2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Doğru canım haklısın. Korkuyorm zaten umarım başıma bşey açmaz
Canım ben kullandım augmentin 1000 mg 14 tablet. Bebeğe hiç bi zararı olmaz dedi. Benim enfeksiyon fazlaydı ama kandada enfeksiyon gözüküyordu . Hastaneye yatıracaklardı ama ben virüs kaparım hastanede korkusu ile kabul etmedim bir hafta antibiyotiği 12 saatte bir hiç aksatmadan bol su ile içtim baya rahatlattı. İçmesem sanırım daha kötü olacaktı.

Benımde oyle demırden baska hıc bırsey kullanmadım bu zamana kadar
Doktorum gıdalarla alma taraftarı, aslında en güzeli o da işte o kadar muntazam beslenemiyorum ben Kışın her hafta balık yemeye çalışıyordum, onun da mevsimi geçiyor diye bıraktım. Ceviz desen hamileliğimde alerji gibi ağız ve boğazımda kaşıntı yapıyor, yiyemiyorum. Beyin gelişimi için önemli diye üzülüyorum ben de.

Canım bana aksef verdi. Benım kanda şuan yok idarar da çıkıyor ama ilerlerse kana da geçer heralde

Merhb. Siz insülin mi kullanıyorsunuz yani açlık şekeri kaçın üstünde olmamalıymış. Bende sınırda dedi doktor 1 hafra sonra hemoglobin a1c testi istedi 30. Haftadan sonra atak yapabilir dye.. Tokluk iyiyse açlık kaç olmalı. Çok fazla yiyprum sizin diyete baktım 3 köfte yazıyordu 3 köfte çok az

Tesekkur ederim canimm.evet yarindan itibaren benim de 1800 kalorilik diyet listeme baslamis olacagim Rabbimin izniyle...saglikla gecirelim bu surevi yeterki

Cevabiniz icin tesekkur ederim...yarin diyetime baslayacam bu kadar rahatlik yeter sanirim ,biraz da disimizi sikma zamani

Arkadaslar merhaba bugun bebegimin ilk kiyafetini aldim daha dogrusu siparisimi verdim....bunu hastane cikisi olarak kullanacagim Rabbim nasip ederse ilk bebegim ve cok heyecanliyim bi okadar da acemi......ben yenidogan urun alayim mi hic?yoksa.direk 3 ayliktan mi baslasam...bir de atlet ve kulot da aliniyormu.bebislere ?yoksa.zibinlar yetiyormu

Eklentiler

• Screenshot_20210506-220133_Instagram.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 93
Canım bana aksef verdi. Benım kanda şuan yok idarar da çıkıyor ama ilerlerse kana da geçer heralde
O zaman kullanmalısın bence canım ben çok araştırdım senin gibi telaşlandım ama kullanan çok hamile var . Doğuran hiç bi sorun olmadı diyen var. Yinede Allaha emanetler tabi ben içerken hep allaha emanet ederek içtim çünkü biliyorum ki en ağır antibiyotiklerden di ama kana geçmesi bebeğe de geçebilir Allah korusun ilerlememesi için kullanmak şart. Zaten doktorlar hamile olduğumuzu bilerek veriyor bir zararı olmuş olsa verilmezdi bence. Ama seni anlıyorum o koca ilacı yutarken hep tereddüt ettim bi hafta bitsin diye dua ettim . Allahım evlatlarımızı korusun

Tam bi fotoğraf çekmelik kıyafet nasıl tatlı ya Allah içinde görmeyi nasip etsin inşallah güle güle giysin miniğin Bence ilk zamanlar atlet kilot giymez ama ilerleyen aylarda alıştırma kilodu alıp giydirebilirsin . İlk zamanlar zıbın daha çok kullanılıyormuş . Elbise falan giydiririm dersen kilotlu çorap alabilirsin tabi oda anca 3 aylık falanken giyilir heralde.

Kızlar bugün kontrolüm vardı bebek iyi şükür, ama doktor gelmişken şeker yüklemesi yapalım dedi, kahvalti yaptım dedim tamam bu yüksek çıkarsa pazartesi ac gelirsin açlığa bakarız dedi, sonuç çıkmış ama doktor yarın izinli, pazartesi için randevu alayım mı alamadım mi bilemedim, sonuç 50gr glikoz yükleme testi 119,8 yazıyor, laboratuvar referans değerleri de yok, anlayan birileri yardımcı olabilir mi? Bir de normal 500ml suyun yarısını boşalttılar içinde toz bor karışım eklediler karıştırdılar, tadı şekerli su gibiydi meyveli felan bi tadı yoktu benimkinin, bir dikişler içtim öyle zorlanmadım, tedirgin olan arkadaşlar varsa.

Bende başladım bugun işte bu ara çokta rahatsız ediyor baya fazla sanırım
Geçmiş olsun.enfeksiyon hamilelikte gerçekten çok tehlikeli. Farkına varmış olmanız güzel. Bur an önce sağlığınıza kavuşursunuz umarım. Şu sıcaklarda bile ayağımdan çorap çıkarmıyorum. Günde 2,5 litre su içiyorum. Çamaşırlarımı ütülüyorum ona rağmen yine de oluyor.

Cok tesekkur ederim...burdaki butun arkadaslar saglikla alalim kollarimiza yavrularimizi insallah...ben de oyle yapayim madem ..zibinlardan aliyim

Dogru dıyorsun bende balıktan tıksındım artık yıyemıyorum cevızde hıc yemıyorum ınsan uzuluyor saglıklı besleyemıyorum dıye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…