2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Kesinlikle iş yerine gidin ve o kadını rezil edin. Eşine ulaşın ve durumu ona da anlatın. Sizin evliliğinizi bozar sessizce çekilir bir köşeye kendi evliliğinde mutlu mutlu Yaşar. Öyle pisliklere ne yapsanız boş gerçi. Allah kolaylık versin sabır versin size.

Kizlar bana bi akil verin ne yapacagim gecen ayın 25 inden beri kizim ishal hastanede yattik ciktik tam duzeldi derken 2 gundur tekrar ishal hastanede kilosu 7950gr di tam 8300gr oldu dun bugun tekrar ates ve ishal basladi zaten tam toparlamamisti yine suluydu kakasi ama simdi dahada fazla sulandi aksam sirf berrak su bile geldi poposundan cocugum kilo kaybi yasiyor cok sukur enerjisi yerinde yemeyini de yiyor bol bol su da iciyor cok sikilmaya basladim bukadar suren ishal riskli olmuyormu artik ?

kesinlikle her bebeğin gelişimi çok farklı ve hepimiz elimizden geleni yapıyoruz onlar için
ben aldım ertesi gün iade ettim hiç bir özelliği yoktu uzaktan güzel duruyor ama eve bi geldi 1-2 bişey var gerisi boş iade edip bondigo aldım daha çok sevdi

Kızlar benim oğlum bir haftadır acta olsa mamayı azıcık içip ittiriyor böyle bir problemi olan var mı neden yapıyor anlamadim, alttan iki dışının ucu çıktı uzuyor ilgisi varmidir
Benim kizim da ayni durumda, emiyor ama yemeklerini yemiyor israrla diliyle itiyor. Normalde yerdi 3 ogun istahla hatta bizim yemegimize salca olurdu ama o halleri de gitti. Ben de dise bagliyorum ya da atak bilmiyorum. Bizimkinin disi cikmadi hala belki ondandir. Ama atak donemindeyiz ayni zamanda, ins uzun surmez kilo almiyor cunku bence
Canim bizim de ayni durumda istahsizlik. Normalde her sabah 1 yumurta sarisini yerdi, haslanmis ya da omlet olarak, ya da pankek yapardim yerdi. Yaklasik 10gundur kahvaltilarda hicbirsey yemiyor, ogle ve aksam yemeginde de 3 4 kasik alip sonrasini diliyle itiyor. Hatta son 2 3 gundur neredeyse hic yemek yemedi sadece anne sutu aliyor.

Kızlar şöyle bi şey gördüm ve çok korktum açık havalardayız aslı astarını bilmiyorum ama korktum sizinle de paylaşmak istedim herkes dikkat etsin

Eklentiler

• 4CE27A8F-834D-48B9-A33C-667FD875E637.webp
    71 KB · Görüntüleme: 59
Benim yürütecimin bir parçası aktivite masası ama yaramaz öyle aman aman oynamaz arada bir işte gerçi çocuktan çocuğa değişir

Evet aynen öyle atmayı sever dedi doktoru da.siz bultak halka geçirme yaptırıyor musunuz
Canım benim oğlan ne bultak ne halka geçirme yapabiliyor sorun yok daha erken bunlar için elbette yapan olacaktır aramızda ama olmaması sorun değil bence Halkayı çıkarıyor sonra üstüne koyuyor garibim geçirdiğini sanıyor pmpmğmpmmğnpnp

Canım şimdiki aklım olsa aktivite masası almaz direkt yürüme arkadaşı alırdım zaten ayağa kalkarsa fisher price yürüme arkadaşının önüyle de oynayabilir. Benim oğlan ayağa kalkma sıralamayı peşpeşe yaptı şimdiki aklım olsa sadece yürüme arkadaşı alırdım sehpa ittiriyor benimki evde ama her türlü seviliyor oğlumun üç şeyden sıkılmışlığı yok biri dansçı beatbo biri ilk arabam biri de ve hatta en çok aktivite masası

Normalde ben de ya acaba yazık falan derdim ne bileyim burası türkiye başına iş gelir vs diye ama kendimi arkadaşımızın yerine koyunca ben de bu dediğinizi yapıp sinir krizi geçirebilirdim. Arsız arsız davranmak değil öyle.

