2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Evet doktor konusunda haklısın burda cok ımkan var ama tutkıyedekı doktorlar daha ıyı bencede

Saglikla gelsin de bebisler bence nerde nasil dogduklarinin onemi yok...yurdisinda da sikinti olabiliyor malesef ulkemizde de ...biz de gebeligin basinda amerikada dogum.icin arastirma yapmstik esimle hatta sirf bu isi yapan firmalarla gorustuk ...20 bin dolar dediler ..3aylik esyali evinkirasi faturalari ucak biletleri dahil...acikcasi cok buyuk bir para degil 1+1daire parasi bile degil ki cocugumuza miras ev araba birakmaktansa amerika vatandasligini birakmak bize daha mantikli geldi...istediginde orda yasayabilecek orda okuyabilecek ve bence bu onun gelecegi icin cok iyi bir yatirim...malum.ulkemizin gidisati hic iyi degil ama beni tutan tek sey burdaki doktoruma alismis olmam...yani 7.aya kadar da halen dusunecegim ama sadece cesaret edemiyirum. o kafayla ve dilini cok iyi bilmedigim bir ulkede baska bir doktorda dogum yapmak biraz cesaret isi....bakalim saglikla gelsin de gerisi muhim degil tabi....ama almanya veya ingilterede yasiyor olsam kesinlikle orda dogum yapardim sirf oranin vatandasligi icin

Arkadaşlar güzel Pazarlar

Ben Oje sürmek istiyorum ama vicdanım el vermiyor sanki bebeğe zararı olacakmış gibi geliyor. Ne dersiniz kızlar; sizler sürüyor musunuz?
Selamlar, ben oje cok cok seviyorum. Makyaj yapmam ama oje surerim pandemiden dolayi 1 yildir home office calisiyorum psikolojik olarak sıkıntıdan zaten cokmus durumdayim bana iyi gelen seyden de vazgecmedim acikcasi. Ben suruyorum yani..

Ben sürüyorum canım kullanmayı seviyorum da. Gerçi şu zamana kadar 2 defa ya da 3 defa sürdüm. Banu çiftçi ojeden değil de aseton kullanırken dikkatli olun demişti sanıyorum.
Merhabalar watsons’ın kendi oje çıkarıcısı var asetonsuz oje çıkarıcısı ve fiyatı çok uygun tavsiye ederim doğumdan sonra bile daha sağlıklı diye kullanılabilir bence

Eklentiler

• image.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 33
Evet canım turkıyenın gıdısatı ortada cok hakıslın,

Bu arada 24. Haftasında idari izne ayrılan arkadaşlar doktorunuzdan ne zaman yazıyı almaya gittiniz? Ben salı günü kontrole gidicem. P.tesi 23+6 yım salıyı 24+0 sayıyorlar değil mi?

Amerika olsa ben de düşünürdüm canım çünkü Amerika doğumla vatandaşlık veriyor ama Almanya vermiyor, vatandaşlık için başka şartları var o yüzden orda doğum yapmanın avantajı yok, peki Amerikada doğum yapmaya karar verirsen kaçıncı ayda gidiyormuş, yolculuk sıkıntı olmaz mı ki, uçak için doktor raporu mu lazımmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…