2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Benimde öyle eskiden daha sert tekmeler hissediyodum artık öyle değil ama minik de olsa hareket ettiği için rahatlatıyorum kendimi
Aynen bende kimildiyor diye rahatim bazen karnimi durtuyorum kimildasin diye esimde bana kiziyo rahatini bozma bebegin diye ama o kimildamayinca ben rahat edemiyorum allahtan cok azda olsa kimildamalar yapiyor ki rahat ediyorum demekki bu haftalarda biraz fazla uyuyor cunku bende kendimi bitkin hisediyorum hep uyumak istiyorum

bende Lcwden beğendim beden tam oldu mu 1 beden büyük mü alsam ki? 1 gecelik aldım 2 tane de böyle düğmeli takım alacağım yeter sanırım

bende Lcwden beğendim beden tam oldu mu 1 beden büyük mü alsam ki? 1 gecelik aldım 2 tane de böyle düğmeli takım alacağım yeter sanırım
Aynen yeter 3tane olmus olacak. Normalde s giyiyorum m aldım gayet iyi oldu daha mesafe de var biraz daha kiloya doğum sonrası göbek en fazla şu anki halimizde kalır zaten tam olur diye düşünüyorum. Daha önceki gebeligimde s almışım o bile olmuştu

Aynen bizimde öyle eşim sürekli çocuğu rahat bırak diyo doktorum 5 saat hiç hareket hissetmezsen Hastaneye gel demişti en son muayenede. İnş sağlıkla kucağımıza alıp bu günlerimizi gülerek hatırlarız :)

Memnun değilseniz ve benim gibi normal doğum destekleyen bir Dr arıyorsanız kendi doktorumu önerebilirim, birde ben gitmedim ama deva hazar ı araştırabilirsiniz bu söylediklerim özel muayenehanesinde bakıyorlar ama benim hamilelikten önce ilk gittiğim Dr geçen yıl ağustos ayında egekent hastanesinde Nilgün keserlioğluydu en memnun kaldığım doktordu kendisi şuan hala o hastanede mi bilmiyorum

Çok beğendim güle güle kullan bedenini nasıl aldın?

yok semih bey çok iyi bi dr memnunum yani.normal bi hamilelik sürecim olsa kesin onda devam ederim.ancak hamilelik sıkıntı yani bu kayıplarım çözüm yok..zaten bu benim 7. dr m.deva hazar da normal bi kadın doğumcu onu da biliyorum

Kızlar merhaba varis çorabı kullanan var mı? Bir de benim elimdeki şeker ölçme cihazı mı acaba fazla çıkarıyor bilmiyorum markası lifecheck. Açlık şekerim hep 100lerde. Toklukta 140 larda. Pazartesi randevum var şeker testi de vereceğim. Acaba normal kandan ölçülen ile parmaktan ölçülen şeker değerleri aynı mı çıktı sizde?

Çok beğendim güle güle kullan bedenini nasıl aldın?
Su anki pijamalarim s beden, giyen mankenin üstündeki m bedendi ve dökümlü duruyor, bir de daha önceki doğumda aldığım pijama takımı da s bedenmis ben yine de m beden aldım çok da güzel oldu şu anki kilomla giyince bile hafif bolluğu kaldı doğum sonrası da en fazla su anki halimde olurum diye düşünüyorum

Ben kendi deneyimim şöyle oldu
Şeker yüklemesi için hastaneye gittim ölçümden sonra 143 çıkmış koldan alınan
Eve gelip parmaktan da ölçtüm değerleri karşılaştırırm diye evde parmaktan 166 çıkmıştı .....hastanede 143 çıkmış

Amin canim insallah saga salim allaim kucagimiza da stresli gunler bitsin

Canım senin sezaryenin üstünden epey süre geçti ikinci normal olabilir aslında. En iyisini doktor bilir tabi.

Evet canim 8 yil oldu aslinda olabilirdi. Çokta isterdim ama 1.5 sene önce omiriligimden 3 operasyon geçirdim o yüzden imkansızmis. Ama mümkün olduğunca herkese normal doğum tavsiye ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…