynı elini sallayarak bana tata Diyor dövecekmiş yüzüme vuruyor ta ta diyor yalniz siz degilsinizKızlar selam, benim bir sorum var.
Kızım bu aralar çığırıyor. Yanlış duymadınız bildiğiniz çığırıyorbağırıyor yani avazı çıktığı kadar hatta öyle çok bağırıyor ki en sonunda öksürük krizine giriyor boğazlarını acıtınca
Sinirli yani inanılmaz sinirli..
Dün babasına sinirlendi çekirdek yiyordu eşim, bizim kız çekirdeğe dadanınca aldı götürdü tabağı aman yarabbi nasıl sinir nasıl bağırma ağlaya ağlayaa beni tokatlıyor bildiğiniz tokatlıyor vuruyor yani bana
Bu bizim kızda mı var acaba yoksa sizde de benzer sorunlar var mı. Hayır kızım sinirli bir yapıda farkındym ama bu kadarı aşırıeşime diyorum pedagog'a götürcem bunu bu sinirle giderse 1*2 seneye kalmaz . canımıza okuyor
Bende çok korktum çocuğu hergün çıkarırdım şimdi balkonda takılıyoruz mecbur. Aslı yok diyende var doğru diyende. Devir çok kötü gerçekten .Ben de evde çıplak ayak ama parkta çimdeyse de çıplak ayak. Ya ciddi misinizbiz de ankarada yaşıyoruz altındağ/çankaya kesişimindeyiz sitenin parkındayız genelde ama dün mesela 30 ağustos zafer parkındaydık şu an çok korktum
İnsanlar çok fazla tahammülsüzleşti ya. Ne olacak böyleKışın bile evde çıplak ayak gezdirdim ben. Kolay yürmesini, emeklemesini buna bağlıyorum. Parkta çorap ya da ayakkabı giydiriyorum böcek möcek sokar diye. Bu kaçırma işi içimi bulandırdı çayyolundayım ben, öyle bi oluşum varsa çocuğu kaçıran beni de kaçırır ufak tefek insanım. Sitelerin içinde dolaşıyoruz gerçi ama ne bileyim. Dün 100. Yıl pazar yerinde trafik kavgası çıkmış adamın birini silahla vurmuşlar misal.
Ay kuzum benim . Hamilelikte bile birçok badire atlattınız annesi birlikte. İnşallah o hastaneden sağlıkla çıkarsınızSelam anneler kizim için dua edermisiniz3 nisan 10 aylık olacağız.
25 mayıs düne kadar 39/39.6 derece ateş ve ishal vardı 26 mayıs hasteneye geldik virusinfektion dediler ilaç yazılar 28 mayıs öğlen dışkısında baya bi kan vardı hemen hastaneye geldik dışkısını da getirdim kan aldılar ve laboratuvara gönderdiler 2 gündür serumdaydık bügün daha iyi ama hala dışkısı sulu ve hafif kanlı dün ultrason yapıldı kalın barsakta intihap var bügün sonuçları bekliyoruz inşallah kendinen geçen birşeydır antibiyotike gerek kalmaz ve 26 mayıs kızımın kilosuna baktılar 7950gr haliyle kaç gündür yemiyor kilo verdi ama yinede kilosu bana çok az geliyor inşallah ciddi birşey yoktur kızımın ismi Eyşan onun için dua edermisinizhaliyle çok korkuyorum 2 gündür odada izole edildik inşallah sonuçlar iyi çıkar
Tabi ki daha nasıl olsun organik süper eline sağlım annenizin :) Ben uçmuş organikçilere bi daldım gittim maalesef. Sizin aldığınızın instanızı paylaşırsanız bakarımBizim salçayı annem yapmıştı pişirerek, daha organiği olamaz diyip onu açtımtuzu da az. Yazdan dondurduğunuz domates varsa onları kullanabilirsiniz doktor önerisi. Ben zeytinyağını da hiç ayrı almadım kendimize aldığımızdan kullanıyorum, tanıdık bildik yerlerden bulgurdu tarhana pekmez salça vs alıyorum. İnstagramları var isterseniz öyle uçmuş organikçilerden almadım hiç.
ona ayırdığım odada çok geniş kanepe var, duvara yasladım başına sonuna yastıklar koydum ısı ve güvenlik için. Diğer tarafta da ben uyuyorum. Sabaha kadar tepemde dolaşıyor. Kendi yatağım çok yüksek düşerse zarar görür diye hiç yatırmadım. Yakında bi montessori gibi yerden yatak alıp oraya koyarım çünkü bebek yatağının içine bırakınca kalkıyor (düşer), en dip ayara alırsam da benim belim muhakkak fıtık olur (ve yatağa bırakırken kesim uyanır.) zaten gece beslemelerinde al bırak yaparken iki büklüm kilitlenip kaldıktan sonra yanıma aldım
Bu arada biz diş çıkardık ikisi birden geldi çocuk harap oldu ağrıdan.
Çok teşekkür ederimEvet işte korkum bu çok geçmiş olsunBenimki üstümden dahi atlıyor yataktan kalkmaya çalışıyor hep.. yanımda mesela 1 saat uyudu diyelim gece kalkıyor sessizce beni gördüğü için ağlamıyor oyun yapıp kaçmaya çalışıyor zaten o bariyerler kısa ayakta duruyor atlayabilir sanırım ben yapamayacağım bu işi
Ay gerçekten mi demek ki çok içli bi bebekmişHemen unutsa keşke küsüyor ağlıyor da ağlıyor hatta gece saatler sonra uyurken bile iç çekmeye devam ediyorgören dayak yedi sanacak.
Ben bugün ikinci uykusunu yatağımda yaptırdım ama gözümü kırpmadan yanında durdum o şekilde uyudu ama gece haliyle uyuyacağım için yapamam gibi çünkü yatağımız tam odanın ortasında montessori çok mantıklı biz taşınana kadar oda yapamıcaz çocuğa aralığa kadar devam çok pahalanmadan almak da çok mantıklıÇok teşekkür ederimProcess arkadaşımız da yazmış ya ,işte tam olarak en de öyle yapıyorum. Salondakş koltuğu açıp duvara dayadım zaten diğer yanı da da ben varım. Pek konforlu değil anne için evet ama idareten öyle şuan. So rasında aynen bende montesori yatak almayı düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?