- 21 Aralık 2020
- 266
- 332
- 18
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
-
- #15.721
Çok kararsızım bende. İlkinde yaptırmamıştım. Açlık şekerim de normal çıkıyor testlerde. Bir yandan da ayaklarımın altı yanıyor gibi hissediyorum geceleri.Birde yaptırmayı düşünmeyen var mı aramızda?
Dualarımız seninle ınsallah bebekde hıcbır problem yoktur saglıklı haberinı alırsınKızlar çok kötü bi gece geçirdim, çok ağrım var ve 4 ay sonra ilk defa böyle kustum. Bakteriyel enfeksiyon çıktı kanda. Bebeğe hala bakmadılar, nolur dua edin bana, iyi olsun bebek. O kadar gücüm kalmadı ki geceden beri acildeyim ve ayakta duracak son noktama geldim
Yine 24. Haftadan ayrılıcaz canım değişen bişi yok.Günaydın Kızlar Genelge resmi gazete de yayınlanmış. Ben yarın zaten 24 haftalık olduğum için izin alacaktım ama daha 24 hafta olmayanlar da idarı izinli sayılacak çok güzel yerinde Bi karar bence Eki Görüntüle 2824824
bana doktorum açlık şekerin iyi durumda gerek kalmayabilir demişti.Birde yaptırmayı düşünmeyen var mı araaramızda
Bende öyle yaptırmayı düşünüyorum. Yarın saglık ocagına gidip verecem çıkan sonuca göre davranırım artık otobüse bu salgında binmemeye çalış cnm zaten rde virüs endişesi sarmasın seni zaten korkarak bir yerlere gidiyoruzÇok kararsızım bende. İlkinde yaptırmamıştım. Açlık şekerim de normal çıkıyor testlerde. Bir yandan da ayaklarımın altı yanıyor gibi hissediyorum geceleri.
teste karşı olduğumdan değil de aç kalmak ve bulantı meselesi geriyor beni Sabahları çok çok zorlanıyorum şimdi bile. O kadar yolu gidip o kadar saat aç kalmak korkutuyor beni.
evi alırken aracı sattık. Otobüsle gidip gelmek mahvedecek benibaya uzak hastane.
sadece açlık tokluk baktırsak olmaz mı ki
Evet cnm bizim için değişen bişey yok fakat 24 haftalık tan küçük olanlar için yerinde Bi karar benceYine 24. Haftadan ayrılıcaz canım değişen bişi yok.
bana doktorum açlık şekerin iyi durumda gerek kalmayabilir demişti.
Doktorun kabul ediyor mu bu şekildeBende öyle yaptırmayı düşünüyorum. Yarın saglık ocagına gidip verecem çıkan sonuca göre davranırım artık otobüse bu salgında binmemeye çalış cnm zaten rde virüs endişesi sarmasın seni zaten korkarak bir yerlere gidiyoruz
Bende dönüyorum ki çogu kezde sırt üstü uyanıyorum mesela dün gece 2,3 defa sırt üstü uyumuşum. üstelik hamilelik yastığına ragmen birde hep sagda uyanıyorum. Sagda daha rahat yatıyorum. sürekli korku ve vesvese hali bende de varGece uyurken çok dönüyor musunuz sağa sola ? Ben deliksiz uyuyamaz oldum ve çok dönüyorum. Dönerken de kasığıma bir ağrı giriyor hemen geçiyor ama korkuyorum bir şey olacak diyegündüzleri yok sadece gece uyurken sağa sola dönerken
Kızlar bu gebelik şekeri yüklemesinde çok kararsızım daha önceki 2 hamileliğin de de yaptırmamıstım bunda da yaptırmayı düşünmüyordum. Sadece açlık şekeri değerine baktırmıştım saglık ocagın da oda normal çıkmıştı yarın gidip hem idrar hemde kanda şeker için kan vereceğim çıkan sonuca göre de bir karar alacahım yapıp yapmamak adına ki ailede genetik şeker var Dedem, 2 halam, amcamın oglu kafam iyice karıştı
Aynı şeyi akşam ben de düşündüm. 2009 da hamileyken de takip ediyordum forumu pek yoktu böyle şeyler. Yiyip içtiklerimizden de kaynaklanıyor sanırımKızlar bu bakteri emfeksıyon benı korkutmaya başladı yanı ılk hamılelıgımde degıl eskı hamılelıgımdede hep takıp ederdım hıc bukadar bu konu yoktu hatta ben ılkdım ama sımdı cok fazlaacaba bu koronadan salgın hastalıkdanmı arttı bukadar anlamadımkı en ufak bır ağrıda acaba enfeksiyonmu dıyecek hale geldım
Özeldeki Dr da devlette kide tercihe bırakıyor büyük ihtimalleDoktorun kabul ediyor mu bu şekildeBenimki kabul etmeyebilir belki.konuşucam gittiğimde bakalım.
