- 27 Ekim 2020
- 448
- 549
- 23
- 34
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
-
- #16.981
Çok şükür canım iş stresinden kurtulmak kesinlikle iyi gelecek bol bol kitap okuma doğuma hazırlık vakti artıkaynen cnm 23+6 dan sonrası 24+0oluyor
Hadii gözün aydın en azından iki aya kadar evde olmak daha ii gelecek bizlere
Bence bır dk bıle düşünme cok cok avantajı var türkıyede cok kısi almanca ögrenıp Almanya’ya gelmek istıyorlar sırf oturum alıp burda yasamak için,, gercekden avrupada yasamak her yönden avantajlı, amerıkada aynen öyle ne olsada turkıyeden daha ıyı, gercekden turkıyede yarının ne olacagı belli degıl malesefCanim 8. Ayda gidiyirmussun amerikaya turkiyede doktorundan yolculuk yapabilir raporunu aliyirsun ve gidebiliyirsun...zaten bu raporu doktorun vermezse de sirket turkiyedeki anlasmali bir doktordan senin icin rapor aliyormus.... yani ben daha once amerikaya esimle gezmek icin gitmistim gezerken de rehber esliginde degil de kendimiz araba kiralayip gezmistik bazen metrolarina bindik bazen uberle gezdik ve bu esnada pek cok amerikaliyla tanisip arkadas olmustuk ki halen gorustuklerimiz var...az cok ordaki insanlarin yasayis sekillerine ,guler yuzlu olmalarina,rahat davranmalarina hayran kalmamak elde degil...avrupada da pek cok ulkesiyi gezip gorme firsatimiiz olmustu ama gercekten avrupa insani asiri soguk ve itici olabiliyor bilemiyorum kendi kulturumjz.elbette daha guzel ama gelecek kaygisi fazlaca var burada ...hani bi cesaretimi toplayabilsem dakika burda dogurmam...amerika bu konuda cok iyi bir ulke ...cocugunuz 20 yasina gelince anne-babaya da otomatikmen yesil kart yani oturum hakki taniniyormus...esimle biz bir ara multeci olarak dahi gitmeyi planlamistik ki benim esim.burda muhendis ben avukatim ama malesef bu ulkenin 2 gun sonrasindan bile korkuyoruz...
Yarın kadın doğumu arayacağım c ve d vit icin. Malesef bizim okul 24 agustostan beri acik olanlardan sadece 2 hafta uzaktan egitime gectik gecen dönem. Ya okuldan kaptım ya da yolda gidip gelirken. Hiç bilemiyorumOff cook geçmiş olsun hemencik atlatırsın inşallah boool bool dinlen c vit d vit al kemikli ilikli çorba iç. Nasıl kaptın çok korkuyorum bende kovid olmaktan eşimin de kronik var hic kimseyle görüşmüyoruz resmen aile falan hic gitmiyoruz sadece iş. Uzaktan eğitim olunca evdeyim de şu an çok şükür. Eeen kısa zamanda kolayca geçsin bitsin inşallah
Çok sağolun hemen bakıyorum.Çok geçmiş olsun instagramda mutfakta_bebek_var kullanici adiyla bir bayani takip ediyorum ismi Kadriye Altınbaşak. O da sanirim 29.haftada korona atlattı ve öne cikan hikayelerini izleyebilirsiniz neler yaptigina dair. Ilac icmemisti ve hep kelle paça corbasi falan icti vitamin aldi. Ben de cok korkuyorum korona olmaktan o yuzden hep arastirdim olursam naparim diye. Insallah atlatirsiniz kolaycakorkmayin cok atlatan ve saglikla dogum yapan var
Cok iyi anliyorum psikolojinizi başıma gelse naparım bilmiyorum en korktugum sey bu aralar diken ustundeyimÇok sağolun hemen bakıyorum.
Çok moral bozucu oldu gerçekten ama inşallah kolaylıkla atlatacağız kızımla ikimiz. Aklınıza gelirse dua edin olur mu..
Canım geçmiş olsun inşallah en hafif şekilde atlatırsınız. Şekerin çıkmadıysa meyveyi aksatma c vitamini önemliYarın kadın doğumu arayacağım c ve d vit icin. Malesef bizim okul 24 agustostan beri acik olanlardan sadece 2 hafta uzaktan egitime gectik gecen dönem. Ya okuldan kaptım ya da yolda gidip gelirken. Hiç bilemiyorum
Çok sağolun hemen bakıyorum.
Çok moral bozucu oldu gerçekten ama inşallah kolaylıkla atlatacağız kızımla ikimiz. Aklınıza gelirse dua edin olur mu..
