2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Özelde ben de zorunlu olduğunu düşünmüyorum bi de yıllardır var genel anestezi. Zehirli gaz olayı yeni mi çıkmış onu anlamadım.
Bu arada seninle aynı gün doğum yapıcaz muhtemelen

Özelde ben de zorunlu olduğunu düşünmüyorum bi de yıllardır var genel anestezi. Zehirli gaz olayı yeni mi çıkmış onu anlamadım.
Bu arada seninle aynı gün doğum yapıcaz muhtemelen
Aynen cok merak ediyorum nasıl olacak teni saçı gözü tipi oğlumun beni var yanağında kızımda da olacak mi hep meraklar doktorumla konuşmam lazım anestezi doktorunun nasıl olduğunu

oglunuz olcak hrralde Serkay olabilir o halde

Dokunmuyorum ben doğumdan sonra herşey düzeliyor

Biz de kızımıza Bade ismini koyacağız insallah daha hamile kalmadan karar vermistik zaten kız olursa diye Erkek olsaydı Yekta dusunuyorduk.
Bizim de oglumuz olacak Eşim bir liste yapmiş begendigi isimler arasinda Yekta da vardi. Nerden aklina gelmiş bu isin demistim. Simdi sizin yazdiginizi gorunce bi hoş oldum

Ben ilk doğumu genel yapmıştım ayılırken hala doğuramadım sanıp bağırıyodum doğuramıcam diye hangisi olsa ufak zorlukları var şimdide tedirginim ama spğnal yada genel olsun sonunda sağlık olsun başedilemicek zorluğu yok sonuçta başka bir ameliyatta olmak zorunda kalabiliriz hayatta... Bebeği bi görüyorsun zaten zorluk falan uçup gidiyo

Bizim de oglumuz olacak Eşim bir liste yapmiş begendigi isimler arasinda Yekta da vardi. Nerden aklina gelmiş bu isin demistim. Simdi sizin yazdiginizi gorunce bi hoş oldum
Ben eşimi ilk telefona kaydederken EŞSİZ ADAM diye kaydetmistim hala da oyledir o gunden beri degistirmedim. Yekta nin anlamı da eşiz, tek demek. Hani manidar diye hoşuma gitmisti ama kız varmış kısmette Ama çok güzel isim düşünün bence ❣

Ben de düşünüyorum ama genelde 7-8. ayda yaptıklarını okudum. Nasıl geçti?

anlami güzelmiş gercekten tabi sizin icin cok daha manidarmış. Gönlüm bi tık Efe ismine yatkın gibi Bakalim tabi kismette ne olacak

bende yapmadı oğlumda çatlak da olmadı gibi maşallah diyimde sadece doğum sonu bel kısmında çatlak gördm 1 2 tane
İnsallah catlak olusmaz yine bu arada ben de 5-5.5kilo aldim. Dr.um 1ayda aldigim kiloya daha cok takiliyo hizli kilo artisi şekeri, tansiyonu vs tetikleyebiliyormus. Belki sizin de 1ayda 3kiloluk artis oldugu icin diyet önermistir. Bana da dr.um 2ay once ayda 1.7kilo aldim diye laf etmisti 2.trimesterda her ay 1kiloluk artis oneriyorlar, sonraki donemde daha fazla aliyormusuz

Normal doğumunda sıkıntıları var ama yırtık oluşması, ileride rahim sarkması idrar tutamama gibi riskleri var. Dikişsiz normal doğum da yok denecek kadar az artık, o kadar sancı yok açılma oldu olmadı da cabası çok stresli geliyor bana. Sizin anlattığınız ağrıyı daha önce de duydum ben o yüzden de endişelerim var epiduralla ilgili, ben de genel anestezide ısrarcı olmayı düşünüyorum ama doktorum olmaz derse naparim hiç bilmiyorum canım ya.

Aynen ben de öyleyim işte, ben özel hastaneye gidiyorum ama doktor zararlı görürse yapmaz zararlı derse ben de ısrar edemem diye korkuyorum. Allahın izniyle bir atlatsak sagliklq kucağımiza alsak, beni şimdiden doğum sitesi sardi 2-3 ay sonra napcaksam artık.

Ay kıyamam canım ya rüya gibi gelmiş geçmiş işte doğum ne güzel ben de öyle istiyorum.

Ben de düşünüyorum ama genelde 7-8. ayda yaptıklarını okudum. Nasıl geçti?
Cnm güzel geçti ama çok yorucuydu. 7.8. ay çok sıcak olur. tabi bölgeden bölgeye de değişir. Ben yaptım kafam şuan rahat eğer düşünüyorsan haziran a bırakmadan çek bence

Bizim ailenin kadınları hep normal doğum yaptı annem teyzem kız kardeşim. Sadece anneannemde sorun oldu biraz 4 tane normal dogum yaptigi icin tabi dogal olarak 70 küsür yaşında rahimi alındı sarktığı için ama bu her yaşlı kadinda olabilecek bisey bence. Bir de kız kardeşimin cok rahat dogum yaptigini soylemek istiyorum. Ilk dogumunda suyu geldi sabah gitti, aksamuzeri 4 te dogurdu. Ikinci dogumunda evde bekledi, hastaneye gittikten 45 dk sonra dogum yapti biraz arastirip ogrenmek lazim neler yapilabilecegini ve asiri korkulcak bisey degil, bende panikatak var korkuyorum ameliyattan ama sezeryan olursa epidural yapamam, kesinlikle ben de genel anestezi isterim o yuzden. Bakalim neyi gosterecek durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…