- 6 Aralık 2017
- 998
- 1.155
- 113
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
-
- #13.241
Kan değerlerim iyi çıktığı için bana kan ilacı vermedi ama yarın tekrar tahlil yapılacak düşmüşse verecek sırf onun korkusuna demir içeren besinler tüketiyorum, çünkü kan ilaci benim midemi de mahvediyorhatta bağırsaklarımı bileBenim de multivitamin demir ve kan ilacım var ama vitaminleri bile zor alıyorum kan ilacına 12.haftada başlamam lazımdı 10.2 çıkmıştı hgb. Ama midem çok hassas içemiyorum. Ne zaman ilaçları alsam kusuyorum doktor en azından arada al yoksa damardan vermek zorunda kalırız düşerse değerin diyor ama ben hiçbirini içmek istemiyorumkızımda bu kadar ilaç aldığımı hatırlayamıyorum 8 yıl oldu. Şaştım kaldım ya içsem bir türlü içmesem bir türlü...
Rabbım safı ısmıyle şifa versin inşallahKızlar bu sabah genel anesteziyle bebegime kavustum ama kısa sürdü yogun bakıma aldılar şimdi cigeri tam gelişmemiş diyerek...cok kötüyüm nolur dua edin bebegimee
Ben almiyorum.kan degerlerim iyi.gerci d vitamini alsam iyi olur kis zamani ama ilac icme fikri hic hosuma gitmiyor.Merhabalar kızlar merak ettiğim bir şey var hepiniz multivitamin ve dvit alıyor musunuz istisnasız
Evt cnm kesinleşti çok şukur ama ben hala erkek hisediyorum yaKesınlesdımı gözun aydınne guzel artık alısverıs yapabılırsın cınsıyet farklı söylendımı ınsan doğana kadar emın olamıyor ama 2 doktorda dedıyse kızdır artık
Gözün aydın cnm çok sevindimKanama alanım bitmiş şükür çok sevindimher şey yolunda şimdilik dedi detaylı sonrasında çağırdı tekrar
Rahim ağzının plesanta ile mesafesi 6.4 dedi şu an için normal dedi takip edeceğiz yukarı çıkar bu haftalardan itibaren dedi. Bizden haberler böyle kızlar
Benim ilk bebis sezeryan olduğu için öyle vajinal muayene hic bilmiyorum niye baktığını. Tabi tüp bebek süreçlerinde cook yaşamıştım ama hamilelikle ilgili açıklık falan bakılma durumları yaşamadımGözün aydın cnm çok sevindimBende bugn kontoldeydim hem vajinal hem karından baktı vajinal sadece plasentaya bakti ama bi de parmağini sokup bsy baktı onu anlamadım acıklık varmı diye mi acaba
Ben tesettürüyüm var mı bildiğiniz öyle hamile çekimi için elbise modelleriHah işte ne güzel en güzel telaşlarımız bunlarBu arada zarada güzel elbiseler var ben de dün baktım denedim birkaç tane göz gezdirebilirsiniz
Sırtüstü yatınca elimi koyunca hisediyorum ama diğer türlü hareket etiğinde elimi koyuyorum duruyor belki hisedilir ama ben denk getiremedim dahaBebeğinizin hareketlerini hisseden anneler bunu dokununca da rahatlıkla hissedebiliyor musunuz? Bağırsak hareketlerini elimle hissedemem değil mi ?
