2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Bunu aşımı olduktan sonra öğrenmiştim daha önce bilmiyordum. bilsem tek doz tdb yaptırırdım sanırım bana iki doz td yapıldı
Kızımda sadece tetenoz olmuştum ben 2 dozdu o bu sefer doktorum karma aşı deyince sordum neden tek tetenoz değil tdp diye. Bu aşının daha iyi olduğunu söyledi kendisine güveniyorum ben de tamam dedim çok umursamadım tetenoz ya da tdp

Canım ben araştırdığımda yenidoğan omurga gelişim ve sağlığı sünger olması gerektiğini öğrendim. Visco pamuk vb olmayacakmış. Ben park yatak aldım muhtemelen 2 yaşından daha fazla kullanamam yatak olarak çok büyük degil. Sanırım sadece sünger alacagim. Tabi süngerde dansite deniyordu sanırım onun yüksek olmasına dikkat etmek gerekli, her sünger de kaliteli olmuyor. Yataşın int sitesinde de vardı ama benim enatlara uymayacak gibi özel yapilabiliyor mu bilemem

Canim benimde ayni muayenede farkli farkli ölcüm alabiliyorlar. Doktor birsey söyledimi
önceki doğumşarda bebeklerin kaç kilo doğdu diye sordu, hareketleri nasıl diye sordu 3 hafta sonrasına çagırdı. ve minnoşun başı sol kaburgamın altında ayakları da sag tarafta bu pozisyon seni çok rahatsız eder. ve dedi ki kilosu falan haftasına göre ii sadece AC geri oda yetişir haftasına dedi
Bende bu günlerde hiç sola yatamıyorum nefesim kesiliyor demek ki başı sol tarafta olduğu için yatamıyormuşun inş pozisyonunu değiştirir de bende rahat yatarım sola

Arkadaslar merhaba buhun tetenozun 2.dozunu vuruldum fakat hafif carpintim var gibibenzer durum yasayan var mi?

Ama kızlar şunu söylemek istiyorum özelde doğru Dr bulursan özel gibisi yok ben 1 ayda 1 defa özele de gidiyorum 1 defa devlete de devlette ki 1 haftalık gerilemeyi çok normal karşılarken özelde ki gayet ciddiye alıp, tüm detayıyla inceleme yapıyor. Bir önceki doğumu özelde yapmıştım. Allah kısmet ederse tekrardan özelde yapacagım.

Merhaba herkese
Bende Ağustos annesi olucam inşallah
Şeker yükleme testi yaptırmayan var mı aranızda ? Ben yaptırmadım henüz ve çok kararsızım
Ben yaptırmadım açlık tokluk kan şekeri bakılıp ona göre yükleme kararı verecek doktorum

Teşekkür ederim canım, evet sünger olanlardan alıcam sanırım bende anne yanıma. Odası için yaylı yatak bakarım artık. Yataşta baktım ben bugün süngerler de 4 farklı çeşit ebat vardı. Katalog almıştım hatta birini atayım mesela. Park yataklarda bu ölçülerde oluyor sanırım

Eklentiler

• image.webp
    29,2 KB · Görüntüleme: 66
Cnm şimdi devlet hastanelerinde bile süt sagma makineleri var olurda gelmezse ordan kullanabilirsin ama eger çalişiuorsan alman şart benim ilk oğlu dan kalan makinem olduğu için almıyacagım
Birşey soracağım süt sağma makinasını nasıl dezenfekte ediyorsunuz bende de kuzenimin verdiği lansinoh elektrikli var ama sararmış sanki durdukça. İçi tam olarak temizlenmezse bebek mikrop kaparsa diye korkuyorum. O yüzden hiç temizlemeden yeni mi alsam diye düşündüm. Ama kiralayanlar bile oluyor demekki dezenfekte olabiliyor kararsızım

Merhaba herkese
Şeker yükleme testi yaptırmayan var mı aranızda ? Ben yaptırmadım henüz ve çok kararsızım
Merhaba, ben yaptırmadım. Doktorum gerek görmedi. 1 saat tokluk kan şekerine bakıldı, gerek yok dedi.
Merhaba herkese

Lansinohun sitesinde yedekleri var canım istersen ordan bakabilirsin parçalarına. Dezenfekte konusunu bende bilmiyorum şurda bekliyim :)

Benimde ayni sekilde. Ve surekli oluyor.. bugun randevum vardi hersey normal cikti.. nst de sanci cikmadi ama hala ayniyim.. karnim tas gibi oluyor.. o an nefes almakta zorlaniyorum.. sanki iceriden bisey itiyor..
Dr magnezyum eksikligi de yapabilir dedi.. magnezyum verdi bakalim insallah ise yarar..

Lansinohun sitesinde yedekleri var canım istersen ordan bakabilirsin parçalarına. Dezenfekte konusunu bende bilmiyorum şurda bekliyim :)
Sağol canım parça değişikliği aklima gelmemişti uyar heralde makina 8 yıllık kadar sonrasında nasıl siteril edebiliriz onu da bilen biri açıklarsa

fiyatlar ucmuş yataş twiny aldım park yataga 70 110 206 tl ye . bir tarafı sert bir tarafı yumusak .

Selam kızlar bende yazayım dedim
Bügün bebişe baktılar 27+4h yız 1200gr 39cm olmuşuz bebek iyi ama anne iyi değil
Benim 1cm açılmam varmış rahim ağzı kısalığı 0.4mm olmuş 1mm yükselmiş doktorum şoka girmeye başlıyor ben 4 hafta önce bebek gelecek dedim 4 haftadır gelmedi diyor durumun hiç iyi değil ama bebek gelmek istemiyor demekki. 2/3 hafta daha dayansın dedi seni eve göndersemmi diye düşünüyorum dedi bende eve gitmek istemediğimi söyledim burda daha iyi evde ister istemez kalkıyorum ağrım olsa hastaneye gelene kadar korkudan kalpten giderim burda daha rahatım okadar olumsuzluğa rağmen biz hala savaşıyoruz o yuzden moralinizi sakin bozmayın allah buyuktur amniyon sıvısı fazla demişti doktor bügünku de değil gayet normal dedi 16cm bazı 22/23 cm dan sonrası riske giriyormuş söyledi

Merhaba herkese
Ben varım doktorum açlık ve tokluk şekerine baktı tokluk 1. Saat ve 2. Saate bakarak yükleme yapmadı benim önceden insülin direncim de olduğu için boşuna şeker yüklemek istemedi sanırım tabiki açlık ve tokluk değerlerine bakıp ama çoooookkkk tatlı şeyler yemek istiyorum ama en baştan beri tutuyorum kendimi ekmeği bile sadece kahvaltı da yiyorum..

Ay maşallah Bebiş savaşçı olucak İnşallah 30 lu haftalara kadar gelmiycek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…