2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Rabbim yavrunu sana bağışlasın. Allah büyüktür hayat ne mucizelerle dolu. İnşallah 30 lu haftalara kadar dayanırsınız.

Harikasın hep güçlü ol adın ne isminle dua edelim öyle daha çok kabul olur isimsiz değil de direk senin adına dua edelim isterim

Bakın bu bebek de 23 hafta 5 günlük doğmuş Tekirdağ Çorlu'da 500 gram 27 cm mis dogdugunda ve dogunca 410 grama dusmus ama yine de tutunmus hayata. 48 haftalikken 4 kg uzerine cikmis Allah o kadar buyuk ki Mubarek Ramazan ayinda duysun hepimizin sesini insallah şifa isteyen herkese şifa versin, yardim bekleyenlere yardim etsin. Evlatlarimizi bize bagislasin

Eklentiler

• Screenshot_20210421-220103_Chrome.webp
    39,3 KB · Görüntüleme: 36
Kızlar aklıma bir şey takıldı tetanoz aşısı olurken kan da vermiştim sonuçlarımı daha doktoruma göstermedim ama ferritin değerim ilk defa 10 değerini aşıp 20.9 olmuş bu iyi ama hgb 10.9 hct 33.6 çıkmış. Normalde demir ilacı kullandığımda hgb de artardı bu sefer artmamış düşmüş. Sizinde aynı mı acaba? E nabızdan bi bakar mısınız

Evet minnacık bak bende riskli gebeyim kanamalarim oldu şiddetli. düser bu dedi dr ama ben hep böyle haberlerle kemdimi rahatlattım tavsiye ederim hep olumlu düşün
Hamileliğimi öğrendiğimden beri hep hastanedeyim riskli gebelik kanama ağrı enfeksiyon kanamada oyle normal değil musluk açmışsın gibiydi plasenta aşağıdaydı fln şükür hepsine direndik geçtik şimdi rahim ağzı çok kısa en fazla 1 hafta bilemedim 2 dayanır içeride kızım ama ben eminim ki dünyaya bukadar erken gelse bile kızım bu savaşı allahın izniyle kazanacak inşallah başka türlüsünü bende düşünmek istemiyorum

Kızlar maddi durumu olanlar bebeklerimiz için çevremize bskınıp ihtiyacı olan çocuklara elimizden geldiğince yardımcı olalım. Bebeklerimiz için sadaka verelim.zaten bi çok insan zor durumda pandemi işsizlik dua almak paylaşmak herkesi rahatlatır. Yapanlarda vardır ama tavsiyede bulunayım dedim. İlk çocuğumu yalnız büyüttüm babası işe yaramadı 2 yaşından beri oğlumla çok zor günler geçirdik. Çalıştım çabaladım 13 yaşında şuan bu benim ikinci evliliğim ikinci hamileliğim eşim bizden uzakta çalışıyo 4 ayda bir görüyorum zaten yeni evlenmiştik bende başından beri kanama ve ağrılar yaşıyorum. İlk çocuğumu büyütene kadar neler yaşadım biz biliriz. Dahada büyücek okuyacak. Gönlünüzden kopan herşey karşı tarafıda sizide rahatlatır. Şimdi bizimde durumumuz iyi şükür varsa bi lokma paylaşalım

Kızlar benim bacaklarımda çok güçsüzlük hissediyorum sanki kilometrelerce yol yürümüş gibi..kopuyor yani.
İnternette magnezyum eksikliği vs yazıyor..Aslına bakarsanız sabahları arada bacak krampiyla uyanıyorum acıyla.Ama magnezyum takviyesi kullanmak istemiyorum o kadar ilaç vitamin kullanıyoruz.Ama bebek açısından gerekliyse mecbur kullanıcam.
Sizlerde de bacak güçsüzlüğü oluyor mu?Bugün durakta beklerken sanki yere yigilacaktim bacaklarımın hissiszliğinden.

Ya kızlar bu bebekler buyudukce sorunlar da artiyor. Benimkinin ayakları aşagıda hala ve guclendigi icin cok sert hareketler yapiyor kasık bolgemde. Cok canimi acitmaya basladi. Sanki organlarimi tekmeliyor, kazıyor gibi kırt kırt bişeyler oluyor, ziplatiyor yerimden. Kalkıp dolasmak zorunda kaliyorum yapmasin diye var mı yaşayan ? Artik ciksa yukari keske valla kızmaya basladim ordan mi tekme atilir

Benimki de aynı yerini değiştirsin diye bende ayağa kalkıyorum dolaşıyorum ama birkaç saat sonra yine oraya vuruyor Sanırım en rahat ettikleri yer orası
Biraz daha büyüyünce ne yapcaz bakalım şimdiden irkiliyorum

Canım demirin en çok kullanıldığı haftaya gelmişsin o yüzdendir, denir ilacına takviye olarak beslenmene de dikkat edebilirsin. Ama gebelikte demir eksikliği genelde herkeste olur. Ben demir ilacına başlamadım henüz ama doktorum değerin düşmese bile 24. Haftada başlayacağız dedi, bende kabızlık yaptığı için istememiştim. Bende 2 gün önce tahlil yaptırmıştım ferittin 20 hgb 14.2 hct 42.7 henüz doktora göstermedim sonuçları.

Canım bende de oluyor bazen canımı acıtıyor, benimkinin de ayakları aşağıda pat küt dalıyor, eşime söylüyorum dalga geçiyor benimle, parmak kadar bacağı var nasıl acıtacak saçmalama diye, seni de görünce yanlız olmadığımı anladım

Canım rabbim bebeğini sana bağışlasın inşallah sen gönlünü ferah tut amcamın kızı 26 haftalık doğdu hastanedn çıkması biraz uzun sürdü ama şuan 8 yaşında maşallah çokta akıllı sağlıklı

Valla benimkilerde ayni durumda ikisi birden hemde bazen biri duruyo digeri basliyo . Hangi pozisyondalar bende bilmiyorum ama heryerden bi darbe geliyo bu aralar uyutmuyorkar

Valla benimkilerde ayni durumda ikisi birden hemde bazen biri duruyo digeri basliyo . Hangi pozisyondalar bende bilmiyorum ama heryerden bi darbe geliyo bu aralar uyutmuyorkar
Ben de yalniz olmadigimi gorunce rahatladim biraz simdi valla arastirdim kötü bisey mi diye en sonunda milletin midesine tekme atiyomus bebekleri, bizimkiler idrar torbasına çalışıyor gercekten uykuya daldirmiyor oyle rahatsiz ediyor ki 30.haftalara kadar çekecegiz boyle galiba oyle olanlarin hep o zaman dönmüş iyice guclenecekler

Sooon üçlü sayım bu gün kızlar 00.00 itibari ile son 100 gün kaldı Artık ikili sayılara geçiyorum heyecan artıyor korku başlıyor sanki Allah yardımcımız olsunEki Görüntüle 2831534
ne guzel darısı başımıza 30. Haftalarıda görmek hepımıze nasıp olsun ınsallah saglıkla alalım bebıslerı hamılelerın duası kabul olur bunu hep degerlendırırım herkese bol bol dua ederım cok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…