- Konu Sahibi Nefesimmmsin
-
- #18.061
Ben siliyorum ilk kanı kolumdan bile kan aldım. Aletler de sıkıntı var bencecihazlarla parmaktan yapılan ölçümlerde sorun oluyor galiba. 2017 kasım anneleri grubumuzda da çok konuşulmuştu bu konu oradan hatırladığım kadar parmaktan gelen ilk kanı peçete ile silip ikinci için ölçüm yapıyorlardı. bir de öyle deneyin.
Ben ha1c testime göre hareket edicem zaten oturup baklava yemem ama insnında canın meyve istiyobenim ha1c testim normal çıktı hatta baya alt sınıra yakın ama aynı gün yapılan şeker yüklenmesinde değerlerim yüksek çıktı. bende anlamadım şimdi evde ölçüyorum accu check marka aletim şekerlerim gayet iyi çıkıyor bende yüklemede mı bir sıkıntı var diye düşünmeye başladım.
Normalde açlığın tokluktan daha az olması gerekiyor. Açlık için 80 iyi bir değer ama tokluk için az diye biliyorum. Evet herşeyden yiyorum beyaz ekmek pirinç makarna şeker çikolata abur cubur hazır gıdalar yemiyorum sadece.Tokluk açlık Minumum kaç olması gerekli bilmiyorum. Herşeyden yiyormusunuz?
Benim doktorumda aynı şekilde hareket etti. Açlık ve tokluk kan şekerime baktırdım ona göre karar vericem dedi birden size o ladar şeker yüklemenin anlamı yok demişti. Bugün tokluk için kanı kahvaltımı yaptım 2 saat sonra kan verdim 1 saat veya 2 saatlik olmasını doktor belirtiyormuş. Ona göre sağlık ocağı hareket ediyor.kızlar benim yarin aclik tokluk şekeri baktirmam gerekiyor doktorum istedi. Nasil oluyor ikisi arasinda belli bi süre mi var ,yaptiranlar paylasirmisiniz. Kahvalti falan mi yaptiniz ikisi arasindaBir de doktorum bu sonuclara göre şeker yuklemesine karar vericem dedi. Sizin de oyle mi oldu yukleme yaptiranlar?
Canım benimde açlık 82 çıktı 2 saatlik tokluk 75 çıktı. Doktorum tertemiz ara öğünlerine dikkat et dedi. Bence strese sokma kendini. Bebeğin son kontrolünde kilosu normalse stres yapacak bir şey yok diye düşünüyorum.Kızlar benim açlık tokluk değerlerine bakıldı bugün. Açlık 80 tokluk 77 çıkmış. Tansiyonumda 10\6 çıktı. Doktor az mı geliyor acaba yediklerin dedi ama son bir ayda 2 kilo da aldım o yüzden yediklerimi değiştirmeyi düşünmüyorum açıkçası. Ama herkesin yüksek benim neden düşük anlamadım. Bir yanlışlık mı var acaba diyorum ama geçen ay da tokluk 70 çıkmıştı. Anlamadım hiç bir şey
Ben bugun sonuclarimi alabildim...aclik 84, 1.saat tokluk 204, 2.saat tokluk 154 mus....ve diyetisyenle basladim
Ispanak, semizotu gibi koyu yeşil yapraklı sebzelerde de varmış, haftada bir iki tüketilebilir. Yarın ıspanak yiyeyim ben de aklıma gelmişkenDogru dıyorsun bende balıktan tıksındım artık yıyemıyorum cevızde hıc yemıyorum ınsan uzuluyor saglıklı besleyemıyorum dıye
Oyle yapiyorum zaten ilk gelen kani siliyorum ikinci kan ile yapiyorum ama sonuc bucihazlarla parmaktan yapılan ölçümlerde sorun oluyor galiba. 2017 kasım anneleri grubumuzda da çok konuşulmuştu bu konu oradan hatırladığım kadar parmaktan gelen ilk kanı peçete ile silip ikinci için ölçüm yapıyorlardı. bir de öyle deneyin.
Allah alla e bu doktorlar neden bize şeker var diyor o zaman ?Oda birşey mi, eşimde benle bir ölçüyor açlık 110 120 lerde geziyorbirdaha ölçmem moralim bozuluyor dedi.
Aclik toklukta ayni gibi sabah bakiyorlar yemek yedikten 1 saat sonra tekrar bakiyorlarbahsettigin şeker yüklemesi sanirim bilemedimbilenler dönsün lütfen aydinlatin
Hemen hemen aynı sonuçlarımız ayyy benim doktorum beni çok geriyor ama ya bebeğim de adet tarihime göre 1 hafta önden gidiyor kilosu falan hiç bir problem yok kadın bana böyle olmaması gerekiyor hiç normal değil falan diyor. Küçük bir yerde yaşıyorum başka gidebileceğim doktor da yok bu kadın beni doğuma kadar delirtecekBenim doktorumda aynı şekilde hareket etti. Açlık ve tokluk kan şekerime baktırdım ona göre karar vericem dedi birden size o ladar şeker yüklemenin anlamı yok demişti. Bugün tokluk için kanı kahvaltımı yaptım 2 saat sonra kan verdim 1 saat veya 2 saatlik olmasını doktor belirtiyormuş. Ona göre sağlık ocağı hareket ediyor.
