2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
harika: ) uzun uzun anlatmayayım ama ben de öyleyim inanın ben de: ) çok kitap okuyoruz doğduğundan beri, çok seviyor. kocam aktivite aktivite diye benim kadar emek vermese de çok iyi bir oyun arkadaşı, lego, araba, kamyon konuları onda. ben o daha çok kitap okutur diye düşünüyordum öğretim üyesi olduğu için ama yok: )

ben de her gördüğümüzü açıklıyorum ona tabi ki, o da her yeni gördüğü şeyde, duyduğu seste soran gözlerle dönüp bana bakıyor ne olup bitiyor anlatayım diye :) bıkılmıyor tabi ki ama yorulduğum oluyor konuşmaktan, kitap okumaktan. "yeterince iyi ebeveyn" kavramını çok seviyorum, yeterince iyi kalarak arada bir elmo açıyoruz valla: )

benzer şeyleri yapsak da her çocuğun gelişimi farklı. oğlum normal ilerliyor çok şükür. kakasını çişini söylemesine daha çok var, bunları yapanları duymak şaşırtıcı oluyor tabi. sadece acaba dedim sosyallik farkı mı: ) öyle olsaydı haftada bir iki gittiğim validebağ korusuna her gün gidip gözüme kestirdiğim bütün piknikçilerle sosyalleşecektim: )

Benim oğlum da sordugum şeylere bakıyor ama parmakla göstermiyor sordugum seyi sizinki ?

Son 1 haftadır bizde aynıyız, vallahi akşam olmasını istemiyorum artık o derece. Çığlıkla uyanıyor ve ne yaparsam yapayım en az iki saat uyumuyor. Dün gece saat 5 te uyandı sabah 7.30 da uyudu Annelerin hakkı ödenmez gerçekten

Benim oğlum da sordugum şeylere bakıyor ama parmakla göstermiyor sordugum seyi sizinki ?
parmakla istediği şeyleri gösteriyor ama benim sorduğum şeyleri göstermiyor daha. annenin burnu nerde diye sorduğumda, o sırada zaten yüzümle uğraşan eli bir kaç kez burnuma denk geldi bir ümitlendim ama yok: )

Hadi ya erken başlamış maşallah mesela neyi gösteriyor ben de dikKat edicem gösteriyor bi şeyler ama anlamıyorum bence tam başlamadı daha

Hadi ya erken başlamış maşallah mesela neyi gösteriyor ben de dikKat edicem gösteriyor bi şeyler ama anlamıyorum bence tam başlamadı daha
Pencere kolunu mesela: ) İşaret parmağını dikmeye başladı mı sizinki, biz çok sevinmiştik görünce, bayılıyorum o parmağa: ) Erken mi geç mi bilmiyorum, hani daha emeklemeyen, tırtıl gibi kedi peşinde sürünen bir delikanlı bizimki.

Direk işaret parmağı şekli tam yapamıyor elini uzatıp gösteriyor, yokki hareketi de yapıyor elleri kullanarak yani hareketler
Benmkinin sürekli işaret parmagı havada.bi kaç kez bay bay yaptı alkış yok.bi de mesela oyuncak pek oynayamıyorım hemen sıkılıyor araba sürüyor top atıyor ama kovayı doldurma calısyprum hiç istemiyor yapmak işaret parmagıyla sesli oyumcagına basıyor mesela.bi de alı pbi şeyleri atıyor yerde o dönüyor falan ona bakıyor bu da beni düsündürüyor sizinki yapıyor mu bunu

Mama sandalyesinde önüne ne koysak yere atıyor bide arkasından bakıp gülüyor sonra bize bakıp geri istiyor ama ben sadece 1 kez veriyorum tekrar atarsan yok diyorum oyuna çevirmesi kötü yemekleri de atıyor çünkü. Böyle azalttı şimdi gerçekten vazgeçince atıyor Kastettiğiniz buysa normal yani

Benmki emekliyor bayadr sıralıyor falan ama sürekli her seyi atıyor halkalaro gecirsin istiyorum ama o atıp alıyor tekra
R atıyor sizde

Mama sandalyesinden atıyor arkasından bakıyor yerde otururken de atıyor bi şeyleri alıp tekrar atıyor bu

Kızlar fisher price'ın aktivite masasını almayı düşünüyorum, kullanan var mı, bebişler seviyor mu, ucuz bisey de değil ki boşa gitsin de istemiyorum, artık oturarak değil ayakta oynamak istiyor, aktivite masası iyi olur gibi geldi.

Ya kızlar ara ara iştahsızlık yaşayan var mı bebişinde? Benim ufaklık her gün bir yumurta yerdi haşlanmış ya da omlet farketmiyordu bir ay önce haşlanmış yumurta yemeyi bıraktı arada bir çok az yedi bu aralar omlet de yemiyor dün akşam yemeğine kadar neredeyse hiçbir şey yediremedim akşam yemeğini güzel yedi bir tek resmen yemek seçiyor severek kabul ettiği tek şey yoğurt ha bir de salatalık. Peynirini ben kendim yapıyorum onu da severdi iki gündür kahvaltımız çok zayıf geçiyor. Emzirdikten 1.5 saat sonra oturduk sofraya az mı sizce bu süre?

Bu çocukların hepsine benzer zamanlarda bi haller oluyor anacım. 15 gündür uykularımız çok iyiydi 3-5 gündür uykular haram oldu gençliğim yeniden yalan oldu. İştahsızlık aldı başını gidiyor. Bu neyin atağıysa çabuk güncellensin gitsin.

Bence süre az ben sabah 7:30 120 Cc süt veriyorum 9:30 kahvaltı onda bile tok geliyor bana
Şimdi sütten önceye kahvaltı koydum daha güzel yiyor yarım saat sonra da sütü bitiriyor

Canım ben aktivite masası değilde
Eğitici köpekçik yürüme arkadaşını aldım.
Çok sevdi memnun kaldım oyunları da güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…