2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Arkadaşlar bende nasipse bu sene Ağustos annesi olacagim.hamak besik al dedi herkes tavsiye edermisiniz al alma deemisiniz bide al diyen varsa emniyet kemeri şart mi yardimci olurmusunuz.gunduzleri orda yatsin istiyorum da
İlk kızımda kullanmıştım ben zamanla ortası çöktü belki benimki kötüydü bilmiyorum ama kullandım yine de çok da şart değil bence ben de çingene beşiği diye bir şey duydum kolik bebeklere falan iyi geliyormuş diye bir araştır istersen canım şimdiden Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah

Kızlar size bir bomba haberle geldim konu bambaşka ama çok öfkeliyim affiniza siğiniyorum , bugün evli olduğum şahsın bir başka kadınla ilişkisi olduğunu ispat ettim. Bakin ispat ettim diyorum çünkü hep şüpheleniyordum. Yanında çalışan evli çocuklu bir kadınla. Kızlar böyle zamanlarda ne yapılır? Bağırdım cagirdim inkar ediyor, mesajlrini kendime ss alıp attım ancak ben açana kadar silmiş haliyle benden de silinmiş. Çok kızgınım meğer bunca zaman bunca yaşattığı kötü herşeyin sebebinin altında bambaşka bir kadın varmış

Arkadaşlar bende nasipse bu sene Ağustos annesi olacagim.hamak besik al dedi herkes tavsiye edermisiniz al alma deemisiniz bide al diyen varsa emniyet kemeri şart mi yardimci olurmusunuz.gunduzleri orda yatsin istiyorum da
Allah kucağına almayı nasip etsin canım, ben salona bu beşikten aldım gündüzleri hep bunda uyuttum, kendi yatağı çok ince içine yatak almak gerekli bir de, bebek ayağa kalmayı öğrenmeden düşmesi imkansız. Çok kullanışlı tavsiye ederim.

Eklentiler

• Screenshot_20220604-022505_Hepsiburada.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 30
Antibiyotik gerekli durumlarda özellikle iltihap varsa tedaviye dahil edilir. Iyilesmesi daha önemli buna takılma bence. Çok geçmiş olsun minikkusa
Çok sağolun çok şükür çıktık hastaneden ilaç yazdılar test sonuçları da iyi çıktı antibiyotike gerek kalmadı haftaya randevu verdiler tekrar ultrason için birşey çıkmaz inşallah çünkü eski haline döndü artık haylaz yaramazlıklara başladı bile

Herşey yedirmeye başladım sabah 8/9 arası suy 10/11 kahvalti oğlen 14/15 gibi sebze çorbasi mercimek,tavuk corba ne varsa artık aksam saat 18/19 gibi ne pişirdiysem onu yiyor yatmadan once 21:30/22 gibi de sut gece de 2/3 gibi sut iciyor ara oğun olarakta meyve yogurt puding falan veriyorum suyunuda hep onunde tutuyorum

Selam annişler çok şükür 2 gündür evimizdeyiz çıktık hastaneden size biraz kizimdan bahsetmek istiyorum ve sizin yavrularinizda da varmi diye merak ediyorum çünkü doktorumuz bile şaşırdı
Kızım doğduğundan bu yana beze kaka yapmaz 3 /5 aya kadar ıkınarak anlatı hep bezi açtım oyle yaptı 6 ayında kaka demeye başladı 7 ayında çiş/abla/gel/nene/baba demeyi oğrendi 8 aylik ismini soylemeye başladı 9 aylık nerdesin sen demeye basladi ,tata diyor dovecekmis. dun tam 10 aylık olduk 2 gündur telefonu kulagina koyuyor pitir pitir konusuyor nerdesin sen diyor abla gel diyor iyim diyor
Tv den almanca cocuklar icin alfabe aciyorum ve kizim kendi icin kolay olan hafleri tekrarlama basladi bi oyuncagi var 1/4 kadar sayiyor A/D kadar harfleri soyluyor kizim onunla oynaya oynaya almanca 1 demeyi ogrendi ve 7 ayından bu yana lazimlik kulaniyoruz emekleme hala yok bir tek arka arkaya gidiyor ve one dogru surunuyor sizde durumlar nasil ?

Allah razı olsun cok sagolun

Allah razı olsun cok sagolun

Zor bir durum ama siz yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla güçlü bir kadınsınız. Allah yardımcınız olsun . Grupta avukat arkadaşlar vardı süreçle ilgili yardımcı olacaklardır

Bahsettiğiniz hiç bir şeyi benim oğlum yapmıyor çünkü henüz 10 aylık bu nedenle diğer anneler rahat olun yapmaması çok normal .
Sizinki halk arasında sürekli söylenegelen ‘ yaşıtlarından bayaaa ileri bir çocuk ‘
Size kolaylık olmuştur çünkü derdiğini nerdeyse doğduğundan beri anlatyo biz anlamaya çalışmaya devam edelim

Valla oyle nekadar rahat anlatamam hiç zorluk çektirmedi sağolsun erken konuşmaya başladı herşeyi anlıyor gosterdigimde de yapiyor merak ettigim birsey var cocugunuz oyuncaklariyla oynamayi seviyor mu uzun mu oynuyor kizim cok cabuk sikiliyor 5/10 dk en fazla sikiliyor oynamak istemiyor

Bdv’ye konu açıp önerilere göz atabilirsiniz, benzer durumlara rastlamıştım. Allah sizi ferahlığa çıkarsın en kısa zamanda.

