- Konu Sahibi Nefesimmmsin
-
- #18.881
Acikcasi ben kaynatmayi dusunuyirum.makineyi yeni aldim..kullanmak icin hazirladigimda da genis bir tencerede 5-10dakika kaynatacagim olmazsa az karbonat atarim.icineSağol canım parça değişikliği aklima gelmemişti uyar heralde makina 8 yıllık kadarsonrasında nasıl siteril edebiliriz onu da bilen biri açıklarsa
Bakin burda da suda kaynatmaktan bahsediyoAcikcasi ben kaynatmayi dusunuyirum.makineyi yeni aldim..kullanmak icin hazirladigimda da genis bir tencerede 5-10dakika kaynatacagim olmazsa az karbonat atarim.icine
Bu attığımda cottony imiş. Twiny de yine 270-300 tl civarı. Dövize bakılırsa fiyatları tutmak ne mümkünfiyatlar ucmuş yataş twiny aldım park yataga 70 110 206 tl ye . bir tarafı sert bir tarafı yumusak .
Oda allahın mucızesi,,,Allah okadar buyukki ol derse oluverırSelam kızlarbende yazayım dedim
Bügün bebişe baktılar 27+4h yız 1200gr 39cm olmuşuzbebek iyi ama anne iyi değil
Benim 1cm açılmam varmış rahim ağzı kısalığı 0.4mm olmuş 1mm yükselmişdoktorum şoka girmeye başlıyor ben 4 hafta önce bebek gelecek dedim 4 haftadır gelmedi diyor durumun hiç iyi değil ama bebek gelmek istemiyor demekki. 2/3 hafta daha dayansın dedi seni eve göndersemmi diye düşünüyorum dedi bende eve gitmek istemediğimi söyledim burda daha iyi evde ister istemez kalkıyorum ağrım olsa hastaneye gelene kadar korkudan kalpten giderim burda daha rahatım okadar olumsuzluğa rağmen biz hala savaşıyoruz o yuzden moralinizi sakin bozmayın allah buyuktur amniyon sıvısı fazla demişti doktor bügünku de değil gayet normal dedi 16cm bazı 22/23 cm dan sonrası riske giriyormuş söyledi
Kullanılmadımı sararıyor malesef,, bende kendı makınamı kullanmadan kaldırdıgım halde rengı sararmısdıBirşey soracağım süt sağma makinasını nasıl dezenfekte ediyorsunuz bende de kuzenimin verdiği lansinoh elektrikli var ama sararmış sanki durdukça. İçi tam olarak temizlenmezse bebek mikrop kaparsa diye korkuyorum. O yüzden hiç temizlemeden yeni mi alsam diye düşündüm. Ama kiralayanlar bile oluyor demekki dezenfekte olabiliyor kararsızım
YouTube’dan marka ismiyle ..... süt sağma makinası temizliği diye aratın vardır kesinBirşey soracağım süt sağma makinasını nasıl dezenfekte ediyorsunuz bende de kuzenimin verdiği lansinoh elektrikli var ama sararmış sanki durdukça. İçi tam olarak temizlenmezse bebek mikrop kaparsa diye korkuyorum. O yüzden hiç temizlemeden yeni mi alsam diye düşündüm. Ama kiralayanlar bile oluyor demekki dezenfekte olabiliyor kararsızım
Canım o değişiyor sürekli ya sorun yok, bir sorun olsa doktorun söylerdi zaten.Kızlar bugun Dr gittim Ac yani karın çevresi geriden çıktı bu moralimi çok bozdu. diğer ölçümler normal
Canım neden kararsızsın zor bir işlem değil ,şekerli su gibi bir içecek veriyorlar içiyorsun 1 saat sonra kan veriyorsun o kadar.Merhaba herkese
Bende Ağustos annesi olucam inşallah
Şeker yükleme testi yaptırmayan var mı aranızda ? Ben yaptırmadım henüz ve çok kararsızım
Normalde her gidişimde BPd, AC, Fl 1,2 gün geride çıkıyordu. o kadar önemsemedim ama Karın çevresinin o kadar geride çıkması endişelendirdi beni inş oda 2 diğer kontrole kadar aradaki farkı kapatırCanım o değişiyor sürekli ya sorun yok, bir sorun olsa doktorun söylerdi zaten.
Cnm benim bu süt sagma makinem varya kaç el değiştirdiBirşey soracağım süt sağma makinasını nasıl dezenfekte ediyorsunuz bende de kuzenimin verdiği lansinoh elektrikli var ama sararmış sanki durdukça. İçi tam olarak temizlenmezse bebek mikrop kaparsa diye korkuyorum. O yüzden hiç temizlemeden yeni mi alsam diye düşündüm. Ama kiralayanlar bile oluyor demekki dezenfekte olabiliyor kararsızım
Benim 4 sene önce 2 dozum yapilmisti. O yüzden doktor 24.haftadan sonra tek doz yeter demisti. Ben de senle ayni gun yaptirdim aşımı ama kalp carpintisi olmadi. Yan etkilerinde okumustum ama olabilecegini. Geçmezse bi doktora sor istersen. Bende dayanilmaz bir kol agrisi var şu an uyuyamiyorum hatta buz koydum ama fayda etmedi. Önceki aşılarda bu kadar agrim olmamisti. Farmasinin at kestanesi jelini mi sürsem diye dusunuyordum. Agri kesici icmek istemiyorum cunku.Arkadaslar merhaba buhun tetenozun 2.dozunu vuruldum fakat hafif carpintim var gibibenzer durum yasayan var mi?
