- Konu Sahibi Nefesimmmsin
-
- #38.641
Ben böyle bir şey kullanıyorum çok memnunum arkadaşım da aldı o da memnun fikir olması İçin paylaşmak istedimkızlar selam. şu kolluk işini ne yapacağız, o pahalı olandan alacak mıyız: ) onun muadili var mı, tam muadili olmasa da bu aylardaki bebeğe uygun daha uygun fiyatlı kolluk kullanan var mı?
her şey uçmuş, uçak fiyatları uçmuş, göbekli anne mayoları uçmuş (bunda da öneri varsa alırım bi dal), bi de kolluklar.. hepimize kolay gelsin..
yaa çok tatlı maşallah, suyu da yanında: ) teşekkür ederim.Ben böyle bir şey kullanıyorum çok memnunum arkadaşım da aldı o da memnun fikir olması İçin paylaşmak istedim
Ay sağol canım çok sevinirim ben de aşıların yan etkisi olarak aşı yerinden şişlik kızarıklık olur ve ovmamalıyız diye biliyorum ama diğerlerinde olmamıştı hiçyaa çok tatlı maşallah, suyu da yanında: ) teşekkür ederim.
bu arada menenjit aşısı öyle bir yan etki yapıyor, normal diye biliyorum. ben ilk aylardaki çoğu şey gibi hatırlamadığım için eşime sordum demin, o da hemşirenin o zaman aşı yeri şişebilir diye uyardığını hatırlattı. yarın sağlık ocağına gideceğiz, unutmazsam sorarım.
Ben eğer ulaşabileceğim yerdeyse sümüşleri tel tokayla oyun yaparak alıyorum genelde duruyor. Burnuna bip bip filan yapın şarkı söyleyin bi de öyle deneyin belki izin verir. Mesela şimdi ısırcam ısırcam diyip ağzımı açıyorum ayağını ağzıma denk getirmeye çalışıyor gözü başka bişey görmüyor o anBenim çucuk burnuna dokundurtmuyor, olur da savaşı kazanıp başarıp bir iki gifreri sıkabilirsem dayak yemiş gibi ağlıyor gücenmesini saymıyorum bileburundan çekmeye yarayan şeyleri uyurken bile denedim anında gözünü açıp kavgaya ağlamaya başlıyor maşallah algıları epey açık
Ben de bebekken burnumun temizlenmesinden nefret edermişim eşim de. O genler iyi geçmiş. Burna dokunmak kırmızı çizgi. Hatta bazen akıyor onu bile kavga gürültü temizleyebiliyorum.
Balıkla süt zehirlemez yanlış biliniyor. Bayat balıkla çok dinlenmiş peynir verilirse zehirlenme ihtimali var. O yüzden rahat olabilirsiniz.Balıktan kaç saat sonra emzirebiliyoruz acaba? Yani balık tazeyse bişey olmaz diyorlar ama ne bilim hiç içim rahat etmiyor
Neyse en azindan geri agzina sokuyomysBizimki de elini ağzına sokup agzından alıyor mıncıklıyor geri agzına sokuyor. heryer yağ kir içinde cinnet loading
İnsallah bizimki de distendir ama dil cikarmayi ogrenince yapmaya basladi bizimki ben ona bagliyorum. Herseyi dise bagliyodum dis mis gelmedi hala bizdeOğlum bunu yaptığı hafta diş çıkardı sonra normale döndüha bi de gece inanılmaz huysuzdu o günlerde.
Ben o pahali olan modeli 4 5 ay once indirimden aldim, henuz kullanmadim ams havalar boyle giderse 1 2 haftaya denerimteşekkür ederim, dekatlon 50 liralık kolluğa daha yakınım şu an, çok iyi oldu: ) pahalı yuvarlak olanlar da senelerce kullanılıyormuş da bakalım.. bir yerde gevşeyip bir yerde kısmak gerekiyor bu zamanda.
