- 26 Mart 2017
- 3.227
- 5.556
- 158
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
-
- #38.821
Normalde de veriyorum sarmisakli yogurt brokoli ile falan şimdi yogur sarmisak pirinç lapasi ile veriyorum iyi geldi sanirim bugun kaka ve kusmuk yok çok şukur dogdugundan bu yana bebek suyu iciyor cok sukur bugun iyi inşallah devami gelmez son olur dunku olayGeçmiş olsun uzun sürdü gerçekten. Türkiye'ye gelene kadar geçer umarım. Elbette tıbbi tedavi vereceklerdir ama o zamana kadar sarımsaklı yoğurt verseniz iyi olabilir. Önce azıcık verirsiniz, baktınız iyi geliyor arttırırsınız sarımsağı. Bir de bebek suyu varsa öyle özel içerikli temiz bir su içmesi iyi olabilir. İyi olsun kuzucuk..
çok teşekkür ederim suyu ne kadar eklemeliyim bastıracak kadar mı az mıCanım köfte yaparken tava da çok hafif muhurleyıp üzerine su ekleyip pişiriyorum içi yumuşak oluyor diğer türlü kuru olunca bizimki köfteyi yemiyor
Kullandığım tarif
- kıyma
- kuru soğan
- sarımsak
- Ekmek içi/galeta unu
- yumurta sarısı
- maydanoz
- zeytinyağı
- kimyon
Kıyma dana kullanıyorum ama kuzu kıyma daha yumuşak oluyor.
ay bunlar çok güzel ama bu kadar aşırı yiyebilir mi bilmiyorum hala 1 tane bile dişimiz yok bazen öğürüyoruz ezemeyinceBide canım kroketleri de aynı şekilde seviyor
Tavuk, balık, patates kroket
Tarif kitabı var bırak kendi yesin hep ondan yapıyorum ben bir kaç tarif ekliyorum tüm tarifler BLW metodu
Diş bizimde geç çıktı gözetimle veriyordum canım ufalanıyor riskli olmuyorçok teşekkür ederim suyu ne kadar eklemeliyim bastıracak kadar mı az mı
ay bunlar çok güzel ama bu kadar aşırı yiyebilir mi bilmiyorum hala 1 tane bile dişimiz yok bazen öğürüyoruz ezemeyince
Bu özelliğin ekmeğini ilerleyen yıllarda efsane yicek bebişiniz maşşallahZayıf değil diyor doktorumuz ortalama dedi iste, gerçi biz de babasıyla yiyip yiyip kilo almayanlardaniz, yapımız da ince dedigin gibi sanırım yapısal
Aynı şeyi birebir biz de yaşıyoruz taklitler başladı bay baya alkış eklendi şaşırıyorum aaaa yapıyorum aaaa yapıyor ne yapsak taklit ediyorKizlar su an atak donemine girdik ya bizimki gercekten ataga gectibaybay, alkis vs vardi ama simdi ne gostersek yapar oldu el salla, öpücük at yapiyor, oyuncak fincandan ben kahve icer gibi yapiyorum o da iciyor ve daha neler neler, bir anda bu kadar costu resmen buyudugunu hissediyorum artik herseyi taklit ediyor, bugun tv.de öksürük sesi duydu öksurdu, alkisladilar alkisladi ataga gecti gercekten ama uykular da fenalarda, 3 gecedir aglayarak uyaniyor surekli dis mi atak mi yoksa bizim kabizlik belasindan mi bilmiyorum ama ins bir an once gecer cok yorucu oldu
700 suriyeli doktor 1000 suriyeli hemşire istihdam edilmiş bizde. Eşimin arkadaşları hep almanca kursundalar benim eşim de yazılmak gitmek istiyor. Yakında türkiyede de kötü olacak sağlıkçı kalitesi ne yazık kiİnşallah canim bulgaristana gidiyoruz insanin memelketinin saglikcilari gibi yok gercekten en azindan 100% bildigin bir dil ve tedavi ediyorlar burda cocugun bağişikligina brakiyorlar vicudu savaşsin diye tamam dogrusuda bu aslinda ama çok ufak daha internette baya araştirdim rota virusu diye çıkıyor ama yinede 7 gün diyor biz bugun ile beraber 16 gün oldu bu durumdayiz ve önune geçilmezse allah korusun sonucu dusunmek bile istemiyorum