Canim yuruyus yap, hareket halinde ol bebek daha cabuk yer degistirir oyleönceki doğumşarda bebeklerin kaç kilo doğdu diye sordu, hareketleri nasıl diye sordu 3 hafta sonrasına çagırdı. ve minnoşun başı sol kaburgamın altında ayakları da sag tarafta bu pozisyon seni çok rahatsız eder. ve dedi ki kilosu falan haftasına göre ii sadece AC geri oda yetişir haftasına dedi
Bende bu günlerde hiç sola yatamıyorum nefesim kesiliyor demek ki başı sol tarafta olduğu için yatamıyormuşun inş pozisyonunu değiştirir de bende rahat yatarım sola
Ben yaşıyorum çok uzun zamandır karnım erken büyüdü onun da etkisi var, sağ kaburga kemiğim göğüs altı ile karin birleşim noktasında acı ve uyuşma. Bana bebek çıktıkça kaburgaya baski gerilme ve sürekli oturma pozisyonunda olduğum için katlanmadan baskınin sebep olduğunu söylediler. Sütyen dahi kullanamıyorum o bile acıtıyor, sırtımı yaslayarak oturunca hafifliyor uzanır pozisyonda olunca geçiyor anca tatlımAranızda belki yaşayan vardır. Karnımın üst kısmı göğüs altıma gelen yeri yani çok uyuşuyor sanki iğne batırsam hissetmeyecek gibiyim. sertleşiyor tüm karnım bebek hareketlerinde değişme azalma kasılma yok ama karnım uzun zamandır böyle çok uyuşuyor acı hissettiriyor bu da. Doktor normal sinirler geriliyor orada dedi ama için rahat etmiyor çok rahatsız ediyor son günlerde.
Uyar uyar ne kadar değiştirebilirler kiSağol canım parça değişikliği aklima gelmemişti uyar heralde makina 8 yıllık kadarsonrasında nasıl siteril edebiliriz onu da bilen biri açıklarsa
Canım belki ölçüm hatasıdır. Beslenmene dikkat et kendini strese sokma inşallah bi sonrakinde haftasını yakalayacaktır. Benim doktorum o ölçümlerle ilgili bir şey söylemiyor gelişimi iyi mi diye bakıyor. Bende meraklandım şimdi.Normalde her gidişimde BPd, AC, Fl 1,2 gün geride çıkıyordu. o kadar önemsemedim ama Karın çevresinin o kadar geride çıkması endişelendirdi beni inş oda 2 diğer kontrole kadar aradaki farkı kapatır
Günaydın at kestanesi jeli gebelikte sakıncalı diye biliyorum. Benim 2. Ayımda boynum tutuldu doktorum kesinlikle kullanma dedi. Belki ilk 3 ay olduğu içindir ama siz yine araştırın isterseniz kullanmadan önce.Benim 4 sene önce 2 dozum yapilmisti. O yüzden doktor 24.haftadan sonra tek doz yeter demisti. Ben de senle ayni gun yaptirdim aşımı ama kalp carpintisi olmadi. Yan etkilerinde okumustum ama olabilecegini. Geçmezse bi doktora sor istersen. Bende dayanilmaz bir kol agrisi var şu an uyuyamiyorum hatta buz koydum ama fayda etmedi. Önceki aşılarda bu kadar agrim olmamisti. Farmasinin at kestanesi jelini mi sürsem diye dusunuyordum. Agri kesici icmek istemiyorum cunku.
Sabaha karşı dayanamayıp sürdüm ve kızarmaya başladı hemen yıkadım zatenGünaydın at kestanesi jeli gebelikte sakıncalı diye biliyorum. Benim 2. Ayımda boynum tutuldu doktorum kesinlikle kullanma dedi. Belki ilk 3 ay olduğu içindir ama siz yine araştırın isterseniz kullanmadan önce.
Geçen hafta pazartesi baş aşağıdaydı bu hafta pazartesi başı yukarı çıkmış 32 den sonra karar verebiliriz bu haftalar çok hareketli olur dedi. Normal doğum yanlısı benim doktorum en sağlıklısı normaldoğumun gözünü seveyim diyor.Kızlar doktorlarınız doğum şekli hakkında bşey söyledi mi. Ben sordum erken daha dedi sonra da sıraladı normal doğum olması için çatıydı bebeğin gelişiydi bunlara bakmam lazım dedi 40 41 e Kadar bebek gelmeye bilir o zman da riskler artar benım bebeğim kıymetli dersiniz 38 de alırım dedi. Ya da suni sancı veririm hiç sevmediğim bşey saatler sürüyor dedi biraz normal doğuma olumsuz bakıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?