- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
-
- #15.621
Ahhh canim belliydi ya dedim ya enfeksiyon belirtisiydi seninki normal degildikızlar 1.8 açıklığım var hastaneye yatım vajinal enfeksiyon da var önce terapi ve ilaç ile enfeksiyonu tedavi edecekler açıklığı kapatmaya çalışacaklar eğer açıklık kapanmasa yuzuk gibi demir mi tam anlamadım rahime koyacaklarmış açıklığı kapatmak için dua edin bizerahım ağzı da mi ne kısaymışanladığım kadarıyla
Hic internete bakipta kendini korkutma saglikla kucagina alan cok kisi var cevremde sekeri olupta saglikla doguran cok sukur tedavisi var Inslaah saglikla kucagina alirsin ,, Rabbim bu mubarek günün hütmetine hepimizin yardimcisi olsun saglikla bebeklerimizi kucaklarimiza versinKızlar gebelik şekerini araştırdım 36 37 haftalarda bebegini kaybeden çok kişi olmuş. Çok korkuyorum resmen bir anda hayatım zindan oldu. Ne olur dualarınızda benide anın. Oğlum çok istiyor kardeşi olmasını .
en çok bunun için şükür ediyorum suyum gelmedi açıklık kapatılır inşallah bebeğe de baktılar o çok iyi sağlıklı 600gm olmuş açıklığı kapatamazlarsa yüzük takacaklarmış vaktinde gelmişim şükürAhhh canim belliydi ya dedim ya enfeksiyon belirtisiydi seninki normal degildienfeksiyonda acilmaya sebep oluyor Allahdan gec olmadan gittin suyun falan gelmeden Inslaah tedaviyle duzelir önemli olan suyun gelmemesiydi
Çok geçmiş olsun. İyi ki bu gece de beklememişsin inşallah iyi olacaksınız.kızlar 1.8 açıklığım var hastaneye yatım vajinal enfeksiyon da var önce terapi ve ilaç ile enfeksiyonu tedavi edecekler açıklığı kapatmaya çalışacaklar eğer açıklık kapanmasa yuzuk gibi demir mi tam anlamadım rahime koyacaklarmış açıklığı kapatmak için dua edin bizerahım ağzı da mi ne kısaymışanladığım kadarıyla
Benimde olmusdu canim enfeksiyondan önceki hamileligimde bu yuzden sanada dedim ya normal degil bu haftalarda ,enfeksiyon belirtisi oldugu bellıydı .. en azindan erken gittin ilerlemeden ilerledimi keseye zarar verebilirdi maalesef,, ınsallah hıcbır sorun olmaz saglıkla ılerler herseyen çok bunun için şükür ediyorum suyum gelmedi açıklık kapatılır inşallah bebeğe de baktılar o çok iyi sağlıklı 600gm olmuş açıklığı kapatamazlarsa yüzük takacaklarmış vaktinde gelmişim şükür
Hastaneyemı gıttın farkettıler yoksa kadın doktorunamı?en çok bunun için şükür ediyorum suyum gelmedi açıklık kapatılır inşallah bebeğe de baktılar o çok iyi sağlıklı 600gm olmuş açıklığı kapatamazlarsa yüzük takacaklarmış vaktinde gelmişim şükür
Araştırınca psikoloji filan kalmıyor insanda, özellikle bu dönemde.Kızlar gebelik şekerini araştırdım 36 37 haftalarda bebegini kaybeden çok kişi olmuş. Çok korkuyorum resmen bir anda hayatım zindan oldu. Ne olur dualarınızda benide anın. Oğlum çok istiyor kardeşi olmasını .
kadın doktoruma gittim o fark ettiHastaneyemı gıttın farkettıler yoksa kadın doktorunamı?
enfeksiyon olduğunu biliyordum cnm geçen hafta çarşamba gittiğimde vajinal enfeksiyon olduğumu söyledi antibiyotik kulanıyordum. evt erken geldim şükür inşallah iyi olacağız allahın izniyleBenimde olmusdu canim enfeksiyondan önceki hamileligimde bu yuzden sanada dedim ya normal degil bu haftalarda ,enfeksiyon belirtisi oldugu bellıydı .. en azindan erken gittin ilerlemeden ilerledimi keseye zarar verebilirdi maalesef,, ınsallah hıcbır sorun olmaz saglıkla ılerler hersey
sağol iyiki bekleseydim neler olacağını tahmin bile etmek istemiyorumÇok geçmiş olsun. İyi ki bu gece de beklememişsin inşallah iyi olacaksınız.