Beyaz kaka mı dediğiniz tehlikeli diye biliyorum allah yardımcınız olsun evet bir sorun var belli ki. Yediğine içtiğine suyuna dikkat edin bir süre tabağını biberonunu sterilize edin. İnşallah bir an evvel iyileşir

Bende little tikes 3in1 var hem yerde aktivite masadı hem ayakta aktivite masadı hem yürüme arkadaşına dönüşüyor. Ayakta aktivite yapsın diye açınca itip yürümek istiyor o özelliği en az kullandık o yüzden. Sehpadır sandalyedir ayaklı şeyler bulunca yine ittirip yürüyor. Arkadaşına tutunup burdan memlekete yürür bence ben pert oluyorum o yürümek istiyor.
Ayaklanıp oynamak isterse koltuk, tv ünitesi favorisi. Zaten en şık oyuncağı alıyorum o gırgır mandal keşfetme derdinde, su şişesi karton kutu kumanda öyle şeyler. Her çocuk başka tabi siz uygun görüyorsanız masayı edinin

Kızlar hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim. Yazdıklarınızı okudum. Eşyalarımı topladım, depo vs yer ayarlama derdindeydim giremedim o yüzden. Evet kadınla konuştum, ilk hamleleri inkar ve beni tehtid etmek oldu.Yani çok özür dileyerek yazıyorum nasıl varoş laflar kelimeler. Evli olduğum şahıs zaten inkar inkar ve tehtidler havalarda uçuştu. Kadına elimdeki delilleri ve ona yapabileceklerimi anlayınca geri adım attı böyle insanlar karşısında en az onlar kadar çirkef olmazsanız olmuyormus ve malum kadin benim isim olmaz asla selam dahi vermemler falan havalarda uçuştu. Koca da ben yapmadim o sürekli beni ariyor yazıyor vs vsler. Velhasıl bizim 11 nisanda boşanma davamız vardı, bir şekilde ikna etti beni ve devam etmiştik. Beni üzen koca değil, ben evde çocuk bakarken o hatunla ne fındıklar kırmış üstüne benim hakkımda neler neler anlatmış. Kadın hepsini döküldü. Çok üzüldüm yani tanıyorum yapar ama bir erkek bu kadar nasıl alcalabilir ve ben böyle biriyle nasıl evlendim. Nasıl bir basiret tutulmasi yaşamışım kendime kızıyorum ve niye hep acıdım da devam ettim. Boşanma davası tekrar açilacak lakin simdi beni oğlumu almakla tehtid ediyor. Hicbir sey yapamaz, mahkeme kararıyla açılınca dosyaya elimdeki her bir delili avukat aracılığı ile ekleyebiliyorum varsa geçmiş dosyalarıda. Ve hersey den önce kârı koca arasında olan şeyleri ifşa edip başka kişilere anlatmakta aile birliğini sarstığı için yapan kişi hem maddi hem manevi tazminata mahkum oluyormuş (kadının bana tehtid ve hakkımda anlatılan saçma sapan şeylerin ekran görüntüsü var) Hepsini araştırdım. Zor bir süreç ama inanın aylardır bekliyordum. Bir kadını kandırmak oyalamak hele benim gibi birini bildigi halde tirsa tirsa yapmış, bu erkekler gerçekten çok saf bir o kadar şeytan. Her saniyesine kadar farkındaydım herşeyin ama karşımdaki kişi o kadar çirkef bir adamdı ki hata yapmasını bekledim. Böylesi hem oğlum için hem benim için daha hayırlı olacak. Birde evet bazı kadınlar bakın bu işi yapan kadınlar gerçekten çok basit ve ne bileyim varoş gibi bir ağıza tiğniyete sahip. Biraz dukkanda da rezillik cikardim yalan yok ama yapmazsam içimde kalırdı, kadın ayrılmıştı zaten dükkandan ancak hergün geçiyordu önünden ve ben hep onu takip ettim.Bize hep efendi ol hanım efendi ol kendini onların seviyesine düşürme vs diye öğrettiler öğrendik ancak kızlar dişinizi göstermeniz gereken nadir durumlar vardır ve insanın başına her zaman böyle durumlar gelmiyor, bu da benim basima geldi yani tutamadim kendimi. Gecti gitti artik. Bundan sonrasi hukuki süreç icinde devam edecek. Ne diyelim I'm looking for freedom

