2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Yarın ıkılı sayılara gecıcem bende dört gözle beklıyordum safak 100

Gözünaydın canim. Benim detaylidaki doktor rapora tahmini doğum 29 temmuz yazmiş . 29 temmuza göre 84 gün kalmış oluyor. Ama benim sezeryan olunca dahada erken alırlarsa bilemiyorum.

Herkese selam kızlar keyifler yerindedir inşallah

Geçen gün burada danıştığım idari izin konusu vardı, bugün dr randevum vardı sordum, 24+0dan sonra o hafta hatta 25.haftada da gelebilirsin dedi, 17 mayısta gideceğim ben de.

İki hafta önce tetanoz aşısı olmuştum, bir hafta iptal oldum ağrıdan ikinci dozu yaptırmasam olur mu diye sordum, nasılsa evdeyim kendimi korurum diyorsan yaptırmaya gerek yok dedi, bu arada 5 sene önce de iki doz vurulmuştum

covid aşısı konusunu sordum, aşı hakkın varsa sinovac öneriyorum, diğer aşının çalışma sistemi biraz farklı gebelerde gelecek için nasıl bir getirisi götürüsü olur kestiremiyoruz, sinovac eski sistem bir aşı gebeler için daha güvenli dedi.

benden haberler bu şekilde

Tetenozda bende ilk doz hic etki yapmadi.2 dozda 3 4 gün kolum cok agridi dokunamadim bile. diger arkadaslarinda tam tersi ilk doz agri yapip 2. Doz ağri yapmamiş. Yani hic belli olmuyor.
Korona aşisi icin dogumu beklemeye karar verdim ben. Tabi evde oldugumdan.

Slm cnm Aşı olmayı düşünüyor musun?

Bende doğum sonrası için düşünüyorum cnm öncesi için kesinlikle düşünmüyorum inş kalan 3 ay içinde de yakalanmayız

Ay elbise dolabim o kadar dolu kii mevsimden mevsime kiyafetleri duzenlememe ragmen sigamiyoruz yatak odam da kucuk, sifonyeri bosaltayim da ona koyayim dedim sifonyeri bile bosaltamadim

Cinsiyet neydi. Ben olsam kullanisli beyaz bir dolap alırdım illaki alacaksam. Sonrasinda oda da hazirlasaniz herseye uyum saglar. Bir arkadasim sticerla kaplayip oda takimina cevirmisti

Omega 3 olarak ne kullanıyorsunuz acaba

Cinsiyet neydi. Ben olsam kullanisli beyaz bir dolap alırdım illaki alacaksam. Sonrasinda oda da hazirlasaniz herseye uyum saglar. Bir arkadasim sticerla kaplayip oda takimina cevirmisti
Cinsiyeti kiz evet ben de oyle dusunuyorum, zaten o yuzden ikeadan almak mantikli geldi, istedigim zaman istedigim mobilyayla cogaltirim, cesitlendiriirm odasini. Mobilyalari beyaz alip, perde hali duvar kagidi ile renklendirmeyi dusunuyorum ben de

Arkadaslar merhaba bugun seker yuklemem vardi 75 mg olarak yapildi ve sonuc gebelik sekerim varmisdoktorum diyetisyene yonlendirdi..gunluk 1800 kalori almam lazim diye...orda sikinti yok ama benim taktigim konu bebegime bisey olur mu ...tecrubeli arkadaslardan bu hususta bilgi rica ediyorum..belki arastirmissinzidir...dusuk felan oluyormu sekerdencok korkuyom da

Cinsiyeti kiz evet ben de oyle dusunuyorum, zaten o yuzden ikeadan almak mantikli geldi, istedigim zaman istedigim mobilyayla cogaltirim, cesitlendiriirm odasini. Mobilyalari beyaz alip, perde hali duvar kagidi ile renklendirmeyi dusunuyorum ben de

Güzel gunlerde kullansin canım. Dolap icin tavsiyem raf sayısi fazla olsun.

Canim bendede şeker var . Dahiliye doktoru ciddiye alınmasi gereken bir durum dedi. degerler kaç

Çok geçmiş olsun ben hiç gebelik şekeri olup düşük yapan biri duymadım ama o şeker yüklemesini yaptırmayıp akışına göre yiyip bebeği şeker hastası doğan birini biliyorum ne yazık ki eşim dahiliyeci olduğu için de biliyorum küçücük yaşlarında kısıtlanma hissi, iğne vurulma gibi şeyler yaşıyorlar. Psikolojik olarak çocuklar için çok zor çünkü akran zorbalığı diye bir konu var ve çocuklar bilinçsiz de olsa diğerinin iğne yapmasıyla vs alay edebiliyorlar benim bildiğim bu örnek var sadece. Ama çevremde gebelik şekeri tanısı almış hepsinin bebeği sağlıklı doğdu çünkü dikkat ettiler doğuma kadar sadece vajinal doğuma engel olabilir iri doğuyorlar onun dışında dikkat edilirse gebeye de anneye de bi şey olmuyor. Arkadaşım böyleydi oğlu 4 kiloya yakın doğdu bebekte herhangi bir sorun yok arkadaşımın da şekeri normale döndü şu an 4 aylık ama 9 aylık gibi görünüyor inanılmaz tatlı ve her giydiği çok yakışıyor

Cok tesekkur ederim ben de diyetisyenle baslayacagim zaten diyabetik diyete ...sadece o esnada bebegime bisey olursa korkusuyla yatamam bendedigim gibi cok evhamliyim...zaten 13 kg almisim 24 haftada moralim bugun yerlerde resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…