2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302

Bende asansörde bayilmiştım. Sabah erken saatte gidip bekleme sürecinde açık havada bekleyip bol bol derin derin nefes almak lazim.

Benim hastanede 2 doktorum var birinin 3 digerinin 2 cocugu var. Onlara sordum tabiki olacaksin dediler.

Evet ya cok hızlı bır sekılde oluyor bol bol su içmek en ıyısı ,, hıc bakmayan doktorlarda varmış hala aklım almıyor bu kadar rısklıyken neden

Bana 6 gun önce bakmislardi temizdi aslında. Ama agrim olunca tekrar bakti. Benim 4. Idrar testim. Benim doktorumda idrar testi yaptiriyor sürekli demekki önemli

İyi yapmışsın hastaneye gelmekle için rahat eder en azından kontrol altında olmak daha iyi. İyi haberler alırsın inaşallah. Sabah açlık 89 d0n 91 di
Kahvaltı 1 saat sonra 122 dün 109
Öğle 1 saat sonra 121 dün 115
Akşam 1 saat sonra dün 132.
Benim açlık çok düşmedi dün dozu 10 çıkardık bakalım ne olacak.

Benim senden yüksek benim doktorda ısrarla dozaji arttirmaya karşi anlamadim valla

Bebeklerinizin hareketleri nasıl? iki gündür biraz azaldı. iki gün öncesi hiç durmuyordu. şimdi yine hareketli ama çok değil. Bir de hıçkırdıklarını hissediyor musunz?
Benimde 2 gündür az hareketli canım sıkılıyor yapmurdan dolayı yürüyüş de yapamıyorum. Belki temiz hava iyi gelebilirdi

Benim senden yüksek benim doktorda ısrarla dozaji arttirmaya karşi anlamadim valla
İnan bende anlamış değilim dozajı yükseltilip bebeğe zarar vermemek mi? Yoksa düşük dozla devam edip diyete devam etmek mi? Bebek için daha iyi. Benim adet günüm ayın 25 di. Şimdi acayip tatlı isteğim yeme isteğim var. Biraz önce bitter çikolota yedim 2 parça. Bu arada akşamları kuşburnu çayı içiyorum bir umut belki şekeri dengeler.

Bebeklerinizin hareketleri nasıl? iki gündür biraz azaldı. iki gün öncesi hiç durmuyordu. şimdi yine hareketli ama çok değil. Bir de hıçkırdıklarını hissediyor musunz?
Benim bugün çok az ya çok derinden minicik hareket hissediyorum ya da sadece hıçkırıklarını hissediyorum . Sabahtan beri elim karnımda geziyorum korktum biraz da

Dünden beri hareketlerin de azalma var benim de, arada minik minik oynuyor yine de. Hıçkırık hiç ayırt edemedim henüz

Bende aksamdan 1 su bardagi suya 2 karanfil 1 parca kabuk tarcin koyup sabah iciyorum belki fayda eder diye. Kusburnunu duymamistim onuda deniyim canim.

Bende aksamdan 1 su bardagi suya 2 karanfil 1 parca kabuk tarcin koyup sabah iciyorum belki fayda eder diye. Kusburnunu duymamistim onuda deniyim canim.
Karanfil ok de tarçını doktora sordun mu ben hamilelikte kullanmamak gerek diye biliyorum. Yalnış da biliyor olabilirim ama sen sormadıysan sor bence. Ayrıca tarçın da şekeri dengeliyormuş okumuştum.

Karanfil ok de tarçını doktora sordun mu ben hamilelikte kullanmamak gerek diye biliyorum. Yalnış da biliyor olabilirim ama sen sormadıysan sor bence. Ayrıca tarçın da şekeri dengeliyormuş okumuştum.

Canim kadin dogum doktoruna degilde dahiliye doktoruna sormustum çaya şeker yerine tarcin koyuyorum diye. Oda şekeri olanlar icin dengeliyor demisti. Çok koymuyorum zaten ufak parca . Okadarini tatlilarin üstünede koyuyordum. yinede sorucam.

Sertleşme yazanlar olmuş. Benim de tam alt tarafta kasıklarımda sertleşme oluyor ve uzanıp dinlenmeden geçmiyor. Zaten uzun süre ayakta durunca oluyor çok da canım acıyor. Bir de hep aşağılarda hareket hissediyorum ilk defa az önce göbek deliğimin üstünde hissettim onun harici hep aşağılarda. Eşime erkenci olacak bu uşak bizi çok bekletmeyecek diyorum

Şeker yüklemesi yaptırmadım ben de. Ramazanda doktora gittiğimde bayramdan bir hafta sonra(Bayramda tatlıyı fazla kaçırdığımız için) tokluk kan şekerine baktır ihtiyaç olursa şeker yüklemesi yaparız dedi.

Hastanede olan arkadaşlar Allah yardımcınız olsun bebişler biraz daha dyanır da İnşaAllah küvez ihtiyacı olmadan sağlıkla kucağımıza alırız. Tansiyon yüksekliği çook önemli mutlaka sıkı takip etmenizi öneririm. Gebelik zehirlenmesine karşı acilen alıyorlar

Canım acikcasi ben de normal doğuma karşıyım, direkt sezaryen isteyeceğim doktorumdan, tamam normal doğum en doğalı ama neyimiz kaldı ki doğal olan, eski insanlar evde doğum yapmışlar şimdi evde doğursak yarımız doğum sırasında ölürüz, eski insanlardaki kas yapısı bizde yok artık, daha az hareket ve daha yapay besleniyoruz. Nesil minyonlaştı artık, Normal doğumda bebeğin sıkışma, oksijensiz kalma, sakat kalma, anne karnında tuvaletini yapıp zehirlenme gibi risklerini de düşününce hiç normal gelmiyor bana. Eger doktorum normal doğumda ısrar ederse doktorumu bile değiştiririm o kadar karşıyım yani

Tamam canım bende merak ettim.

Ay canım 2 gün önce nst de sadece kımıldadı birdaki güne kadar 1 defa bile bebeği hisetmedim doktora soyledim normal oldugunu soyledi 2 gündurde hiç durmuyor doktor soyluyor ama normal bazi gunler hiç hisetmezsiniz bazi gunlerde hic rahat vermez diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…