2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Bende aynıyım gece 2-3 kez uyanıyorum dönerken de bi acı, yanma oluyo sanki karnımda uzun süre belirli bir pozisyonda yatmaktan kaynaklı sanırım.
Çok haklısın bu konu da ben aynı şeyi düşünüyorum gerekli ise insiyatife bırakılmamalı ya da hasta tercihine kafamız karısıyo

Canım geçmiş olsun sendeki mantar enfeksiyonu mu yoksa idrar yolumu

Kızlar selam.

Hasta olan herkese geçmiş olsun.

Benimde bir sorum var 2 gün öncesine kadar gögüs hassasiyetin çoktu. 10 dk iç çamaşırı bile takamıyordum. Çok sızı ve ağrı olurdu. Fakat hepsi bitti. Ve tedirginliklerim başladı. Sürekli hareket ediyordu bebeğim sanki hareketleri azaldı. Hissetmiyorum desem yeridir. Böyle bir durum yaşayan var mı?

Herkese sağlıklı günler

Canım genelgede de 24. Hafta ile 32. Hafta arası yazıyor. Yani bizim için değişen birsey olmadı maalesef.

Neden yaptırmayı düşünmüyorsun canım.

Ha 3 dilim baklava yedinn ha bu yuklemeyi yaptırdın hiç bir fark yok arada. Bebeğin sağlığı için seninde saülığın için çok önemli Allah korusun ani bebek ölümleri erken doğum yada bebekte doğultan şeker hastalığına neden olur farketmesen. Benm de açlık şekerim düşük tokluğum yüksek 7. Veya 8. Haftadan beri ben hep diyetteyim sadece açlığıma bakılırsa ooo benim 60 lara kadar bile düştü. Tokluğum 200 leri de buluyordu. Şükür şimdi diyetle aylardır ölçüm yaparak kontrol altına aldım genetik yatkınlıktan dolayı ben erkenden bakmak istedim yoksa açlıklarım çok normal

Ben doktoruma bunu sorduğumda arabaya kasko yaptırıyormuş gibi düşün dedi, kimisi gerek yok der kimisi kesin yaptir der ben mesela arabaya kaskosuz binmem ama şimdiye kadar da hiç ihtiyacım olmadı, tetenos aşısı da öyle belki hiç ihtiyacın olmayacak ama olursa seni de bebeğini de koruyacak dedi. Doktorum ne derse ben onu yaptırıyorum.

Canım bende de oluyor o, artık dönerken hafif oturur pozisyonu geçip öyle dönüyorum daha rahat oluyor, karnımı germemek için, sen de deneyebilirsin.

geçmiş olsun canım.Sıkıntı stres yapma sakın allahın izniyle herşey normale dönecek sadece sakin olmaya çalış

Çok çok geçmiş olsun. Umarım bebişleriniz ve siz daha iyisinizdir

Kızlar geçmiş olsun rahatsız olanlar varmış. Rabbim sizlere ve bebeklere tez zamanda şifalar versin İnşaAllah. Üç dört sayfa geriye gittim ama göremedim. Oruç meselesi illaki konuşulmuştur. Ben iki gündür tutuyorum çok şükür rahatım. Sizlerde durum nedir? Doktorlarınız ne tavsiye etti

Ben bebegımın hareketlerını dundeb berınaz hısstmeye basldım ha boyle olan varmk aranızda onceden daha kuvvetlı vururdu sımdı ya hıc hsstmyrm saatlerce ya da haff boyle bırsey

ben de az hissettiğim zamanlar sırt üstü uzanıp bebeğin olduğu tarafa dokunuyorum orda sertlik oluyor, 1 saat sonra bakıyorum yer değişmiş mi diye. 27. Haftaya kadar bazen sert bazen hafif hissediyormuşuz normal o. Ben bir gün hiç hissetmemiştim o gün de doktor randevum vardı, bi baktım ultrasonda kendi kendine elleriyle kollarıyla oynuyor. Demek ki hissetmediğimizde kendi kendilerine oyalanıyorlar. Uzun süre hissetmezsen 1 tane çikolata Ye sol tana yat 1-2 saat içersinde oynadığını görürsün demişti doktor.

3 gündür midem çok yanıyor ve inanılmaz şişkinlik hissediyorum. Karnım çok sert. Bir kaç gün daha geçmezse doktora yazacağım. Sizlerde durum nedir?

Ben bebegımın hareketlerını dundeb berınaz hısstmeye basldım ha boyle olan varmk aranızda onceden daha kuvvetlı vururdu sımdı ya hıc hsstmyrm saatlerce ya da haff boyle bırsey
Benim bebişimin de hareketleri düzensiz çok, bi gün bakıyorum güçlü vuruyor ve hareketli, ertesi gün neredeyse hiç hareket yok. Bu dönemlerde normalmiş canınızı sıkmayın. Çikolata ve sırt üstü uzanmak bende de işe yarıyor, biraz hareketlendiriyor bebişi

İyiyiz çok şükür büyümeye devam ediyoruz siz nasılsınız Arven hanımla
Ay sukurrr sesin solugun cikmayinca merak ettim sizi❤ biz de sukur iyiyiz canim hareketlerini cok iyi hissedebiliyirum Arwen haniminsaglik olursa yarin detayli ultrasonumuz var...insallah ordan da guzel bir haberle donebilirsek yavastan alisverise baslayacagiz bugun de tetenoz asisi olduk...bakalim saglikla alalim kollarimiza insallah yavrularimizi ...o guzel gunleri gormeyi de nasip etsin Rabbim yeterkiburdaki tum hamile arkadaslar duamdalar

Ayy benim de annemde var ve annem insulin ignesi kullaniyir yollardir ve ben de 8 kg almisim yarin saglik olursa detayli ultrasonumuz var doktora yine hatirlatayimherbisey stres bu gebelikte Rabbim saglikla kollarimzida da gormeyi nasip etsin

Cevabiniz icin tesekkur ederim..mubtemelen bende de vardir su seker ama daha erken diye bakmadik tabi..yarin nasip olursa detayli ultrasonumuz var doktora derim erken yapalim mi diyegerci bugun tetenoz ilk dozu vuruldum ve kan da aldilar sgalik ocaginda....muhtemelen seker degerime de bakmislardir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…