2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Tam olarak beni anlatmışsın aynı sorun bendede var niye oluyor bilmiyorum doktoruna sordun mu hiç
Kadin dogum uzmanina sormadim haftaya gidince soracagim.. 3 aydir gecmedi vok kötü bir his.. baslarda kusma vs oluyordu ama artik kusma da cok kalmadi niye gecmiyor anlamadim..

Aynen bogazimda bir yumru var gibi yutkunma hissi oluyor sürekli.. ama gecmiyor.. hamilelikle basladi.. acaba ilac verir mi doktor.. onceki hamileligimde hic olmamisti o yuzden cok korktum.. aklima kotu seyler geldi.. sagolun haftaya dr danisacagim..

Canım oglumda hic yiyemedim çok sükür bir problem yaşamadım. Multivitaminlerde omega 3 var. Bundada 2 sefer yiyebildim.

cnm miktarı fazla mı? normalde akıntı gebelikte oluyor ama su gibi diyorsan bence druna sor. ben sıkıntı olduğunu sanmıyorum ama önlem almakta fayda var.

Benim de oluyor. Doktora sordum reflü demişti. Az ve sık yiyorum. Baharat domates gibi şeylerden uzak durmaya çalışıyorum. Bir de havuç yiyorum günde iki tane. O hissi biraz bastırıyor

evet fetal dna nipt test yaptırdım benim nedendir bilemiyorum biraz geç geldi sonuçlarım. 18 günde geldi
Gönderilen ülkeye göre değişiyor olabilir mi acaba
Geçen hafta yaptırdım ben 15 iş günü içinde çıkar dediler. Bugün firma ile görüştüm. Numune ulaştıktan sonra 9 iş günü içinde doktora gidiyor dediler.
ikili tarama testi yüksek riskli çıkmıştı. Dolayısıyla beklemek beni çok yıpratıyor

cnm ultrason sonuçların iyi miydi ense kalınlığı burun kemiği v.s.? iyiyse hiç korkma eminim iyi gelecek sonuçların sonuçlar bazen böyle gecikebiliyor panikleme o yüzden. inşallah çabucak gelir sonuçların.

Ultrasonda ense kalınlığı 0.8 çıkmıştı. Burun kemiği için bi şey demedi. Belki normal gördüğünden bize söylemedi, bilemiyorum. O an aklıma sormak gelmedi
sonuçlar gelene kadar perinatoloğa gitmeli miyim , başka bir doktora tekrar kontrole gitmeli miyim diye düşünüyorum sürekli. Bazı konularda sonucu benimkine yakın çıkmış , fetal DNA sonucu beklerken çok farklı şeylerle karşılaşanları okudum. İnşallah bir an önce gelir sonuçlarım. Kafayı yedim resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…