2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Endişelenme yanlış bile ölcmüs olabilirler, bazen duruşu bile etkiliyor haftasını. Anca 2-3 kere gidersin de hep haftasından geri çıkar o zaman acaba denir. Hatta bence ultrason cihazı bile etkiliyor, kendi devam ettiğim drun ultrasonda hep 3 gün geriyim. Baska bi doktorda bi kere muayene oldum 1 gün geri çıktı. Bi hatadır muhtemel

KIzlar bebeği hisseden var mı? Bugün 17+2 yiz bundan öncede minik kıpırtılar hissediyordum ama bağırsak hareketidir falan dedim. Yemeğimi yedim ayaklarımı uzattım meyve yiyordum ki aynı yere belki 6-7 defa ard arda küçük pıt pıt hissettim beş dk sonra iki parmak üst kısımda 3 kere daha hissettim aynı pıt pıt dan ilk gebelik sizce bebek mi ben sevindim ilk defa aynı yer olunca bebektir diye düşündüm

Minik bir kaydirma ya da bebisin pozisyonu haftayı etkiler tabiki endişelenme her şey yolundadır ayrica olur öyle bi hafta ileri geri çıkması çok normal

Canm devlette benim de özele göre hep daha küçük çıkıyor takma kafana

Çok teşekkür ederim hepinize içim rahatladı biraz daha. Yani 2-3 oynama şimdiye kadar hep oluyordu devlet özel arasında ama aynı devlete gittim 10 gün gibi oynama korkuttu zaten pek istekli bakmadı 15+4 üm dememi umursamadı bile. Kendi doktorum Mart 2. hafta gibi çağırmıştı olmazsa yarın gidip rahatlayayım

ah canım kendiminki gibi sevindim
bende seninle aynı durumdayım . 6 ve 14. haftada kanamam oldu . cok korktum. 14. haftada olan kanama daha fazlaydı .
inş benim plasenta da yukarı dogru yol alıyordur bende bırakmıyorum progestronu yeterki bişi olmasın doguma kadar da kullanırım ya .

Gözün aydın benimki de çıkmaya başlamış canım
Pek cnsiyet tahmni konusunda iyi mi

Gözünüz aydın
Çok tesekkur ederim evet kizimi 13.haftada söylemişti, bu gebeligimde de 15.haftada erkek dedi.. bugün sordum hatta var mı cinsiyeti konusunda değişiklik diye hala oğlan mi dedim evet dedi cinsiyeti emin olduğunda tek seferde söylüyo

Gebelikle birlikte myom oluşan var mı benim gibi? Durmadan büyüyorlar Ağrı ve bulantı yapıyor.
Merhaba benim de oluşmuş miyom 32mm küçük dedi

Benim kanamanın sebebi miyommuş çok şükür en azından adı konmuş oldu rahatladım. Kahverengi parçali lekelenme devam edebilir ara ara korkma dedi. Progestan 1 ay kullanacağım. Eğer normal adet gibi veya daha fazla yoğunlukta kanama olursa gel yoksa normal kontrol zamani gel endişelenecek bir şey yok dedi. Inanilmaz rahatladım. Insallah hepimizin bebisleri sağlıklıdır

Öyle canim valla hepimiz birbirimize sevine sevine 9.ayı atlatacağız inşallah. Benimde ilk bastan beri lekelenme kanama diye devam ediyor. Son kanama bendede bardak bardak geldi. Bende sürekli pregestronu kullaniyorum. Artik bünyem alisti. Sadece uyku yapıyor. İlk 14 hafta bulanti başdönmesi yapiyordu. Insallah seninde güzel haberlerinizi alırız canim.

Hayirli olsun oğluşun canim. doktor 30.haftaya kadar çıkabilir dedi. Benimde 7 yaşinda bir oğlum var şimdi kızım geliyor inşallah.

inşallah bal anne . benim ztn tüp bebek ben yumurta toplamdan beri yaklaşık son adetten beri 13. haftaya kadar her gün kalçadan vurulmştım .
şimdi 3 günde bir kalcadan ve her gün fitil kullanıyorım yeterki saglıkla kucagıma alayım gerisi önemli degil

Oh masallah

Valla dogsunlar popislerini mıncıklıyacagız canım.

Ohh gözün aydın canım

Gözün aydın canım, benimde yarın kontrolüm güzel haberler alırım inş

Merhaba bende şuan 15.haftadayım 12 ve 14. Haftada plesantada çok az kanama göründü progestan ve magnezyum kullanıyorum sürekli yatıyorum bu şekilde hamilelik geçirenler varmı sizin rahatsızlığınız düzeldimi geçmiş olsun

Kanama geçirdim bende 12.haftada adet kanaması gibi oldu baya sonra lekelenmeye döndü hala lekelenmeler devam ediyor. Kanama alanım da geçmedi henüz ama şükür bebiş iyi, bebek büyüdükçe kanama alanını küçültüp yok eder büyük ihtimalle dedi bugün doktor umarım toparlaniriz bir an önce hepimiz

inşallah gerek kalmaz ama teşekkür ederim tavsiyen için canım

Bu arada önceki sayfalarda kaldı ama göğüs hassasiyetiniz azaldı mı sizinde ? Benim bugün resmen yok. Kanamam vs bişim yok ama normal mi ki
Benim çok olmamıştı zaten arada bir oluyor benim bir geliyor bir gidiyor benim de çok normal bence

Ben de bir daha lierac sipariş etmem açıkçası ama bio oili yeniden edeceğim çok beğendim cidden

Merhaba benim de oluşmuş miyom 32mm küçük dedi
İnşallah artık sıkıntı çıkarmaz. Benim mide bulanmalarıma Ağrı eklenince büyüdüğü için olduğunu söyledi doktor normalmiş ama dinlenmem gerekiyormuş. Büyümesi de normalmiş. Halim takatim kesildi ya bebeğim doğduğunda ona bakamazsam yeteneksem diye üzülüyorum. Şimdi yiyip içemediğim için onu besleyemiyorum diye üzülüyorum. Sağlıkla gelsinler hepsi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…