- Konu Sahibi Nefesimmmsin
-
- #17.961
Sen ozaman nolur nolmaz icin rahat etsin diye kontrole git bir doktora goster istersen ama kotu bisey olsugunu sanmam. hamilelikte vucutlarimiz okadar degisiyorki. benim tenim maf oldu resmenYa benil dun aksam denk geldim ve kafayi yicem...nokta boyutunda koyu bir benek olmus ama hafif kabarik yaniet ben gibi duruyor...ben her sene meme kontrolune giderim gecen sene de haziranda gitmistim biraz hastalik hastasiyim ve bu noktayi daha once gormedim muhtemelen gebelikle birlikte olmus ...yazdigimda gebelikte benekler ,renk degisiklikleri ve benler olusabilir diyor gerci ama.tam da takintili adamina geldi...bu pandemide genel cerraha da gidesim yok heryer hastalik
ben hic kullanmadimKızlar balık yağı omega 3 kullanmayan varmı bu nezaman kadar kullanılacak
Evet ben de bol cekmece ve rafli olsun istiyorum zaten o yuzden ikeadan yaptirayim dedim, diger mobilyacilarda sadece 1 aski 2 3 raf var cunku
Rica ederim ne demekYorumunuz icin cok tesekkur ederim..rahatlatriniz beni bi nebze de olsasaglikla alalim.bebislerimizi kolalrimiza insallah...benim 23+0 bugun itibariyle 24.haftama girdim..ben de diyetisyenle yarindan itibaren baslayacagim az once onunla gorusyordum zaten..bakalim bundan sonra kilo alimi nasil olacak bebegim.nasil olacak...saglikla gelsin de gerci kilo bebim.icin 2.planda suan.
Selam benim 101-103-111-98-100 ondan sınra insilünle 92-101-93 oldu. Bundan sonra daha da düşmez ise dozu yükseltecekler. Diğerleri normal onları yürüyüşle yemekle ayarlıyorum da açlık bir türlü düşmüyor. Ama babam da insilün kullanıyor. Ben bugün 27+4 düm. Siz nezamandır diyettesiniz. Benim bir hafta takip edip insilüne başladılar.Selam aclık sekeriniz kaç çıkıyor benim 108 105 arasinda cikiyor. Tokluk 120 ye kadar diyetle düsüyor ama açlık 97 nin altina düşmüyor
Herşeyden az az yedin mi düzene giriyor birde ara öğünler çok önemliCok tesekkur ederim yorumunuz icin...insallah doyetime baslayacagim saglikla alalim yeter ki minnoslari kolalrimizabenim aclik sekeri degil de tokluk yuksek sanirim cunku gecen hafta aclik sekerimi saglik ocaginda olcturmustum 92 idi sikinti yoktu ama tokluk yuksek olmali ki doktorum sadece diyet onerdi
İlk doz tetanoz beni mahvetmişti ikincisi hiç acımadı desem yeri var, korkmayın :) Aşı sonrası (buzu sardım) buz koydum koluma bir saat kadar beşer onar dakika aralıklı tuttum. Sonra da kolonyalı pamuk koydum, acımaya hiç fırsatı olmadı.Herkese selam kızlarkeyifler yerindedir inşallah
Geçen gün burada danıştığım idari izin konusu vardı, bugün dr randevum vardı sordum, 24+0dan sonra o hafta hatta 25.haftada da gelebilirsin dedi, 17 mayısta gideceğim ben de.
İki hafta önce tetanoz aşısı olmuştum, bir hafta iptal oldum ağrıdanikinci dozu yaptırmasam olur mu diye sordum, nasılsa evdeyim kendimi korurum diyorsan yaptırmaya gerek yok dedi, bu arada 5 sene önce de iki doz vurulmuştum
covid aşısı konusunu sordum, aşı hakkın varsa sinovac öneriyorum, diğer aşının çalışma sistemi biraz farklı gebelerde gelecek için nasıl bir getirisi götürüsü olur kestiremiyoruz, sinovac eski sistem bir aşı gebeler için daha güvenli dedi.
benden haberler bu şekilde
Canım inşallah yoktur. Çünkü sıkıntılı bir durum antibiyotik kullanmakta ne kadar doğru bilmiyorumGecmis olsun canim. bende 2 gündür şüpheleniyorum. Pazartesi bende idrar tahlili yaptiracagim.