Evet canım hekimle görüşüyorum o ebe ye talimat veriyor, sen ebe yi boşver doktor 2 doz diyorsa 2 dozdur. Bana da 20. Haftada ısrarla aşıya cagirdi dedim doktorum 24. Hafta da yaptir dedi yok gelmeniz lazım dedi, gittim doktorla görüştüm doktorun öyle dediyse 24. Haftaya gün verelim dedi, ebeler kurulmuş robot gibi.Aile hekiminden memnunuz. Ama ben her gidişimde ebelerle muhattap oluyorum. Hekimle görüşmeye gerek kalmıyor ama sizin aile hekiminiz de ayrıca görüşüyor mu sizinle
Tiroid çok yüksek çıkmıştı sağlık ocağında yapılan testlerde. Devlette tekrarlattık bütün değerler normaldi.
bir de tetanoz tek doz yapılacak diyor ebe ısrarla. Doktorum 2 doz diyor.
bu sebeplerden pek güvenemiyorum orada yapılan işlemlere
Evet olumsuz şeyler vardır olablir ama benım halamda da gebelik şekeri vardi hatta evde falan ölüyordu kendi diyet yaptı. Şuan çocuğu 4 yaşındaKızlar gebelik şekerini araştırdım 36 37 haftalarda bebegini kaybeden çok kişi olmuş. Çok korkuyorum resmen bir anda hayatım zindan oldu. Ne olur dualarınızda benide anın. Oğlum çok istiyor kardeşi olmasını .
Canım hiç endişe etme, üzülme..çevremde ben de denk geldim, dikkat edersen Allahın izniyle hiç birseycik olmaz sıkma canını ..internetten saçma sapan öyle iç karartıcı hikayeler de okuma .. doktorun dediklerine uyarsan bi sorun olmaz aklına kötü şeyler getirmeKizlar detaylı yazıyim size ,
8 9 hamile sabah 9 da kan verdik. ilk kan sonrası hepimize 75 lik içecek verdiler. ben ve 5 kisi zor içtik. (Ben normaldede açlık durumlarinda dizlerim suratım titrer midem bulanir belkide oyüzden ) diğerleri lıkır lıkır içti etkilenmediler (insallah sizde öyle olursunuz).
Ilk kandan 1 saat sonra 2.kanı verdim tabi hicbirsey yemedim. Zaman zor geçti . Ağzimda çift maskeyle hastanede bekleyemedim midem bulandı. bahceye cıkınca daha iyi oldum.
2.kandan 1 saat sonrada 3.kanı verdim yine hicbirsey yemeden.
Sonuc nur topu gibi gebelik sekerim var.. Ogluma hamileliğimde günde 3 4 paket cikolata dondurma hamurisi yerdim ama gebelik şekeri cıkmamistı. Cünkü çok haraketli bir işim vardı. Ama bu gebeliğimde hiç tatlı yemedigim halde gebelik şekeri çıktı. Ben haraketsizliğe bagliyorum çünkü 6 aydir yatiyorum ve gebelik öncesindede insilün direncim vardı.
Saat 14.00 de dahiliyeye randevu aldım.
Inşallah sizlerin iyi çikar. Rabbim şifasız dert vermesin.
Çok geçmiş olsun dua ediyorum sana herşey yolunda gidicek inş. üzülme hiç ..bebiş de sen de iyi olcaksınız inşen çok bunun için şükür ediyorum suyum gelmedi açıklık kapatılır inşallah bebeğe de baktılar o çok iyi sağlıklı 600gm olmuş açıklığı kapatamazlarsa yüzük takacaklarmış vaktinde gelmişim şükür
sağol canım inşallah iyi olacazÇok geçmiş olsun dua ediyorum sana herşey yolunda gidicek inş. üzülme hiç ..bebiş de sen de iyi olcaksınız inş
Canım Allah yardımcınız olsun şifa versin inşallah iyi olacaksınız sağlıcakla doğacak evladınsağol canım inşallah iyi olacaz
Enfeksiyin icin idrar testi mi yapmistiniz?vajinal supruntu mu almisti?nasil anlamisti doktor enfeksiyonunuzu?kızlar 1.8 açıklığım var hastaneye yatım vajinal enfeksiyon da var önce terapi ve ilaç ile enfeksiyonu tedavi edecekler açıklığı kapatmaya çalışacaklar eğer açıklık kapanmasa yuzuk gibi demir mi tam anlamadım rahime koyacaklarmış açıklığı kapatmak için dua edin bizerahım ağzı da mi ne kısaymışanladığım kadarıyla
idrar vermiştim ama şimdi yine idrar aldılar vajinal supruntu de aldilar kan aldılar popodan bile aldılar işallah fazla ilerlememiştir çok korkuyorumEnfeksiyin icin idrar testi mi yapmistiniz?vajinal supruntu mu almisti?nasil anlamisti doktor enfeksiyonunuzu?
Canım cok geçmiş olsun, iyi olacaksınız ben de öyle hissediyorum. Erken fark edip dr gitmen çok iyi oldu, bu mübarek günün hürmetine Rabbim sizi korusunsağol canım inşallah iyi olacaz
Canım peki açıklığı nasıl anladı alttan mı baktı bende idrar yolları enfeksiyonu ile uğraşıyorum gitmiyor yaniidrar vermiştim ama şimdi yine idrar aldılar vajinal supruntu de aldilar kan aldılar popodan bile aldılar işallah fazla ilerlememiştir çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?