2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Bence bır dk bıle düşünme cok cok avantajı var türkıyede cok kısi almanca ögrenıp Almanya’ya gelmek istıyorlar sırf oturum alıp burda yasamak için,, gercekden avrupada yasamak her yönden avantajlı, amerıkada aynen öyle ne olsada turkıyeden daha ıyı, gercekden turkıyede yarının ne olacagı belli degıl malesef

Yarın kadın doğumu arayacağım c ve d vit icin. Malesef bizim okul 24 agustostan beri acik olanlardan sadece 2 hafta uzaktan egitime gectik gecen dönem. Ya okuldan kaptım ya da yolda gidip gelirken. Hiç bilemiyorum
Çok sağolun hemen bakıyorum.

Çok moral bozucu oldu gerçekten ama inşallah kolaylıkla atlatacağız kızımla ikimiz. Aklınıza gelirse dua edin olur mu..

Çok sağolun hemen bakıyorum.

Çok moral bozucu oldu gerçekten ama inşallah kolaylıkla atlatacağız kızımla ikimiz. Aklınıza gelirse dua edin olur mu..
Cok iyi anliyorum psikolojinizi başıma gelse naparım bilmiyorum en korktugum sey bu aralar diken ustundeyim Allah güç kuvvet versin insallah kizinizla size, dua ederim tabi İnşirah suresi de cok iyi geliyormus okuyun, şifa olsun insallah

Canım geçmiş olsun inşallah en hafif şekilde atlatırsınız. Şekerin çıkmadıysa meyveyi aksatma c vitamini önemli

Kızlar birşey sorucam enfeksiyon için antibiyotik kullanıyorum. Yarın son günü ama yarın tetanoz 2. Doz var antibiyotik ile bir yan etkisi olur mu acaba ? Antibiyotik 1000 mg en yüksek doz.

Allah razı olsun, bugün icin ağrıdan zor da olmadı telde açayım.
Canım geçmiş olsun inşallah en hafif şekilde atlatırsınız. Şekerin çıkmadıysa meyveyi aksatma c vitamini önemli
Daha yaptırmamıştım yükleme ama şekerle ilgili bir sıkıntım yok normalde. Meyveye devam.

Yani aslinda dusunmek degil benimkisi cesaret diyorum ya korkuyoksa dusunmeye gerek yok kesinlikle amerika en mantiklisi...esim de bana kaeari sen ver diyor...o da ona gore islerini ayarlayacak en az 3 ay orda kalacagiz cunku...10 yillik amerikan vizesi almistik zaten pandemiden onceki sene sadece geriye sirkete evet demek kaliyor bakalim

Hakkinizda hayirlisi olur insallah bence cesaretini topla ilerde keske dememek icin iyi düsün... Tamam belki doktorun iyidir ama doktorununda garantisi yok malum salgin hastalik hic ummadigin biriylede doguma girebilirsin insallah sizin icin hayirlisi neyse o olur

Kızlar çok üzgünüm. Birsürü riskin üstüne bir de covid pozitif çıktım Geçirmiş arkadaşlar varsa özellikle neler yaşadınız? Morale çok ihtiyacım var şu anda
Cokk cok gecmis olsun bol bol su ic insallah hafif atlatirsin.. kuzenim hamile gecirdi grip seklinde atlatti tek rahatsizligo sirt agrisi olmusdu insallah en hafif sekilde atlatirsin

Cokk cok gecmis olsun bol bol su ic insallah hafif atlatirsin.. kuzenim hamile gecirdi grip seklinde atlatti tek rahatsizligo sirt agrisi olmusdu insallah en hafif sekilde atlatirsin
Çok sağolun. Şimdilik benim de en bariz sıkıntım ağrı. Insallah bu kadarla kalır

Nasil muayene etti canim alttanmi offf ya bendede idrar testi istedi. Hic bitmiyor hergun hergun oluyor.. nasil bir ilac kullandin? Simdi bittimi tamamen akinti?
Evet maalesef alttan muayene ile anlaşılıyor ancak ne olduğu kültüre yolladı çünkü aldığı örneği ama çok kısa sürdü ben de çok gerilirim muayene olurken doktoruma söyleyim sağolsun o da hemen muayene etti. Canesten fitil kullandım 2 kez geçti çok şükür ama dediğim gibi tahlil sonucuna göre verdi bana şu an sirkeye oturma yapıyorum her banyodan önce çamaşırlarımı ütülüyorum daha dikkatli olmaya çalışıyorum. Dün ben de idrar testi verdim bakalım ne çıkacak

