- 25 Aralık 2010
- 1.418
- 2.073
- 333
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
-
- #38.621
Canım atak bu prenses kızım gitti yerine atarlı mızır mızır bir kız geldiKızlar selam, benim bir sorum var.
Kızım bu aralar çığırıyor. Yanlış duymadınız bildiğiniz çığırıyorbağırıyor yani avazı çıktığı kadar hatta öyle çok bağırıyor ki en sonunda öksürük krizine giriyor boğazlarını acıtınca
Sinirli yani inanılmaz sinirli..
Dün babasına sinirlendi çekirdek yiyordu eşim, bizim kız çekirdeğe dadanınca aldı götürdü tabağı aman yarabbi nasıl sinir nasıl bağırma ağlaya ağlayaa beni tokatlıyor bildiğiniz tokatlıyor vuruyor yani bana
Bu bizim kızda mı var acaba yoksa sizde de benzer sorunlar var mı. Hayır kızım sinirli bir yapıda farkındym ama bu kadarı aşırıeşime diyorum pedagog'a götürcem bunu bu sinirle giderse 1*2 seneye kalmaz . canımıza okuyor
Yhaa hadi gozunuz aydin olsun onemli olan baslamasi annesi insallah bizim de baslar
Ayy benimki de başladı biraz biraz emeklemeye derken geri geri gidiyorYhaa hadi gozunuz aydin olsun onemli olan baslamasi annesi insallah bizim de baslarzora surunerek ilerlemeyi tercih ediyo hala
Bizimde ana öğünKızlar birşey sorucam sizlere.. bu ek gıda ile başım dertte diye söylemiştim size daha önce.. gerçekten cok zorlanıyorum yaa her gün ne yapıcam diye düşünmekten güne konsantre olamıyorum.. sorum şu; ben kızıma 11,12 gibi kahvaltı 15:00,16:00 gibi meyveli yoğurt, 19:00, 19:30 civarı da çorba yediriyorum. Geri kalan zamanlarda da anne sütü sadece. Acaba az mı veriyorum ek gıdasını? siz neler yediriyosunuz?
Hayır canım etkilemez eğer öyle olsa bununla ilgili net bi kural olurdu ekstra huzursuzluk yapabilir ama birararda çıkar bence iyiDün bexero yaptırdım 12.ayda 2.dozunu yaptıracağım 13.ayda nimenrix tek doz yeter dedi diğer grup için ben de tamam dedim gece sabaha karşı ateşlendi üstünü başını çıkardım klima açtım düştü şimdilik kalmadı gibi ateş ama bakalım ikinci doz 1 yaş aşılarından bir hafta önce yapılacak acaba etkiler mi birbirini
Merhaba hayır doğru olan bu şu an aylar itibariyle 2 ana 1 ara öğün yeterli 12. Ayda 3 ana öğün 1 ara öğüne geçicez. Benim annem varken ben çok rahatım ama cmt günü gidiyor ben de düşünüyorum ne yapıcam ne yediricem diye. Benim sorunum akşam yemeği ne yediricem onu bilmiyorum. Benim oğlum pankek krep sevmiyor zaten labne veya tuzu süzülmüş süzme peynir biraz ekmek içi yumurta portakal suyu (1 portakaldan- yumurta yedirmek için) veriyorum salatalık şu bu da oluyor. Ara öğün en güzeli hep meyve yiyor zaten çok seviyor. Akşamda tıkanıyorum 3 gün et 2 gün balık tavsiye ediliyor. Köfte yemiyor sulu yemeğin içinde kıyma yiyor balığı da öyle tavada diğer sebzelerle seviyor. Ben çok çeşitli yemekler kahvaltılar yaptıramıyorum. Bir de benim oğlum tombul bi bebek ben unlu kekler makarnalar erişteler kullanmıyorum hep aldım organik bebek makarnaları fln ama kilo almasın diye yapmıyorum eğer sizin kilo sorununuz yoksa potamya makarna lütfendem onları alıp yanına yoğurt verin gitsin. Bi de mama sandalyesinde yemiyor halıda yediriyoruz yer seçiyor bizimkiKızlar birşey sorucam sizlere.. bu ek gıda ile başım dertte diye söylemiştim size daha önce.. gerçekten cok zorlanıyorum yaa her gün ne yapıcam diye düşünmekten güne konsantre olamıyorum.. sorum şu; ben kızıma 11,12 gibi kahvaltı 15:00,16:00 gibi meyveli yoğurt, 19:00, 19:30 civarı da çorba yediriyorum. Geri kalan zamanlarda da anne sütü sadece. Acaba az mı veriyorum ek gıdasını? siz neler yediriyosunuz?