Bana da sadece demir takviyesi verdi :) (gino ferro sanol)Ben kullanmıyorum, doktorum demir dışında hiçbir takviye vermediBu durum normal mi hiç bilmiyorum
Bende başladım bugun işte bu ara çokta rahatsız ediyor baya fazla sanırımHamileliğin başından beri 3-4 kere kullanmak zorunda kaldım. Monurol şase ve antibiyotik her seferinde kullandım. Enfeksiyon daha tehlikeli. İhmal etme
O zaman şöyle bi püf noktası vereyim ikea dolapların fiyatı arttıkça kalitesi artıyorAslinda ben de oyle yapacaktim, su an kullandigim kutuphanenin altinda 3tane cekmecesi var raflardan da 1 2 tanesini bosaltip organizer sepetlerle orayi kullanicaktim. Ama kutuphanenin cekmecelerini bosaltinca farkettim ki dolabin derinligi kitap olcusunden biraz fazla oldugundan hicbisey sigmiyorsonrasinra o yuzden dolap almaya karar verdik. Aslinda dedigin gibi baska odalarda kullanacagim basit bisey alayim dedim ama oraya tasininca da dolaplari falan da hep yerine gore gömme dolap seklinde yaptirmak istiyoruz, egreti durmasin diye. O yuzden en iyisi simdiden beyaz renk ikea dolap alayim dedim, besigi de beyaz olcak zaten, tasindigimizda da duvar kagidiyla halisi avizesiyle renklendiririm odayi diyorum simdiden gozumde canlaniyor zaten ama iste ikea dolaplardan da sikayet falan var mi bilmiyorum, bosuna o kadar para vermiim
Canım inşallah yoktur. Çünkü sıkıntılı bir durum antibiyotik kullanmakta ne kadar doğru bilmiyorum
Doğru canım haklısın. Korkuyorm zaten umarım başıma bşey açmazCanım doktorlar hamilelikte verilebilecek ilaçları veriyorlar. Eğer riskli bir durum olsa ya vermezdi yada seçenek sunardı diye düşünüyorum. Rabbim şifa versin
Selam benim 101-103-111-98-100 ondan sınra insilünle 92-101-93 oldu. Bundan sonra daha da düşmez ise dozu yükseltecekler. Diğerleri normal onları yürüyüşle yemekle ayarlıyorum da açlık bir türlü düşmüyor. Ama babam da insilün kullanıyor. Ben bugün 27+4 düm. Siz nezamandır diyettesiniz. Benim bir hafta takip edip insilüne başladılar.
Doğru canım haklısın. Korkuyorm zaten umarım başıma bşey açmaz
Canım benim geçmiş olsun hiç korkma birşey olmaz Allahın izniyleArkadaslar merhaba bugun seker yuklemem vardi 75 mg olarak yapildi ve sonuc gebelik sekerim varmisdoktorum diyetisyene yonlendirdi..gunluk 1800 kalori almam lazim diye...orda sikinti yok ama benim taktigim konu bebegime bisey olur mu ...tecrubeli arkadaslardan bu hususta bilgi rica ediyorum..belki arastirmissinzidir...dusuk felan oluyormu sekerden cok korkuyom da
Ölümlerinize göre aynı gidiyoruz. Benimde salı günü doktor kontrolüm var bende soracağım doğumla ilgili sorular.Benim 4 gün diyet yaptirdilar ölçümlerimi gönderince insilüne gerek yok dediler. Ama içim çok rahat değil. Benimde tokluk degerleri dengeleniyor hatta bazen tokluk değerim açlıktan düşük oluyor . Oyüzden pazartesiye kadar ölçüp tekrar soracağım. ben 3 4 gündür diyeti aksattim ama simdi tekrar basladim diyete. Benim regliye göre 26+6 ama ölçümlere göre 27+4
Ben sling aldım daha gelmedı ama cok rahatlık dıyorlarKızlar sling ya da kanguru alanınız oldu mu?Aklımda 2 marka ve model var ama özellikle slingte neden fiyatlar farklı anlamıyorum.Hepsi düz kumaş
Benımde oyle demırden baska hıc bırsey kullanmadım bu zamana kadarBen kullanmıyorum, doktorum demir dışında hiçbir takviye vermediBu durum normal mi hiç bilmiyorum
Ben tek dozluk bır tane kullandımKızlar doktor da bana idrar yolu enfeksiyonundan dolayı antibiyotik yazmış kullanan oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?