2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Sen ozaman nolur nolmaz icin rahat etsin diye kontrole git bir doktora goster istersen ama kotu bisey olsugunu sanmam. hamilelikte vucutlarimiz okadar degisiyorki. benim tenim maf oldu resmen

Evet ben de bol cekmece ve rafli olsun istiyorum zaten o yuzden ikeadan yaptirayim dedim, diger mobilyacilarda sadece 1 aski 2 3 raf var cunku

Evet biz ogluma oda takımi aldık 1 askı 3 koca koca rafi vardı. Mobilyacıya ara kat attırıp 6 raflıya çevirdik

Rica ederim ne demek Çok haklısınız kilo milo geçecek sağlıkla alalım da kollarımıza inşallah

Selam aclık sekeriniz kaç çıkıyor benim 108 105 arasinda cikiyor. Tokluk 120 ye kadar diyetle düsüyor ama açlık 97 nin altina düşmüyor
Selam benim 101-103-111-98-100 ondan sınra insilünle 92-101-93 oldu. Bundan sonra daha da düşmez ise dozu yükseltecekler. Diğerleri normal onları yürüyüşle yemekle ayarlıyorum da açlık bir türlü düşmüyor. Ama babam da insilün kullanıyor. Ben bugün 27+4 düm. Siz nezamandır diyettesiniz. Benim bir hafta takip edip insilüne başladılar.

Herşeyden az az yedin mi düzene giriyor birde ara öğünler çok önemli

İlk doz tetanoz beni mahvetmişti ikincisi hiç acımadı desem yeri var, korkmayın :) Aşı sonrası (buzu sardım) buz koydum koluma bir saat kadar beşer onar dakika aralıklı tuttum. Sonra da kolonyalı pamuk koydum, acımaya hiç fırsatı olmadı.
İlki anneyi ikincisi bebeği koruyormuş.
covit aşısı çıkarsa yaptırır mıyım bilmiyorum, doğumdan sonra yaptırırm sanırım.

O zaman şöyle bi püf noktası vereyim ikea dolapların fiyatı arttıkça kalitesi artıyor çok ucuzlara gitmeyin. Bir de duvara sabitlemek şart

Canım inşallah yoktur. Çünkü sıkıntılı bir durum antibiyotik kullanmakta ne kadar doğru bilmiyorum

Canım doktorlar hamilelikte verilebilecek ilaçları veriyorlar. Eğer riskli bir durum olsa ya vermezdi yada seçenek sunardı diye düşünüyorum. Rabbim şifa versin

Benim 4 gün diyet yaptirdilar ölçümlerimi gönderince insilüne gerek yok dediler. Ama içim çok rahat değil. Benimde tokluk degerleri dengeleniyor hatta bazen tokluk değerim açlıktan düşük oluyor . Oyüzden pazartesiye kadar ölçüp tekrar soracağım. ben 3 4 gündür diyeti aksattim ama simdi tekrar basladim diyete. Benim regliye göre 26+6 ama ölçümlere göre 27+4

Canım benim geçmiş olsun hiç korkma birşey olmaz Allahın izniyle Benim öğretmen arkadaşım 3 ay önce doğum yaptı onda da çıkmıştı gebelik şekeri diyet yaptı şekerden hamurişinden uzak durdu bir sıkıntı yaşamadı bebişi de gayet sağlıklı Sadece dikkat etceksin yediklerine

Ölümlerinize göre aynı gidiyoruz. Benimde salı günü doktor kontrolüm var bende soracağım doğumla ilgili sorular.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…