- 16 Ekim 2020
- 255
- 307
- 23
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
-
- #13.261
En güzeli zaten içimize sindiği gibi olan. Zaten bebek doğduğunda üstüne kıyafeti olsun yeter geri kalan hallolur. İnşallah gönlümüzce olur herşey de eşyaları sonra geliversinInsallah biz güzel şeyler yaşarız canım. Ben yatağinida doğumdan sonra alıcam.
Ben de 16. haftada hissetmeye başladım ama emin olamadım, hatta doktor ultrasonda bakarken bebeğin çok hareketli, hareketlerini hissediyo musun diye sormuştu.Ben bi kaç haftadır pıt pıt hissediyodum. 16. Haftamda doktoruma sorduğumda bağırsak hareketidir o dedi. Bugün az bişiler yedim normal oturdum dalgalandı bildiğin. Elimi koydum net hissediyodum. Eşimi çağırdım elini koydurdum yine dalgalandı gibi net hissetti de ilk hamilelik olunca hala erken mi diyorum. Seninde ilk hamilelik mi canım
Tuzu azaltabilirsiniz.Herkese merhabaoncelikle herkes saglikla kucagina alir insallah bebegini. Ben aslinda eylul annelerini takip ediyorum, bebegimin dogumu 1 eylul gozukuyor ama sezeryan olacagim icin sanirim agustos annesi olacagim eylul annelerine gore erken gittigim icin size danismak istedim. 16+1 gunluk hamileyim ve son 1 haftadir bacaklarimda odem var. Cok su icemiyorum 2 litre anca oluyor fakat oturarak calisiyorum. Ayagimi yuksekte tutuyorum aksamlari yastik koyuyorum altina ama nafile. Boyle erkenden odem sorunu olan var mi varsa neler onerirsiniz? Tesekurler
Evet acıklıgı kontrol edıyorlar bazen erken acılma oluyor senınde önceden kanaman oldugu için bakmıs olabılırGözün aydın cnm çok sevindimBende bugn kontoldeydim hem vajinal hem karından baktı vajinal sadece plasentaya bakti ama bi de parmağini sokup bsy baktı onu anlamadım acıklık varmı diye mi acaba
Bebek Hareketi biraz daha farklı batma degılde içerde bı balıkKızlaar ben eylül annelerindeyim ama burayıda takipteyimburda ki anneler bebişleri net hissetmeye başlamış gibiler ben batmalar hissediyorum karnımda farklı noktalarda zaman zaman o yuzden sormak istedim bu batmalar farklı bir şey mi yoksa hareketleriyle ilgisi olabilir mi ?
Bebek Hareketi biraz daha farklı batma degılde içerde bı balıkvarmıs gıbı süzülüyor bende cok erken hıssettım ama ılk cocugu olanlar 20. Haftadan önce net hissetmez
Elinle hissedersin canım bebekse eğerBebeğinizin hareketlerini hisseden anneler bunu dokununca da rahatlıkla hissedebiliyor musunuz? Bağırsak hareketlerini elimle hissedemem değil mi ?
Birşey demediğine gore demekki herşey yolunda ozaman ilk hamilelik olunca çoğu şeyi neden yaptığını anlayamıyorumEvet acıklıgı kontrol edıyorlar bazen erken acılma oluyor senınde önceden kanaman oldugu için bakmıs olabılır
O haftalarda benimde batmalarım olurdu bence rahım genişlediği için oluyordur bende o haftalarda çok şidetli kasık batması be ağri oluyordu adet gorecekmişim gibi bunun sebebi rahim genişliyor diyeymişKızlaar ben eylül annelerindeyim ama burayıda takipteyimburda ki anneler bebişleri net hissetmeye başlamış gibiler ben batmalar hissediyorum karnımda farklı noktalarda zaman zaman o yuzden sormak istedim bu batmalar farklı bir şey mi yoksa hareketleriyle ilgisi olabilir mi ?
Resmen dünyaları kullanıyorum. Kalsiyum magnezyum d vitamini demir omega 3 hepsi de ayrı ayrı.Merhabalar kızlar merak ettiğim bir şey var hepiniz multivitamin ve dvit alıyor musunuz istisnasız
Canım bebek hareketleri bende batma şeklinde değil de başlarda damar atması gibiydi. Ilk hissetmeye başladığımda sadece uzanırken hissediyordum sonra otururken de hissetmeye başladım. En son ayaktayken de bir iki vurdular şimdi dışardan bakınca bebeklerin oynadığı görülüyorKızlaar ben eylül annelerindeyim ama burayıda takipteyimburda ki anneler bebişleri net hissetmeye başlamış gibiler ben batmalar hissediyorum karnımda farklı noktalarda zaman zaman o yuzden sormak istedim bu batmalar farklı bir şey mi yoksa hareketleriyle ilgisi olabilir mi ?
Hiç bilmiyorum kiBen tesettürüyüm var mı bildiğiniz öyle hamile çekimi için elbise modelleri
Canım modanısadan bakabılırsın cok guzel elbıseler varBen tesettürüyüm var mı bildiğiniz öyle hamile çekimi için elbise modelleri
Tamam canımCanım modanısadan bakabılırsın cok guzel elbıseler var
Doktor bağırsak hareketidir o diyince hep her hissettiğimde yok ya bebek değildir dedim bendeEvt cnm ilk hamilelik ben bir haftadır hisediyorum onu canım hareketlerini yer değiştirdigini bende 16/17 haftada bağirsak hareketi gibi hisediyordum ama artik çok net hisediyorum erken değil benim ki çok aktiv uykumda bile kimildiyor bazen sırtüstü yatıyorum 2/3 dk sırf hisetmek için hemen gezmeye başlıyor ayırt edebiliyosun benek mi yoksa bağirsak hareketi mi diye
Bende emin olamadım işte canım her ultrasonda çok hareketli bi bebek görüyoruz ama doktor bebek değildir o demişti ilk defa eşimi de şahit edince kendimde inanmaya başladım bu seferBen de 16. haftada hissetmeye başladım ama emin olamadım, hatta doktor ultrasonda bakarken bebeğin çok hareketli, hareketlerini hissediyo musun diye sormuştu.
O zaman bebeği hissettik canımElinle hissedersin canım bebekse eğerbende yaklaşık 1 haftadır hissediyorum bebeğimin hareketlerini.elimi koyunca da hafif hafif atıyo elim
Bana ikili testte perinatolog yüzde 90 kız dedi. 16. Haftada kendi doktorum göstermiyor dedi. 19. Haftada gitcem değişir mi bilmiyorum. 12. Hafta çok erkenmis gibi geldi ama hep kız diye seviyoruz alıştıkKizlar hala cinsiyet ögrenenmeyen varmi merak ettimEylül annelerı bıle ögrenmıs ben hala ögrenemedim
Ben dün baktirdim canım hatta foruma yazdım.Arkadaslar merhaba... genel kan ve tsh ne zaman baktirdiniz en son? Bir de sizde de oluyormu yoksa bana mi oyle geliyor bilmiyorum ama karnimin alta tarafinda yani gobek deligimin altinda ama sag tarafta bazen bir sertlik oluyor sol tarafa gore ve o tarafta agirli hissediyorum sanki bebek orada toparlaniyor gibi sizde de oluyor mu yoksa hep gobek deligin altinda mi hissetmek lazim
Benim multivitaminin yanında omega kapsülü de var her yutuşumda boğazıma yapışıyorResmen dünyaları kullanıyorum. Kalsiyum magnezyum d vitamini demir omega 3 hepsi de ayrı ayrı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?