2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Kızlar hastane çantası için bahsettiğiniz depend bunlar mı külot şeklinde olan mi alınmalı?Bu arada migroslarda %25 indirimde şuan.

Birde bebeğin kiyafetlerini koymak için kilitli poşetler yada fermuarlı onlar bundan mı acaba?

Eklentiler

• IMG_20210518_110720.webp
    64,4 KB · Görüntüleme: 85
  • IMG_20210518_110856.webp
    52,4 KB · Görüntüleme: 83
Ikisi de bunlar benim bildiğim canım. Ben kilitli poşete koymayı düşünmüyorum evde bir sürü mağaza poşeti var onlara koyup etiket yapıştırcam

Sağol canım ben şükür iyim hala hastanedeyim belki yarın çıkarabililer durumuma bağlı sen nasıl sın
İyi olmana çok sevindim cnm eve geçersen farzet ki hastanede sin ona göre hareketlerine dikkat et bol bol dinlen Bende iyiyim cnm

Evet cnm bende depend almıştım birde KK deneme ürünü olarak orkid göndermişti. orkidte çok güzel hatta depend ten daha güzel bence kilitli poşete gelince bende almayı düşünmüyorum zaten bebişin giyecegi kıyafeti ayrı poşete koyacağım hemşire aile bireylerinden istiyor. Benim ve bebeğin yedek kıyafetleri içinde çanta hazırlayacağım. O da arabada durur odama geçtikten sonra eşim odya getirir.

Slm canim benim regli agrilarim var seninle ayni zamandayiz. Normalmi acaba. Özellikle ayaga kalktigimda sanki düsecek gibi baskı var.
Bende sancı yok adet gününe yakın mısın acaba ? Benüm de 2 gündür az hareket ediyor. Birde insülini 10 çıkardılar canım sıkıldı yemesem de nasıl oluyor sinir bozucu.

Son düzenleme:
Evet ya az zamanımız kaldı biraz daha dikkat edelim bebişlerimiz için.

Oy masallah canım ya çok şükür bu kadar geldi minnoş daha da dayancak inanıyorum ben eve çıksan da yatıp dinlenmeye devam öyle hareketlenmek yok

Bende sancı yok adet gününe yakın mısın acaba ? Benüm de 2 gündür az hareket ediyor. Birde insülini 10 çıkardılar canım sıkıldı yemesem de nasıl oluyor sinir bozucu.

Bende dayanamadim hastaneye geldim makinaya bagladilar ağri yok ama benim sag kasigim ağriyor. Benim
sabah aclik 111
1 saat tok 137
2 saat tok 105 cikti.
Gündüz 3 kere 4doz ,gece 22.00 de 8 doz yapiyorum. Azmi geliyor diye korkuyorum. Senin kac cikiyor

Bugün ikinci doz tetanos aşısı için gittim, hemşire diyo ki ben ilk dozu kaydetmemişim. İkinciyi de yapmadı, geldim.
Zaten ikinci dozum 9 gün gecikti, şimdi de böyle olunca sinirlendim, çıktım. İlk aşının tarihini sormak için de beni aramışlardı onu da kaydetmemişlerdi. Bu kadar sistemsiz bir yer olamaz.

Cimere sikayet et canim. Böyle seylerin şakasi olmaz. Ya bilincsiz bir hastaya gelse.

Kizlar selam, dun tetanoz 2.doz icin saglik ocagina gitmistim. Tansiyon yuksek diye asimi yapmamislardi hatta gebelik zehirlenmesi olabilir diye acil hastaneye gonderdiler. Tabi hemen gitmedim evde duzenli olctum. 13/9 un altina dusmeyince doktoruma yazdim duzenli olc yarin gel bakalim dedi. Bugun gittim bebek cok saglikli hersey yolunda, saglik ocagi bilgisizliginden korkutup gonderiyor, sadece tansiyon teshis koymak icin yetmez stres yapmayin dedi. Gelmisken testleri de yapalim dedi seker yuklemesi istedi. Seker yuklemesinde sekerli gazozu ictikten yarim saat sonra gozum karardi tansiyonum dusmus bayilmisim. Hala sersemligim var. Herkes de olacak diye bisey yok ama henuz seker yuklemesi yaptirmayan arkadaslar varsa yaninizda mumkunse biri olsun ya da hastanede acil duruma karsi kalabalik biryerde bekleyin. Sevgiler

Cimere sikayet et canim. Böyle seylerin şakasi olmaz. Ya bilincsiz bir hastaya gelse.
Bir yandan da tetanos aşısı olma diyen var, zaten kafam karışık iyice aşıyı da olamadım şimdi.
Kesinlikle öyle, yanımda eşim vardı, koluna gire gire yürüdüm bayağı, olmasa belki düşüp kalırdım bir yerlerde ben de. C Cekocuyumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…