2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Kızlar gebelik şekerini araştırdım 36 37 haftalarda bebegini kaybeden çok kişi olmuş. Çok korkuyorum resmen bir anda hayatım zindan oldu. Ne olur dualarınızda benide anın. Oğlum çok istiyor kardeşi olmasını .

Ahhh canim belliydi ya dedim ya enfeksiyon belirtisiydi seninki normal degildi enfeksiyonda acilmaya sebep oluyor Allahdan gec olmadan gittin suyun falan gelmeden Inslaah tedaviyle duzelir önemli olan suyun gelmemesiydi

Hic internete bakipta kendini korkutma saglikla kucagina alan cok kisi var cevremde sekeri olupta saglikla doguran cok sukur tedavisi var Inslaah saglikla kucagina alirsin ,, Rabbim bu mubarek günün hütmetine hepimizin yardimcisi olsun saglikla bebeklerimizi kucaklarimiza versin

Ahhh canim belliydi ya dedim ya enfeksiyon belirtisiydi seninki normal degildi enfeksiyonda acilmaya sebep oluyor Allahdan gec olmadan gittin suyun falan gelmeden Inslaah tedaviyle duzelir önemli olan suyun gelmemesiydi
en çok bunun için şükür ediyorum suyum gelmedi açıklık kapatılır inşallah bebeğe de baktılar o çok iyi sağlıklı 600gm olmuş açıklığı kapatamazlarsa yüzük takacaklarmış vaktinde gelmişim şükür

Çok geçmiş olsun. İyi ki bu gece de beklememişsin inşallah iyi olacaksınız.

Benimde olmusdu canim enfeksiyondan önceki hamileligimde bu yuzden sanada dedim ya normal degil bu haftalarda ,enfeksiyon belirtisi oldugu bellıydı .. en azindan erken gittin ilerlemeden ilerledimi keseye zarar verebilirdi maalesef,, ınsallah hıcbır sorun olmaz saglıkla ılerler hersey

Araştırınca psikoloji filan kalmıyor insanda, özellikle bu dönemde.
ben şeker yükleme yaptırmayı dahi düşünmüyordum. Ama fikrim değişti.
sağlıkla doğacak inşallah yıpratma kendini bunları düşünüp.

Hastaneyemı gıttın farkettıler yoksa kadın doktorunamı?
kadın doktoruma gittim o fark etti
enfeksiyon olduğunu biliyordum cnm geçen hafta çarşamba gittiğimde vajinal enfeksiyon olduğumu söyledi antibiyotik kulanıyordum. evt erken geldim şükür inşallah iyi olacağız allahın izniyle
Çok geçmiş olsun. İyi ki bu gece de beklememişsin inşallah iyi olacaksınız.
sağol iyiki bekleseydim neler olacağını tahmin bile etmek istemiyorum

Evet canım hekimle görüşüyorum o ebe ye talimat veriyor, sen ebe yi boşver doktor 2 doz diyorsa 2 dozdur. Bana da 20. Haftada ısrarla aşıya cagirdi dedim doktorum 24. Hafta da yaptir dedi yok gelmeniz lazım dedi, gittim doktorla görüştüm doktorun öyle dediyse 24. Haftaya gün verelim dedi, ebeler kurulmuş robot gibi.

Evet olumsuz şeyler vardır olablir ama benım halamda da gebelik şekeri vardi hatta evde falan ölüyordu kendi diyet yaptı. Şuan çocuğu 4 yaşında 37 haftalık doğum yaptı.

Canım hiç endişe etme, üzülme..çevremde ben de denk geldim, dikkat edersen Allahın izniyle hiç birseycik olmaz sıkma canını ..internetten saçma sapan öyle iç karartıcı hikayeler de okuma .. doktorun dediklerine uyarsan bi sorun olmaz aklına kötü şeyler getirme

Çok geçmiş olsun dua ediyorum sana herşey yolunda gidicek inş. üzülme hiç ..bebiş de sen de iyi olcaksınız inş

Enfeksiyin icin idrar testi mi yapmistiniz?vajinal supruntu mu almisti?nasil anlamisti doktor enfeksiyonunuzu?

Kizlar kan ilacindan dolayi kabizlik yasiyorum.. bu durumu yasayan var mi.. nasil bir çözüm buldunuz.. ilac vs kullanabiliyor muyuz

Enfeksiyin icin idrar testi mi yapmistiniz?vajinal supruntu mu almisti?nasil anlamisti doktor enfeksiyonunuzu?
idrar vermiştim ama şimdi yine idrar aldılar vajinal supruntu de aldilar kan aldılar popodan bile aldılar işallah fazla ilerlememiştir çok korkuyorum

idrar vermiştim ama şimdi yine idrar aldılar vajinal supruntu de aldilar kan aldılar popodan bile aldılar işallah fazla ilerlememiştir çok korkuyorum
Canım peki açıklığı nasıl anladı alttan mı baktı bende idrar yolları enfeksiyonu ile uğraşıyorum gitmiyor yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…