2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302

Canim bel fıtigin varsa mecburi olmamali diye düsünüyorum. benim doktorum genel anestezi ile doğum istegimi kabul etti. Normalde yasak vs demedi. Zaten epidural yama yapildigini ve 1 ay hastanede yattiğımida biliyor.

Bende son ana kadar normal doğum istedim ama oğlum son hafta ters döndü ve boğazına kordon dolandı mecburen sezeryan oldum. Simdi 5kg taşısam belim ağrıyor

Normal doğum yinede en saglıklisı canim. Evet sanci vs çekiliyor ama sezeryandada sonrasinda sanci cekiyorsun. Normal doğum anne içinde bebek içinde en saglıklısı ve iyileşme süreci daha kısa. Sezeryan olupta cok memnun olanda var ama, bana göre normal dogum şansi olan birinin omiriliğine müdahalede bulundurması çok yanlıs geliyor.

Allah kimseye yaşatmasın.

Benim kiz arkadasimin adida yekta ben hep kiz ismi olarak biliyordum kizada olur yani düsünürseniz

Rahim ağzı uzunluğunu doktor nasıl ölçüyor, yarın gideceğim de, daha önce hiç vajinal ultrason yapılmadı.
Dün detaylıya gittim önce karından baktı. Normalde karından 2 ve altı çıkarsa öyle vajinal bakıyorum dedi ama Bende serklaj olunca dikiş yerini de rahat görmek için baktı. öyle sorun olmuyor. Normal karından baktığı muayene masasında baktı diğerine almadı. Karından ölçtüğü ile vejinal ölçüm aynı çıktı.

Uzun sürüyor mu? O kadar şey atlatmışken bunu abartıyorum galiba ama. :)

Ben sadece imom, devit damla ve maltofer kullanıyorum şuana kadar hiçbir Dr bana Magnezyum vermedi, imom hem omega hem birsürü vitamin içeriyor o yüzden ayrı ayrı vermedi doktorum ama size maltoferin hem hapını hem şurubunu ayrı ayrı neden verdi acaba belki de Demir eksikliğiniz çok fazladır

Maleseff kızlar biz sonuna kadar dayanamayacağız yarin 24+0haftalık oluyoruz ve bügün kontrol ettiler rahim 0.8 düşmüş 1 hafta daha hastanedeyim bügün doktorlar toplantı yapacak yaşama şansı şuan için 50% ne zaman geleceğini bilmiyoruz belki 1 hafta belki 2 hafta dedi doktor o yüzden gözetim altında kalacağız gelmeye karar verdiğinde hemen bana antibiyotik vermeye başlayacaklarmış bebeğin ciğerleri daha çabük çalışmaya ve gelişmeye başlaması için nolur bana dua edin sonuna kadar olmasada 26/27 haftamıza kadar dayanması için

Allah yardimcin olsun insallah rabbim bebegini sana bagislasin cok cok üzgüm insallah biraz daha dayanir

Canim rahim agzini benim her gidisimde ölcüyorlar. İllaki vajinal şart degil
Doktorum ölçse bile genelde bana bilgi vermiyor bu konuda. Olumsuz olsa bilgilendirir diye düşünüyorum.
Yarın gideceğim ayıntılı ultrason olduğu için acaba alttan muayene olur mu diye düşündüm. Sizin ayrıntılı ultrasonlarda alttan bakıldı mı?

Kuzum inşallah bebeğin sağlıkla gelecek sadece biraz aceleci davrandı, stres olup bebeği de strese sokma, güzel düşün.
Allah kolaylık versin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…