- 20 Mayıs 2020
- 1.857
- 3.244
- 133
- 33
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
-
- #17.941
Hiçbi şeycik olmayacak merak etmeyin dediğim gibi ben zaten hiç düşük duymadım yani bu dediğim örnek de evimize gelen abla. Düzgün takip edilmemiş şekeri ölçülmemiş doğuma gidiyor bi bakıyorlar şeker çok yüksek doktorlar şok oluyor falan. Ben de 12-13 kilo aldım ve ben de çok tedirgin olmuştum çıkar diye bazen diyorum acaba çıksa mıydı zorla diyet yapar kilo almazdımCok tesekkur ederim ben de diyetisyenle baslayacagim zaten diyabetik diyete ...sadece o esnada bebegime bisey olursa korkusuyla yatamam bendedigim gibi cok evhamliyim...zaten 13 kg almisim 24 haftada moralim bugun yerlerde resmen
İlk sen doğum yapacaksın sanırım canımGözünaydın canim. Benim detaylidaki doktor rapora tahmini doğum 29 temmuz yazmiş . 29 temmuza göre 84 gün kalmış oluyor. Ama benim sezeryan olunca dahada erken alırlarsa bilemiyorum.
Benim ilk dozda çok ağrı yaptı, iki gece uyuyamadım, kolumu kaldıramadımTetenozda bende ilk doz hic etki yapmadi.2 dozda 3 4 gün kolum cok agridi dokunamadim bile. diger arkadaslarinda tam tersi ilk doz agri yapip 2. Doz ağri yapmamiş. Yani hic belli olmuyor.
Korona aşisi icin dogumu beklemeye karar verdim ben. Tabi evde oldugumdan.
Bende de çıktı. Şimdi diyetle ölçüm yapıyorum benim açlık şekeri yüksek olduğundan düşmedi insilüne başladık. Bence korkulacak birşey yok belki diyetle sizinki normale dönecek. Normale dönmese bile kullanılan insilün bebeğe zararı yok sağlıklı doğum için gerekli. Diyetinizi yapın kalbinizi ferah tutun.Arkadaslar merhaba bugun seker yuklemem vardi 75 mg olarak yapildi ve sonuc gebelik sekerim varmisdoktorum diyetisyene yonlendirdi..gunluk 1800 kalori almam lazim diye...orda sikinti yok ama benim taktigim konu bebegime bisey olur mu ...tecrubeli arkadaslardan bu hususta bilgi rica ediyorum..belki arastirmissinzidir...dusuk felan oluyormu sekerden cok korkuyom da
Evet olmayı düşünüyorum canımSlm cnm Aşı olmayı düşünüyor musun?
Sinovac bende olmayı düşündüm ama sinovac aşı yok malesef randevu vermiyor. Sadece biontech için rand. açık onu da önermiyor doktor.Benim ilk dozda çok ağrı yaptı, iki gece uyuyamadım, kolumu kaldıramadım3.gece minoset içip yattım iki saat rahattım sonra gene başladı tabi bir hafta iptaldim toplamda.
Ben aşı olmayı düşünüyorum, dr bebek de bağışık olarak doğar büyük ihtimal dedi, randevu alıp hangi tarihi verecekler bir bakalım
Bilmiyirum ki doktorum sonucu vermedi bana
Benim ilk dozda çok ağrı yaptı, iki gece uyuyamadım, kolumu kaldıramadım3.gece minoset içip yattım iki saat rahattım sonra gene başladı tabi bir hafta iptaldim toplamda.