Canım benimde açlık 82 çıktı 2 saatlik tokluk 75 çıktı. Doktorum tertemiz ara öğünlerine dikkat et dedi. Bence strese sokma kendini. Bebeğin son kontrolünde kilosu normalse stres yapacak bir şey yok diye düşünüyorum.
Merhaba bundan eminsiniz değil mi benm 0,68 çıktı ama pozitif yazıyorİgm aktif olarak hastalık var mı ona bakıyor. Değer aralığı 1den kücük ise negatifsin. Aktif olarak hasta degilsin, ama dikkatli ol. Sebzeleri vs iyi yıkamadan yeme etini vb iyi pişmiş ye
Hmm ben ne istediğinizi tam anlamayamadım:/ hamilemisiniz yoksa tekrar eden düşükleriniz mi var acabayok semih bey çok iyi bi dr memnunum yani.normal bi hamilelik sürecim olsa kesin onda devam ederim.ancak hamilelik sıkıntı yani bu kayıplarım çözüm yok..zaten bu benim 7. dr m.deva hazar da normal bi kadın doğumcu onu da biliyorum
Allah alla e bu doktorlar neden bize şeker var diyor o zaman ?demekki kime yapsalar herkezde seker cikacak boyle oldugu icin bend ede bi rahatlama oldu nedense
Oda birşey mi, eşimde benle bir ölçüyor açlık 110 120 lerde geziyorbirdaha ölçmem moralim bozuluyor dedi.
Kızlar benim açlık tokluk değerlerine bakıldı bugün. Açlık 80 tokluk 77 çıkmış. Tansiyonumda 10\6 çıktı. Doktor az mı geliyor acaba yediklerin dedi ama son bir ayda 2 kilo da aldım o yüzden yediklerimi değiştirmeyi düşünmüyorum açıkçası. Ama herkesin yüksek benim neden düşük anlamadım. Bir yanlışlık mı var acaba diyorum ama geçen ay da tokluk 70 çıkmıştı. Anlamadım hiç bir şey
Merhaba sınır değerler lab.a göre değişebilir benim verdigim testte 1den küçük ise negatif diyordu. Bazı lablar 0.60 diyor. Sizin 0.68 küçük bi değer yalancı pozitif olma ihtimali olabilir. Ama sonuçları en iyi dr değerlendirir. Ne zaman verdiniz testi, bir sıkıntı var mı gebelikle ilgili? Kaç haftalık gebesiniz normalde hamile kalır kalınmaz bakılan testlerden oluyor çünkü.Merhaba bundan eminsiniz değil mi benm 0,68 çıktı ama pozitif yazıyor
Bende daha yeni öğrendim gebeliğimi beş haftalık korktum sadece pozitif çıktı Şirince üzüldüm. Ondan size sormak istedim . Ama benm igg de 154 yani sizin yazdıklarınıza göre bağışıklık kazanmış vücudumMerhaba sınır değerler lab.a göre değişebilir benim verdigim testte 1den küçük ise negatif diyordu. Bazı lablar 0.60 diyor. Sizin 0.68 küçük bi değer yalancı pozitif olma ihtimali olabilir. Ama sonuçları en iyi dr değerlendirir. Ne zaman verdiniz testi, bir sıkıntı var mı gebelikle ilgili? Kaç haftalık gebesiniz normalde hamile kalır kalınmaz bakılan testlerden oluyor çünkü.
32+6 yani 32 hafta tamamlanınca alınıyorKızlar hamilelerdoğum raporu kaçıncı haftada alınıyor 32.hafta olduğunu biliyorum ama 31+... gitsek olmuyor mu
Hemen hemen aynı sonuçlarımız ayyy benim doktorum beni çok geriyor ama ya bebeğim de adet tarihime göre 1 hafta önden gidiyor kilosu falan hiç bir problem yok kadın bana böyle olmaması gerekiyor hiç normal değil falan diyor. Küçük bir yerde yaşıyorum başka gidebileceğim doktor da yok bu kadın beni doğuma kadar delirtecek
Ya yok ben ovulasyon testiyle takip ediyordum erken yumurtlama olmadı ama benim boyum 173 eşim 195yakın bi arkadaşım var aramızda 3 gün var onunda 1 hafta önden gidiyor onunda şekerle ilgili bi sıkıntısı yok aynı doktora gidiyoruz ona hiç normal değil falan demedi canım belki erken döllenmedir doktorum adet tarihinden emin misin diye sormuş sadece arkadaşıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?