- 17 Şubat 2015
- 8.892
- 24.585
- 548
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
-
- #38.601
Tabi ki daha nasıl olsun organik süper eline sağlım annenizin :) Ben uçmuş organikçilere bi daldım gittim maalesef. Sizin aldığınızın instanızı paylaşırsanız bakarım
InşallahAy kuzum benim . Hamilelikte bile birçok badire atlattınız annesi birlikte. İnşallah o hastaneden sağlıkla çıkarsınız
Geçmiş olsun adına şifa dieklerimi bulundum inşallahInşallahevet çoğunuz biliyorsunuz doğum yapacağım güne kadar çok çektim allah kimseye çektirmesin inşallah duzelir
Bir de rotavirüsü olmuş olabilir mi acaba diye aklıma geldi. Aşılı olanla daha rahat atlatıyormuş onu daInşallahevet çoğunuz biliyorsunuz doğum yapacağım güne kadar çok çektim allah kimseye çektirmesin inşallah duzelir
Kan tahlili yaptırmışmiydin? Kalsiyum eksikliği vardır belki. Biri çıkarsa geri kalanlar peşpeşe gelir. Bizimkisi 5,5 aylıkken alttan ikisi aynı anda gelmisti,9 aylik oluncada üstten 4ü aynı anda geldi. Arada 3,5 ay var altta iki dişle öyle takılmıştikKizlar 1hafta sonra 10.aya giricez hala dis cikmadi ya18aya kadar normal diyolar ama biraz fazla mi gec oldu artik ne durumdasiniz siz
Antibiyotik gerekli durumlarda özellikle iltihap varsa tedaviye dahil edilir. Iyilesmesi daha önemli buna takılma bence. Çok geçmiş olsun minikkusaSelam anneler kizim için dua edermisiniz3 nisan 10 aylık olacağız.
25 mayıs düne kadar 39/39.6 derece ateş ve ishal vardı 26 mayıs hasteneye geldik virusinfektion dediler ilaç yazılar 28 mayıs öğlen dışkısında baya bi kan vardı hemen hastaneye geldik dışkısını da getirdim kan aldılar ve laboratuvara gönderdiler 2 gündür serumdaydık bügün daha iyi ama hala dışkısı sulu ve hafif kanlı dün ultrason yapıldı kalın barsakta intihap var bügün sonuçları bekliyoruz inşallah kendinen geçen birşeydır antibiyotike gerek kalmaz ve 26 mayıs kızımın kilosuna baktılar 7950gr haliyle kaç gündür yemiyor kilo verdi ama yinede kilosu bana çok az geliyor inşallah ciddi birşey yoktur kızımın ismi Eyşan onun için dua edermisinizhaliyle çok korkuyorum 2 gündür odada izole edildik inşallah sonuçlar iyi çıkar
Biz yeni başladık, Nimenrix bu ay yaptırdım ilk dozu, 10 aylik olduk şimdi Bexsero olacak. 12. ayda tekrar Bexsero, 13.ayda Nimenrix, 17.ayda tekrar bexsero ve bitiyor. Hem A hem B grubunu aynı anda kimse yapmaz araya en az 10 15 gün koyuyorlar. Huysuzluk ve ateş yapıyor menenjit aşıları, bence bir iki hafta geçsin derim ben ağır gelir.Kızlar menenjit aşılarını tamamladınız mı iki grubu da? Doktorum yarın menectra ve bexeroyu aynı anda yapalım dedi de bir gözüm korktu
Yapildi canim, daha 2 hafta once yapildi, referans araliginin en ust seviyesinde cikti hatta. Ama dis hala yokKan tahlili yaptırmışmiydin? Kalsiyum eksikliği vardır belki. Biri çıkarsa geri kalanlar peşpeşe gelir. Bizimkisi 5,5 aylıkken alttan ikisi aynı anda gelmisti,9 aylik oluncada üstten 4ü aynı anda geldi. Arada 3,5 ay var altta iki dişle öyle takılmıştik
