- 21 Ekim 2020
- 708
- 903
- 53
- 27
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
-
- #17.981
Canım ben kullandım augmentin 1000 mg 14 tablet. Bebeğe hiç bi zararı olmaz dedi. Benim enfeksiyon fazlaydı ama kandada enfeksiyon gözüküyordu . Hastaneye yatıracaklardı ama ben virüs kaparım hastanede korkusu ile kabul etmedim bir hafta antibiyotiği 12 saatte bir hiç aksatmadan bol su ile içtim baya rahatlattı. İçmesem sanırım daha kötü olacaktı.Doğru canım haklısın. Korkuyorm zaten umarım başıma bşey açmaz
Bende azosilin kullandım 2 kutu daha sonra aksef kullandım munoral kullandım purinol kullandımKızlar doktor da bana idrar yolu enfeksiyonundan dolayı antibiyotik yazmış kullanan oldu mu
Doktorum gıdalarla alma taraftarı, aslında en güzeli o da işte o kadar muntazam beslenemiyorum benBenımde oyle demırden baska hıc bırsey kullanmadım bu zamana kadar
Banada aksef vermiş canımBen tek dozluk bır tane kullandım
Canım bana aksef verdi. Benım kanda şuan yok idarar da çıkıyor ama ilerlerse kana da geçer heraldeCanım ben kullandım augmentin 1000 mg 14 tablet. Bebeğe hiç bi zararı olmaz dedi. Benim enfeksiyon fazlaydı ama kandada enfeksiyon gözüküyordu . Hastaneye yatıracaklardı ama ben virüs kaparım hastanede korkusu ile kabul etmedim bir hafta antibiyotiği 12 saatte bir hiç aksatmadan bol su ile içtim baya rahatlattı. İçmesem sanırım daha kötü olacaktı.
Geçti mi peki canım nasılsın şuanBende azosilin kullandım 2 kutu daha sonra aksef kullandım munoral kullandım purinol kullandım
Merhb. Siz insülin mi kullanıyorsunuz yani açlık şekeri kaçın üstünde olmamalıymış. Bende sınırda dedi doktor 1 hafra sonra hemoglobin a1c testi istedi 30. Haftadan sonra atak yapabilir dye.. Tokluk iyiyse açlık kaç olmalı. Çok fazla yiyprum sizin diyete baktım 3 köfte yazıyordu 3 köfte çok azEger cok cok yüksek olsa direkt olarak insülune başlardi. Demekki ya sınırda yada az yüksek yani diyetle dengelenebilir durumda. Benim kuzeniminde gebelik şekeei cikti hamilelikte insilün kullandi. Simdi kızi 4 yasinda. Dogumdan sonrada şeker falan kalmadi . Sadece kızı biraz tombişti . Dengeli ve düzenli beslenirsen hicbirsey olmaz Allahin izniyle.
Bi geçiyo rahatlıyorum ama her gittiğimde doktor istemesede idrar vericem dyrm ve ya bakteri ya enfeksiyon çıkıyor yine kullanıyorum ama bebek rahim vs iyi görünüyor çok şükürGeçti mi peki canım nasılsın şuan
Anladım canım inşallah olmaz atlatırsınBi geçiyo rahatlıyorum ama her gittiğimde doktor istemesede idrar vericem dyrm ve ya bakteri ya enfeksiyon çıkıyor yine kullanıyorum ama bebek rahim vs iyi görünüyor çok şükür
Tesekkur ederim canimm.evet yarindan itibaren benim de 1800 kalorilik diyet listeme baslamis olacagim Rabbimin izniyle...saglikla gecirelim bu surevi yeterkiCanım benim geçmiş olsun hiç korkma birşey olmaz Allahın izniyleBenim öğretmen arkadaşım 3 ay önce doğum yaptı onda da çıkmıştı gebelik şekeri diyet yaptı şekerden hamurişinden uzak durdu bir sıkıntı yaşamadı bebişi de gayet sağlıklı Sadece dikkat etceksin yediklerine
Cevabiniz icin tesekkur ederim...yarin diyetime baslayacam bu kadar rahatlik yeter sanirim ,biraz da disimizi sikma zamaniKonulari cok okuyamiyorum bu Ara ama anladigim kadariyla yazayim.ingilterede cok ciddi saglik sorunu olmazsa bakmiyorlar sekere.ben de 12 kg civari aldim.ebeye endiseleniyorum arastiralim Vs dedim.parayla satin alinamayacak kadar degerli bir sebebin var deyip konuyu kapatti. Diger hamileliklerimde de yaptirmak istedim soyledim ama yapmadilar.2 oglumda 4e yakin dogdu ama cok zayif ve uzunlardi.anne karninda kilo alsalardi doguramzdim herhalde.siz sanslisiniz bu konuda takibiniz yapiliyor.
