- 21 Haziran 2017
- 3.813
- 10.820
- 208
- 32
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
-
- #18.001
Günaydın Kızlarbişey soracam tamamiyle konu dışı bunun için kusura bakmayın bu 2,3 yıldır yılda 1 veya 2 defa olmak kaydıyla benzer rüyalar görüyorum. Konu ise ya psikolojisi bozulmuş, ya deli, yada eşiyle boşanma aşamasında olan ve beni eşiyle karıştıran biri tarafından öldürülmek suretiyle sürekli kovalaniyorum. ama her rüyada kurtulup ölmüyorum.Bilinç altına bişeyler attığımı farkındayım nedeni ise günde 4,5 defa belki daha fazla yatmadan önce sabah uyanır uyanmaz hemen tlfdan sürekli son dakika haberlerine bakarım farkında olmadan o haberleri bilinç altına atmışım. Amacım burda birilerini korkutmak yada negatif yönde etkilemek değil hepimiz hamileğiz farkındayım ama sanki size anlatırsam bilinç altımın boşalacagına inanıyorum.
Ayy inş negatif yönde kimse etkilenmez
Merhb. Siz insülin mi kullanıyorsunuz yani açlık şekeri kaçın üstünde olmamalıymış. Bende sınırda dedi doktor 1 hafra sonra hemoglobin a1c testi istedi 30. Haftadan sonra atak yapabilir dye.. Tokluk iyiyse açlık kaç olmalı. Çok fazla yiyprum sizin diyete baktım 3 köfte yazıyordu 3 köfte çok az
merhaba..Maşallah kuzucuğa ne güzel pozunu da vermişnormalde Nuray aydına gidiyorum ama detaylı için cuma günü bizi Çağrı Güven e yönlendirdi randevumuzu aldık sizin nasıl geçti memnun kaldınız mı ne kadar sürdü süre olarak
Günaydın kızlar
Bugün kontrolümüz vardı oğlumun son adet tarihime göre 27 haftalık olması gerekirken 27 hafta 5 günlük çıktı yeni tahmini doğum tarihimiz 1 ağustosgerçi bu gidişle temmuz annesi olacağım bu bıdık temmuz sonu gelir kilomuz da 1 kilo 160 gr olmuş
Kızlar bel ağrısı yaşayan var mı? Belimin sol yatafı çok ağrıyor. Ama şöyle mesela uyurken uyandıran cinsten. Gece kalkıp yürüyorum biraz geçiyor sonra uyuyorum tekrar başlıyor. Gece iki üç kez uyandırıyor beni bu ağrı . Sizce neyden kaynaklı olabilir? Gündüz bir şeyim yok
Ben normal doğum istiyorum bebek de doğum pozisyonundaymış inşallah böyle kalırAynı gidiyoruz canim. Benimde son adet 23 ekim ama doktor kese gelisiminden ve gec yumurtladigindan dolayı 30 ekim hesaplıyor. Bat a göre 27 ama ultrasonda 27+5 çıkıyor. Benimde temmuz sonu sezeryan olur diye düsünüyorum.
Acaba nasıl geçecek, ne yapmalıyızBenimde 2 haftadır ağrım var bacağıma vuruyor.
Ben normal doğum istiyorum bebek de doğum pozisyonundaymış inşallah böyle kalır
Son adet tarihinizi başlangıcı Ne zamandı bende dün gittim bendede ilerde çıktıGünaydın kızlar
Bugün kontrolümüz vardı oğlumun son adet tarihime göre 27 haftalık olması gerekirken 27 hafta 5 günlük çıktı yeni tahmini doğum tarihimiz 1 ağustosgerçi bu gidişle temmuz annesi olacağım bu bıdık temmuz sonu gelir kilomuz da 1 kilo 160 gr olmuş
Benim gebelik takibini yapan doktorum Nuray aydın fakat sadece detaylı ultrason için çağrı güven e yönlendirmişti. Şöyle söyleyeyim 10/7 hem çok bekledik hem de öyle sorularımıza ahım şahım bir cevap alamadık burda bir arkadaş her sorumuzu cevapladı demiş ama bizimle pek konuşmadı belki biz yoğun bir güne denk gelmişizdir. Onun haricinde muayenede ilgili ve dikkatli herşeye tek tek bakıyor, uğraşıyormerhaba..
denizli çağrı güven e kontrole gidiyomuşsunuz.nasıl memnun kaldınız mı
hadi yaa..sanırım kendime uygun bi dr bulamicamBenim gebelik takibini yapan doktorum Nuray aydın fakat sadece detaylı ultrason için çağrı güven e yönlendirmişti. Şöyle söyleyeyim 10/7 hem çok bekledik hem de öyle sorularımıza ahım şahım bir cevap alamadık burda bir arkadaş her sorumuzu cevapladı demiş ama bizimle pek konuşmadı belki biz yoğun bir güne denk gelmişizdir. Onun haricinde muayenede ilgili ve dikkatli herşeye tek tek bakıyor, uğraşıyor
İnstagramdan bakabilirsin Barış Muslu'nun çok güzel bilinçaltı temizleme yöntemleri var, gerçi hamilelere önermiyor o çalışmaları ama sonrası için bende bir çok şeye bakacağım. Bir çok hastalığın kaynağına inip onu yok ediyorsun ve tedavi olan o kadar insan var ki. Denemeye değer.Günaydın Kızlarbişey soracam tamamiyle konu dışı bunun için kusura bakmayın bu 2,3 yıldır yılda 1 veya 2 defa olmak kaydıyla benzer rüyalar görüyorum. Konu ise ya psikolojisi bozulmuş, ya deli, yada eşiyle boşanma aşamasında olan ve beni eşiyle karıştıran biri tarafından öldürülmek suretiyle sürekli kovalaniyorum. ama her rüyada kurtulup ölmüyorum.Bilinç altına bişeyler attığımı farkındayım nedeni ise günde 4,5 defa belki daha fazla yatmadan önce sabah uyanır uyanmaz hemen tlfdan sürekli son dakika haberlerine bakarım farkında olmadan o haberleri bilinç altına atmışım. Amacım burda birilerini korkutmak yada negatif yönde etkilemek değil hepimiz hamileğiz farkındayım ama sanki size anlatırsam bilinç altımın boşalacagına inanıyorum.
Ayy inş negatif yönde kimse etkilenmez
Benimde öyle eskiden daha sert tekmeler hissediyodum artık öyle değil ama minik de olsa hareket ettiği için rahatlatıyorum kendimiGünaydın kızlar size birşey sormak istiyorum ben 2 gündür bebeğin hareketlerini normale gore daha az hisediyorum annem normal diyor . Sizde de oluyor mu ?
Hiç çorap giymiyorum ondan mı oluyor acaba oldum olası sevmemGeçmiş olsun.enfeksiyon hamilelikte gerçekten çok tehlikeli. Farkına varmış olmanız güzel. Bur an önce sağlığınıza kavuşursunuz umarım. Şu sıcaklarda bile ayağımdan çorap çıkarmıyorum. Günde 2,5 litre su içiyorum. Çamaşırlarımı ütülüyorum ona rağmen yine de oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?