- 21 Nisan 2010
- 1.009
- 1.185
- 333
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
-
- #16.661
Rabbim yavrunu sana bağışlasın. Allah büyüktür hayat ne mucizelerle dolu. İnşallah 30 lu haftalara kadar dayanırsınız.Maleseff kızlar biz sonuna kadar dayanamayacağız yarin 24+0haftalık oluyoruz ve bügün kontrol ettiler rahim 0.8 düşmüş 1 hafta daha hastanedeyim bügün doktorlar toplantı yapacak yaşama şansı şuan için 50% ne zaman geleceğini bilmiyoruz belki 1 hafta belki 2 hafta dedi doktor o yüzden gözetim altında kalacağız gelmeye karar verdiğinde hemen bana antibiyotik vermeye başlayacaklarmış bebeğin ciğerleri daha çabük çalışmaya ve gelişmeye başlaması için nolur bana dua edin sonuna kadar olmasada 26/27 haftamıza kadar dayanması için
Harikasın hep güçlü olHepinize çok teşekkür ederim o kadar güzel şeyler yazıyorsunuz ki hiç negatif düşünemiyorum bile inşallah yavrum sağa salim gelir onun sevincini sizlerle paylaşıyım . O kadar çok video izledim araştırdım ki hepsi beni rahatlatı ve hiç üzülmüyorum allahın izniyle yaşayacak güçlü kızım
Bakın bu bebek de 23 hafta 5 günlük doğmuş Tekirdağ Çorlu'daHepinize çok teşekkür ederim o kadar güzel şeyler yazıyorsunuz ki hiç negatif düşünemiyorum bile inşallah yavrum sağa salim gelir onun sevincini sizlerle paylaşıyım . O kadar çok video izledim araştırdım ki hepsi beni rahatlatı ve hiç üzülmüyorum allahın izniyle yaşayacak güçlü kızım
Allah razı olsun sağolunHarikasın hep güçlü oladın ne isminle dua edelim öyle daha çok kabul olur isimsiz değil de direk senin adına dua edelim isterim
Evet minnacık bak bende riskli gebeyim kanamalarim oldu şiddetli. düser bu dedi dr ama ben hep böyle haberlerle kemdimi rahatlattım tavsiye ederim hep olumlu düşün
Cnm bunu mu diyorsun ?
Hamileliğimi öğrendiğimden beri hep hastanedeyim riskli gebelik kanama ağrı enfeksiyon kanamada oyle normal değil musluk açmışsın gibiydi plasenta aşağıdaydı fln şükür hepsine direndik geçtik şimdi rahim ağzı çok kısa en fazla 1 hafta bilemedim 2 dayanır içeride kızım ama ben eminim ki dünyaya bukadar erken gelse bile kızım bu savaşı allahın izniyle kazanacak inşallah başka türlüsünü bende düşünmek istemiyorumEvet minnacık bak bende riskli gebeyim kanamalarim oldu şiddetli. düser bu dedi dr ama ben hep böyle haberlerle kemdimi rahatlattım tavsiye ederim hep olumlu düşün
HarikaSooon üçlü sayım bu gün kızlar00.00 itibari ile son 100 gün kaldı Artık ikili sayılara geçiyorum heyecan artıyor korku başlıyor sanki Allah yardımcımız olsun Eki Görüntüle 2831534
Benimki de aynıYa kızlar bu bebekler buyudukce sorunlar da artiyor. Benimkinin ayakları aşagıda hala ve guclendigi icin cok sert hareketler yapiyor kasık bolgemde. Cok canimi acitmaya basladi. Sanki organlarimi tekmeliyor, kazıyor gibi kırt kırt bişeyler oluyor, ziplatiyor yerimden. Kalkıp dolasmak zorunda kaliyorum yapmasin diyevar mı yaşayan ? Artik ciksa yukari keske valla kızmaya basladim ordan mi tekme atilir