Son düzenleme:
Çok güçlüsünüz, cok cok takdir ettim durusunuzu. insan basina gelmeden oyle bir durumda nasil davranacagini kestiremiyor. Gecmis iliskimde aldatilma travmam oldugu icin ben cildirip yeri gogu yakacak potansiyele sahibim. Deger mi bilmem ama dediginiz gibi boyle insanlara sessiz olmayacaksin, anladigi dilden konusacaksin. İnsallah kolayca bosanir ve evladinizla hep mutlu olursunuz

Allah her daim gücünüzü korusun yolunuzu bahtınızı açık etsin dilerim. Hem suçlu hem hatalı asla alamaz bebeğinizi ki bu hataları yapmamış olsa bile alamaz bebeği içiniz rahat olsun. O kadının da Allah cezasını en uygun şekilde versin inşallah.

Yani evet sabrediyorum ama baska cocuklar bi sürü sey yapıyor benmki sürekli ayaga kalkıp karıstırıyor o halkayı ısırıyor veya atıyor o dönüyor gidip alıp tekrar atıypr sizinki

Yani evet sabrediyorum ama baska cocuklar bi sürü sey yapıyor benmki sürekli ayaga kalkıp karıstırıyor o halkayı ısırıyor veya atıyor o dönüyor gidip alıp tekrar atıypr sizinki
Sizin mesajlarınızı çok gördüğüm için yazma gereği hissettim; Çocuğunuzu kıyaslamayın gelişimde bireysel farklılıklar vardır. Şimdiden yarış atına dönüşmesinler zaten büyüdükçe bir sürü sınavla yarışla uğraşacaklar. Birlikte geçirdiğiniz zamanları keyifle geçirin, mümkün oldukça birlikte oyunlar oynayın, oyun beyin gelişiminin mihenk taşı. Ekrandan olabildiğince uzak tutun ekran da beyin gelişiminin katili.
Çocuklar öyle böyle büyüyüp gidecekler hepsi halkayı atacak, yürüyecek, konuşacak vs. Zamana ihtiyaçları var. Nasıl doğar doğmaz oturtamıyorduk beyninin ve kaslarının güçlenmesi gerekiyordu diğer beceriler için de zamana ihtiyaçları var. Gelişim belli bir sırayı izleyerek devam edecek baştan ayağa.
Ekleme: nesneleri atması gelişimin bir parçası dünyayı keşfediyor bu aylarda bütün bebekler tekrar tekrar atıp oyuna dönüştürürler. Alacak atacak sıkılmadan usanmadan.

Hiç takılmayın böyle şeylere ben sizi biraz kaygılı gördüm yazdıklarınızdan. Bebişiniz gayet olması gerektiği gibi davranıyor daha 10 aylıklar
20 gün büyük arkadaşımın çocuğu baya yürümeye başladı 2-3 adımda bir sendeliyor ama pıtı pıtı yürüyor yani, halka takamıyor ama yürüyor nasıl halkayı baz alalım ki bizde de aksine yürüme yok halka var demekki o bebişin fiziksel becerisi, bizimkinin el becerisi gelişiyor. Bir alanda iyi olabilir ama her alanda iyi olamaz ki daha zamanı var demektir hepsi bi şekilde önce ya da sonra her şeyi yapıyor olacaklar. Yaptıkları ile ilgileniyorum. Yapabilecekleri içinde destekliyorum.
Hayatı sıfırdan bizimle öğreniyorlar keyiflini çıkaralım bu anların

Evet berrak su dun bugünde 2 defa istifra etti sabah doktora tekrar gittik birsey yapmiyorlar normal oldugunu soyledi kalin barsak intihap oldugu için kendinden gecmesini bekliyorlar sukur bol sivi tuketiyor ve yemegini yiyor ishal olmasina ragmen max 2 defa kaka yapiyor nekadar surecek diye sordum belki 10 gun belki 10 ay belki 10 sene dedi doktor bazi insanlar 30 yil bile bununla yasiyor dedi inşallah cabuk geçer yarın ultrason randevumuz var inşallah herşey duzelmeye başlamıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…