- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
-
- #17.921
Yarın ıkılı sayılara gecıcem bendedört gözle beklıyordum safak 100
Ay benimde happy moms ta kalan 100 gün gösteriyor sizinle aynıymışYarın ıkılı sayılara gecıcem bendedört gözle beklıyordum safak 100
Herkese selam kızlarkeyifler yerindedir inşallah
Geçen gün burada danıştığım idari izin konusu vardı, bugün dr randevum vardı sordum, 24+0dan sonra o hafta hatta 25.haftada da gelebilirsin dedi, 17 mayısta gideceğim ben de.
İki hafta önce tetanoz aşısı olmuştum, bir hafta iptal oldum ağrıdanikinci dozu yaptırmasam olur mu diye sordum, nasılsa evdeyim kendimi korurum diyorsan yaptırmaya gerek yok dedi, bu arada 5 sene önce de iki doz vurulmuştum
covid aşısı konusunu sordum, aşı hakkın varsa sinovac öneriyorum, diğer aşının çalışma sistemi biraz farklı gebelerde gelecek için nasıl bir getirisi götürüsü olur kestiremiyoruz, sinovac eski sistem bir aşı gebeler için daha güvenli dedi.
benden haberler bu şekilde
Slm cnm Aşı olmayı düşünüyor musun?Herkese selam kızlarkeyifler yerindedir inşallah
Geçen gün burada danıştığım idari izin konusu vardı, bugün dr randevum vardı sordum, 24+0dan sonra o hafta hatta 25.haftada da gelebilirsin dedi, 17 mayısta gideceğim ben de.
İki hafta önce tetanoz aşısı olmuştum, bir hafta iptal oldum ağrıdanikinci dozu yaptırmasam olur mu diye sordum, nasılsa evdeyim kendimi korurum diyorsan yaptırmaya gerek yok dedi, bu arada 5 sene önce de iki doz vurulmuştum
covid aşısı konusunu sordum, aşı hakkın varsa sinovac öneriyorum, diğer aşının çalışma sistemi biraz farklı gebelerde gelecek için nasıl bir getirisi götürüsü olur kestiremiyoruz, sinovac eski sistem bir aşı gebeler için daha güvenli dedi.
benden haberler bu şekilde
Bende doğum sonrası için düşünüyorum cnm öncesi için kesinlikle düşünmüyorum inş kalan 3 ay içinde de yakalanmayızTetenozda bende ilk doz hic etki yapmadi.2 dozda 3 4 gün kolum cok agridi dokunamadim bile. diger arkadaslarinda tam tersi ilk doz agri yapip 2. Doz ağri yapmamiş. Yani hic belli olmuyor.
Korona aşisi icin dogumu beklemeye karar verdim ben. Tabi evde oldugumdan.
Ay elbise dolabim o kadar dolu kiimevsimden mevsime kiyafetleri duzenlememe ragmen sigamiyoruz yatak odam da kucuk, sifonyeri bosaltayim da ona koyayim dedim sifonyeri bile bosaltamadim
Bende doğum sonrası için düşünüyorum cnm öncesi için kesinlikle düşünmüyorum inş kalan 3 ay içinde de yakalanmayız
Omega 3 olarak ne kullanıyorsunuz acabaMerhaba, ben kullanmaya ikinci trimester da başladım, yani doktor yazdı. Balık da tüketmiyorum ama özellikle son 3 ay bebeğin beyin gelişimi için omega 3'ün çok önemli olduğunu biliyorum. Sanırım doğruma kadar kullanacağım.
Nasmed best vm 2 kullandım bi kutu ben ikinciyi alsam mı diye düşünüyorum.Omega 3 olarak ne kullanıyorsunuz acaba
Cinsiyeti kizCinsiyet neydi. Ben olsam kullanisli beyaz bir dolap alırdım illaki alacaksam. Sonrasinda oda da hazirlasaniz herseye uyum saglar. Bir arkadasim sticerla kaplayip oda takimina cevirmisti
Cinsiyeti kizevet ben de oyle dusunuyorum, zaten o yuzden ikeadan almak mantikli geldi, istedigim zaman istedigim mobilyayla cogaltirim, cesitlendiriirm odasini. Mobilyalari beyaz alip, perde hali duvar kagidi ile renklendirmeyi dusunuyorum ben de
Doktor bana "Innate Pronatal" yazmıştı onu kullanıyorumOmega 3 olarak ne kullanıyorsunuz acaba
Arkadaslar merhaba bugun seker yuklemem vardi 75 mg olarak yapildi ve sonuc gebelik sekerim varmisdoktorum diyetisyene yonlendirdi..gunluk 1800 kalori almam lazim diye...orda sikinti yok ama benim taktigim konu bebegime bisey olur mu ...tecrubeli arkadaslardan bu hususta bilgi rica ediyorum..belki arastirmissinzidir...dusuk felan oluyormu sekerden cok korkuyom da
Anladım çok teşekkür ederimNasmed best vm 2 kullandım bi kutu ben ikinciyi alsam mı diye düşünüyorum.
