- Konu Sahibi Nefesimmmsin
-
- #18.861
Kızımda sadece tetenoz olmuştum ben 2 dozdu o bu sefer doktorum karma aşı deyince sordum neden tek tetenoz değil tdp diye. Bu aşının daha iyi olduğunu söyledi kendisine güveniyorum ben de tamam dedim çok umursamadım tetenoz ya da tdpBunu aşımı olduktan sonra öğrenmiştim daha önce bilmiyordum. bilsem tek doz tdb yaptırırdım sanırım bana iki doz td yapıldı
Canım ben araştırdığımda yenidoğan omurga gelişim ve sağlığı sünger olması gerektiğini öğrendim. Visco pamuk vb olmayacakmış. Ben park yatak aldım muhtemelen 2 yaşından daha fazla kullanamam yatak olarak çok büyük degil. Sanırım sadece sünger alacagim. Tabi süngerde dansite deniyordu sanırım onun yüksek olmasına dikkat etmek gerekli, her sünger de kaliteli olmuyor. Yataşın int sitesinde de vardı ama benim enatlara uymayacak gibi özel yapilabiliyor mu bilememKız anne yanı beşikler ya da park beşiklerinizin içine yatak nasıl tercih ettiniz? Ben bugün yataş uğradım yaylı ve sünger olanlar var. Hatta süngerde iki taraflı olanlar mantıklı geldi bir taraf 0-2 yaş diğer tarafı 2 yaş üzeri. Yaylılar daha mı sağlıklı uygun yoksa bilemedim. Sizin araştırmalarınız nasıl ?
önceki doğumşarda bebeklerin kaç kilo doğdu diye sordu, hareketleri nasıl diye sordu 3 hafta sonrasına çagırdı. ve minnoşun başı sol kaburgamın altında ayakları da sag tarafta bu pozisyon seni çok rahatsız eder. ve dedi ki kilosu falan haftasına göre ii sadece AC geri oda yetişir haftasına dediCanim benimde ayni muayenede farkli farkli ölcüm alabiliyorlar. Doktor birsey söyledimi
Ben en fazla 2 ölçek içtim canimKızlar kabızlık sorunu yaşadım bi haftadır doktor dubhalac yazmış ama ölçeği çok büyük gibi geldi kullananlar nasıl kullandı yazabilirmi bu ölçek dolu dolu mu içtiniz. Günde üçkez yazmışlar başka açıklama yok
Yok cnm kullanmıyorum. Kordondan kan akışım ii dedi kalp atişi ii dedi herşey normal Bi AC geri çıktı inş o ölçüm pozisyon kaynaklıdır.Birde sen kan sulandirici kullaniyormuydun dozajimi az geliyor acaba
Cnm bizim minnoş ta 1150 gr aramızda 4 gün var normal benceKızlar bugun muayneye gittim de bebek 1238 gr olmuş bana az geldi kilosu minyon olacak sanırım sizce nasıl
Hamidiye sudan memnunum arada bir eriklide içiyorumBende saka nestle ve birkaç marka denedim sanki su değilde hava yutmuş gibi oldum. Öncesinde yoktu sanirim hamilelikle alakalı bir durum.
