2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Sağol canım parça değişikliği aklima gelmemişti uyar heralde makina 8 yıllık kadar sonrasında nasıl siteril edebiliriz onu da bilen biri açıklarsa
Acikcasi ben kaynatmayi dusunuyirum.makineyi yeni aldim..kullanmak icin hazirladigimda da genis bir tencerede 5-10dakika kaynatacagim olmazsa az karbonat atarim.icine

fiyatlar ucmuş yataş twiny aldım park yataga 70 110 206 tl ye . bir tarafı sert bir tarafı yumusak .
Bu attığımda cottony imiş. Twiny de yine 270-300 tl civarı. Dövize bakılırsa fiyatları tutmak ne mümkün ihtiyaçları planlayıp almak lazım özellikle ithal ürünleri, elektronikleri.

Oda allahın mucızesi,,,Allah okadar buyukki ol derse oluverır Cok şükür dayandı bebegin inşallah dahada dayanır 30 haftaları gecer ama en azından kilosu ıyı sımdı dogsada yasama sansı cok yuksek inşallah hepimiz saglıkla kucagımıza alırız

Kullanılmadımı sararıyor malesef,, bende kendı makınamı kullanmadan kaldırdıgım halde rengı sararmısdı

YouTube’dan marka ismiyle ..... süt sağma makinası temizliği diye aratın vardır kesin

Merhaba herkese
Bende Ağustos annesi olucam inşallah
Şeker yükleme testi yaptırmayan var mı aranızda ? Ben yaptırmadım henüz ve çok kararsızım
Canım neden kararsızsın zor bir işlem değil ,şekerli su gibi bir içecek veriyorlar içiyorsun 1 saat sonra kan veriyorsun o kadar.

Canım o değişiyor sürekli ya sorun yok, bir sorun olsa doktorun söylerdi zaten.
Normalde her gidişimde BPd, AC, Fl 1,2 gün geride çıkıyordu. o kadar önemsemedim ama Karın çevresinin o kadar geride çıkması endişelendirdi beni inş oda 2 diğer kontrole kadar aradaki farkı kapatır

Cnm benim bu süt sagma makinem varya kaç el değiştirdiBu 4 yıl içinde benden sonra doğuran samimi olduğum 3 kişiye verdim işlerini görsünler diye ve bana her gönderdiklerin de bulaşık makinesinde yıkıyordum ki onlarda o şekilde onun dışında sıcak suda kaynata bilirsin parçaları

Arkadaslar merhaba buhun tetenozun 2.dozunu vuruldum fakat hafif carpintim var gibibenzer durum yasayan var mi?
Benim 4 sene önce 2 dozum yapilmisti. O yüzden doktor 24.haftadan sonra tek doz yeter demisti. Ben de senle ayni gun yaptirdim aşımı ama kalp carpintisi olmadi. Yan etkilerinde okumustum ama olabilecegini. Geçmezse bi doktora sor istersen. Bende dayanilmaz bir kol agrisi var şu an uyuyamiyorum hatta buz koydum ama fayda etmedi. Önceki aşılarda bu kadar agrim olmamisti. Farmasinin at kestanesi jelini mi sürsem diye dusunuyordum. Agri kesici icmek istemiyorum cunku.

Canim yuruyus yap, hareket halinde ol bebek daha cabuk yer degistirir oyle

Ben yaşıyorum çok uzun zamandır karnım erken büyüdü onun da etkisi var, sağ kaburga kemiğim göğüs altı ile karin birleşim noktasında acı ve uyuşma. Bana bebek çıktıkça kaburgaya baski gerilme ve sürekli oturma pozisyonunda olduğum için katlanmadan baskınin sebep olduğunu söylediler. Sütyen dahi kullanamıyorum o bile acıtıyor, sırtımı yaslayarak oturunca hafifliyor uzanır pozisyonda olunca geçiyor anca tatlım

Sağol canım parça değişikliği aklima gelmemişti uyar heralde makina 8 yıllık kadar sonrasında nasıl siteril edebiliriz onu da bilen biri açıklarsa
Uyar uyar ne kadar değiştirebilirler ki
Normalde her gidişimde BPd, AC, Fl 1,2 gün geride çıkıyordu. o kadar önemsemedim ama Karın çevresinin o kadar geride çıkması endişelendirdi beni inş oda 2 diğer kontrole kadar aradaki farkı kapatır
Canım belki ölçüm hatasıdır. Beslenmene dikkat et kendini strese sokma inşallah bi sonrakinde haftasını yakalayacaktır. Benim doktorum o ölçümlerle ilgili bir şey söylemiyor gelişimi iyi mi diye bakıyor. Bende meraklandım şimdi.

Kızlar doktorlarınız doğum şekli hakkında bşey söyledi mi. Ben sordum erken daha dedi sonra da sıraladı normal doğum olması için çatıydı bebeğin gelişiydi bunlara bakmam lazım dedi 40 41 e Kadar bebek gelmeye bilir o zman da riskler artar benım bebeğim kıymetli dersiniz 38 de alırım dedi. Ya da suni sancı veririm hiç sevmediğim bşey saatler sürüyor dedi biraz normal doğuma olumsuz bakıyor

Günaydın at kestanesi jeli gebelikte sakıncalı diye biliyorum. Benim 2. Ayımda boynum tutuldu doktorum kesinlikle kullanma dedi. Belki ilk 3 ay olduğu içindir ama siz yine araştırın isterseniz kullanmadan önce.

Günaydın at kestanesi jeli gebelikte sakıncalı diye biliyorum. Benim 2. Ayımda boynum tutuldu doktorum kesinlikle kullanma dedi. Belki ilk 3 ay olduğu içindir ama siz yine araştırın isterseniz kullanmadan önce.
Sabaha karşı dayanamayıp sürdüm ve kızarmaya başladı hemen yıkadım zaten aslinda çok iyi geliyordu hamile değilken ama nedense tepki verdi cildim demek ki yaramıyor gercekten hamilelikte tesekkur ederim

Kızlar cok önemli bir kagıt işimiz var onay almamız gerekiyor , hamilelerin duası kabul olurmuş benim için dua edermisiniz hayırlısıyla olsun Herseyı hallettik tek bir onaya bakıyor inşallah onay gelir, duanın gücüne inanıyorum helede toplu duaların.. cok sagolun şimdiden hepımız saglıkla bebıslerımızı kucagımıza alalım inşallah

Geçen hafta pazartesi baş aşağıdaydı bu hafta pazartesi başı yukarı çıkmış 32 den sonra karar verebiliriz bu haftalar çok hareketli olur dedi. Normal doğum yanlısı benim doktorum en sağlıklısı normaldoğumun gözünü seveyim diyor. o da ben de öyle olsun istiyorum bakalım. Şuan bir şey söylemek için erken sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…