Allah razı olsun, bugün icin ağrıdan zor da olmadı telde açayım.Cok iyi anliyorum psikolojinizi başıma gelse naparım bilmiyorum en korktugum sey bu aralar diken ustundeyimAllah güç kuvvet versin insallah kizinizla size, dua ederim tabi İnşirah suresi de cok iyi geliyormus okuyun, şifa olsun insallah
Daha yaptırmamıştım yükleme ama şekerle ilgili bir sıkıntım yok normalde. Meyveye devam.Canım geçmiş olsun inşallah en hafif şekilde atlatırsınız. Şekerin çıkmadıysa meyveyi aksatma c vitamini önemli
Yani aslinda dusunmek degil benimkisi cesaret diyorum ya korkuBence bır dk bıle düşünme cok cok avantajı var türkıyede cok kısi almanca ögrenıp Almanya’ya gelmek istıyorlar sırf oturum alıp burda yasamak için,, gercekden avrupada yasamak her yönden avantajlı, amerıkada aynen öyle ne olsada turkıyeden daha ıyı, gercekden turkıyede yarının ne olacagı belli degıl malesef
Hakkinizda hayirlisi olur insallah bence cesaretini topla ilerde keske dememek icin iyi düsün... Tamam belki doktorun iyidir ama doktorununda garantisi yok malum salgin hastalik hic ummadigin biriylede doguma girebilirsinYani aslinda dusunmek degil benimkisi cesaret diyorum ya korkuyoksa dusunmeye gerek yok kesinlikle amerika en mantiklisi...esim de bana kaeari sen ver diyor...o da ona gore islerini ayarlayacak en az 3 ay orda kalacagiz cunku...10 yillik amerikan vizesi almistik zaten pandemiden onceki sene sadece geriye sirkete evet demek kaliyor bakalim
Cokk cok gecmis olsun bol bol su ic insallah hafif atlatirsin.. kuzenim hamile gecirdi grip seklinde atlatti tek rahatsizligo sirt agrisi olmusdu insallah en hafif sekilde atlatirsinKızlar çok üzgünüm. Birsürü riskin üstüne bir de covid pozitif çıktımGeçirmiş arkadaşlar varsa özellikle neler yaşadınız? Morale çok ihtiyacım var şu anda
Çok sağolun. Şimdilik benim de en bariz sıkıntım ağrı. Insallah bu kadarla kalırCokk cok gecmis olsun bol bol su ic insallah hafif atlatirsin.. kuzenim hamile gecirdi grip seklinde atlatti tek rahatsizligo sirt agrisi olmusdu insallah en hafif sekilde atlatirsin
Evet maalesef alttan muayene ile anlaşılıyor ancak ne olduğu kültüre yolladı çünkü aldığı örneği ama çok kısa sürdü ben de çok gerilirim muayene olurken doktoruma söyleyim sağolsun o da hemen muayene etti. Canesten fitil kullandım 2 kez geçti çok şükür ama dediğim gibi tahlil sonucuna göre verdi bana şu an sirkeye oturma yapıyorum her banyodan önce çamaşırlarımı ütülüyorum daha dikkatli olmaya çalışıyorum. Dün ben de idrar testi verdim bakalım ne çıkacakNasil muayene etti canim alttanmi offf ya bendede idrar testi istedi. Hic bitmiyor hergun hergun oluyor.. nasil bir ilac kullandin? Simdi bittimi tamamen akinti?
Şükür canım bügünü de atlatık ağrısız sızısız inşallah 4 haftayı da böyle atlatırızS Sarisinmelekk canim nasılsın iyisinizdir inşallah
Ben yarin 21 haftalik olucam yeni geciriyorum covid bugun 11. Gundeyim yardimci olabilecegim bir sey olursa sorulariniza cevap verebilirimYarın kadın doğumu arayacağım c ve d vit icin. Malesef bizim okul 24 agustostan beri acik olanlardan sadece 2 hafta uzaktan egitime gectik gecen dönem. Ya okuldan kaptım ya da yolda gidip gelirken. Hiç bilemiyorum
Çok sağolun hemen bakıyorum.
Doktora sordum ben bebege surmedıgın surece sıkıntı yok dıyıp dalga gecmıstı benımle :) arada suruyorum bendeArkadaşlar güzel Pazarlar
Ben Oje sürmek istiyorum ama vicdanım el vermiyor sanki bebeğe zararı olacakmış gibi geliyor. Ne dersiniz kızlar; sizler sürüyor musunuz?
19. Haftada lekelenmem oldu, çamaşırımda değil de peçeteye gelen pembe, hafif ağrım da vardı kasılma tarzı, plasenta ucundan ayrılma yapmış rahimden her ihtimale karşı kullan dedi doktor ama mahvoldumBaya agir bir igne zaten canim 4 haftaliktan beri kullaniyom haftada 1 tane olarak...popomda yer kalmadigini soyluyor hemsiresenin neden yeni basladin?kanaman felan mi var
Abartmadan sürüyorum, sürmeye üşenmezsem sürüyorum. Doktorlar da sürülmesinde herhangi bir sakınca görmüyorlar.Arkadaşlar güzel Pazarlar
Ben Oje sürmek istiyorum ama vicdanım el vermiyor sanki bebeğe zararı olacakmış gibi geliyor. Ne dersiniz kızlar; sizler sürüyor musunuz?
Canım çok geçmiş olsun, dün bir doktoru dinledim, hamile kadınlar grip olduğunda gribi daha ağır geçiriyor ama corona da öyle birsey yok normalde nasıl gecirecekse öyle geçiriyor dedi, moralini bozma hiç hemencik toparlarsin sen.Kızlar çok üzgünüm. Birsürü riskin üstüne bir de covid pozitif çıktımGeçirmiş arkadaşlar varsa özellikle neler yaşadınız? Morale çok ihtiyacım var şu anda
Büyük geçmiş olsun cnm hiç korkma bol bol dinlen C vitamini bol bol al bol su iç soğan sarımsak acılı şalgam vb şeyler vee yemeğini hiç aksatma inş kolaylıkla basit Bi grip gibi atlatırsın ızÇok sağolun. Şimdilik benim de en bariz sıkıntım ağrı. Insallah bu kadarla kalır
Cnm Bi haftayı geride bıraktım o kadar ii geldi ki. işe gidiş geliş stresi bile ağırdi gerçekten istediğin saatte kalkmak bile büyük Bi lüksmüş hamilelikte, hamileliği ve bebeğe daha çok odaklanıyorsun.Çok şükür canım iş stresinden kurtulmak kesinlikle iyi gelecek bol bol kitap okuma doğuma hazırlık vakti artık4 gözle beklemiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?