Ben aşı olmayı düşünüyorum, dr bebek de bağışık olarak doğar büyük ihtimal dedi, randevu alıp hangi tarihi verecekler bir bakalım
İlk sen doğum yapacaksın sanırım canımkısıtlamadan sonra daha bir koşturma telaş olur artık . Sağlıklıca, covid olmadan geçirelim inşallah son ayları
Kızlar doktor da bana idrar yolu enfeksiyonundan dolayı antibiyotik yazmış kullanan oldu mu
Yorumunuz icin cok tesekkur ederim..rahatlatriniz beni bi nebze de olsaHiçbi şeycik olmayacak merak etmeyin dediğim gibi ben zaten hiç düşük duymadım yani bu dediğim örnek de evimize gelen abla. Düzgün takip edilmemiş şekeri ölçülmemiş doğuma gidiyor bi bakıyorlar şeker çok yüksek doktorlar şok oluyor falan. Ben de 12-13 kilo aldım ve ben de çok tedirgin olmuştum çıkar diye bazen diyorum acaba çıksa mıydı zorla diyet yapar kilo almazdımsiz kaçıncı haftadasınız kaç hafta kaç gün yani? Bir de burda tecrübeli arkadaşlar var hatta daha bugün bir arkadaş öğünlerini paylaştı çok detaylı geçmişte görürsünüz en başından beri dikkat ediyormuş sağlıklı besleneceksiniz bebeniz de minicik doğmayacak her giydiği çok yakışacak bence
Bende de çıktı. Şimdi diyetle ölçüm yapıyorum benim açlık şekeri yüksek olduğundan düşmedi insilüne başladık. Bence korkulacak birşey yok belki diyetle sizinki normale dönecek. Normale dönmese bile kullanılan insilün bebeğe zararı yok sağlıklı doğum için gerekli. Diyetinizi yapın kalbinizi ferah tutun.
Cok tesekkur ederim yorumunuz icin...insallah doyetime baslayacagim saglikla alalim yeter ki minnoslari kolalrimizaBende de çıktı. Şimdi diyetle ölçüm yapıyorum benim açlık şekeri yüksek olduğundan düşmedi insilüne başladık. Bence korkulacak birşey yok belki diyetle sizinki normale dönecek. Normale dönmese bile kullanılan insilün bebeğe zararı yok sağlıklı doğum için gerekli. Diyetinizi yapın kalbinizi ferah tutun.
Insallah saglikla gelsinler ben yemezsem.icmezsem de olur bu saatten sonraEger cok cok yüksek olsa direkt olarak insülune başlardi. Demekki ya sınırda yada az yüksek yani diyetle dengelenebilir durumda. Benim kuzeniminde gebelik şekeei cikti hamilelikte insilün kullandi. Simdi kızi 4 yasinda. Dogumdan sonrada şeker falan kalmadi . Sadece kızı biraz tombişti . Dengeli ve düzenli beslenirsen hicbirsey olmaz Allahin izniyle.
Konulari cok okuyamiyorum bu Ara ama anladigim kadariyla yazayim.ingilterede cok ciddi saglik sorunu olmazsa bakmiyorlar sekere.ben de 12 kg civari aldim.ebeye endiseleniyorum arastiralim Vs dedim.parayla satin alinamayacak kadar degerli bir sebebin var deyip konuyu kapattiCok tesekkur ederim ben de diyetisyenle baslayacagim zaten diyabetik diyete ...sadece o esnada bebegime bisey olursa korkusuyla yatamam bendedigim gibi cok evhamliyim...zaten 13 kg almisim 24 haftada moralim bugun yerlerde resmen
Yorumunuz icin cok tesekkur ederim..rahatlatriniz beni bi nebze de olsasaglikla alalim.bebislerimizi kolalrimiza insallah...benim 23+0 bugun itibariyle 24.haftama girdim..ben de diyetisyenle yarindan itibaren baslayacagim az once onunla gorusyordum zaten..bakalim bundan sonra kilo alimi nasil olacak bebegim.nasil olacak...saglikla gelsin de gerci kilo bebim.icin 2.planda suan.
Insallah saglikla gelsinler ben yemezsem.icmezsem de olur bu saatten sonra
Hamileliğin başından beri 3-4 kere kullanmak zorunda kaldım. Monurol şase ve antibiyotik her seferinde kullandım. Enfeksiyon daha tehlikeli. İhmal etmeKızlar doktor da bana idrar yolu enfeksiyonundan dolayı antibiyotik yazmış kullanan oldu mu
Evet ben de bol cekmece ve rafli olsun istiyorum zaten o yuzden ikeadan yaptirayim dedim, diger mobilyacilarda sadece 1 aski 2 3 raf var cunkuGüzel gunlerde kullansin canım. Dolap icin tavsiyem raf sayısi fazla olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?