2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Sabaha karşı dayanamayıp sürdüm ve kızarmaya başladı hemen yıkadım zaten aslinda çok iyi geliyordu hamile değilken ama nedense tepki verdi cildim demek ki yaramıyor gercekten hamilelikte tesekkur ederim
Geçmiş olsun benim de çok kullandığım bir jeldi gerçekten büyük kurtarıcımdı. Bitkisel olduğu için hiçbir zararı olmaz diye düşünüyoruz genelde onun için uyarmak istedim

Dilimde bademciklerime doğru kabarcık çıkmış. Siğil gibi duruyo
Başına gelen var mı ? Nedir bu şey neyin nesidir şimdi durduk yere
Keçiboynuzu pekmezi içtim yatarken o mu dokundu acaba diyorum.
öğleden sonra gidicem doktora

İki gündür midem cayır cayır yanıyor ve bulantım başladı. Bana yine kireç gibi şurup yolları görünmeye başlıyor galiba.
Bende de başladı ara ara bulantılar. Özellikle sabah kahvaltılarında oluyor
hamileliğin ilk aylarında da bulantınız var mıydı ?

inşş cnm inş ama bi sıkıntı olsa Dr n söyler sana içini ferah tut demek ki sıkıntı yok

Cnm hakkınızda hayırlısıysa olsun değilse de rabbim hakkınızda hayırlı kılsın yine olsun

Merhaba cevabiniz icin tesekkur ederim ...benim de sukur kol agrisi veya baska bir agrim.olmadi hem ilk dozda hem 2.dozda...ilkinde hatirladigim tek sey bas agrisi olmustu ama o da ondan mk yoksa normal benim.migrenim mi tutmustu bilmiyom...bunda da carpintim olustu gun boyu devam etti sukur suan biseyim yokinsallah olmaz da...size de cok gecmis.olsun

Bana tek doz uygulama yapıldı 2.olmayacak tetenoz-difteri-boğmaca karma aşısı hafif hissediyorum ama rahatsız edici bir ağrım yok çok şükür
Benimde öyle oldu 3 bir arada yapıldı 1 hafta olacak yatarken kolumun üstüne yatınca hala orda acı var

Migren bende de var, baş ağrısı oldu dün demek ki aşıdanmış. Neyse atlattık öyle böyle size de geçmiş olsun

Maşallah çok iyi kilo. İnşallah herşey yolunda gider. Daha da güzel haberlerinizi alırız. Bencede hastane de olman daha iyi gibi. Evde ister istemez hareket halinde oluyoruz.

Canim rabbim gönlündekini versin inşallah.

Maşallah çok iyi kilo. İnşallah herşey yolunda gider. Daha da güzel haberlerinizi alırız. Bencede hastane de olman daha iyi gibi. Evde ister istemez hareket halinde oluyoruz.

Slm canim benim regli agrilarim var seninle ayni zamandayiz. Normalmi acaba. Özellikle ayaga kalktigimda sanki düsecek gibi baskı var.

Sağsalim hızlı şekilde hallolsun işleriniz

Evt canım ama şimdi doktor geldi diğer doktorlarla konuşacakmışlar durumumu belki yarın eve göndereceklerini söyledi benim içinde değişiklik olur eve giderim 3/4 gün tekrar girerim sonra ama bu defa kendime soz verdim gerekmedigince kalkmayacagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…