Canım demirin en çok kullanıldığı haftaya gelmişsin o yüzdendir, denir ilacına takviye olarak beslenmene de dikkat edebilirsin. Ama gebelikte demir eksikliği genelde herkeste olur. Ben demir ilacına başlamadım henüz ama doktorum değerin düşmese bile 24. Haftada başlayacağız dedi, bende kabızlık yaptığı için istememiştim. Bende 2 gün önce tahlil yaptırmıştım ferittin 20 hgb 14.2 hct 42.7 henüz doktora göstermedim sonuçları.Kızlar aklıma bir şey takıldı tetanoz aşısı olurken kan da vermiştim sonuçlarımı daha doktoruma göstermedim ama ferritin değerim ilk defa 10 değerini aşıp 20.9 olmuş bu iyi ama hgb 10.9 hct 33.6 çıkmış. Normalde demir ilacı kullandığımda hgb de artardı bu sefer artmamış düşmüş. Sizinde aynı mı acaba? E nabızdan bi bakar mısınız
Canım bende de oluyor bazen canımı acıtıyor, benimkinin de ayakları aşağıda pat küt dalıyor, eşime söylüyorum dalga geçiyor benimle, parmak kadar bacağı var nasıl acıtacak saçmalama diye, seni de görünce yanlız olmadığımı anladımYa kızlar bu bebekler buyudukce sorunlar da artiyor. Benimkinin ayakları aşagıda hala ve guclendigi icin cok sert hareketler yapiyor kasık bolgemde. Cok canimi acitmaya basladi. Sanki organlarimi tekmeliyor, kazıyor gibi kırt kırt bişeyler oluyor, ziplatiyor yerimden. Kalkıp dolasmak zorunda kaliyorum yapmasin diyevar mı yaşayan ? Artik ciksa yukari keske valla kızmaya basladim ordan mi tekme atilir
Canım rabbim bebeğini sana bağışlasın inşallah sen gönlünü ferah tut amcamın kızı 26 haftalık doğdu hastanedn çıkması biraz uzun sürdü ama şuan 8 yaşında maşallah çokta akıllı sağlıklıHepinize çok teşekkür ederim o kadar güzel şeyler yazıyorsunuz ki hiç negatif düşünemiyorum bile inşallah yavrum sağa salim gelir onun sevincini sizlerle paylaşıyım . O kadar çok video izledim araştırdım ki hepsi beni rahatlatı ve hiç üzülmüyorum allahın izniyle yaşayacak güçlü kızım
Valla benimkilerde ayni durumda ikisi birden hemdeYa kızlar bu bebekler buyudukce sorunlar da artiyor. Benimkinin ayakları aşagıda hala ve guclendigi icin cok sert hareketler yapiyor kasık bolgemde. Cok canimi acitmaya basladi. Sanki organlarimi tekmeliyor, kazıyor gibi kırt kırt bişeyler oluyor, ziplatiyor yerimden. Kalkıp dolasmak zorunda kaliyorum yapmasin diyevar mı yaşayan ? Artik ciksa yukari keske valla kızmaya basladim ordan mi tekme atilir
Benimki de aynıyerini değiştirsin diye bende ayağa kalkıyorum dolaşıyorum ama birkaç saat sonra yine oraya vuruyor Sanırım en rahat ettikleri yer orası
Biraz daha büyüyünce ne yapcaz bakalımşimdiden irkiliyorum
Canım bende de oluyor bazen canımı acıtıyor, benimkinin de ayakları aşağıda pat küt dalıyor, eşime söylüyorum dalga geçiyor benimle, parmak kadar bacağı var nasıl acıtacak saçmalama diye, seni de görünce yanlız olmadığımı anladım
Ben de yalniz olmadigimi gorunce rahatladim biraz simdi valla arastirdim kötü bisey mi diye en sonundaValla benimkilerde ayni durumda ikisi birden hemdebazen biri duruyo digeri basliyo . Hangi pozisyondalar bende bilmiyorum ama heryerden bi darbe geliyo bu aralar uyutmuyorkar
Sooon üçlü sayım bu gün kızlar00.00 itibari ile son 100 gün kaldı Artık ikili sayılara geçiyorum heyecan artıyor korku başlıyor sanki Allah yardımcımız olsun Eki Görüntüle 2831534
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?