Canım bizim 13. Ayda bexero ve nimenrixin son dozları kaldı. Biz erken yaptırmıştık 3. Ve 5. Aylarda. Nimenrixin yan etkisi hiç yok bexero ilk dozu çok ağladı ama ikinci dozlarda o da olmadı. Bizim erken yaptırmamızın sebebi ise meningokok virüsü 1 yaş altını çok vuruyor diyeydi en çok vakalar 1 yaş altında görülüyormuş ve meningokok damlacık yoluyla bulaşıyor o yüzden doktorumuz çok erkenden yaptırmamızı istemişti. İkisini birlikte yaptırabilirsin hiç sorun yok bizim ikinci dozda hiçbi şey olmadı bile. Hiç korkma yaptır çok önemliKızlar menenjit aşılarını tamamladınız mı iki grubu da? Doktorum yarın menectra ve bexeroyu aynı anda yapalım dedi de bir gözüm korktu
benim oglumda bir haftadır cıkardı. yeni daha . cocuktan cocuga degişiyor. bence takılmayın .Kizlar 1hafta sonra 10.aya giricez hala dis cikmadi ya18aya kadar normal diyolar ama biraz fazla mi gec oldu artik ne durumdasiniz siz
Bizimki de elini ağzına sokup agzından alıyor mıncıklıyor geri agzına sokuyor. heryer yağ kir içinde cinnet loadingKizlar yeni birseyle basim dertteyemek yerken hevesle agzini aciyo ama sonra diliyle disari itiyor yemekleri deliricem bir turlu biraktiramiyorum, ne yapmam lazim biraktirmak icin bu aliskanligi
Dün bexero yaptırdım 12.ayda 2.dozunu yaptıracağım 13.ayda nimenrix tek doz yeter dedi diğer grup için ben de tamam dedim gece sabaha karşı ateşlendi üstünü başını çıkardım klima açtım düştü şimdilik kalmadı gibi ateş ama bakalım ikinci doz 1 yaş aşılarından bir hafta önce yapılacak acaba etkiler mi birbiriniBiz yeni başladık, Nimenrix bu ay yaptırdım ilk dozu, 10 aylik olduk şimdi Bexsero olacak. 12. ayda tekrar Bexsero, 13.ayda Nimenrix, 17.ayda tekrar bexsero ve bitiyor. Hem A hem B grubunu aynı anda kimse yapmaz araya en az 10 15 gün koyuyorlar. Huysuzluk ve ateş yapıyor menenjit aşıları, bence bir iki hafta geçsin derim ben ağır gelir.
Dün yaptırdım bexero ile başladık 2 ay sonra 2.dozla o tamamlanacak 13.ayda da nimenrix tek doz yeterliymiş o yapılacak şu an içimi kemiren 1 yaş aşısı ile yakın olması yani 1 yaş aşılarından bir hafta önce 2.doz bexero yapılacak ağır gelir mi acaba ertelesem mi bir yaş aşısını bir hafta daha sağlık ocağı hemşiresi iki haftaya kadar erteleyebilirsin demişti sanırımCanım bizim 13. Ayda bexero ve nimenrixin son dozları kaldı. Biz erken yaptırmıştık 3. Ve 5. Aylarda. Nimenrixin yan etkisi hiç yok bexero ilk dozu çok ağladı ama ikinci dozlarda o da olmadı. Bizim erken yaptırmamızın sebebi ise meningokok virüsü 1 yaş altını çok vuruyor diyeydi en çok vakalar 1 yaş altında görülüyormuş ve meningokok damlacık yoluyla bulaşıyor o yüzden doktorumuz çok erkenden yaptırmamızı istemişti. İkisini birlikte yaptırabilirsin hiç sorun yok bizim ikinci dozda hiçbi şey olmadı bile. Hiç korkma yaptır çok önemli
Oğlum bunu yaptığı hafta diş çıkardı sonra normale döndüKizlar yeni birseyle basim dertteyemek yerken hevesle agzini aciyo ama sonra diliyle disari itiyor yemekleri deliricem bir turlu biraktiramiyorum, ne yapmam lazim biraktirmak icin bu aliskanligi
Tavuk tanıdık biri beslemişti ondan çok az verdim balık dip balığı hariç küçük genç balıklar ver dedi doktor, kışın öyle yaptım ama artık ne pişirirsem ondan veriyorumTavuk ve balık verdiniz mi anneler? Tavukta hangi marka balıkta hangi türleri vermek gerekli
Balıktan kaç saat sonra emzirebiliyoruz acaba? Yani balık tazeyse bişey olmaz diyorlar ama ne bilim hiç içim rahat etmiyorTavuk tanıdık biri beslemişti ondan çok az verdim balık dip balığı hariç küçük genç balıklar ver dedi doktor, kışın öyle yaptım ama artık ne pişirirsem ondan veriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?