Boynerde gördüm galiba fitilli bikini ama mayo görmedim. Çok güzel şeyler var göbeksizlere: )
Benimki de tam yapmiyo..alkus yapar gibi kollarini birlestirmeye calisiyo hizli hizli ama eller birlesmiyoKızlar alkıs bay bay yapmayan var mı benmki ısrarlar yapmıyor oğlum lütfen benim gibiler olsun kafama takıyorum çok fazla çünkü
E bebekte dizlik gordum kalin havlu kumastan dizlere geciriliyormus bi bakin istersenizEmekleyen bebişlerin dizleri için birşey kullanıyor musunuz? Bugün artık resmen çürüdü dizleri. Saniye durmuyor. koşar gibi hızlı bir de pat pat vurarak gidiyor ses çıksın diye. Akşam ağlıyordu acısından artık
Benmki de o kadar yapıyor bazen alkos gibi bi ara gel gel yaptı onu da bıraktı.takip ettigim cocuklarn hepsi yapıyor instada aynı ayda o yüzden ister istemez takıyorum.emekliyor benmki 7 aydan beri hep kalkıyor ayakta yani işi gücü hareketBenimki de tam yapmiyo..alkus yapar gibi kollarini birlestirmeye calisiyo hizli hizli ama eller birlesmiyobay bay da biz yapinca bi kolunu kaldiriyo hafiften o kadar ...benimki emeklemiyo bile bence takmayin her bebegin gelisimi farkli...bazilarinin disi yok ama bizimki 5tane var......gibi farkliliklar normal bence
selam, umarım geçmiştir bile ama sormuşken hemşiremizin dediğini aynen aktarıyorum: aralıklı buz uygulaması yapılmalı ama buzu asla direkt koymamalı, havlu, vs ile.. bir de evde tıbbi alkol varsa onunla bölgeyi çok çok hafif, yavaş yavaş ovalama.Ay sağol canım çok sevinirim ben de aşıların yan etkisi olarak aşı yerinden şişlik kızarıklık olur ve ovmamalıyız diye biliyorum ama diğerlerinde olmamıştı hiç
Ben neyden kısıp kısmayacağımı henüz bilemiyorum bu düzende ama dışarıda yemek kafelere oturup çay kahve tatlı şeylerine son verdik eşimle çok iyi oldu kahvemizi çayımızı alıp parklara gidiyoruz kekimizi evde yapıyoruz geçen eşimin işyerinden arkadaşlarıyls pikniğe gittik sabah kahvaltısı için o kadar güzel eğlendik ki voleybol fln oynadık lastik toplarla ve bedavateşekkür ederim, dekatlon 50 liralık kolluğa daha yakınım şu an, çok iyi oldu: ) pahalı yuvarlak olanlar da senelerce kullanılıyormuş da bakalım.. bir yerde gevşeyip bir yerde kısmak gerekiyor bu zamanda.
Boynerde gördüm galiba fitilli bikini ama mayo görmedim. Çok güzel şeyler var göbeksizlere: )
Bunun normal olduğunu duymuştum canım internette de yazıyordu aşı yapılan yerde sertlik birkaç gün bekle istersen geçmezse gidersin aslında her aşıdan sonra olabilecek bi ihtimal çok geçmiş olsunYa kızlar iki gün önce bexero 1.doz yaptırmıştık bacaktan aşının vurulduğu yer taş gibi oldu ilaç durdu orada sizlerde de oldu mu hiç kızardı bir de aşının yeri gerçi bugün azaldı kızarıklık ama sertlik hala duruyor
Bi de benmki emekliyor ya mesela eline bi şey alıyor onu tahtann üzerindeyken atıyor dönüyor ses cıkartıyor o bakıyor tekrar alıp atıyor bunu yağıyoe bi süre sizinkler de yapıyor muE bebekte dizlik gordum kalin havlu kumastan dizlere geciriliyormus bi bakin isterseniz
Ben hala bazen onda sallayıp uyutuyorum faydasını gördümArkadaşlar bende nasipse bu sene Ağustos annesi olacagim.hamak besik al dedi herkes tavsiye edermisiniz al alma deemisiniz bide al diyen varsa emniyet kemeri şart mi yardimci olurmusunuz.gunduzleri orda yatsin istiyorum da
Naptiniz bilmiyorum geç gördüm ama cevaplayayim dedim yineBen de cok merak ediyorumbizim de nasipse haftaya ve 14saatlik ucusumuz var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?