2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Almanyadada bir markanin bezi var cok ucuz ve primadan baya uygun fiyati onuda mutlaka deniycem,, bazen marka diyoruz ama ucuzlarla ayni kalitede oluyor bu yuzden insan denemeli.

Aynen canım denemek lazım.mesela benim oğluma uygun mama bulamadım. Almadığım mama kalmadi hic birini yemedi sıpa

Bim in bezini tavsiye ederim.prima kalitesinde. Hatta bir arkadaş primanın yan sanayisi dsmişti

İslak mendil olarakta uni baby nin saf su ile üretilmiş ıslak mendillerini çok beğendim. Oglum çok alerjikti biz memnun kaldik. Sampuanida doktorumuz alerjik oldugumuz ićin sebamed kullanin dedi.
Tamam aklımda olsun sagol deniycez bakalim önerilenleri

Benim oglanda bez beğenemedi rahat edemedi. en son bim marketin ucuz bezini beğendi rahat etti. Insallah kızımda ekonomik bir bez beğenir
Jenny & Willy markasimi o . Muhendiaoglu instageam sayfasinda da inceleme yapti oda iyi diyorlar. -- duzeltme yapiyorum losyon aprfum iceriyormus . ama kullanablar cok memnun

Bim in bezini tavsiye ederim.prima kalitesinde. Hatta bir arkadaş primanın yan sanayisi dsmişti
Parfum losyon varmis icinde . ama dusununce bir yandan tamamen dogali zaten bulmak cok cok zor . bir yanin diyo asiri hassass titiz buyutme cocuklari sorna herseye alerjimi olur acaba bilmiyorum ya dene dene gorecez artik

Parfum losyon varmis icinde . ama dusununce bir yandan tamamen dogali zaten bulmak cok cok zor . bir yanin diyo asiri hassass titiz buyutme cocuklari sorna herseye alerjimi olur acaba bilmiyorum ya dene dene gorecez artik

Tabi içerigini bilmiyorum ama bir ara ben deli olmustum bez almaktan. Hatta bim in bezinide begenmese parça bez alıp denesemmi diye düsündüm

Kızlar günde 1 tane hurma yemenin zararı olurmu. Yemeyim diyorum ama görünce dayanamıyorum her gün 1 taneden bir şey olurmu ki

Kızlar güzel bir yemek kokusu duydugunuzda bebeginiz harekete geçip tekmeliyo mu sizin de ? Ben ne zaman yemek yapmaya başlasam ya da çok açken hoşuma giden bir yemegi koklasam başlıyor kudurmaya merak edip baktım bebekler koku alabiliyormuş karnımızda meğer çok ilginç

benim kizlar yemekten sorna baya baya hareketleniyor . anneleri gibi yemek yiyince mutlu oluyorlar

boyle seyler okuyunca hevesleniyorum biran once zaman gecsin doguralimda sevelim yaa
Ay teker teker doğum yaptığımızı da yazacağız insallah buraya Ben de çok sabirsizlaniyorum geçmiyor sanki zaman, sanki hep hamile olarak kalacakmısım gibi geldi bugün hatta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…