2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Kızlar kasılmalarım oluyor sanki çocuk bi yerde kendini kenetleyip kalıyormuş gibi sonrasında hafif bi karın ağrım oluyor 5 dakika sonra geçiyor ve bebeğim ben uzanıp dinlenmedikçe kolay kolay hareket etmiyor bu durum beni çok tedirgin ediyor

Merhaba herkese
Bende Ağustos annesi olucam inşallah
Şeker yükleme testi yaptırmayan var mı aranızda ? Ben yaptırmadım henüz ve çok kararsızım

Benimde 13.5 /10 cikmisti. 13.5 sınır dediler takip et dediler. Hatta hastanede yatarken 14 cikti bir seferinde strestendir dediler. Hic böyle abartanda olmadi. Sadece tansiyonla gebelik zehirlenmesi teshisini duymamiştim. Sen stres yapma en dogru bilgiyi doktorun verir.

Aranızda belki yaşayan vardır. Karnımın üst kısmı göğüs altıma gelen yeri yani çok uyuşuyor sanki iğne batırsam hissetmeyecek gibiyim. sertleşiyor tüm karnım bebek hareketlerinde değişme azalma kasılma yok ama karnım uzun zamandır böyle çok uyuşuyor acı hissettiriyor bu da. Doktor normal sinirler geriliyor orada dedi ama için rahat etmiyor çok rahatsız ediyor son günlerde.

Aynı durum bende de oluyor hatta gece yatınca karnımın sağ tarafı tepe gibi çıktı sivrildi eşim şok oldu görüntüye sonra bi ağrı oluyor geçiyor. Bugün yazdım doktoruma normal dedi. Günde 1-2 defa oluyor belki. Sizin daha sık ve ağrılarınız fazla ise doktorunuza haber verin yine de.

Kızlar bugun muayneye gittim de bebek 1238 gr olmuş bana az geldi kilosu minyon olacak sanırım sizce nasıl
Bugün bizim de kontrolümüz vardı aşımızı olduk 35cm 1070gr çıktı hafta olarak 27+0. Bence normal sizinki de doktora sordum son haftalar alır kiloyu dedi renkli de çok net göstermedi ama yanakları dolmaya başlamış kızımın yüzü yuvarlak olacak gibi dedi doktorumuz

Kız anne yanı beşikler ya da park beşiklerinizin içine yatak nasıl tercih ettiniz? Ben bugün yataş uğradım yaylı ve sünger olanlar var. Hatta süngerde iki taraflı olanlar mantıklı geldi bir taraf 0-2 yaş diğer tarafı 2 yaş üzeri. Yaylılar daha mı sağlıklı uygun yoksa bilemedim. Sizin araştırmalarınız nasıl ?

Canım bizimkide göstermedi yüzünü doğru düzgün bi ultrason görüntümüz yok, benım aşının 2. Dozu duruyor yarın gideceğim. Kolunda acı var mı

Günde 1 sefer filan oluyor ama işte insan panik yapıyor

Canım bizimkide göstermedi yüzünü doğru düzgün bi ultrason görüntümüz yok, benım aşının 2. Dozu duruyor yarın gideceğim. Kolunda acı var mı
Bana tek doz uygulama yapıldı 2.olmayacak tetenoz-difteri-boğmaca karma aşısı hafif hissediyorum ama rahatsız edici bir ağrım yok çok şükür

Bana tek doz uygulama yapıldı 2.olmayacak tetenoz-difteri-boğmaca karma aşısı hafif hissediyorum ama rahatsız edici bir ağrım yok çok şükür
Bunu aşımı olduktan sonra öğrenmiştim daha önce bilmiyordum. bilsem tek doz tdb yaptırırdım sanırım bana iki doz td yapıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…