Ben demır alıyorum ıcındede b ve c vıtamını varmıs doktor baska hıc bırsey vermedıMerhabalar kızlar merak ettiğim bir şey var hepiniz multivitamin ve dvit alıyor musunuz istisnasız
: ))) ben de yedim: )18. hafta benim 2-3 gündür deli gibi jelibon yiyorum . benim gibi olan var mı? zararlı mı acaba içinde jelatinden yemek istemezdm ama dayanamıyrm
Ben bi kaç haftadır pıt pıt hissediyodum. 16. Haftamda doktoruma sorduğumda bağırsak hareketidir o dedi. Bugün az bişiler yedim normal oturdum dalgalandı bildiğin. Elimi koydum net hissediyodum. Eşimi çağırdım elini koydurdum yine dalgalandı gibi net hissetti de ilk hamilelik olunca hala erken mi diyorum. Seninde ilk hamilelik mi canımSırtüstü yatınca elimi koyunca hisediyorum ama diğer türlü hareket etiğinde elimi koyuyorum duruyor belki hisedilir ama ben denk getiremedim daha
Haklısın canım degıstımi insan emin olamıyor tam bacak arası acık olmadan bende ıkna olmamEvt cnm kesinleşti çok şukur ama ben hala erkek hisediyorum yaama ben hemen alişveriş yapmayı düşünmuyorum 20 nisan diğer kotrolum oda sağa salim iyi geçsin ondan sonra yapmayı düşünüyorum hem bikere daha kız oldugunu soylesin ikna olmam lazim ondan sonra artik hazirlik başlatacağim
Evt cnm ilk hamilelik ben bir haftadır hisediyorum onu canım hareketlerini yer değiştirdigini bende 16/17 haftada bağirsak hareketi gibi hisediyordum ama artik çok net hisediyorum erken değil benim ki çok aktiv uykumda bile kimildiyor bazen sırtüstü yatıyorum 2/3 dk sırf hisetmek için hemen gezmeye başlıyor ayırt edebiliyosun benek mi yoksa bağirsak hareketi mi diyeBen bi kaç haftadır pıt pıt hissediyodum. 16. Haftamda doktoruma sorduğumda bağırsak hareketidir o dedi. Bugün az bişiler yedim normal oturdum dalgalandı bildiğin. Elimi koydum net hissediyodum. Eşimi çağırdım elini koydurdum yine dalgalandı gibi net hissetti de ilk hamilelik olunca hala erken mi diyorum. Seninde ilk hamilelik mi canım
Ne guzel bende hep Rossmanna gıderım hıc duymadım böyle bişeyKızlar bir hafta once rossman bir yarışma başlatmış iki koli var bebek için birinde erkek birinde kız çocuğu için koli içinde bebek bezleri mamaları fln var işte bebek arabasi flnbende katıldım erkek için seçmiştim temin aradılar ilk 20 ye girmişim kazanmışım ustune 600€ da gutschein kazanmışım hiç beklemiyordum çocuğumun şansına artık
Aynen valla isan piskolojikmen kendini hazırlıyor hayal kuruyor fln sonra tam tersi çıkınca isan ne hisedeceğini bilmiyorHaklısın canım degıstımi insan emin olamıyor tam bacak arası acık olmadan bende ıkna olmamzamanında basımada geldıgı için hep bır süphe var içimde,, 20 nısanda tam belli eder kendını ama senın 2 doktorda kız dedıyse erkek cıkarsa baya sok olursun
Ben de kaşımamaya çalışıyorum kaşıntı olunca hemen nemlendirici bio oil falan sürüyorumKarnım kaşınıyo, delircem kaşımıyorum çatlak olmasın diye bikaç yerde okudum.
Ferrosenol duodenol verdi bana ondan önce başka bir ilaç denemiştim kusarken asitten boğazım delindi resmen kan kusturdu banaKan ilacı olarak ne kullanıyorsunuz ?
Benim midem de çok hassas. Elevit ve maltofer yazmıştı doktorum. Eleviti zor içiyorum. Kocamançikolata ile birlikte yutuyorum. Maltofer korkudan içemedim. Çoğunda ishal kusma yapmış
kuru üzüm ve pekmeze ağırlık vermeye başladım onu içemiyorum diye ama faydası olur mu bilmiyorum
Bu 2.ilaç zaten midem hassas bulantı kusmalar yeni yeni geçiyor hala arada oluyor. 5.ayın içindeyim artık bulantı kusma istemiyorum yoruyor insanıKan değerlerim iyi çıktığı için bana kan ilacı vermedi ama yarın tekrar tahlil yapılacak düşmüşse verecek sırf onun korkusuna demir içeren besinler tüketiyorum, çünkü kan ilaci benim midemi de mahvediyorhatta bağırsaklarımı bileama kurtuluş yok gibi doktora söylesen ilacı değiştirse felan faydası olmaz mı ki
Bana facebookta çikti ordan katıldim internet uzeri gerçekliği gelen hafta beli olurNe guzel bende hep Rossmanna gıderım hıc duymadım böyle bişeybebegın sansıyla gelicek desene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?