Kizlar son 4 5 gundur kizim asiri huysuz ve istahsiz hicbirsey yemiyor agzini kilitliyor resmen. D vitaminini bile veremiyorum agzini kapatiyor surekli. Ne kadar ac olsa bile yemek istemiyor bazen biraz yedikten sonra tukuruyor. Neden boyle oldu, donemsel bisey mi acaba, bana da cok duskun bazen babasinda bile durmuyor bana yapisiyor yanindan gecerken tshirtumden cekiyor. Var mi boyle bisey yasayan?

Zor durum Allah yardımcınız olsun ancak silinen mesajları tekrar bulunabilme ihtimali var mıdır ki? mesaj içerikleri çok mu barizdi bir de utanmadan inkar ediyor.
Benim kızım da ıkınıyor belli ediyor ama yapmıyor kakasını açınca yapıyor. bazen nokta kadar çıkarıyor beze. onun dışında davranışları benzer babaya baba dedesine dede mamaya mama bana meme diyor. Evet bana meme deyip tişörtümü açıyor zil çalınca zzziiiiiii diyor. abi abla kelimelerini öğrendi ciddi şekilde kızlara abla erkeklere abi diyor. sürekli bişeyler mırıldanıyor. bir de 10-15 kadar nesnenin adı var (oyuncalarına isim taktık veya evdeki bazı nesneler) onları buluyor. Ayşe nerede diyorum bebeğini getiriyor gibi. nesne isimlerini kolay kapıyor günden güne artırıyorum. Bunlar dışında yüzünü saklayıp ceee yapıyor alkış bay bay eller nerede ayaklar nerede kuşlar nerede gösteriyor. Böyle ufak ufak artırıyoruz becerilerimizi. ama hala 1 tane bile dişimiz yok

Öncelikle geçmiş olsun yani ne denir bilemedim ama çok üzücü
güçlü olun bu dönemde ki güçlü geldiniz bana Eğer boşanacaksınız gördükleriniz sizin için yeterli. Boşanma da tazminat vs için belgelemek adına soruyorsanız whatsap yazışmaları, ses kayıtları vs delil olmuyor diye biliyorum hukukçu arkadaşlar varsa daha iyi yönlendirecektir tabi.
Hakkınızda hayırlısı olsun

Ne diyeceğimi bilmiyorum çok öfkelendim ve üzüldüm… kadın hissediyorsa doğru çıkıyor sanırım mesajlar açık ve net mi aldatmaya dair bilmiyorum ama sonuna kadar inkar ederler evet. Hakkınızda hayırlısı olsun bebeğiniz var koca çok da tın. İyi ki çok uzun yıllar sonra görmediniz en azından çabuk farkına varmışsınız. Allah da o kadını da o adamı da ıslah etsin. Kimsenin başına gelmez diye bi durum yok inşallah hayat burdan aldığını çok güzel verir size

Merhaba canım yemek durumunu bilmiyorum oyun yapmıştır ama o diğer sorduğunuz ayrılık kaygısı. 8 aylıktan beri var arkamı dönsem ağlıyor tuvalete girsem biraz gözden kaybolsam ağlıyor inan terim kurumuyor. (Ben evden çalışıyorum çok az işe gidiyorum döndüğümde o yüzü aydınlanıp bana hızla emeklemesi çok başka dünyada tarifi yok bu güzel yönü) Çok doğal bi süreç geçecek bol bol yanında olacağız alışacaklar. Cee oyunu oynamak lazım bide bıraktığınız kişinin iyi oyalaması lazım ben tuvalete girdiğimde hemen dikkatini başka bir yöne çekip oyun oynatsınlar ağlamaz o zaman.

Yemek durumu diş, atak, iştahsızlık vs bir çok şey olabilir ama düşkünlük konusu ayrılık kaygısı canım.
Bol bol anlatmak gerek gidiyorum ama geleceğim diye ve mutlaka verdiğiniz sözü de tutmalısınız.
Ceee oyununu her fırsatta oynayın
Ona yaptırın, kendiniz yapın, oyuncaklara yapın bir şeyler gider ve geri geliri en iyi öğreten oyun.
Bir iki hafta bizde özellikle çok şiddetli geçti lavobaya gidemiyordum göz yaşlarına boğuluyordu. Düştü flaan sanıp geri geliyordum o derece ağlama krizi
Sonra uyku rutinine de bu oyunu koydum. Bir de evde ikimizken özellikle;
Şimdi mutfağa gidiyorum geleceğim dedim
10 sn durdum hemen geldim.
2. De mutfaktan seslendim 20 sn durdum geldim vs süreleri açtım. Baya oyun gibi uzun bir süre bunu yaptım. Ağlamalar mızırdanmaya bıraktı yerini.
En son artık mutfağa gidiyorum istersen arkamdan gelebilirsine alıştırdım şıp şıp emekleyip geliyor sanırım alıştı şuan sorun çıkarmıyor ama tabi peşimde geziyor
Ben odadayken sorun yok bütün gün oyuncaklarıyla oynar kucak falan da sevmiyor ama çıktığım anda peşimde illa beni görecek haber vermeden çıkarsam da farkettiği anda hızlı hızlı emekliyor panik oluyor kalbi bile güm güm atıyor o yüzden çıkacağımı söylüyorum peşimden geliyor böyle daha sağlıklı buldum oyuna daldı diye kaçmıyorum kalp atışına kıyamam ben onun
Evi süpürürken ona da mop bağlamayı düşünüyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…