virüs olayını hiç sorma zaten. Eşim avm de çalışıyorakşama kadar kaç kişiyle muhattap oluyor. İşe geliş gidişlerde otobüs kullanıyor. Çok tedirgin oluyorum bu yüzden
Geçen hafta perşembe ve cuma çok az hissettim hareketlerini. Aşıya gittiğimde cihazla dinledik. Sorun yoktu.Ben bebegımın hareketlerını dundeb berınaz hısstmeye basldım ha boyle olan varmk aranızda onceden daha kuvvetlı vururdu sımdı ya hıc hsstmyrm saatlerce ya da haff boyle bırsey
Gece uyurken çok dönüyor musunuz sağa sola ? Ben deliksiz uyuyamaz oldum ve çok dönüyorum. Dönerken de kasığıma bir ağrı giriyor hemen geçiyor ama korkuyorum bir şey olacak diyegündüzleri yok sadece gece uyurken sağa sola dönerken
Ben bebegımın hareketlerını dundeb berınaz hısstmeye basldım ha boyle olan varmk aranızda onceden daha kuvvetlı vururdu sımdı ya hıc hsstmyrm saatlerce ya da haff boyle bırsey
zaten senin şekerin çıkması düşündürdü beni saglık sistemi ii güzelde keske hep kafamız karışık olmasa tetanoz kimi vurun diyo kimi vurmayın şeker yüklemesi yine öyle herkesten ayrı düşüncelerCanim benim normalde şekerim hic yuksek cıkmazdi . Zaten gebelikte şeker tüketmedim.evdede cihaz var ara ara bakardim. Saglik ocagida her defasinda aclık şekerine bakiyordu iyi çıkıyordu. Oğlumdada cıkmadı oyüzden bende yaptirmasammi diyordum. Iyikide yaptirmişim diyorum şimdi.
zaten senin şekerin çıkması düşündürdü beni saglık sistemi ii güzelde keske hep kafamız karışık olmasa tetanoz kimi vurun diyo kimi vurmayın şeker yüklemesi yine öyle herkesten ayrı düşünceler
Ben yaptırmayı düşünmüyorum tetenoz aşısındna sonra bile rahatsız oldum zaten. Sağlık ocağı bekletiyo hep yoruluyorum yediğime dikkat ediyorum. Et yersem haşlama yiyprum sebze yiyorum çay kahve derdim zaten yok.Birde yaptırmayı düşünmeyen var mı aramızda?
Gece uyurken çok dönüyor musunuz sağa sola ? Ben deliksiz uyuyamaz oldum ve çok dönüyorum. Dönerken de kasığıma bir ağrı giriyor hemen geçiyor ama korkuyorum bir şey olacak diyegündüzleri yok sadece gece uyurken sağa sola dönerken
Bende döne döne yatıyorum sağa çok dönemiyorum bebek orda gibi magnezyum da içiyorum ama aynıGece uyurken çok dönüyor musunuz sağa sola ? Ben deliksiz uyuyamaz oldum ve çok dönüyorum. Dönerken de kasığıma bir ağrı giriyor hemen geçiyor ama korkuyorum bir şey olacak diyegündüzleri yok sadece gece uyurken sağa sola dönerken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?