2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Arkadaslar benim gebelikten oturu karnim asiri tuylenmis yani recep ivedik gibi oldum..tiras da yapmak istemiyirum e sicak agda da yapamam bebege zarari olur diye...benim.gibi olan var mi?varsa nasil.hallediyirsunuz?veya dokunmamak mi lazim anlamadim...gobekten oksapar. Igne yapiyorum ama.neredeyse.tuyden tenim.gozukmeyecek

Canım kan tahlili sonuçlarına göre vermiştir. Ben multivitamin, devit 3 ve magnezyum kullanıyorum.

Canım bende de oldu göbek tuylenmesi, benimki o kadar rahatsız edici değil ama yine de hoşlanmıyorum hiç. Ben dokunmayı düşünmüyorum dogumdan sonra dökülsün diye sanki alırsam kalıcı olurmuş gibi geliyor. Ama çok rahatsız ediyorsa soğuk ağda bantları kullanabilirsin.

Hafi
Hafif Hafif var ben de bugün ağda yaptırmaya gitmiştim kuaföre bi anda yapıştırdı ağdayı göbeğime ben almıyorum orayı demeye kalmadı yani. Silmeye falan çalıştı ama olmadı mecbur aldı biraz. Çok sinir oldum. Önceki hamilelikte de oldu doğumdan sonra dökülmüştü hiçbir şey kalmamıştı şimdi kalıcı oldu artık.

Bende de var. İlk hamileliğimde de vardı. Aldım o zaman. Kaldı sonrasında. Dökülmedi bu hamileliğimde de daha çok arttı. Genel olarak da öyle
doğumdan sonra lazer epilasyon şart oldu artık

Sezaryen düşünen arkadaşlar, ben genel anestezi istiyorum ama bebeğe ve anneye zararlı gazlar vermemek için spinal veya epidural yapıyorlarmış, bir doktorun konuşmasında duydum kendi doktoruma konuşmadım henüz. Nisan annelerinden okudum spinal anestezide bebeği çıkartmak için rahme bastirdiklarinda çok acı oluyormus şimdiden korkmaya başladım ben, napcaz biz ya

Kızım doğduğunda ben karnıma bir şeyler yaptıklarını hissediyordum ama kesinlikle acı değildi hissettiğim bence bebeğinin dünyaya gözlerini açtığı ana şahit olmalısın ben eşim göremediği için bile üzülüyorum o anı. Hem genel anesteziden ağrı ile uyanmak yerine diğeri daha iyi hafif hafif geliyor herşey... Tabi son karar senin

Benim ilk dogumum epidural sezeryandı acikcasi dogum hemen sonrasi agri kesiyle kesilemeyecek agrim olmadi . Ama daha önce hic bel rahatsizliğim olmamasina rağmen kalıci bel ağrısi kaldi bende . Banyo yıkarken bile belim iki büklüm oluyor. resmen yaşam kalitemi etkiledi. Ayrica doğumdan 6 sene sonra nasıl olduysa epidural kaçak oldu ve beynimdeki bos sıvım o delikten boşaldi ve 2 kere omiriligime yama yapıldı. Doktorum 6 sene sonra imkansız dedi ,şok oldu ama benim başıma geldi. tabi herkesin başına gelecek diye birsey yok ama piyango bana çıktı. Artık omiriliğime hic bir müdahale yaptirmam o yüzden bende genel anestezi ile doğumu tercih ettim. En sağlıklısı normal doğum.

Duylenme bende de oldu allahtan sarı çok değil ama hiç yoktu 1/2 defa traş ettim tam gobek ertafinda 4/5 tane kıl siyah gelmeye başladı Bende traş etmeyi de braktım sende traş etme bence kendiliğinden geçer mi acaba ama traş önermiyorum sonuç iyi ama sonrası kotu

günaydın sezeryan olacak anneler doktorunuz size gün verdi mi bana 25 ağustos dedi ve ajandasına kaydetti oğlum 10 gün önce doğmuştu şimdi 5 gün önce olacak son günler geçmek bilmemişti sıcakdan gebelikten nasıl dayanırım acaba merak ediyorum.

bende de sanki tüylenme azaldı bende anlamadm

bu arada çatlak için kullandığınız birsey var mı ben tatlı badem yağı ve kayısı yağı aldm önceki hamileliğimde çikolata yağı ve badem yağı sürmüştüm. bu arada toplam kaç kilo aldınız arkadaşlar doktorum bana sıkı bir liste verdison gitiğimde bir ayda 3 kilo almışım toplamda 6 kilo oldu resmen aç geziyorum şuan

Okudum bu meseleyi ben de. devlette yapacaktım doğumu. Genel anestezi ile artık yapmıyorlarsa hastane ve doktor değişikliğine gidicem. Asla yapabileceğim bir şey değil genel anestezi olmadan. Normal doğum bile daha kolay geliyor düşününce.

Canım doğum şeklini kesinleştirdiniz mi sonuç olarak?
özel hastanelerde zorunlu değil o zaman epidural. Kime sorsam özelde de epidural yapıyorlar artık genel anestezi kalktı diyorlar.
Benim bir de bel fıtığım var. İlerde bi de epidural ağrısı çökerse ben erkenden düşerim elden ayaktan
Ne diye ilk doğumu sezeryan yaptıysam artık , çok pişmanım

Badem yagi tuylenme yapmadi mi? Ben lierac ve bio oil markasini donusumlu kullaniyorum,henuz catlak olmadi ama 8.ayda cok catlak oluyor diyolar

Genel anastezi ile oldum sezaryen. Kilolu olduğum için geç uyanırsın dediler öyle de oldu. Saat 11 de oğlumu odaya getirmişlerdi ama benim uyanmam saat 14.ü falan buldu. Onun dışında zehirli gaz falan öyle bi şeyden bahsetmediler hiç. Spinal ya da epidural ne fark var çok bilmiyorum ama doğum sırasında hiç bir şekilde kafanı oynatmaman gerekiyormuş yoksa omurilik sıvısı ile ilgili sorun oluyormuş.

Benim ilk doğum epidural sezeryan olmuştu herhangi bir sıkıntı yaşamadım ama anestezi doktorum çok iyiydi öyle demişti doktorum diğer anestezi doktoru olursa genel yaparım demişti
Ayyy çok kötü olmuş inşallah denk gelmez kimseye öyle şeyler ya risk işte hep
Benim de 25 agustos gözüken ama 18i gibi olur diyo doktorum sezaryen
Epudural için fark alıyor hastaneler onu zorunlu tutmuyorlardir bence ya

Ben makinayls aldim baya killanmisdi cunku göbegim görüntüsünden rahatsiz oluyordum

Toplamda 7 kilo aldim ama doktorum diyet yapmami söylemedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…