2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Cok tesekkur ederim ben de diyetisyenle baslayacagim zaten diyabetik diyete ...sadece o esnada bebegime bisey olursa korkusuyla yatamam bendedigim gibi cok evhamliyim...zaten 13 kg almisim 24 haftada moralim bugun yerlerde resmen
Hiçbi şeycik olmayacak merak etmeyin dediğim gibi ben zaten hiç düşük duymadım yani bu dediğim örnek de evimize gelen abla. Düzgün takip edilmemiş şekeri ölçülmemiş doğuma gidiyor bi bakıyorlar şeker çok yüksek doktorlar şok oluyor falan. Ben de 12-13 kilo aldım ve ben de çok tedirgin olmuştum çıkar diye bazen diyorum acaba çıksa mıydı zorla diyet yapar kilo almazdım siz kaçıncı haftadasınız kaç hafta kaç gün yani? Bir de burda tecrübeli arkadaşlar var hatta daha bugün bir arkadaş öğünlerini paylaştı çok detaylı geçmişte görürsünüz en başından beri dikkat ediyormuş sağlıklı besleneceksiniz bebeniz de minicik doğmayacak her giydiği çok yakışacak bence

Gözünaydın canim. Benim detaylidaki doktor rapora tahmini doğum 29 temmuz yazmiş . 29 temmuza göre 84 gün kalmış oluyor. Ama benim sezeryan olunca dahada erken alırlarsa bilemiyorum.
İlk sen doğum yapacaksın sanırım canım kısıtlamadan sonra daha bir koşturma telaş olur artık . Sağlıklıca, covid olmadan geçirelim inşallah son ayları

Benim ilk dozda çok ağrı yaptı, iki gece uyuyamadım, kolumu kaldıramadım 3.gece minoset içip yattım iki saat rahattım sonra gene başladı tabi bir hafta iptaldim toplamda.

Ben aşı olmayı düşünüyorum, dr bebek de bağışık olarak doğar büyük ihtimal dedi, randevu alıp hangi tarihi verecekler bir bakalım

Bende de çıktı. Şimdi diyetle ölçüm yapıyorum benim açlık şekeri yüksek olduğundan düşmedi insilüne başladık. Bence korkulacak birşey yok belki diyetle sizinki normale dönecek. Normale dönmese bile kullanılan insilün bebeğe zararı yok sağlıklı doğum için gerekli. Diyetinizi yapın kalbinizi ferah tutun.

Sinovac bende olmayı düşündüm ama sinovac aşı yok malesef randevu vermiyor. Sadece biontech için rand. açık onu da önermiyor doktor.

Bilmiyirum ki doktorum sonucu vermedi bana

Eger cok cok yüksek olsa direkt olarak insülune başlardi. Demekki ya sınırda yada az yüksek yani diyetle dengelenebilir durumda. Benim kuzeniminde gebelik şekeei cikti hamilelikte insilün kullandi. Simdi kızi 4 yasinda. Dogumdan sonrada şeker falan kalmadi . Sadece kızı biraz tombişti . Dengeli ve düzenli beslenirsen hicbirsey olmaz Allahin izniyle.

Sifa olur inşallah canım

Kızlar doktor da bana idrar yolu enfeksiyonundan dolayı antibiyotik yazmış kullanan oldu mu

İlk sen doğum yapacaksın sanırım canım kısıtlamadan sonra daha bir koşturma telaş olur artık . Sağlıklıca, covid olmadan geçirelim inşallah son ayları

Evet sanırim ilk dogum yapanlardan olacağım. Pazartesi kontrolüm var 28+2 falan olucam. Herhalde gün verir artık. Sağlıkla son günlere gelelimde hazırlıklar olur Allah ın izniyle. Bim den baya birsey almıstım sonrasinda hicbirsey almadim. Korkudan dışarı çıkılmıyorki. Artik internetten falan halledeceğim

Yorumunuz icin cok tesekkur ederim..rahatlatriniz beni bi nebze de olsasaglikla alalim.bebislerimizi kolalrimiza insallah...benim 23+0 bugun itibariyle 24.haftama girdim..ben de diyetisyenle yarindan itibaren baslayacagim az once onunla gorusyordum zaten..bakalim bundan sonra kilo alimi nasil olacak bebegim.nasil olacak...saglikla gelsin de gerci kilo bebim.icin 2.planda suan.

Selam aclık sekeriniz kaç çıkıyor benim 108 105 arasinda cikiyor. Tokluk 120 ye kadar diyetle düsüyor ama açlık 97 nin altina düşmüyor

Cok tesekkur ederim yorumunuz icin...insallah doyetime baslayacagim saglikla alalim yeter ki minnoslari kolalrimizabenim aclik sekeri degil de tokluk yuksek sanirim cunku gecen hafta aclik sekerimi saglik ocaginda olcturmustum 92 idi sikinti yoktu ama tokluk yuksek olmali ki doktorum sadece diyet onerdi

Insallah saglikla gelsinler ben yemezsem.icmezsem de olur bu saatten sonra

Cok tesekkur ederim ben de diyetisyenle baslayacagim zaten diyabetik diyete ...sadece o esnada bebegime bisey olursa korkusuyla yatamam bendedigim gibi cok evhamliyim...zaten 13 kg almisim 24 haftada moralim bugun yerlerde resmen
Konulari cok okuyamiyorum bu Ara ama anladigim kadariyla yazayim.ingilterede cok ciddi saglik sorunu olmazsa bakmiyorlar sekere.ben de 12 kg civari aldim.ebeye endiseleniyorum arastiralim Vs dedim.parayla satin alinamayacak kadar degerli bir sebebin var deyip konuyu kapatti . Diger hamileliklerimde de yaptirmak istedim soyledim ama yapmadilar.2 oglumda 4e yakin dogdu ama cok zayif ve uzunlardi.anne karninda kilo alsalardi doguramzdim herhalde.siz sanslisiniz bu konuda takibiniz yapiliyor.

Bence kilo ile cokta alaka yok gibi. oglumda 25kg aldim günde 3 porsiyon tatlı yiyordum şeker falan cikmadi ama cok haraketliydim. Bunda 5 6 kilo aldim en bastan beri sekerli tüketmiyorum bunda cikti.ama en bastan beri yatiyorum. Cevreme bakiyorumda cogu kiside cikiyor. Yedigimiz hicbirsey dogal degil paketli gıdalar ve içecekler hayatimizin her aninda var ve hersey elimizin altinda haraket etmiyoruz. Sen icini ferah tut stres daha kötü

Insallah saglikla gelsinler ben yemezsem.icmezsem de olur bu saatten sonra

Yememekte yükseltiyor inanki. Benim doktorun listesi baya kabarik .listeye uyunca sekerim düstü. Bu hafta daha az yedim ve ara öğünleri kestim şeker 190 olmus. Yine listeye basladim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…