2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Günaydın kızlar size birşey sormak istiyorum ben 2 gündür bebeğin hareketlerini normale gore daha az hisediyorum annem normal diyor . Sizde de oluyor mu ?
Bende de oluyor sanki önceki haftalarda daha sert hissediyordum, biraz baktım normal yazıyor. Uzun süre hissetmezsem evham yapıyorum ya dürtüyorum ya sallıyorum hafif

Ben de yanımda götürdüm. Accucheck ti benimki.
1. Saat lab sonucu: 140 cihaz: 195
2. Saat lab sonucu : 125 cihaz: 156
Dra sordum kalibrasyon sorunu olabilir bu kadar fark olamaz dedi. Ptesi endokrin dr ma gidicem ona sorucam esas.

Bende de oluyor sanki önceki haftalarda daha sert hissediyordum, biraz baktım normal yazıyor. Uzun süre hissetmezsem evham yapıyorum ya dürtüyorum ya sallıyorum hafif
bende oyle yapıyorum bu haftalarda biraz fazla uyuyorlar galiba normal demekki arada bi hafif hisediyorum allahtan yoksa rahat edemem doktora giderim

kızlar benim yarin aclik tokluk şekeri baktirmam gerekiyor doktorum istedi. Nasil oluyor ikisi arasinda belli bi süre mi var ,yaptiranlar paylasirmisiniz. Kahvalti falan mi yaptiniz ikisi arasinda Bir de doktorum bu sonuclara göre şeker yuklemesine karar vericem dedi. Sizin de oyle mi oldu yukleme yaptiranlar?

Turkiyede nasil oluyor bilmiyorum ben almanyadayim sabah aç karına kan aldilar sonra bana 300 ml lik bir sivi icirdiler 1 saat sonra tekrar kan aldilar 2 saat sonra tekrar aldilar

Kizlar bu sabah açlık şekerimi olçtum 90 di esimin kimi olctum 100 annemin ki 119 cikti ben hic birsey anlamadim benim sekerim olmasina ragmen nasil benimki dusuk cikiyor onlarin ki yuksek ?

Teşekkür ederim ben pazartesi şeker ölçüm cihazımı yanıma alayım. Test edeyim en güzeli.
Ben de yanımda götürdüm. Accucheck ti benimki.
1. Saat lab sonucu: 140 cihaz: 195
2. Saat lab sonucu : 125 cihaz: 156
Dra sordum kalibrasyon sorunu olabilir bu kadar fark olamaz dedi. Ptesi endokrin dr ma gidicem ona sorucam esas.
Bayağı fark varmış ben bayılacak gibi oldum geçenlerde yoğunluktan yemek yemeyi unuttum ölçünce ve 80lerde çıkti. Normalde daha düşük çıkmasını umuyordum. Benim cihazımda da problem olabilir Teşekkür ederim.

Kızlar benimde dün kontrolüm vardı şekerden dolayı bayramdan sonra hemoglobin a1c testi yaptırcam bu test 3 aylık şekere göre bakılıp karar verilecekmiş. Öyle bir testmiş şekerle ilgili problemi olanlar doktoruna danışır belki yaptırır

Kizlar bu sabah açlık şekerimi olçtum 90 di esimin kimi olctum 100 annemin ki 119 cikti ben hic birsey anlamadim benim sekerim olmasina ragmen nasil benimki dusuk cikiyor onlarin ki yuksek ?
cihazlarla parmaktan yapılan ölçümlerde sorun oluyor galiba. 2017 kasım anneleri grubumuzda da çok konuşulmuştu bu konu oradan hatırladığım kadar parmaktan gelen ilk kanı peçete ile silip ikinci için ölçüm yapıyorlardı. bir de öyle deneyin.

Kızlar benim açlık tokluk değerlerine bakıldı bugün. Açlık 80 tokluk 77 çıkmış. Tansiyonumda 10\6 çıktı. Doktor az mı geliyor acaba yediklerin dedi ama son bir ayda 2 kilo da aldım o yüzden yediklerimi değiştirmeyi düşünmüyorum açıkçası. Ama herkesin yüksek benim neden düşük anlamadım. Bir yanlışlık mı var acaba diyorum ama geçen ay da tokluk 70 çıkmıştı. Anlamadım hiç bir şey

Oda birşey mi, eşimde benle bir ölçüyor açlık 110 120 lerde geziyor birdaha ölçmem moralim bozuluyor dedi.

Tokluk açlık Minumum kaç olması gerekli bilmiyorum. Herşeyden yiyormusunuz?

benim ha1c testim normal çıktı hatta baya alt sınıra yakın ama aynı gün yapılan şeker yüklenmesinde değerlerim yüksek çıktı. bende anlamadım şimdi evde ölçüyorum accu check marka aletim şekerlerim gayet iyi çıkıyor bende yüklemede mı bir sıkıntı var diye düşünmeye başladım.

Benim de o şekilde yapılacak bayram dönüşünde bilgi verirsen yaptırınca sevinirim inşallah her şey yolunda gider sizde de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…