Canım biz salçalı ekleriz genelde yemeğe salçamız doğal ama tuzlu. Pilava fln eklemeyiz sorun değil ama sulu yemek her türlü tuzlu oluyor sence napayım ya 1 yaşından sonrasını mı beklesem böyle çok zor. Zaten şimdi kuzu yiyor o biz dana. 1 yaşından sonra bebeler de dana eti yiyince sorun olmaz diye düşünüyorumBizimde ana öğün
Kahvaltı çorba ve meyveli yoğurt
Doktor evde pişen her şeyi verebilirsin dedi
Patlıcan, bakla ve tavuk hariç sadece tuzu az at dedi. Ne varsa önüne koyuyoruz artık böyle çok rahat ettim valla.
Benim sorunumda kaşık reddi kendi yemek istiyor o nedenle Mıncır mıncır yediği kadar tabi her taraf batıyor
Tabi makarna erişte vs de haftada iki gün yanına yoğurtla verilebilir çok vermemekte de fayda varMerhaba hayır doğru olan bu şu an aylar itibariyle 2 ana 1 ara öğün yeterli 12. Ayda 3 ana öğün 1 ara öğüne geçicez. Benim annem varken ben çok rahatım ama cmt günü gidiyor ben de düşünüyorum ne yapıcam ne yediricem diye. Benim sorunum akşam yemeği ne yediricem onu bilmiyorum. Benim oğlum pankek krep sevmiyor zaten labne veya tuzu süzülmüş süzme peynir biraz ekmek içi yumurta portakal suyu (1 portakaldan- yumurta yedirmek için) veriyorum salatalık şu bu da oluyor. Ara öğün en güzeli hep meyve yiyor zaten çok seviyor. Akşamda tıkanıyorum 3 gün et 2 gün balık tavsiye ediliyor. Köfte yemiyor sulu yemeğin içinde kıyma yiyor balığı da öyle tavada diğer sebzelerle seviyor. Ben çok çeşitli yemekler kahvaltılar yaptıramıyorum. Bir de benim oğlum tombul bi bebek ben unlu kekler makarnalar erişteler kullanmıyorum hep aldım organik bebek makarnaları fln ama kilo almasın diye yapmıyorum eğer sizin kilo sorununuz yoksa potamya makarna lütfendem onları alıp yanına yoğurt verin gitsin. Bi de mama sandalyesinde yemiyor halıda yediriyoruz yer seçiyor bizimkiBu ay ben de buraya yazıcam napayım diye eminim…
Ben dana kuzu ikisini de veriyorum doktor dana verebilirsin dedi canım sadece kuzu daha yumuşak diye tercih ediyorum.Canım biz salçalı ekleriz genelde yemeğe salçamız doğal ama tuzlu. Pilava fln eklemeyiz sorun değil ama sulu yemek her türlü tuzlu oluyor sence napayım ya 1 yaşından sonrasını mı beklesem böyle çok zor. Zaten şimdi kuzu yiyor o biz dana. 1 yaşından sonra bebeler de dana eti yiyince sorun olmaz diye düşünüyorum
Ya müthiş bi bilgi bu çok sağolBen dana kuzu ikisini de veriyorum doktor dana verebilirsin dedi canım sadece kuzu daha yumuşak diye tercih ediyorum.
Salçan tuzlu ise ilave tuz ekleme kendi tabağınıza eklersiniz.
Pilav vs az tuz koyuyorum kuşunda yiyeceği için. Avuçla pilav yiyor kaşıkla tükürüyor
Doktor sınırlı seviyede tuz yiyebilir hatta baharatta ekle alışsın dedi
Kimyon, kekik, tatlı biber vs kullanıyorum yemeklerde. Salçayı da sınırlamadı domatesle yaparsan daha tercihim ama salçana güveniyorsan salça da olur dedi.
