2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302

Sen öncesinde bilinçlisin canım insallah bu sefer çıkmaz. Çıkarsada diyet yapariz ne yapalim

evet evet bugün mesela kahvaltıdan sonra bi düştüm kötü oldum elma yiyince toparladım direk şekerden çok daha iyi

Hazırlarken ben de bi eyvah dedim birazcık

Her bebege her bez yaramiyor malesef denemeden karar veremiycez ben ilk basda hastanedede kullanacgi bezi deniycem turkiEde adi prima sanirim iyi gelirse onu kullanicam,,
Bende prima dusundum onun icerigi temiz ama ikiz bebekle cok oahali olur her seferinde . Sleepy ve molfix var onlarda iyimis . Ama dedigin gibi prima bana iyi gelir seninkine gelmez mesela yada ne bilim diger bezler ayni sekilde ama bu aralar bezlere, sampuanlara , pisik kremlerine taktim kafayi

Ben de sleepy aldim bir de görümcem molfix iyi dediği için ikisini de deneyecegim. Bir de sleepy nin islak mendilini aldim organik sadece su var icinde deneme amacli, yoksa hazir pamuk da aldim suya batirip silmek icin. Deneye deneye gorecegiz hangisi iyi gelirse onu kullanacagiz artik

Aynen bende pamuklu su yaomayi dusunuyom ama bi zamandan sorna galiba direk islak mendile gecerim islak mendil sorunuda var hangisini kullanim diye . Bende sleepy molfix goo.n felan deneyecem . Migrossa Minnies varmis oda iyi sanki .

Aynen bende pamuklu su yaomayi dusunuyom ama bi zamandan sorna galiba direk islak mendile gecerim islak mendil sorunuda var hangisini kullanim diye . Bende sleepy molfix goo.n felan deneyecem . Migrossa Minnies varmis oda iyi sanki .
Islak mendil secmek daha da zor valla hele kız bebekse Minnies i de duydum memnun olan çok valla buyudukleri zaman A101 bezine bile gecilir cok memnun olan da var yaramayan da

gecmiş olsun bu lastik dediginiz ne oluyor

Her bebege her bez yaramiyor malesef denemeden karar veremiycez ben ilk basda hastanedede kullanacgi bezi deniycem turkiEde adi prima sanirim iyi gelirse onu kullanicam,,

Benim oglanda bez beğenemedi rahat edemedi. en son bim marketin ucuz bezini beğendi rahat etti. Insallah kızımda ekonomik bir bez beğenir

Islak mendil secmek daha da zor valla hele kız bebekse Minnies i de duydum memnun olan çok valla buyudukleri zaman A101 bezine bile gecilir cok memnun olan da var yaramayan da

Bim in bezini tavsiye ederim.prima kalitesinde. Hatta bir arkadaş primanın yan sanayisi dsmişti

Benim oglanda bez beğenemedi rahat edemedi. en son bim marketin ucuz bezini beğendi rahat etti. Insallah kızımda ekonomik bir bez beğenir
Almanyadada bir markanin bezi var cok ucuz ve primadan baya uygun fiyati onuda mutlaka deniycem,, bazen marka diyoruz ama ucuzlarla ayni kalitede oluyor bu yuzden insan denemeli.

İslak mendil olarakta uni baby nin saf su ile üretilmiş ıslak mendillerini çok beğendim. Oglum çok alerjikti biz memnun kaldik. Sampuanida doktorumuz alerjik oldugumuz ićin sebamed kullanin dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…