2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Kızlar çok üzgünüm. Birsürü riskin üstüne bir de covid pozitif çıktım Geçirmiş arkadaşlar varsa özellikle neler yaşadınız? Morale çok ihtiyacım var şu anda
Çok geçmiş olsun. Nasıl hissediyorsun kendini ?
Arkadaşımın eltisi geçirmiş 33 haftalıkken. Hafif grip gibi atlatmış. Yattım bol bol istirahat ettim demişti.

Bende seninle ayni dusunuyorum . 5 sene once evlenince turkiyeye yerlestim cifte vatandasim , burada dogusa bile oranin vayandasi oluyor ama kagit kurek isleri cok zor uzun is olucak o yuzden gidip irda dogurup gelmek bana daha mantikli geldi . Burda doguma okadar para vericegime gidip orda bedavada dogurup gelirim diye dusundum . Hem haklarini kaybetmez oraya tasinmak isterse onun icin daha kolay olur zaten benimde butun ailem orda .

Bugün ağrılar çok artınca gittim. Çok ağır değil öksürük ateş ama artarsa diye de korkuyorum
Bu sitede açılmış konular vardı orada geçirenlerde okumuştum. Korona geçirenler olmuş.iyileşmişler. Ablamda kemikli et haşlayıp suyundan içmek iyi geliyor demişti. Hepimizin korkulu rüyası oldu. Allah yardımcımız olsun

Evet gecerkden cok avantajlı cocugun dırek amerıka vatandası olması,, benım esım alman vatandaşı dırek çocuklarım alman vatandası oluyor , turkıyedr yasasam durumun el verse Amerika vatandaslıgınıda düşünürdüm,, sonucda burda 1 kelıme Almanca bılmeyıp cok doguran var,,

Bu arada 24. Haftasında idari izne ayrılan arkadaşlar doktorunuzdan ne zaman yazıyı almaya gittiniz? Ben salı günü kontrole gidicem. P.tesi 23+6 yım salıyı 24+0 sayıyorlar değil mi?
Cnm ben tam 24+0 günlükken gittim Dr raporu gittiğim gün düzenledi.

Canim 8. Ayda gidiyirmussun amerikaya turkiyede doktorundan yolculuk yapabilir raporunu aliyirsun ve gidebiliyirsun...zaten bu raporu doktorun vermezse de sirket turkiyedeki anlasmali bir doktordan senin icin rapor aliyormus.... yani ben daha once amerikaya esimle gezmek icin gitmistim gezerken de rehber esliginde degil de kendimiz araba kiralayip gezmistik bazen metrolarina bindik bazen uberle gezdik ve bu esnada pek cok amerikaliyla tanisip arkadas olmustuk ki halen gorustuklerimiz var...az cok ordaki insanlarin yasayis sekillerine ,guler yuzlu olmalarina,rahat davranmalarina hayran kalmamak elde degil...avrupada da pek cok ulkesiyi gezip gorme firsatimiiz olmustu ama gercekten avrupa insani asiri soguk ve itici olabiliyor bilemiyorum kendi kulturumjz.elbette daha guzel ama gelecek kaygisi fazlaca var burada ...hani bi cesaretimi toplayabilsem dakika burda dogurmam...amerika bu konuda cok iyi bir ulke ...cocugunuz 20 yasina gelince anne-babaya da otomatikmen yesil kart yani oturum hakki taniniyormus...esimle biz bir ara multeci olarak dahi gitmeyi planlamistik ki benim esim.burda muhendis ben avukatim ama malesef bu ulkenin 2 gun sonrasindan bile korkuyoruz...

Cnm ben tam 24+0 günlükken gittim Dr raporu gittiğim gün düzenledi.
Benimde öyle olacak muhtemelen canım 23+6dan sonraki gün 24+0 oluyoruz dimi? Bende 2 hamilelik programı var bi tanesi .. +6 gününden sonra ..+7 oluyo. Doktorlarda +7 diye bi olay yok sanırım dimi? 23+6 dan sonra 24+0 olarak dikkate alındı seninde

Selam. Dun agir bir masayi karnima yuk bindirmeden cok hafif kaldirdim. Gece kasik ve bel agrisi basladi. Sanki regl olcakmisim gibi ayaklarimda usuyor. Sizde de varmi kasik bel agrisi yoksa masayi kaldirmamla mi alakali.

Kızlar çok üzgünüm. Birsürü riskin üstüne bir de covid pozitif çıktım Geçirmiş arkadaşlar varsa özellikle neler yaşadınız? Morale çok ihtiyacım var şu anda
Off cook geçmiş olsun hemencik atlatırsın inşallah boool bool dinlen c vit d vit al kemikli ilikli çorba iç. Nasıl kaptın çok korkuyorum bende kovid olmaktan eşimin de kronik var hic kimseyle görüşmüyoruz resmen aile falan hic gitmiyoruz sadece iş. Uzaktan eğitim olunca evdeyim de şu an çok şükür. Eeen kısa zamanda kolayca geçsin bitsin inşallah

Canım ben de 28. Haftaya kadar kullanacağım ben daha yeni basladım sayılır 3. İgnemi oldum ama canımı çok yakıyor ya sende de oluyor mu, 2 gün üstüne oturamıyorum
Baya agir bir igne zaten canim 4 haftaliktan beri kullaniyom haftada 1 tane olarak...popomda yer kalmadigini soyluyor hemsiresenin neden yeni basladin?kanaman felan mi var

aynen cnm 23+6 dan sonrası 24+0oluyor
Hadii gözün aydın en azından iki aya kadar evde olmak daha ii gelecek bizlere

Selam. Dun agir bir masayi karnima yuk bindirmeden cok hafif kaldirdim. Gece kasik ve bel agrisi basladi. Sanki regl olcakmisim gibi ayaklarimda usuyor. Sizde de varmi kasik bel agrisi yoksa masayi kaldirmamla mi alakali.
Geçmiş olsun hafif ağrılarımıız oluyo ama ağır bişi kaldırmışsın uzaktan bişi olmamıştır demek zor. İmkanın varsa kontrol olmanı tavsiye ederim

Çok geçmiş olsun instagramda mutfakta_bebek_var kullanici adiyla bir bayani takip ediyorum ismi Kadriye Altınbaşak. O da sanirim 29.haftada korona atlattı ve öne cikan hikayelerini izleyebilirsiniz neler yaptigina dair. Ilac icmemisti ve hep kelle paça corbasi falan icti vitamin aldi. Ben de cok korkuyorum korona olmaktan o yuzden hep arastirdim olursam naparim diye. Insallah atlatirsiniz kolayca korkmayin cok atlatan ve saglikla dogum yapan var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…