Ben yaptırmadım açlık tokluk kan şekeri bakılıp ona göre yükleme kararı verecek doktorumMerhaba herkese
Bende Ağustos annesi olucam inşallah
Şeker yükleme testi yaptırmayan var mı aranızda ? Ben yaptırmadım henüz ve çok kararsızım
Teşekkür ederim canım, evet sünger olanlardan alıcam sanırım bende anne yanıma. Odası için yaylı yatak bakarım artık. Yataşta baktım ben bugün süngerler de 4 farklı çeşit ebat vardı. Katalog almıştım hatta birini atayım mesela. Park yataklarda bu ölçülerde oluyor sanırımCanım ben araştırdığımda yenidoğan omurga gelişim ve sağlığı sünger olması gerektiğini öğrendim. Visco pamuk vb olmayacakmış. Ben park yatak aldım muhtemelen 2 yaşından daha fazla kullanamam yatak olarak çok büyük degil. Sanırım sadece sünger alacagim. Tabi süngerde dansite deniyordu sanırım onun yüksek olmasına dikkat etmek gerekli, her sünger de kaliteli olmuyor. Yataşın int sitesinde de vardı ama benim enatlara uymayacak gibi özel yapilabiliyor mu bilemem
Birşey soracağım süt sağma makinasını nasıl dezenfekte ediyorsunuz bende de kuzenimin verdiği lansinoh elektrikli var ama sararmış sanki durdukça. İçi tam olarak temizlenmezse bebek mikrop kaparsa diye korkuyorum. O yüzden hiç temizlemeden yeni mi alsam diye düşündüm. Ama kiralayanlar bile oluyor demekki dezenfekte olabiliyor kararsızımCnm şimdi devlet hastanelerinde bile süt sagma makineleri var olurda gelmezse ordan kullanabilirsin ama eger çalişiuorsan alman şart benim ilk oğlu dan kalan makinem olduğu için almıyacagım
Merhaba, ben yaptırmadım. Doktorum gerek görmedi. 1 saat tokluk kan şekerine bakıldı, gerek yok dedi.Merhaba herkese
Şeker yükleme testi yaptırmayan var mı aranızda ? Ben yaptırmadım henüz ve çok kararsızım
Merhaba herkese
Lansinohun sitesinde yedekleri var canım istersen ordan bakabilirsin parçalarına. Dezenfekte konusunu bende bilmiyorum şurda bekliyim :)Birşey soracağım süt sağma makinasını nasıl dezenfekte ediyorsunuz bende de kuzenimin verdiği lansinoh elektrikli var ama sararmış sanki durdukça. İçi tam olarak temizlenmezse bebek mikrop kaparsa diye korkuyorum. O yüzden hiç temizlemeden yeni mi alsam diye düşündüm. Ama kiralayanlar bile oluyor demekki dezenfekte olabiliyor kararsızım
Benimde ayni sekilde. Ve surekli oluyor.. bugun randevum vardi hersey normal cikti.. nst de sanci cikmadi ama hala ayniyim.. karnim tas gibi oluyor.. o an nefes almakta zorlaniyorum.. sanki iceriden bisey itiyor..Kızlar kasılmalarım oluyor sanki çocuk bi yerde kendini kenetleyip kalıyormuş gibi sonrasında hafif bi karın ağrım oluyor 5 dakika sonra geçiyor ve bebeğim ben uzanıp dinlenmedikçe kolay kolay hareket etmiyor bu durum beni çok tedirgin ediyor
Sağol canım parça değişikliği aklima gelmemişti uyar heralde makina 8 yıllık kadarLansinohun sitesinde yedekleri var canım istersen ordan bakabilirsin parçalarına. Dezenfekte konusunu bende bilmiyorum şurda bekliyim :)
fiyatlar ucmuş yataş twiny aldım park yataga 70 110 206 tl ye . bir tarafı sert bir tarafı yumusak .Teşekkür ederim canım, evet sünger olanlardan alıcam sanırım bende anne yanıma. Odası için yaylı yatak bakarım artık. Yataşta baktım ben bugün süngerler de 4 farklı çeşit ebat vardı. Katalog almıştım hatta birini atayım mesela. Park yataklarda bu ölçülerde oluyor sanırım
Ben varım doktorum açlık ve tokluk şekerine baktı tokluk 1. Saat ve 2. Saate bakarak yükleme yapmadı benim önceden insülin direncim de olduğu için boşuna şeker yüklemek istemedi sanırım tabiki açlık ve tokluk değerlerine bakıp ama çoooookkkk tatlı şeyler yemek istiyorum ama en baştan beri tutuyorum kendimi ekmeği bile sadece kahvaltı da yiyorum..Merhaba herkese
Ay maşallahSelam kızlarbende yazayım dedim
Bügün bebişe baktılar 27+4h yız 1200gr 39cm olmuşuzbebek iyi ama anne iyi değil
Benim 1cm açılmam varmış rahim ağzı kısalığı 0.4mm olmuş 1mm yükselmişdoktorum şoka girmeye başlıyor ben 4 hafta önce bebek gelecek dedim 4 haftadır gelmedi diyor durumun hiç iyi değil ama bebek gelmek istemiyor demekki. 2/3 hafta daha dayansın dedi seni eve göndersemmi diye düşünüyorum dedi bende eve gitmek istemediğimi söyledim burda daha iyi evde ister istemez kalkıyorum ağrım olsa hastaneye gelene kadar korkudan kalpten giderim burda daha rahatım okadar olumsuzluğa rağmen biz hala savaşıyoruz o yuzden moralinizi sakin bozmayın allah buyuktur amniyon sıvısı fazla demişti doktor bügünku de değil gayet normal dedi 16cm bazı 22/23 cm dan sonrası riske giriyormuş söyledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?