Ya evet kesinlikle tam olarak bebeklik bitti cocukluk basladi gibi geliyor bana daAynı şeyi birebir biz de yaşıyoruz taklitler başladı bay baya alkış eklendi şaşırıyorum aaaa yapıyorum aaaa yapıyor ne yapsak taklit ediyorBebeklik bitiyor sanki çocukluk başlıyor gibi Allahım tırnaklarınataş değirmesin hepsine sağlık versin uyku bizim de kötü boşver o düzelmeyecek kabızlık nasıl anlıyorsun benim oğlan da günde 1-2 yapıyor ama tam cıvık sulu değil tam kaskatı da değil ama katıya yakın kıvamı normal mi bilmiyorum
Anladım canım bi şekilde bağırsakları bu duruma alışacak merak etmeYa evet kesinlikle tam olarak bebeklik bitti cocukluk basladi gibi geliyor bana daallah hepsini korusun kazadan beladan cok fena hareketlendi gozum ustunde hep
Kabizligi kakasini yapmamasindan anliyorum4 gunde bir yapiyor, suruba ragmen. bizim kiz ek gidaya basladigindan beri kabiz, cocuk gastroentroloji uzmani gordu cok sukur patolojik bisey yok ama alismasi uzun surecek demekki. Hayirlisiyla bir duzelse, yediklerine dikkat etmeye calisiyorum hep ama sivi hic sevmiyor hep kati yemek istiyor, sansima
Bizim kiz anliyor sanki, ne faydaliysa reddediyor, yogurt ve kefiri kabul etmiyor, yogurda yeni yeni alisiyor gibi icine kuru nane attigimda begendi onu da sans eseri kesfettik. İnsallah duzene girer kabizlik cok zor gercekten gunlerdir uyuyamiyor gece aglayarak uyanyordu dun yatmadan once kakasini yapti ve gece rahat uyudu. İshal de zor gerciAnladım canım bi şekilde bağırsakları bu duruma alışacak merak etmeKefir çok öneriliyor ben daha vermedim. Bende bizimkinin kıvamından emin değilim su verip duruyorum bakalım
Anladım canım bi şekilde bağırsakları bu duruma alışacak merak etmeKefir çok öneriliyor ben daha vermedim. Bende bizimkinin kıvamından emin değilim su verip duruyorum bakalım
Bu arada kivami icin internette gorseller var, onlardan takip edebilirsinBizim kiz anliyor sanki, ne faydaliysa reddediyor, yogurt ve kefiri kabul etmiyor, yogurda yeni yeni alisiyor gibi icine kuru nane attigimda begendi onu da sans eseri kesfettik. İnsallah duzene girer kabizlik cok zor gercekten gunlerdir uyuyamiyor gece aglayarak uyanyordu dun yatmadan once kakasini yapti ve gece rahat uyudu. İshal de zor gercibebislerimiz hep saglikli olsun ya
Bende konsept bir doğum günü düşünüyorum ilk olduğu için. Şuanda ailecek beyaz giyinmek dışında sıfır fikrim var o ayrıKızzzlar selamm
Kimler doğum günü için hazırlıkta ben gibi
Bugün hediyelik siparişlerini verdim yaz ay ı olduğu için sanırım temmuzun 3. Haftası anca teslim olur dediler .. çok yoğunluk varmış.
OrganiZasyon firması iLe anlaştım, kaporasını da yatırdım.
Kendime kıyafet aldım. Bebişin kıyafet için Temmuz ayının başını bekliyorum 20 günde teslim edilecekmiş.. Dikim olacak.
Geriye sadece mekan kaldıo da 2 yer var aklımda biri kapalı mekan diğeri açık .. kararsız kaldım onu da bu hafta sonu gidip bakacağım ona göre karar verip kapora bırakacağım.
Toplam şuana kadar ki maaliyet 7100 TL . Mekanda dahil tabi buna .. 30 kişilik olacak kahvaltı vereceğim ben.
1 yaş fotoğraf çekimi içinde 3 konsept için 750 TL olacak şekilde anlaştım bir fotoğrafçı iLe .
Yapacak olanlara fikir olsun, İstanbul da yaşıyoruz
Ay ben de istanbul neresindesin organizasyon falan öğreneyimKızzzlar selamm
Kimler doğum günü için hazırlıkta ben gibi
Bugün hediyelik siparişlerini verdim yaz ay ı olduğu için sanırım temmuzun 3. Haftası anca teslim olur dediler .. çok yoğunluk varmış.