Canım ben her şeyi veriyorum vallaYa müthiş bi bilgi bu çok sağolBize de asm deki hemşire bal şeker hariç her şeyi ver dedi Dur bakıcam duruma ben de az salça koyar hiç tuz atmam yemeklere. Salata veriyor musun marul domates salatalık havuçlu yiyoruz biz tuz limon atmadan o da verilir mi acaba? Baharatta ben meyvelere tarçın, yemeklere kimyon nane kekik atıyordum müthiş organik tatlı kırmızı biberim var onu da vereyim oldu bu iş valla
Güvendiğim yerden aldım balıkları, bebek için aldıklarımı da “bebek için alıyorum hangisini tavsiye edersiniz” ya da “bebek de yiyecek güvenilir mi” gibisinden belirtiyorum. Metro marketlerin etine bakışına güvenirim mesela, bir kaç da balıkçı var çayyolunda köy içinde. Bazı carrefourların ve çağdaşların balıkları da güzel oluyor.Balıktan kaç saat sonra emzirebiliyoruz acaba? Yani balık tazeyse bişey olmaz diyorlar ama ne bilim hiç içim rahat etmiyor
Canım ben her şeyi veriyorum valla
Salatalık erik ve karpuz favorisi
Otları pek sevmedi salata olarak sunmadım ama maruldur, nanedir vs tek tek denemıştim. Gnelde pankek içine koyuyorum ve blanderdan geçiriyorum öyle yemiş oluyor yeşil yeşil pankek oluyor görüntüde güzel
Haşlanmış brokoliden nefret ediyor ama çiğ verince yiyor her gıdayı her türlü dene yanı bizim kız pişmişden ziyade biraz çiğci çıktı soğan pırasa kapya biber vs de hep çiğ tercihi
Nohut, kuru fasulye ve taze fasülye güzel yiyor suyunu süzüp koyuyorum önüne baya yiyor.
Tek başarısız konum benimde köfte alsa yemedi yani ama kuzu pirzolayı Erol taş gibi yiyor o ayrı
Doktora sordum eti köfte formunda sevmeyebilir sende pirzoladan devam et sorun yok dedi.
Canım ben 23 nisanda almıştım indirimden henüz deneyimlemedim malum Ankara bozkırı sitenin havuzu açılsın denicemkızlar selam. şu kolluk işini ne yapacağız, o pahalı olandan alacak mıyız: ) onun muadili var mı, tam muadili olmasa da bu aylardaki bebeğe uygun daha uygun fiyatlı kolluk kullanan var mı?
her şey uçmuş, uçak fiyatları uçmuş, göbekli anne mayoları uçmuş (bunda da öneri varsa alırım bi dal), bi de kolluklar.. hepimize kolay gelsin..
Ben buna hiç dikkat etmeden emzirdim bizim oğlanın saati yok zaten meme için yani yemek yese ardından meme emer ama hiç zehirlenmedi çok şükürBalıktan kaç saat sonra emzirebiliyoruz acaba? Yani balık tazeyse bişey olmaz diyorlar ama ne bilim hiç içim rahat etmiyor
teşekkür ederim, dekatlon 50 liralık kolluğa daha yakınım şu an, çok iyi oldu: ) pahalı yuvarlak olanlar da senelerce kullanılıyormuş da bakalım.. bir yerde gevşeyip bir yerde kısmak gerekiyor bu zamanda.Canım ben 23 nisanda almıştım indirimden henüz deneyimlemedim malum Ankara bozkırı sitenin havuzu açılsın denicemDecathlondaki da iyiymiş ama bir yaşında bu kolluktan memnun kalmayan çok ben ilerisi için aldım bir tane simit şart hani oturma yeri olan o bu yaş için bence kullanışlı olacak kolluğu bu yaz kullanabileceğimizi düşünmüyorum ben.
Mayo için ben de öneri istiyorum fitilli kumaş (dikişi böyle dikine doğru ) mayolara bayılıyorum ama nolur oysho olmasın 700₺ vermem valla mayoya. Pentide göremedim o dediğim tipi ama bilmiyorum araştırıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?