Ona da bir bakayım çok teşekkür ederimDoktor bana "Innate Pronatal" yazmıştı onu kullanıyorum
Bilmiyirum ki doktorum sonucu vermedi banaCanim bendede şeker var . Dahiliye doktoru ciddiye alınmasi gereken bir durum dedi. degerler kaç
Çok geçmiş olsun ben hiç gebelik şekeri olup düşük yapan biri duymadım ama o şeker yüklemesini yaptırmayıp akışına göre yiyip bebeği şeker hastası doğan birini biliyorum ne yazık ki eşim dahiliyeci olduğu için de biliyorum küçücük yaşlarında kısıtlanma hissi, iğne vurulma gibi şeyler yaşıyorlar. Psikolojik olarak çocuklar için çok zor çünkü akran zorbalığı diye bir konu var ve çocuklar bilinçsiz de olsa diğerinin iğne yapmasıyla vs alay edebiliyorlar benim bildiğim bu örnek var sadece. Ama çevremde gebelik şekeri tanısı almış hepsinin bebeği sağlıklı doğdu çünkü dikkat ettiler doğuma kadar sadece vajinal doğuma engel olabilir iri doğuyorlar onun dışında dikkat edilirse gebeye de anneye de bi şey olmuyor. Arkadaşım böyleydi oğlu 4 kiloya yakın doğdu bebekte herhangi bir sorun yok arkadaşımın da şekeri normale döndü şu an 4 aylık ama 9 aylık gibi görünüyor inanılmaz tatlı ve her giydiği çok yakışıyorArkadaslar merhaba bugun seker yuklemem vardi 75 mg olarak yapildi ve sonuc gebelik sekerim varmisdoktorum diyetisyene yonlendirdi..gunluk 1800 kalori almam lazim diye...orda sikinti yok ama benim taktigim konu bebegime bisey olur mu ...tecrubeli arkadaslardan bu hususta bilgi rica ediyorum..belki arastirmissinzidir...dusuk felan oluyormu sekerden cok korkuyom da
Cok tesekkur ederim ben de diyetisyenle baslayacagim zaten diyabetik diyete ...sadece o esnada bebegime bisey olursa korkusuyla yatamam benÇok geçmiş olsun ben hiç gebelik şekeri olup düşük yapan biri duymadım ama o şeker yüklemesini yaptırmayıp akışına göre yiyip bebeği şeker hastası doğan birini biliyorum ne yazık ki eşim dahiliyeci olduğu için de biliyorum küçücük yaşlarında kısıtlanma hissi, iğne vurulma gibi şeyler yaşıyorlar. Psikolojik olarak çocuklar için çok zor çünkü akran zorbalığı diye bir konu var ve çocuklar bilinçsiz de olsa diğerinin iğne yapmasıyla vs alay edebiliyorlar benim bildiğim bu örnek var sadece. Ama çevremde gebelik şekeri tanısı almış hepsinin bebeği sağlıklı doğdu çünkü dikkat ettiler doğuma kadar sadece vajinal doğuma engel olabilir iri doğuyorlar onun dışında dikkat edilirse gebeye de anneye de bi şey olmuyor. Arkadaşım böyleydi oğlu 4 kiloya yakın doğdu bebekte herhangi bir sorun yok arkadaşımın da şekeri normale döndü şu an 4 aylık ama 9 aylık gibi görünüyor inanılmaz tatlı ve her giydiği çok yakışıyor
Siz yazınca bende baktım. Şafak 87 gün.Gözünaydın canim. Benim detaylidaki doktor rapora tahmini doğum 29 temmuz yazmiş . 29 temmuza göre 84 gün kalmış oluyor. Ama benim sezeryan olunca dahada erken alırlarsa bilemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?