OrganiZasyon firması iLe anlaştım, kaporasını da yatırdım.
Kendime kıyafet aldım. Bebişin kıyafet için Temmuz ayının başını bekliyorum 20 günde teslim edilecekmiş.. Dikim olacak.
Geriye sadece mekan kaldıo da 2 yer var aklımda biri kapalı mekan diğeri açık .. kararsız kaldım onu da bu hafta sonu gidip bakacağım ona göre karar verip kapora bırakacağım.
Toplam şuana kadar ki maaliyet 7100 TL . Mekanda dahil tabi buna .. 30 kişilik olacak kahvaltı vereceğim ben.
1 yaş fotoğraf çekimi içinde 3 konsept için 750 TL olacak şekilde anlaştım bir fotoğrafçı iLe .
Yapacak olanlara fikir olsun, İstanbul da yaşıyoruz
Kızlar benim bi sorum derdim var. Biz oğlanla blw ile iyi gidiyorduk bir ayda 4 dişi patladığı zaman çok kötü iştahsızlık yaşadık sonra ben beslemeye başladım şimdi oğlan tamamen blw yi bıraktı ben yediriyorum. 10 aylık oldu acaba benim yedirmem gelişimsel bi sıkıntı yaratır mı? Bir yerde okumuştum sorumluluk vermemenin çocuğun potansiyeline zarar verdiği ile ilgili mesela kaşık vs de vermek gerekecek 1 yaşından sonra. Sadece çileği kendi yiyor onun dışında hep biz yediriyoruz. Yemekleri genelde sulu oluyor, pankek vs sevmiyor köfteyi bile dümdüz veremiyorum sulu sebzeli minik top köfteler oluyor. Bu yaşına gelmiş hala yemek yemeyi bilmeyen insan yok tabi ki. Ama bilmiyorum izin mi versem oyuna dönüştürüp yememe ihtimali var tombul bir bebek(elle yedirmeninobeziteye sebep olabileceği bu yüzden blw nin doğru yöntem olduğu da söyleniyor). Fikirlerinizi merak ediyorum.
biz de almanca çalışıyoruz: )700 suriyeli doktor 1000 suriyeli hemşire istihdam edilmiş bizde. Eşimin arkadaşları hep almanca kursundalar benim eşim de yazılmak gitmek istiyor. Yakında türkiyede de kötü olacak sağlıkçı kalitesi ne yazık ki
Bize de 3 doz verdiler ağızdan rotavirüs için anlamadım ya nasıl söylemiyorlar çocuğa verdikleri ilacıYaptıklarını zanetmiyorum şimdiye dek 3 defa gittik biri agzidan damla bi defa bir buduna 3 de gitigimizde 2 buduna 1 igne vurdular ama ne icin oldugunu da soylemediler
Ayy bizimki de aynııı birkaç gündür ne dersek yapıyor konuşma çabası da arttı minnoşumunKizlar su an atak donemine girdik ya bizimki gercekten ataga gectibaybay, alkis vs vardi ama simdi ne gostersek yapar oldu el salla, öpücük at yapiyor, oyuncak fincandan ben kahve icer gibi yapiyorum o da iciyor ve daha neler neler, bir anda bu kadar costu resmen buyudugunu hissediyorum artik herseyi taklit ediyor, bugun tv.de öksürük sesi duydu öksurdu, alkisladilar alkisladi ataga gecti gercekten ama uykular da fenalarda, 3 gecedir aglayarak uyaniyor surekli dis mi atak mi yoksa bizim kabizlik belasindan mi bilmiyorum ama ins bir an once gecer cok yorucu oldu
Serum fizyolijik direk steril tuzlu su. Suyu kaynatip cok az miktar tuz atip yapabilirsiniz. Biz bir sure oyle temizledik burnunu.Kızlar evde bebeğe serum fizyolojik hazırlamak mümkün mü sizlerden yapan var mı hiç? Varsa nasıl yapıyorsunuz?
Bende sinüzit var doktor kaynamış ılımlı suya tuz ve karbonat atmamı söylemişti oranlarını hiç hatırlamıyorum bebeğe olur mu onu da bilmiyorum.Kızlar evde bebeğe serum fizyolojik hazırlamak mümkün mü sizlerden yapan var mı hiç? Varsa nasıl yapıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?