2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
valla kuzum benim göbek fora :)
6 aylık olcaz görenler 7 aylık gibi de diyen var normal diyende ama bence normal degil fwzla.
kilo olarak hamile kaldıgım kilodayım ben . başta verdim 4 kilo onu geri aldım. şuan hamile kaldıgım kilodayom son 3 aydan korkuyorum

Aynen ben de tuzu hiç sevmezdim tuzsuz yapardık hep yemekleri şu an tuza ekmek banacağım nerdeyse evet ödemden ayak bilekleri kayboldu, ayaklar terliğe sığmıyor
İş yapmadığım süre boyunca hep yukarıda tutuyorum ona rağmen

Karpuzu aldim ben tadi guzeldi hem de sasiritici derecede.. halbuki mevsiminde bile aldigimda tatsiz bisey secerim geneldeama evet gercekten cok pahali biz hamilelere goz hakki diye indirimli olmaliydi
Tatlanmamıştır diye almıyordum ben ne zamandır. Şans vermenin zamanı gelmiş demek

birde benim son 2 gündür hareketlerim bazı anlarda cok kısıtlanıyor . yemekten sonra özellikle kaburgamın altına mınyerleşti kafasıyla oradan kafa mı atıyor bilemiyorum. asırı derece de batıyo nefes alamıyorum . yatıyorsammyürüyorum yürüyorsam uzanıyorum .

Tetanoz aşısının 2. dozu ne zaman bilen var mı? ilkinin üzerinden 4 buçuk hafta geçti yarın gideyim diyorum yoksa daha mı geç?

Biri sırtımdan kaburgamı söküyor gibi ağrıyor dayanamıyorum sıcak su torbasına su koyup sırtıma aldığımda biraz rahatlıyorum zararı yoktur demi emin olamıyorum artık hiç bir şeyde
Gaz sancısı olabilir mi acaba. Bende acayip gaz oluyor o zamanlar o şekilde ağrıyor. Eşime masaj yaptırıyorum sırtıma gazı atınca geçiyor. Bebek olmadan gaz çıkartmayı öğrendi sayemde

Sen korkuyorsan ben öleyim

Canim baska sitelerdede bu fiyata alabilirsin ebay sorunlu oluyor garanti yönünden falan... pek ilgilenmiyorlar.. fiyatlarida ucuk gösteriyorlar normali bukadar degildir eger bakarsan normal sitelerde.. tabi almissan hayirli olsun ben cok aldim ebaydan esya uyarayim dedim

Tetanoz aşısının 2. dozu ne zaman bilen var mı? ilkinin üzerinden 4 buçuk hafta geçti yarın gideyim diyorum yoksa daha mı geç?
Tam bir ay sonra yapılıyor . 1. Sinde ebe randevu tarihi vermiş olmalıydı aslında . Bende yarın yaptırıcam bir ay tam dolmuş oluyor

Tam bir ay sonra yapılıyor . 1. Sinde ebe randevu tarihi vermiş olmalıydı aslında . Bende yarın yaptırıcam bir ay tam dolmuş oluyor
ilkinde 1 ay sonra dedi geçen hafta çarşamba tam 30. gündü ama o hafta fırsat bulamadım yarın kesinlikle gidecğeim umarım geç kalmış olmam

Artik çok normal canım. Benimki gündüz 16:00 de kadar kıpırdamiyor. 16:00 02:00 arası saglı sollu girişiyor

Sizin yine iyiymiş nerdeyse bi ay var aramızda ve sadece 1 kilo aldım bi de boyum 1.70 bana da her soran şaşırıyor emin misin diye. Diyorum gaz var gaz, bakıyorlar öyle Eki Görüntüle 2839759
Ben 10 kilo aldım boyum da 1.73 durum bu şekilde kaç kiloyla doğuma gideceğim acaba diye düşünüyorum bazen

Ben 10 kilo aldım boyum da 1.73 durum bu şekilde kaç kiloyla doğuma gideceğim acaba diye düşünüyorum bazen
İyi yine boydan kurtarırız biraz olsun, çatlamasakyeter. Ben de kendimden bi atak bekliyorum tek yediğim tatlı hamurişi ve meyve şimdi bile çayla kurabiye poğaça kemiriyorum bi arkadaşın doktoru demiş ya son 3 ay 9 kilo diye inşallah öyle olur

Aynen boydan kurtarıyoruz şimdilik çatlamadım inşallah böyle devam eder. Ben çok kilo aldım diye unlu her şeyi pirinci makarnayı tatlıyı kestim. Çikolatanın tadını unuttum o derece meyveyi de günde maksimum 2 porsiyon yiyorum ama hala yavaş da olsa kilo alıyorum ilk 4 ayda 7 kilo aldım zaten midem bulandıkça ben yedim kustum tekrar yedim sonunda böyle oldu

Aynen boydan kurtarıyoruz şimdilik çatlamadım inşallah böyle devam eder. Ben çok kilo aldım diye unlu her şeyi pirinci makarnayı tatlıyı kestim. Çikolatanın tadını unuttum o derece meyveyi de günde maksimum 2 porsiyon yiyorum ama hala yavaş da olsa kilo alıyorum ilk 4 ayda 7 kilo aldım zaten midem bulandıkça ben yedim kustum tekrar yedim sonunda böyle oldu

4 haftadan sonra yapılıyor. Sanırım 4 6 hafta arası bir tarihi var. Sabit bir gün olması şart değil. Bu hafta içinde gitseniz iyidir. Ama aşı kartı veriyorlar sağlık ocağından. Oraya sonraki randevuyu da yazıyorlar. Bi sorun isterseniz gidince. Üçüncüyü de 6 ay sonra yapıyorlar sanırım.

Bende 7 kilo aldim.. az kilo alanlar nasil basariyor.. 53 kilo ile hamile kaldim suan 60 kiloyum.. daha almak istemiyorum..
Ama istahim cok acik 5 ay kustuktan sonra anca yiyebiliyorum.. o yuzden tutamiyorum kendimi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…