O zaman kullanmalısın bence canım ben çok araştırdım senin gibi telaşlandım ama kullanan çok hamile var . Doğuran hiç bi sorun olmadı diyen var. Yinede Allaha emanetler tabi ben içerken hep allaha emanet ederek içtim çünkü biliyorum ki en ağır antibiyotiklerden di ama kana geçmesi bebeğe de geçebilir Allah korusun ilerlememesi için kullanmak şart. Zaten doktorlar hamile olduğumuzu bilerek veriyor bir zararı olmuş olsa verilmezdi bence. Ama seni anlıyorum o koca ilacı yutarken hep tereddüt ettim bi hafta bitsin diye dua ettim . Allahım evlatlarımızı korusunCanım bana aksef verdi. Benım kanda şuan yok idarar da çıkıyor ama ilerlerse kana da geçer heralde
Tam bi fotoğraf çekmelik kıyafet nasıl tatlı yaArkadaslar merhaba bugun bebegimin ilk kiyafetini aldim daha dogrusu siparisimi verdim....bunu hastane cikisi olarak kullanacagim Rabbim nasip ederseilk bebegim ve cok heyecanliyim bi okadar da acemi... ...ben yenidogan urun alayim mi hic?yoksa.direk 3 ayliktan mi baslasam...bir de atlet ve kulot da aliniyormu.bebislere ?yoksa.zibinlar yetiyormu
Hadii hayırlısı cnmEvet olmayı düşünüyorum canım
Geçmiş olsun.enfeksiyon hamilelikte gerçekten çok tehlikeli. Farkına varmış olmanız güzel. Bur an önce sağlığınıza kavuşursunuz umarım. Şu sıcaklarda bile ayağımdan çorap çıkarmıyorum. Günde 2,5 litre su içiyorum. Çamaşırlarımı ütülüyorum ona rağmen yine de oluyor.Bende başladım bugun işte bu ara çokta rahatsız ediyor baya fazla sanırım
Cok tesekkur ederim...burdaki butun arkadaslar saglikla alalim kollarimiza yavrularimizi insallah...ben de oyle yapayim madem ..zibinlardan aliyimTam bi fotoğraf çekmelik kıyafet nasıl tatlı yaAllah içinde görmeyi nasip etsin inşallah güle güle giysin miniğin Bence ilk zamanlar atlet kilot giymez ama ilerleyen aylarda alıştırma kilodu alıp giydirebilirsin . İlk zamanlar zıbın daha çok kullanılıyormuş . Elbise falan giydiririm dersen kilotlu çorap alabilirsin tabi oda anca 3 aylık falanken giyilir heralde.
Dogru dıyorsun bende balıktan tıksındım artık yıyemıyorum cevızde hıc yemıyorum ınsan uzuluyor saglıklı besleyemıyorum dıyeDoktorum gıdalarla alma taraftarı, aslında en güzeli o da işte o kadar muntazam beslenemiyorum benKışın her hafta balık yemeye çalışıyordum, onun da mevsimi geçiyor diye bıraktım. Ceviz desen hamileliğimde alerji gibi ağız ve boğazımda kaşıntı yapıyor, yiyemiyorum. Beyin gelişimi için önemli diye üzülüyorum ben de.
Tek kullanmada işe yaradı bende galıba canım agrım kesıldıBanada aksef vermiş canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?