Ben yarin 21 haftalik olucam yeni geciriyorum covid bugun 11. Gundeyim yardimci olabilecegim bir sey olursa sorulariniza cevap verebilirim

Arkadaşlar güzel Pazarlar

Ben Oje sürmek istiyorum ama vicdanım el vermiyor sanki bebeğe zararı olacakmış gibi geliyor. Ne dersiniz kızlar; sizler sürüyor musunuz?
Doktora sordum ben bebege surmedıgın surece sıkıntı yok dıyıp dalga gecmıstı benımle :) arada suruyorum bende

Baya agir bir igne zaten canim 4 haftaliktan beri kullaniyom haftada 1 tane olarak...popomda yer kalmadigini soyluyor hemsiresenin neden yeni basladin?kanaman felan mi var
19. Haftada lekelenmem oldu, çamaşırımda değil de peçeteye gelen pembe, hafif ağrım da vardı kasılma tarzı, plasenta ucundan ayrılma yapmış rahimden her ihtimale karşı kullan dedi doktor ama mahvoldum gerçi kızım için hergun vurul deseler vurulurum nolcak ama gerçekten üzerine oturamıyorum hep sağ tarafa vurduruyorum ben bir de çünkü 1 kere sola yaptı yatamadım bile sağa yatmak zorunda kaldım 2 gün kazasız belasız 28 e gelsek artık.

Arkadaşlar güzel Pazarlar

Ben Oje sürmek istiyorum ama vicdanım el vermiyor sanki bebeğe zararı olacakmış gibi geliyor. Ne dersiniz kızlar; sizler sürüyor musunuz?
Abartmadan sürüyorum, sürmeye üşenmezsem sürüyorum. Doktorlar da sürülmesinde herhangi bir sakınca görmüyorlar.
ben doktora Manikür zararlıymış, sizce yaptırabilir miyim diye sormuştum, bana dedi ki nereleri okuyorsan okuma onları hiç bir sakıncası yok yaptırabilirsin. Keza Banu çiftçi hanımın uygulamasınlar müthiş, orda da bu soruların cevapları var, kapan kocatepe de aynı şekilde dinlenilmeli.
Saç-tırnak ölü deri, canlı olmadığı için bebeğe ya da anneye zararı yok. Temiz içerikli ürün bulursanız daha iyi tabi ama ben dümdüz ne ojem varsa onlardan sürüyorum. Belki asetonunuz çıkarıcı kullanılabilir.

Kızlar çok üzgünüm. Birsürü riskin üstüne bir de covid pozitif çıktım Geçirmiş arkadaşlar varsa özellikle neler yaşadınız? Morale çok ihtiyacım var şu anda
Canım çok geçmiş olsun, dün bir doktoru dinledim, hamile kadınlar grip olduğunda gribi daha ağır geçiriyor ama corona da öyle birsey yok normalde nasıl gecirecekse öyle geçiriyor dedi, moralini bozma hiç hemencik toparlarsin sen.

Çok sağolun. Şimdilik benim de en bariz sıkıntım ağrı. Insallah bu kadarla kalır
Büyük geçmiş olsun cnm hiç korkma bol bol dinlen C vitamini bol bol al bol su iç soğan sarımsak acılı şalgam vb şeyler vee yemeğini hiç aksatma inş kolaylıkla basit Bi grip gibi atlatırsın ız

Çok şükür canım iş stresinden kurtulmak kesinlikle iyi gelecek bol bol kitap okuma doğuma hazırlık vakti artık 4 gözle beklemiştim
Cnm Bi haftayı geride bıraktım o kadar ii geldi ki. işe gidiş geliş stresi bile ağırdi gerçekten istediğin saatte kalkmak bile büyük Bi lüksmüş hamilelikte, hamileliği ve bebeğe daha çok odaklanıyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…