Arkadaşlar Selam, bugün ikinci doz tetanoz aşısı için sağlık ocağına gittim. Aşırı kalabalıktı ve kimin sırası nerede belli değildi. Yarım saat ayakta bekledim tabi orada beklerken çok gerildim. Sıra bana geldi ve içeri aldılar, rutin muayene yaptılar. Tansiyonum 14/10 çıktı. Biraz dışarıda dinlenin sonra gelin yeniden ölçelim dediler. 15 dk sonra 13/10 çıktı. Siz dışarı çıkın dinlenin biz gelip dışarıda ölçeceğiz dediler. 15 dk sonra geldiler 13/9 çıktı. Sonra doktor geldi ve gebelik zehirlenmesi olabilir acil uzman bir doktora gitmeniz lazım dedi. Hatta ambulans çağıralım mı vs dediler ben gerildim tabi biraz. Yok biz gideriz dedim ve eve geldik. Biraz dinlendim 2 saat sonra ölçtüm 12/8 e kadar düştü. Bayram tatilinde resmen dengem değişti, düzensiz uyku, düzensiz beslenme ve az su içtim. Yediklerime çok dikkat ederdim ama bir hafta resmen sadece hamur ve tatlı ile beslendim. Bunlar da tansiyonu tetiklemiş olabilir diye düşünüyorum. Doktoruma sordum dönüş yapmasını bekliyorum. Bunun gibi tansiyon sorunu yaşayan oldu mu? Benim baş ağrısı vs hiç bir şikayetim yok çünkü. Sağlık ocağı aşımı da yapmadı, korkuttu gönderdi gibi oldu.